nicolasdr Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) δεν διαφωνουμε οτι γνωριζεις αλλα μου φαινεται περιεργο τοσος κοσμος να επεσε θυμα εξαπατησης. εκτος αυτου αν πηρες τη multilanguage εκδοση ποιος μας λεει οτι κρατησαν το ιδιο recovery? μα δοκιμασα να βαλω την στοκ :) απευθειας σφαλματα στα asserts. Φιλέ nicolasdr η περιπτωση σου θεωρείς οτι είναι μεμονωμένη ή έχουν πάρει και άλλοι χρήστες ρεπλικες εν αγνοία τους? Μου είναι δύσκολο να πιστέψω οτι μόνο μία συσκευή από το συγκεκριμένο κατάστημα "έτυχε" να είναι ρεπλικα. θεωρω οτι σαφως δεν ειναι μεμονωμενη και πολλοι μπορει να εχετε εξαπατηθει διοτι δεν γνωριζετε τι πρεπει να κοιταξετε. Ειμαι επισης μελος του xiaomi-miui και εχω αναφερει την κατασταση. δεν ειστε λιγοι παντως. απλα οταν καποιος δεν γνωριζει τι να κοιταξει,βλεπει οκ ανοιγει το κινητο αρα ολα ειναι ενταξει. επισης δεν εχει και after sales support. Σημερα μολις επικοινωνησα ωστε να καλεσουν την ems και απαντησαν "οχι". Αν λαβουμε το δεμα το λαβαμε.Και σε ερωτηση μου "αν δεν το λαβετε?", απαντησαν "δεν θα το λαβουμε." και ενα ποστ για να δειτε καποια πραγματα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5100038#post5100038 Edited January 3, 2014 by nicolasdr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 εχετε ξαναγορασει αλλες συσκευες απο αυτο το καταστημα ή τωρα πεσατε ολοι μαζεμενοι στο to2c ? Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 To recovery ειναι ξεχωριστο απο το κερνελ.Επισης το stock recovery ειναι mi-recovery και οχι android 3e. Για οσους λενε οτι θελουν δεν ειμαι χρηστης κινητης συσκευης απλως αλλα προγραμματιστης με σπουδαια δουλεια στο xda-developers οπου περισσοτεροι απο 500000 χρηστες με εχουν τιμησει χρησιμοποιωντας την Enigma rom και το Nemesis Kernel αν εχεις την συσκευη με στοκ ρομ ή περασες στοκ ρομ μπες recovery και δες αν εχεις mi-recovery.να καταλαβαινεις τι λεμε.Στο στοκ εχει mi-recovery.Το γεγονος οτι βαζεις οτι recovery θες ειναι κατι αλλο. Μιλαμε για το γνησιο recovery.επισης ο κωδικος ειναι unique και δεν πρεπει να χρησιμοποιειται πολλαπλες φορες.επιπλεον απο τον οδηγο case E και G φαινεται η διαφορετικοτητα. Θελετε να υποστηριξετε το μαγαζι?Ελευθερα αλλα να σεβεστε και την γνωμη και την γνωση του αλλου. Επιπλεον αν παει καποιος να περασει την στοκ ρομ σε ρεπλικα θα βγει ενα error με τα asserts στο product model και θα πρεπει να αφαιρεθει το συγκεκριμενο τμημα απο τον updater-script ενω στο γνησιο δεν υφισταται τετοιο προβλημα εγω μιλάω μονο για τη δικη μου εμπειρια απο το καταστημα. και επειδη στο επισημο site της miui η οποια παρεπιπτοντως ανηκει στην xiaomi, τονιζει οτι τα κινητα της xiaomi εχουν Mi-Recovery, καταλαβα οτι επεσα σε τέλεια σχεδον ρεπλικα, δηλαδη πιστό αντίγραφο. Απλα δεν εχουν καταφερει ακομα σε αυτα τα κινητα, να περασουν Mi-Recovery. οριστε και το link http://en.miui.com/thread-12053-1-1.html , το οποιο δειχνει εικονες και λεει οτι τα αντιγραφα xiaomi εχουν αυτο το recovery : http://en.miui.com/data/attachment/forum/201312/13/1627423j8msezwenbuxknu.jpg.thumb.jpg ενω τα γνησια, εχουν αυτο το recovery : http://en.miui.com/data/attachment/forum/201312/13/163014sbuzimi80e5m8uub.jpg.thumb.jpg Επισης, στα βηματα που λεει, στο verification μου ελεγε οτι ο κωδικος εχει μπει 14 φορες, ενω μολις ειχα ξυσει το κουτι για να αποκαλυφθει και τον ειχα περασει...δηλαδη ημουν ο 14ος που εβαζε τον ιδιο κωδικο... @nicolasdr έτσι μοιάζει το ψεύτικο: http://en.miui.com/thread-12305-1-1.html Εσύ είδες 2 φωτογραφίες από 1 ανεπίσημη σελίδα και κατάλαβες ότι είναι ψεύτικο. (http://www.spemall.com/for...ication-guide/) το πρόβλημα σου είναι ότι σου έστειλαν ελαττωματική συσκευή (http://www.myphone.gr/foru...71#post5091671) και εσύ αραδιάζεις ένα σωρό ψέματα ότι είναι fake. Το πρόβλημα σου καλά είναι να το συζητήσεις με το μαγαζί που το αγόρασες να σου στείλουν άλλο κινητό χωρίς πρόβλημα με το ηχείο. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 εχετε ξαναγορασει αλλες συσκευες απο αυτο το καταστημα ή τωρα πεσατε ολοι μαζεμενοι στο to2c ? mafia ξερεις κατι και δεν μας το λες; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Θα δεις οτι το recovery ειναι ενα της πλακας textual. αν ψαξεις τροπους να αναγνωρισεις ενα ψευτικο τηλεφωνο xiaomi απο το επισημο site δειχνει οτι αν δεν φοραει το επισημο recovery δεν ειναι γνησιο.Επισης απο τον οδηγο που ειχα παραθεσει σε 2 επιπλεον σημεια,στο ενα με καποιες επαφες μεταλλικες και στην τοποθετηση της κεραιας φαινεται. Να ειχα καποιο αλλο θεμα φιλε μου?Ρεπλικα ηταν που σημαινει οχι αυθεντικο τηλεφωνο.Μια αντιγραφη ουσιαστικα που προσεγγιζει το αρχικο μοντελο. το θέμα σου μου κίνησε το ενδιαφέρον εδώ και μέρες κυρίως επειδή μετά από 4 αγορές από to2c.com,μόνο θετικά σχόλια έχω για το συγκεκριμένο μαγαζί,επίσης το περιμένω και ο ίδιος. Έτσι βρήκα και διάβασα ΟΛΑ τα post σου εδώ και σε άλλα site(miui.gr κτλ).Πρέπει να σου πω καλόπιστα,ότι καθόλου δεν έχω πειστεί από τα αποδεικτικά στοιχεία που παραθέτεις. 1.την recovery την αλάζει το μαγαζί όταν σου στέλνει με multi.πως περίμενες την original? 2.ο "οδηγός" στο spemall είναι τουλάχιστον για κλάματα κι εσύ βασίζεσαι σ'αυτόν. 3.ένα screenshot από CPU-Z πχ. δεν μας δείχνεις να δούμε τα χαρακτηριστικά του τηλ. ΟΛΑ τα μαιμού έχουν ανάλυση 960Χ540 και διπύρηνους,το δικό σου? 4.στο site της XIAOMI αν βάλεις 15 φορές τον σωστό κωδικό ,αυτό θα σου βγάλει. μπορεί να διέρευσαν κωδικοί,μπορεί να ήταν από επιστροφή(πολύ πιθανό),αλλά δεν είναι απόδειξη για ρέπλικα. 5.όταν παίρνουμε από Κίνα και η συσκευή έχει πρόβλημα,το στέλνουμε με δικά μας έξοδα,το διορθώνουν και το στέλνουν,με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε χρόνο και χρήμα. αυτό το ξέρουμε από πριν,και είναι το τίμημα για τις πολύ χαμηλές τιμές που αγοράζουμε.Εσύ ήθελες να σου κάνουν refund πριν(χωρίς?)να στείλεις την συσκευή πίσω. 6.για το πρόβλημα στο ηχείο που λές και δεν αμφισβητώ,όποιος δει το video που ανέβασες,επίσης δεν βγάζει άκρη. επειδή όλους μας ενδιαφέρει το θέμα και το forum αυτό είναι για αλληλοβοήθεια,θα σε παρακαλούσα να ανεβάσεις κάποια screenshot από CPU-z ή ANTUTU,για να λυθούν οι όποιες απορίες όσο αυτό είνα δυνατόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 @nicolasdr έτσι μοιάζει το ψεύτικο: http://en.miui.com/thread-12305-1-1.html Εσύ είδες 2 φωτογραφίες από 1 ανεπίσημη σελίδα και κατάλαβες ότι είναι ψεύτικο. (http://www.spemall.com/for...ication-guide/) το πρόβλημα σου είναι ότι σου έστειλαν ελαττωματική συσκευή (http://www.myphone.gr/foru...71#post5091671) και εσύ αραδιάζεις ένα σωρό ψέματα ότι είναι fake. Το πρόβλημα σου καλά είναι να το συζητήσεις με το μαγαζί που το αγόρασες να σου στείλουν άλλο κινητό χωρίς πρόβλημα με το ηχείο. ρεπλικα με ρεπλικα εχει διαφορα.δειχνεις ενα fake δειχνω μια ρεπλικα.Ας μαθεις να ξεχωριζεις την διαφορα ρεπλικας με fake και μπορουμε να συζητησουμε μετα. εχω αναφερει απο το επισημο site αφου το θετεις ετσι οτι το recovery δεν ειναι σωστο.Επισης τι δεν κατανοεις οταν εξηγω οτι η στοκ ρομ δεν περναει χωρις αλλαγες στον updater-script? Αν δεν γνωριζεις δεν μπορεις να με προσβαλλεις εκτος αν παιρνεις ποσοστα απο το μαγαζι. Και επειδη για ολα εχεις μια παγιωμενη απαντηση,ο κωδικος εχει χρησιμοποιηθει για πανω απο μια φορες. η κεραια δεν ειναι στην σωστη θεση με το σωστο αναγλυφο καθως οι επαφες οι μεταλλικες επισης που επρεπε να φαινονται με γυμνο οφθαλμο ειναι πιο μεσα. Μπορω να συνεχισω λεγοντας σου πιο τεχνικες λεπτομερειες αλλα δεν νομιζω να τις κατανοησεις με την τοσο επιθετικη συμπεριφορα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 http://order.xiaomi.com/service/imei "Αποτελέσματα του ερωτήματος Αυτό είναι ένα κόκκινο ρύζι H2W-WCDMA + GSM έκδοση της σύμβασης (γκρι κάλυμμα της μπαταρίας) Αγορά από το to2c. Η κατασκευάστρια εταιρία επιβεβαιώνει την γνησιότητα του!! Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) το θέμα σου μου κίνησε το ενδιαφέρον εδώ και μέρες κυρίως επειδή μετά από 4 αγορές από to2c.com,μόνο θετικά σχόλια έχω για το συγκεκριμένο μαγαζί,επίσης το περιμένω και ο ίδιος. Έτσι βρήκα και διάβασα ΟΛΑ τα post σου εδώ και σε άλλα site(miui.gr κτλ).Πρέπει να σου πω καλόπιστα,ότι καθόλου δεν έχω πειστεί από τα αποδεικτικά στοιχεία που παραθέτεις. 1.την recovery την αλάζει το μαγαζί όταν σου στέλνει με multi.πως περίμενες την original? 2.ο "οδηγός" στο spemall είναι τουλάχιστον για κλάματα κι εσύ βασίζεσαι σ'αυτόν. 3.ένα screenshot από CPU-Z πχ. δεν μας δείχνεις να δούμε τα χαρακτηριστικά του τηλ. ΟΛΑ τα μαιμού έχουν ανάλυση 960Χ540 και διπύρηνους,το δικό σου? 4.στο site της XIAOMI αν βάλεις 15 φορές τον σωστό κωδικό ,αυτό θα σου βγάλει. μπορεί να διέρευσαν κωδικοί,μπορεί να ήταν από επιστροφή(πολύ πιθανό),αλλά δεν είναι απόδειξη για ρέπλικα. 5.όταν παίρνουμε από Κίνα και η συσκευή έχει πρόβλημα,το στέλνουμε με δικά μας έξοδα,το διορθώνουν και το στέλνουν,με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε χρόνο και χρήμα. αυτό το ξέρουμε από πριν,και είναι το τίμημα για τις πολύ χαμηλές τιμές που αγοράζουμε.Εσύ ήθελες να σου κάνουν refund πριν(χωρίς?)να στείλεις την συσκευή πίσω. 6.για το πρόβλημα στο ηχείο που λές και δεν αμφισβητώ,όποιος δει το video που ανέβασες,επίσης δεν βγάζει άκρη. επειδή όλους μας ενδιαφέρει το θέμα και το forum αυτό είναι για αλληλοβοήθεια,θα σε παρακαλούσα να ανεβάσεις κάποια screenshot από CPU-z ή ANTUTU,για να λυθούν οι όποιες απορίες όσο αυτό είνα δυνατόν... 1.οταν βαζεις την original rom απο recovery δεν περναει χωρις σφαλματα 2.Ο οδηγος ειναι αξιοπιστος και απο το xiaomi-miui 3.Δειχνεις fake αναφερω ρεπλικα που σημαινει κοπια και προσεγγιση του αρχικου 4.παρασυρεσαι και επισης δεν ειναι δυνατο να διαρευσουν οι κωδικοι εκτος αν ο τυπος βαζει εναν συγκεκριμενο ανα παρτιδα ωστε να φαινονται genuine 5.Εστειλα το δεμα πισω φιλε μου με δικα μου εξοδα αν και υπαρχει παγια πολιτικη οταν κατι ειναι ρεπλικα να μην τα επωμιζεσαι.Επιτρεψε μου να γνωριζω καλυτερα αφου μιλαω καθημερινα τηλεφωνικα με την paypal 6. Εχω παραθεσει στα αντιστοιχα ποστς μου. Μιλαω για την δικη μου περιπτωση και εχω δωσει εξαλλου τα αποδεικτικα στην paypal.Δεν περιμενω απο συμφορουμιτες καποια λυση.Εκφραζω την εμπειρια μου η οποια σε μερικους δεν θα ειναι αρεστη. Ουτε ειμαι καποιος τρελος που θα παρηγγελνα μια συσκευη με σκοπο να την στειλω πισω και να χρεωθω επιπλεον χρηματα. http://order.xiaomi.com/service/imei "Αποτελέσματα του ερωτήματος Αυτό είναι ένα κόκκινο ρύζι H2W-WCDMA + GSM έκδοση της σύμβασης (γκρι κάλυμμα της μπαταρίας) Αγορά από το to2c. Η κατασκευάστρια εταιρία επιβεβαιώνει την γνησιότητα του!! Μιλας για την συσκευη σου και το σεβομαι.στα ποστς μου εχω παραθεσει τι εβγαλε στην δικη μου ομως. δεν σημαινει οτι ολα ειναι ρεπλικες αλλα οπως και να χει την δικη μου εμπειρια εκφραζω --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 3, 2014 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Φιλέ nicolasdr η περιπτωση σου θεωρείς οτι είναι μεμονωμένη ή έχουν πάρει και άλλοι χρήστες ρεπλικες εν αγνοία τους? Μου είναι δύσκολο να πιστέψω οτι μόνο μία συσκευή από το συγκεκριμένο κατάστημα "έτυχε" να είναι ρεπλικα. μα δοκιμασα να βαλω την στοκ :) απευθειας σφαλματα στα asserts. θεωρω οτι σαφως δεν ειναι μεμονωμενη και πολλοι μπορει να εχετε εξαπατηθει διοτι δεν γνωριζετε τι πρεπει να κοιταξετε. Ειμαι επισης μελος του xiaomi-miui και εχω αναφερει την κατασταση. δεν ειστε λιγοι παντως. απλα οταν καποιος δεν γνωριζει τι να κοιταξει,βλεπει οκ ανοιγει το κινητο αρα ολα ειναι ενταξει. επισης δεν εχει και after sales support. Σημερα μολις επικοινωνησα ωστε να καλεσουν την ems και απαντησαν "οχι". Αν λαβουμε το δεμα το λαβαμε.Και σε ερωτηση μου "αν δεν το λαβετε?", απαντησαν "δεν θα το λαβουμε." και ενα ποστ για να δειτε καποια πραγματα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5100038#post5100038 http://order.xiaomi.com/service/imei "Αποτελέσματα του ερωτήματος Αυτό είναι ένα κόκκινο ρύζι H2W-WCDMA + GSM έκδοση της σύμβασης (γκρι κάλυμμα της μπαταρίας) Αγορά από το to2c. Η κατασκευάστρια εταιρία επιβεβαιώνει την γνησιότητα του!! Μιλας για την συσκευη σου και το σεβομαι.στα ποστς μου εχω παραθεσει τι εβγαλε στην δικη μου ομως. δεν σημαινει οτι ολα ειναι ρεπλικες αλλα οπως και να χει την δικη μου εμπειρια εκφραζω nicolasdr πριν λιγο σε ρωτησαμε αν το φαινομενο της fake συσκευης ηταν μεμονωμενο περιστατικο η αν εχουν εξαπατηθει ολοι οι χρηστες που πηραν απο to2c και ειπες το 2ο. τωρα λες στον bull2004 οτι η συσκευη του μπορει να ειναι γνησια τελικα..δεν θελω να σε κατακρινω αλλα μαλλον συμφωνουμε οτι μαλλον η δικη σου συσκευη ειχε, αν ειχε τελικα, θεμα. ας μην τρομαζουμε λοιπον παιδια που θελουν να παραγγειλουν χωρις λογο.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) nicolasdr πριν λιγο σε ρωτησαμε αν το φαινομενο της fake συσκευης ηταν μεμονωμενο περιστατικο η αν εχουν εξαπατηθει ολοι οι χρηστες που πηραν απο to2c και ειπες το 2ο. τωρα λες στον bull2004 οτι η συσκευη του μπορει να ειναι γνησια τελικα..δεν θελω να σε κατακρινω αλλα μαλλον συμφωνουμε οτι μαλλον η δικη σου συσκευη ειχε, αν ειχε τελικα, θεμα. ας μην τρομαζουμε λοιπον παιδια που θελουν να παραγγειλουν χωρις λογο.. Ειπα οτι μπορει ο τυπος να βαζει τον ιδιο κωδικο σε παρτιδες συγκεκριμενα και ανεφερα οτι μπορει να εχουν εξαπατηθει και αλλοι αλλα κανενας δεν μπορει να το γνωριζει με σιγουρια ή σε ποια παρτιδα θα ειναι. Προσωπικα μου ετυχε ρεπλικα.Δεν τιθεται θεμα φοβου αλλα σιγουρα μιας δευτερης σκεψης. Και για να ειμαι απολυτως ξεκαθαρος, η ρομ που δεν περνουσε ειναι η official miui V5 wcdma version απο το official miui site http://en.miui.com/download-82.html Η ρομ εχει μονο αγγλικα και κινεζικα Edited January 3, 2014 by nicolasdr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 6. Εχω παραθεσει στα αντιστοιχα ποστς μου. Τίποτα δεν έχεις παραθέσει... με έβαλες να ψαχνω ξανά σε όλα τα post σου,χωρίς τίποτα φυσικά. επίσης πως να σχολιάσει κανείς την εννοιολογική σου προσέγγιση στο θέμα replica-fake. άβυσσος... τελικά θα δούμε κανα screenshot από το τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Τίποτα δεν έχεις παραθέσει... με έβαλες να ψαχνω ξανά σε όλα τα post σου,χωρίς τίποτα φυσικά. επίσης πως να σχολιάσει κανείς την εννοιολογική σου προσέγγιση στο θέμα replica-fake. άβυσσος... τελικά θα δούμε κανα screenshot από το τηλέφωνο? Σιγά μην δούμε! :lol::lol::lol: εδώ κατηγορούσε και το φόρουμ που αγόρασε το τηλέφωνο! για φαντάσου :ninja: αυτό έγινε πριν μισό μήνα και τώρα μόλις ποστάρει εδώ. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) Τίποτα δεν έχεις παραθέσει... με έβαλες να ψαχνω ξανά σε όλα τα post σου,χωρίς τίποτα φυσικά. επίσης πως να σχολιάσει κανείς την εννοιολογική σου προσέγγιση στο θέμα replica-fake. άβυσσος... τελικά θα δούμε κανα screenshot από το τηλέφωνο? Ολο αυτο το ποστ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5100038#post5100038 ειναι φωτογραφιες του τηλεφωνου που παρελαβα και εχω κανει παραθεση για να δειξω και το recovery μου. Περα απο αυτο, πανω απο το ποστ σου, δινω την ρομ που δεν περνουσε με τιποτα και ειναι official... Σιγά μην δούμε! :lol::lol::lol: εδώ κατηγορούσε και το φόρουμ που αγόρασε το τηλέφωνο! για φαντάσου :ninja: αυτό έγινε πριν μισό μήνα και τώρα μόλις ποστάρει εδώ. Ωραια, περνα την ρομ που εδωσα και ειναι official και αν σε εσενα περασει επιτυχως, τοτε εχεις γνησια συσκευη...ελπιζω να ξερεις να μπαινεις στο recovery Και οσο για την ειρωνια σου, εγω εχω κανει καποιες ρομ και κερνελ develop με κατεβασματα 500.000. Οταν αποκτησεις καποια εμπειρια, τοτε να ειρωνευεσαι... Οι μισοι εδω μεσα κραζετε για να κραζετε, ακομα κι οταν ο αλλος δινει επιχειρηματα...και οσο για το φορουμ, το σεβομαι, γι αυτο εδινα τις ρομ μου πρωτα εδω και μετα στο xda-developers και τα νευρα μου ηταν επειδη ακριβως δεν το πιστευα οτι μεσω αυτου του φορουμ θα πετυχαινα ρεπλικα... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 3, 2014 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 παίδες αυτό με της replikes ειναι διαδεδομένο κολπάκι μερικών "κατασκευαστών" ειδικά με εσοτερικες replices (μεσα στην κινα) γινετε το χάος ...... ειδικά στα δημοφιλές κινιτα όπως xiaomi/meizu το τι παίζετε και με τι καταστήματα μόνο στην πράξη θα το δείτε πάντως εύκολα μπορείς να βγάλεις αέρι αργότερα τσεκάροντας το emei της συσκευής στο site της xiaomi btw αρκετά από όσα είπα ο Nikolas είναι σωστά απλός λόγο "έντονης" συζητήσεις λάθος συμπεράσματα βγήκαν κάπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Ολο αυτο το ποστ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5100038#post5100038 ειναι φωτογραφιες του τηλεφωνου που παρελαβα και εχω κανει παραθεση για να δειξω και το recovery μου. Περα απο αυτο, πανω απο το ποστ σου, δινω την ρομ που δεν περνουσε με τιποτα και ειναι official... Εντάξει,στην αρχή είπα μήπως... αν δεν ήσουν προγραμματιστής θα'λεγα ότι δεν καταλαβαίνεις τι λέμε. καταλαβαίνεις όμως πολύ καλά,οπότε μάλλον αλλού είναι το πρόβλημα(ο εγωισμός σου?) προσωπικά δεν έχω αμφιβολίες πλέον,και δεν θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) Εντάξει,στην αρχή είπα μήπως... αν δεν ήσουν προγραμματιστής θα'λεγα ότι δεν καταλαβαίνεις τι λέμε. καταλαβαίνεις όμως πολύ καλά,οπότε μάλλον αλλού είναι το πρόβλημα(ο εγωισμός σου?) προσωπικά δεν έχω αμφιβολίες πλέον,και δεν θα επανέλθω. Μου ζητουσες ή antutu ή cpu-z... Υπηρχε στο thread απο το cpu-z http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5098692#post5098692 Edited January 3, 2014 by nicolasdr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 μια χαρα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Με ολα αυτα τρία πράγματα μπορει να συμβαίνουν. 1) Το to2c γνώριζε ότι το τηλέφωνο δεν ηταν γνήσιο αλλά δεν περίμενε να πέσει σε σαΐνι 2)Το to2c δεν γνώριζε ότι το τηλέφωνο δεν ήταν γνήσιο πράγμα που όμως όφειλε να γνωρίζει 3) Κάποιος- κάποιοι έβαλαν το χέρι τους ώστε να πλασαριστεί το μαϊμού τηλέφωνο-τηλέφωνα στο to2c και να εκτεθεί επειδή τους την ειχε ''σπάσει'' με τις χαμηλές τιμές του Το 3 ειναι ένα έργο που το έχω ξαναδεί σε κινέζικα καταστήματα με υψηλές πωλήσεις και υψηλή δημοτικότητα σε διάφορα φόρουμ οπου κατι γίνεται και ξαφνικά παίρνουν την κάτω βόλτα. Μπορεί να μπανιαριστεί και από τις ίδιες τις εταιρείες με οποιοδήποτε τρόπο επειδή παραβιάζει το price MAP δηλαδή πουλάει κατω απο τη χαμηλότερη τιμή που έχει θέσει ως πλαφόν η εταιρεία. Σε αυτή την περιπτωση το παιχνίδι γίνεται από την ίδια την εταιρεία όπου εκείνη ουσιαστικά θέλει να αποφασίζει το ποιος θα πουλάει τα προϊόντα της αναλογα βέβαια με τα συμφέροντά της Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) Νομίζω ότι η αντιπαραθεση για λογαριασμό οποιου καταστηματος δεν οδηγεί καπου. Ο καθενας εxει διαφορετικές εμπειριες και φυσικα μπορει να τις παραθέτει. Οι υπολοιποι διαβαζουν και κρινουν μονοι τους και φυσικα επιλεγουν τι θα κανουν. Προσωπικά απο το TO2C δεν εχω καποιο προβλημα καιη συσκευή εφθασε αψογη και γνησια. Μπορει το ΤΟ2C να εχει κανει διαφορα λαθη στην εξυπηρετηση καποιων φιλων απο το φορουμ, αλλα προσωπικα δεν νομιζω οτι διαθετει fakes ή replicas ή οπως αλλως θελουμε να το πούμε. Ας επανελθουμε καλυτερα στο θεμα του νηματος, παραθετοντας εμπειριες, απορίες κλπ απο το Hongmi. Εγω παντως ετοιμαζομαι να παραγγειλω και ενα δευτερο :) Να μην τσακωνονται και στην οικογενεια ποιος εxει το καλυτερο :p Edited January 3, 2014 by clicker007 Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geco53 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Πριν απ' όλα, καλώς σας βρήκα! Εύχομαι μιά όμορφη και δημιουργική χρονιά για όλα τα μέλη του φόρουμ! Παρακολουθώ καθημερινά τα γραφόμενά σας γιά τους 2 τελευταίους μήνες, που ανακάλυψα το myphone.gr. Αποφάσισα να πάρω σμαρτφον και άρχισα την έρευνα & τις συγκρίσεις τεχν. χαρακτηριστικών. Μέσα σε μία εβδομάδα κατέληξα να αγοράσω ένα κλώνο S4 mini. Δεν αποδείχτηκε σοφή επιλογή! Μελετώντας το φόρουμ έμαθα πάρα πολλά και χρήσιμα πράγματα που με έκαναν να παραγγείλω το Ηοngmi από το merimobiles! Είχε και κουπονάκι Μ17 και μου βγήκε μαζί με root (6 USD) & singapore post upgrade που μου πρότειναν οι ίδιοι (8 USD) συνολικά 207 USD. Μου γυάλισε στο μάτι και μιά θηκούλα Nillkin super frosted και την χτύπησα (από το banggood.com) Περιμένω το κόκκινο ρύζι με λαχτάρα και μέσα στη καλή χαρά, οπότε διαβάζω με μεγάλη προσοχή, την περίπτωση του nicolasdr και με ζώνουν τα φίδια! Ναι, με έπεισε ότι έχει δίκιο 100%. Διότι: α) Είναι επαγγελματίας προγραμματιστής. β)Αρθρώνει έναν μεστό και δομημένο λόγο, τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά! γ)Έκανε σωστά ΟΛΕΣ τις απαιτούμενες ενέργειες! δ)Διατηρεί την ευγένεια και το επίπεδό του ψηλά ακόμα κι αν δέχεται χτυπήματα ... κάτω από τη ζώνη! ε)Έχει σαφή επιχειρήματα στ) Προσπαθεί απεγνωσμένα, να αποδείξει πως δεν είναι ... ελέφαντας! ζ) Έχει ΟΛΕΣ τις απαραίτητες γνώσεις και τεκμηριώνει την άποψή του! Επειδή ΔΕΝ διαθέτω τις απαραίτητες γνώσεις να διαγνώσω ποιό είναι το γνήσιο και πιό η "μαϊμού" ελπίζω να βοηθήσει και εμένα όταν το παραλάβω να βρώ την άκρη! Σας ευχαριστώ θερμά όλους, διότι χάρις στις δικές σας εμπειρίες και απόψεις μαθαίνω σιγά-σιγά τον θαυμαστό κόσμο των androids ! Φιλικότατα Γιώργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 mafia ξερεις κατι και δεν μας το λες; καμια σχεση Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) Με ολα αυτα τρία πράγματα μπορει να συμβαίνουν. 1) Το to2c γνώριζε ότι το τηλέφωνο δεν ηταν γνήσιο αλλά δεν περίμενε να πέσει σε σαΐνι 2)Το to2c δεν γνώριζε ότι το τηλέφωνο δεν ήταν γνήσιο πράγμα που όμως όφειλε να γνωρίζει 3) Κάποιος- κάποιοι έβαλαν το χέρι τους ώστε να πλασαριστεί το μαϊμού τηλέφωνο-τηλέφωνα στο to2c και να εκτεθεί επειδή τους την ειχε ''σπάσει'' με τις χαμηλές τιμές του Το 3 ειναι ένα έργο που το έχω ξαναδεί σε κινέζικα καταστήματα με υψηλές πωλήσεις και υψηλή δημοτικότητα σε διάφορα φόρουμ οπου κατι γίνεται και ξαφνικά παίρνουν την κάτω βόλτα. Μπορεί να μπανιαριστεί και από τις ίδιες τις εταιρείες με οποιοδήποτε τρόπο επειδή παραβιάζει το price MAP δηλαδή πουλάει κατω απο τη χαμηλότερη τιμή που έχει θέσει ως πλαφόν η εταιρεία. Σε αυτή την περιπτωση το παιχνίδι γίνεται από την ίδια την εταιρεία όπου εκείνη ουσιαστικά θέλει να αποφασίζει το ποιος θα πουλάει τα προϊόντα της αναλογα βέβαια με τα συμφέροντά της Και στις 2 πρωτες περιπτωσεις ειναι ξεκαθαρα ευθυνη του καταστηματος.Για το 3ο που αναφερεις ειναι ενα λογικο σεναριο αλλα ο καταναλωτης δεν μπορει να γνωριζει και δεν ειναι υποχρεωμενος.Αν ο προμηθευτης ή εσωτερικοι συνεργατες αποφασισαν να πληξουν την αξιοπιστια του καταστηματος,το καταστημα οφειλει να παρεχει την καλυτερη δυνατη εξυπηρετηση για αποκατασταση του προβληματος και οχι να αποφευγει ή να χρησιμοποιει ξυλινο λογο ακομα και στο online chat. Διακρινω εναν ερασιτεχνισμο στο πως συναλλασεται το καταστημα αλλα και το after sales support δυστυχως ειναι μηδαμινο,οχι γιατι δεν υπαρχει προσωπικο αλλα γιατι δεν ενδιαφερεται να εξυπηρετησει περαιτερω. Γενικα ο τροπος που τα παρεθεσες ηταν ολοκληρωμενος. Η xiaomi εχει ως επισημο συνεργατη το ibuygou.com και σαν safe shop το merimobiles.com. Για ολα τα υπολοιπα δεν δεσμευεται οτι θα ειναι γνησια διοτι μονο αυτα τα μαγαζια προμηθευει και μαλιστα καθε τριτη με περιορισμενη ποσοτητα ωστε να προκαλει τεχνητη ζητηση. Τα υπολοιπα καταστηματα βρισκουν προμηθευτες που λαμβανουν ενα αποθεμα το οποιο σιγουρα μεσα θα εχει και εσωτερικες ρεπλικες ωστε να καλυφθει ενα μερος της ζητησης απο το καταστημα.θεωρω οτι οι καταστηματαρχες το γνωριζουν απλα ειτε κανουν τα στραβα ματια ειτε δεν πιστευουν οτι ο τελικος χρηστης θα το ψαξει τοσο διοτι το προιον ειναι οσο πιο κοντα στο γνησιο. Πριν απ' όλα, καλώς σας βρήκα! Εύχομαι μιά όμορφη και δημιουργική χρονιά για όλα τα μέλη του φόρουμ! Παρακολουθώ καθημερινά τα γραφόμενά σας γιά τους 2 τελευταίους μήνες, που ανακάλυψα το myphone.gr. Αποφάσισα να πάρω σμαρτφον και άρχισα την έρευνα & τις συγκρίσεις τεχν. χαρακτηριστικών. Μέσα σε μία εβδομάδα κατέληξα να αγοράσω ένα κλώνο S4 mini. Δεν αποδείχτηκε σοφή επιλογή! Μελετώντας το φόρουμ έμαθα πάρα πολλά και χρήσιμα πράγματα που με έκαναν να παραγγείλω το Ηοngmi από το merimobiles! Είχε και κουπονάκι Μ17 και μου βγήκε μαζί με root (6 USD) & singapore post upgrade που μου πρότειναν οι ίδιοι (8 USD) συνολικά 207 USD. Μου γυάλισε στο μάτι και μιά θηκούλα Nillkin super frosted και την χτύπησα (από το banggood.com) Περιμένω το κόκκινο ρύζι με λαχτάρα και μέσα στη καλή χαρά, οπότε διαβάζω με μεγάλη προσοχή, την περίπτωση του nicolasdr και με ζώνουν τα φίδια! Ναι, με έπεισε ότι έχει δίκιο 100%. Διότι: α) Είναι επαγγελματίας προγραμματιστής. β)Αρθρώνει έναν μεστό και δομημένο λόγο, τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά! γ)Έκανε σωστά ΟΛΕΣ τις απαιτούμενες ενέργειες! δ)Διατηρεί την ευγένεια και το επίπεδό του ψηλά ακόμα κι αν δέχεται χτυπήματα ... κάτω από τη ζώνη! ε)Έχει σαφή επιχειρήματα στ) Προσπαθεί απεγνωσμένα, να αποδείξει πως δεν είναι ... ελέφαντας! ζ) Έχει ΟΛΕΣ τις απαραίτητες γνώσεις και τεκμηριώνει την άποψή του! Επειδή ΔΕΝ διαθέτω τις απαραίτητες γνώσεις να διαγνώσω ποιό είναι το γνήσιο και πιό η "μαϊμού" ελπίζω να βοηθήσει και εμένα όταν το παραλάβω να βρώ την άκρη! Σας ευχαριστώ θερμά όλους, διότι χάρις στις δικές σας εμπειρίες και απόψεις μαθαίνω σιγά-σιγά τον θαυμαστό κόσμο των androids ! Φιλικότατα Γιώργος Σε ευχαριστω και σου ευχομαι χρονια πολλα και καλη χρονια οπως και σε ολους στο φορουμ. Για οτιδηποτε θελει ο καθενας απο εσας μπορει να μου στελνει pm και οπου μπορω να βοηθησω θα το κανω με χαρα. Ο λογος που ηθελα το hongmi ειναι γιατι η xiaomi θα κανει release τα kernel sources ωστε να συμμορφωθει με την αδεια GPL και ηθελα να ασχοληθω με το development της συσκευης. Δεν ξερω πλεον.Θα δω αναλογα με την εκβαση της καταστασης Edited January 3, 2014 by nicolasdr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) Πριν απ' όλα, καλώς σας βρήκα! Εύχομαι μιά όμορφη και δημιουργική χρονιά για όλα τα μέλη του φόρουμ! Παρακολουθώ καθημερινά τα γραφόμενά σας γιά τους 2 τελευταίους μήνες, που ανακάλυψα το myphone.gr. Αποφάσισα να πάρω σμαρτφον και άρχισα την έρευνα & τις συγκρίσεις τεχν. χαρακτηριστικών. Μέσα σε μία εβδομάδα κατέληξα να αγοράσω ένα κλώνο S4 mini. Δεν αποδείχτηκε σοφή επιλογή! Μελετώντας το φόρουμ έμαθα πάρα πολλά και χρήσιμα πράγματα που με έκαναν να παραγγείλω το Ηοngmi από το merimobiles! Είχε και κουπονάκι Μ17 και μου βγήκε μαζί με root (6 USD) & singapore post upgrade που μου πρότειναν οι ίδιοι (8 USD) συνολικά 207 USD. Μου γυάλισε στο μάτι και μιά θηκούλα Nillkin super frosted και την χτύπησα (από το banggood.com) Φιλικότατα Γιώργος Καλως ηλθες φιλε Γιωργο και με το καλο να παραλαβεις. Το βασικό ειναι να τσεκαρεις τον συνδυασμό ΙΜΕΙ και SN στο σχετικό λινκ της XIAOMI.Το εαν εχει τσεκαρισθεί καποιος αριθμος πολλες φορες δεν θεωρω οτι ειναι δειγμα ψευτικου προινόντος αφου μπορει να χρησιμοποιηθηκε και απο το μαγαζι για ελεγχο. Σημειωτεον, οι αριθμοι αυτοι βρισκονται και πανω στα κουτια στο εξωτερικό τους μερος. Ενα τσεκ με το antutu θα επιβεβαιωσει επίσης οτι η αποδοση και τα "εσωψυχα" του ειναι αυτα που πρεπει επίσης :) Τελος εαν το πηρες με την αγγλική εκδοση θα βρεις ολες τις εφορμογες της Xiaomi και του MIUI μεσα και θα κανει και update (απο τη σχετικη εφαρμογη) στην τελευταία εκδοση του MIUI. Προσωπικα δεν θα βασιζομουν σε φωτό απο αλλα e-shop αλλα σε οτι ειχε την επισημη πληροφορηση της XIAOMI Ελπιζω να βοηθησα λιγακι. Καλη Χρονια! Edited January 3, 2014 by clicker007 Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 κάποιος που έχει λάβει το οκ από το σαιτ της Xiaomi για τη γνησιότητα της συσκευής να κάνει το τσεκ από εδώ http://www.spemall.com/forum/topic/719-xiaomi-hongmi-red-rice-replicas-rapid-identification-guide/ στο τεστ με τις φώτος...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) Screenshots από antutu. H επιβεβαιωση απο Xiaomi σε προηγουμενο post. Edited January 4, 2014 by clicker007 Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts