cupramtm Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Θα κάνω μια προσπάθεια και ελπίζω να τα καταφέρω...Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragoloth Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Φυσικά EMS Speedpost και εσύ για να σου έρθει τόσο σύντομα. Παρατήρησε τη δηλωμένη αξία που σου έχουμε βάλει πάνω στο Invoice της EMS(όχι πάνω στο κουτί) και ρίξε ένα ποστ αν βρεις χρόνο. Καταρχήν εδώ είδα ότι είναι το αυθεντικό http://order.xiaomi.com/service/imei Στις φωτογραφίες που παραθέτω φαίνονται τα καλούδια που παρέλαβα από To2c.com και το customs declaration από singapore post 164 ευρώ:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 ...ακριβώς το ίδιο (customs declaration) είχε και το δικό μου από minideal. Άσχετο: Το "ψαροκόκκαλο" σε τι ακριβώς χρησιμεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 τυλίγεις το καλώδιο των ακουστικών ... και έτσι μαζεύεις τα μπόσικα .., . Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupramtm Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Εδώ θα βρείς την λύση http://xiaomi.eu/community/threads/red-rice-imei-sim-problem.22726/ Άλλος τρόπος δεν υπάρχει?Δεν βγάζω άκρη με τα λίνκ των αρχείων είναι όλα κινέζικα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Άλλος τρόπος δεν υπάρχει?Δεν βγάζω άκρη με τα λίνκ των αρχείων είναι όλα κινέζικα :( συστηνβ να μιλησεις με το παιδι που γραφει στο νημα του to2c οτι του στειλανε μαιμου xiaomi hongmi να σου πει με ποιο τροπο το καταλαβε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragoloth Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 ...ακριβώς το ίδιο (customs declaration) είχε και το δικό μου από minideal. Άσχετο: Το "ψαροκόκκαλο" σε τι ακριβώς χρησιμεύει; Το γαμάτο είναι η βεντούζα στήριξης...δε μου πήγε το μυαλό ούτε εμένα...κινέζοι απίστευτοι :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 τυλίγεις το καλώδιο των ακουστικών ... και έτσι μαζεύεις τα μπόσικα .., . ...ευχαριστώ. Το γαμάτο είναι η βεντούζα στήριξης...δε μου πήγε το μυαλό ούτε εμένα...κινέζοι απίστευτοι :blink: ...χαχαχα :lol: όντως βεντούζα είναι τώρα την πρόσεξα! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 και εμενα απο minideal ετσι μου ηρθε ... http://img191.imageshack.us/img191/6668/zo59.jpg Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragoloth Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 (edited) Έφαγα κόλλημα με το recovery δεν έχει επιλογή να κάνω install from zip, μόνο update και δε μου βλέπει σε καμία κάρτα το αγγλικό recovery.img :mad: οεο τι κάνουμε τώρα το έχει πάθει κανείς?Έχω την MIUI JHBCNAH1.0 multi , και root :ninja: Solved τελικά ήταν απλό.....όπως πάντα... είχα ένα κενό στη λέξη recovery.img( το recovery που είχε το τηλέφωνο από τη μαμά του ήταν απλό και το φλασαρα με την Mobileuncle tools) Υ.Γ. ένα άλλο κόλλημα που έφαγα ήταν η ζελατίνα της μπαταρίας, δεν την είχα προσέξει και δεν άνοιγε το κινητό...λολ..φαίνομαι ορκ , αλλά το παραθέτω γιατί μπορεί να την πατήσει κι άλλος Edited December 27, 2013 by Dragoloth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupramtm Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Εδώ θα βρείς την λύση http://xiaomi.eu/community/threads/red-rice-imei-sim-problem.22726/ Τελικά τίποτα ούτε με αυτόν το τρόπο δούλεψε ακόμη invalid imei μάλλον έχει θέμα το τηλέφωνο ή ειναι fake...Πάμε για dispute καρφί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Έφαγα κόλλημα με το recovery δεν έχει επιλογή να κάνω install from zip, μόνο update και δε μου βλέπει σε καμία κάρτα το αγγλικό recovery.img :mad: οεο τι κάνουμε τώρα το έχει πάθει κανείς?Έχω την MIUI JHBCNAH1.0 multi , και root :ninja: το έχεις κάνει extract το recovery ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Τελικά τίποτα ούτε με αυτόν το τρόπο δούλεψε ακόμη invalid imei μάλλον έχει θέμα το τηλέφωνο ή ειναι fake...Πάμε για dispute καρφί. πριν κανεις dispute , στειλτους ενα μηνυμα και πεστους να σου δωσουν μια αμεση λυση αλλιως σε 24h θα κανεις dispute Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Άλλος τρόπος δεν υπάρχει?Δεν βγάζω άκρη με τα λίνκ των αρχείων είναι όλα κινέζικα :( έψαξα και βρήκα και αυτό http://www.miui.it/forum/index.php?threads/guida-installazione-recovery-miui.2113/ Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 δεν καταλαβαινω στα κινεζικα..ειναι το αυθεντικο ή ψευτικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 δεν καταλαβαινω στα κινεζικα..ειναι το αυθεντικο ή ψευτικο? μπες με google chrome που εχει αυτοματη μεταφραση να μας πεις ... ή καντο copy-paste στο google translate Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 μπες με google chrome που εχει αυτοματη μεταφραση να μας πεις ... ή καντο copy-paste στο google translate Αυτό είναι ένα κόκκινο ρύζι Mobile Unicom έκδοση (4GB Gray) Λήψη Περιοχή: Πεκίνο Χρόνο Ταξινόμηση: 11/26/2013 13:14:40 Όπως περιγράφεται πληροφορίες που λαμβάνει δεν ταιριάζει με τα προσωπικά σας στοιχεία, παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε κατά πόσον τα επίσημα κανάλια της αγοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Αυτό είναι ένα κόκκινο ρύζι Mobile Unicom έκδοση (4GB Gray) Λήψη Περιοχή: Πεκίνο Χρόνο Ταξινόμηση: 11/26/2013 13:14:40 Όπως περιγράφεται πληροφορίες που λαμβάνει δεν ταιριάζει με τα προσωπικά σας στοιχεία, παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε κατά πόσον τα επίσημα κανάλια της αγοράς. οποτε αν καταλαβαινω καλα το αναγνωρισε σα αυθεντικο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Αυτό είναι ένα κόκκινο Mobile Unicom έκδοση (4GB Gray) Λήψη Περιοχή: Πεκίνο Χρόνο Ταξινόμηση: 11/26/2013 13:14:40 Όπως περιγράφεται πληροφορίες που λαμβάνει δεν ταιριάζει με τα προσωπικά σας στοιχεία, παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε κατά πόσον τα επίσημα κανάλια της αγοράς. Και εμένα το ίδιο μου έγραψε αγορά από το to2c. Από που το πήρες? Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abrac Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Μπορει καποιος που εχει παραλαβει το hongmi απο το minideal να επιβεβαιωσει την αυθεντικοτητα του?(και ενα ss απο cpuz θα ηταν καλοδεχουμενο :D) Ευχαριστω! παραλαβή απο minideal στις 24 Δεκ. 14 ημέρες έκανε να έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp1967 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Για πολλές μέρες προσπαθω να βω το μενου του WIFI DIRECT σε ενα Xiaomi Red Rice χωρις αποτελεσμα. σε εμαιλ που εγραψα στο Xiaomiword μου απαντησαν με 4 φωτο. αν μπορει καποιος να μου πει το τροπο για να τις ανεβασω. Παράθεση «Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!Βασίλης Μιχαηλίδης (1849-1917) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Για πολλές μέρες προσπαθω να βω το μενου του WIFI DIRECT σε ενα Xiaomi Red Rice χωρις αποτελεσμα. σε εμαιλ που εγραψα στο Xiaomiword μου απαντησαν με 4 φωτο. αν μπορει καποιος να μου πει το τροπο για να τις ανεβασω. κατέβασέ τες στο πισί σου και όπως ποστάρεις στο φόρουμ θα δεις ένα πεδίο που λεει ΄΄προσθήκη εικόνας΄΄ , πατάς, ανεβάζεις και είσαι οκ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Με το gps του τι γίνεται παιδιά; απο αλλους ακούω οτι είναι χαλιά όπως σε όλα τα mtk απο αλλους καλό. Ας πει κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει επαρκώς ενα πρόγραμμα πλοήγησης στο τηλέφωνο και όχι αν κλείδωσε και ποσο γρήγορα κλείδωσε δορυφόρους το gps test Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgls35 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Με το gps του τι γίνεται παιδιά; απο αλλους ακούω οτι είναι χαλιά όπως σε όλα τα mtk απο αλλους καλό. Ας πει κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει επαρκώς ενα πρόγραμμα πλοήγησης στο τηλέφωνο και όχι αν κλείδωσε και ποσο γρήγορα κλείδωσε δορυφόρους το gps test Εγω που χρησιμοποιω το Sygic και το copilot δουλευει αψογα το gps.Κλειδωνει σε 2-3 δευτερολεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 επιβεβαιωνω για τη γνησιοτητα του και απο minideal.net Μια χαρα το κινητο Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts