Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα θελα να μαθω παντως γιατι αυτη η διαφορα στην τιμη,σε σχεση με αυτο που δουλευει μονο στα κινεζικα δικτυα.

πολύ απλά γιατί έχει να κάνει με τον ανταγωνισμό . Αν πας επαρχία θα βρεις τιμές σε ρούχα πολύ ακριβότερες από ότι σε μια μεγάλη πόλη ενώ το αντίστροφο γίνεται σε φρούτα και λαχανικά . κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στα τηλέφωνα . Η πραγματικότητα στις πωλήσεις είναι να πιάσεις την μέγιστη δυνατή τιμή και όχι τη χαμηλότερη .Μπορούν και το πουλάνε ακριβότερα στο εξωτερικό αυτό είναι όλο .

Θα θελα να μαθω παντως γιατι αυτη η διαφορα στην τιμη,σε σχεση με αυτο που δουλευει μονο στα κινεζικα δικτυα.

Συν το γεγονός ότο το wcdma είναι ευρωπαική πατέντα και πληρώνουν δικαιώματα σνά συσκευή.

Φιλικά.Γιώργος.

Στο Merimobiles με ενα κουπόνι που είχαν, δεν ξερω αν ισχύει ακομα, το κινητό πάει στα 135 αν θυμάμαι καλά, στην κίνα έχει 145? δεν έπρεπε να είναι πιο φτηνό εκει? Κανα κατοτάρικο ας πουμε να έκανε.

Τι 5-10€ πάνω κάτω μιλάτε βρε παιδιά! Το κινητό απλά είναι υπέροχο για τα χρήματα που κάνει!! Ρωτάτε και εμάς που το έχουμε και το χαιρόμαστε κάθε μέρα! Αξίζει το κάθε του €.

Υ.Γ: εδώ που ζω ο καφές έχει 3.70€ + 1.5€ η τυρόπιτα.

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Τι 5-10€ πάνω κάτω μιλάτε βρε παιδιά! Το κινητό απλά είναι υπέροχο για τα χρήματα που κάνει!! Ρωτάτε και εμάς που το έχουμε και το χαιρόμαστε κάθε μέρα! Αξίζει το κάθε του €.

Υ.Γ: εδώ που ζω ο καφές έχει 3.70€ + 1.5€ η τυρόπιτα.

+1

Εδώ μιλάμε για ευκαιρία

Σαν τη παροιμία με τον γάιδαρο που τους χαριζανε κι εκείνοι τον κοιτούσαν στα δόντια

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/v/1466008_689740867726470_1693137790_o.jpg?oh=de4fe87fe942cc763700f8e54378fc99&oe=52B66A91&__gda__=1387706821_e08fb84fd0bec6815d363fd9ddebe99c

Παιδια μολις παρελαβα!!Μεχρις στιγμη εχω εντυπωσιαστει!!αν ειναι τοσο τελειο το Hongmi φανταζομαι πως θα ειναι το Μι3!!

Περασαμε για 11η φορα τον εκτελωνισμο.:rolleyes:

http://www.dhl.com/content/g0/en/express/tracking.shtml?brand=DHL&AWB=1815997444%0D%0A

Αρχιζω να πιστευω παιδια οτι δεν ειναι τυχη αλλα θεμα μαγαζιου.

Λογικα σημερα θα το εχω στα χερια μου,θα σας γραψω εντυπωσεις αφου πρωτα το περασω απο διαφορα τεστ.

Απο που παρηγγειλες και περασε εκτελωνισμό;

Απο που παρηγγειλες και περασε εκτελωνισμό;

Aπο αυτο το μαγαζι http://www.spemall.com οτι εχω παραγγειλει δεν εχει κανει πανω απο 4 μερες να ερθει στα χερια μου.

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/v/1466008_689740867726470_1693137790_o.jpg?oh=de4fe87fe942cc763700f8e54378fc99&oe=52B66A91&__gda__=1387706821_e08fb84fd0bec6815d363fd9ddebe99c

Παιδια μολις παρελαβα!!Μεχρις στιγμη εχω εντυπωσιαστει!!αν ειναι τοσο τελειο το Hongmi φανταζομαι πως θα ειναι το Μι3!!

Φαντάσου να το δουλέψεις κιόλας!! :) Καλομίλητο και καλωσόρισες στην παρέα μας! :lol:

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Φαντάσου να το δουλέψεις κιόλας!! :) Καλομίλητο και καλωσόρισες στην παρέα μας! :lol:

Να σαι καλα φιλε μου.Η μπαταρια ποσο να θελει φορτιση την πρωτη φορα;

Aπο αυτο το μαγαζι http://www.spemall.com οτι εχω παραγγειλει δεν εχει κανει πανω απο 4 μερες να ερθει στα χερια μου.

4 μερες ;; Σιγκαπουρη μενεις ; :lol:

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

προσοχή μιλάω χωρίς να έχω την συσκευή οπότε απλά λέω την γνώμη μου :)

1)οι φώτος που κυκλοφορούν παίζει και να διαφέρουν επειδή υπάρχουν 2 είδη συσκευών (για την κινέζικη αγορά και για τους υπόλοιπους) οπότε παίζει τα 2 είδη να μην είναι πανομοιότυπα εξωτερικά

2)κάτι λένε ότι στο κουτί η xiaomi δίνει έναν 16ψήφιο κωδικό που πας σε μια σελίδα και τσεκάρεις αν είναι αυθεντικό

3)κοιτάς τα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως ανάλυση (τα περισσότερα fake έχουν χαμηλή ανάλυση) και cpu (με πρόγραμμα σαν το cpu-z και όχι με κάποιο που υπάρχει εγκατεστημένο μέσα στην συσκευή γιατί παίζει να είναι πειραγμένο) οπότε και αν αυτά είναι οκ εεεε τι να πω , μπορεί να είναι τέλεια κόπια :)))

...παιδιά θα τεστάρω με κάποια διαγνωστικά και θα επανέλθω σχετικά. Σχετικά με τον κωδικό ισχύει, ωστόσο όπως καταλαβαίνεις εφόσον το κουτί έχει ήδη ανοιχθεί από το minideal για τα σχετικά (multimiui, root, ...) δεν έχει νόημα η ταυτοποίηση μέσω του κουτιού.

Γενικά και εγώ μόνο από minideal αγοράζω και τους εμπιστεύομαι. Ωστόσο θα ήθελα να ακούσω και τις παρατηρήσεις άλλων που αγόρασαν το εν λόγω κινητό από κει, όσον αφορά τον έλεγχο με βάση τις φωτογραφίες. Διαπιστώνουν τα ίδια ή "περνάνε" τον έλεγχο σε όλα τα σημεία; (και κυρίως στο κομμάτι της κεραίας που σε μένα τουλάχιστον είναι όπως στο υποτιθέμενο κλώνο και όχι το γνήσιο με βάση τις φωτογραφίες)

Μέσα στο Σ/Κ θα ποστάρω και τις ενδείξεις από τις διαγνωστικές εφαρμογές.

Να σαι καλα φιλε μου.Η μπαταρια ποσο να θελει φορτιση την πρωτη φορα;

Ξελίγωσε το και φόρτισε το. Εγώ το άφησα να φορτίζει από τις 1 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί. Δεν ξέρω όμως αν παίζει ρόλο αυτό, λιθίου είναι. Και να χαλάσει μπαταρίες υπάρχουν. :p

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

...παιδιά θα τεστάρω με κάποια διαγνωστικά και θα επανέλθω σχετικά. Σχετικά με τον κωδικό ισχύει, ωστόσο όπως καταλαβαίνεις εφόσον το κουτί έχει ήδη ανοιχθεί από το minideal για τα σχετικά (multimiui, root, ...) δεν έχει νόημα η ταυτοποίηση μέσω του κουτιού.

Γενικά και εγώ μόνο από minideal αγοράζω και τους εμπιστεύομαι. Ωστόσο θα ήθελα να ακούσω και τις παρατηρήσεις άλλων που αγόρασαν το εν λόγω κινητό από κει, όσον αφορά τον έλεγχο με βάση τις φωτογραφίες. Διαπιστώνουν τα ίδια ή "περνάνε" τον έλεγχο σε όλα τα σημεία; (και κυρίως στο κομμάτι της κεραίας που σε μένα τουλάχιστον είναι όπως στο υποτιθέμενο κλώνο και όχι το γνήσιο με βάση τις φωτογραφίες)

Μέσα στο Σ/Κ θα ποστάρω και τις ενδείξεις από τις διαγνωστικές εφαρμογές.

Μη μου λες τετοια και το περιμενω και εγω απο minideal ... Δοκιμασες να βαλεις το CPU - Z να δεις ενα προς ενα τα spec ?

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

4 μερες ;; Σιγκαπουρη μενεις ; :lol:

Νικαια μενω.Οχι της Γαλλιας.:lol:

Οριστε και η αποδειξη,18 μου το εστειλαν,σημερα το ειχα στα χερια μου.;)

http://www.dhl.gr/content/gr/el/express/tracking.shtml?brand=DHL&AWB=1815997444%0D%0A

Μη μου λες τετοια και το περιμενω και εγω απο minideal ... Δοκιμασες να βαλεις το CPU - Z να δεις ενα προς ενα τα spec ?

...λογικά σήμερα. Θα το ποστάρω εδώ για να γίνουν και συγκρίσεις. Παρακαλώ όποιον άλλον έχει παραλάβει ή θα παραλάβει από minideal, να κάνει τον έλεγχο με τις φωτογραφίες και να μας πει τι διαπιστώνει. Ευχαριστώ.

σας απάντησα πιο πάνω πως και εμένα έδειχνε διαφορετικό στην κεραία σε σχέση με τις φώτο αλλά είναι γνήσιο . (παραγγελία από merimobiles)

σας απάντησα πιο πάνω πως και εμένα έδειχνε διαφορετικό στην κεραία σε σχέση με τις φώτο αλλά είναι γνήσιο . (παραγγελία από merimobiles)

...όντως φίλτατε και σε ευχαριστούμε. Απλά είπα να το επιβεβαιώσουμε μερικοί ακόμα για να ξεδιαλύνουμε τις υποψίες και για τους υπόλοιπους.

Παιδια το root access μου λεει οτι δεν ειναι rooted το κινητο.το cpu-z ομως μου λεει root access:yes

Τελικα τι ισχυει;

...έχεις εφαρμογή SuperSU εγκατεστημένη; Αν ναι, ανοιξέ τη και δες στις ρυθμίσεις της τι αναφέρει.

Νικαια μενω.Οχι της Γαλλιας.:lol:

Οριστε και η αποδειξη,18 μου το εστειλαν,σημερα το ειχα στα χερια μου.;)

http://www.dhl.gr/content/gr/el/express/tracking.shtml?brand=DHL&AWB=1815997444%0D%0A

πςςς πολυ καλα με DHL πολυ γρηγορα αλλα μεγαλο το ρισκο που παιρνεις με αυτους

πςςς πολυ καλα με DHL πολυ γρηγορα αλλα μεγαλο το ρισκο που παιρνεις με αυτους

Έτσι ακριβώς.

Φιλικά.Γιώργος.

μεγαλο ξεμεγαλο φιλε μου,αυτο ηταν το 11ο προιον που παρελαβα.Εννοειται πως αν καμια φορα τυχει να πληρωσω τελωνειο,θα το γυρισω και εγω σε

νορμαλ ταχυδρομειο.Αλλα απο την στιγμη που δεν εχω προβλημα μεχρι τωρα δεν βλεπω τον λογο να το σταματησω.Ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει,για να μιλησουμε ποδοσφαιρικα.:lol: