pafimal Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Off topic αλλά θα πρέπει να το πω. Την ίδια φωτογραφία την είχα ταυτόχρονα στο one στο LG και σε μια eizo coloredge 24 για γραφίστες καλιμπραρισμενη που έχω στο σπίτι. Μόνο το one πλησίαζε σε χρώματα. Το lg έχει πολύ ψυχρά χρώματα.αλλα το βλέπω μόνο εγώ μάλλον πού είναι η δουλειά μου. Αλλά δεν παύει να είναι καλύτερη του one. Δεν μπλεκω σε αντιπαραθεσεις αλλα η γνωμη μου δεν αλλαζει στο ΟΝΕ την φωτεινοτητα την ειχα στο 100% και στο G2 δεν τολμω να την βαλω πανω απο το 70 Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Off topic αλλά θα πρέπει να το πω. Την ίδια φωτογραφία την είχα ταυτόχρονα στο one στο LG και σε μια eizo coloredge 24 για γραφίστες καλιμπραρισμενη που έχω στο σπίτι. Μόνο το one πλησίαζε σε χρώματα. Το lg έχει πολύ ψυχρά χρώματα.αλλα το βλέπω μόνο εγώ μάλλον πού είναι η δουλειά μου. Αλλά δεν παύει να είναι καλύτερη του one. Δεν το βλέπεις μονο εσυ, αλλα οποιος ξερει να διακρινει την καλυτερη -κάθε φορα- οθονη. Και ακομα και σημερα, 10/2013 η καλυτερη οθονη της αγορας σε smartphone εξακολουθεί να είναι αυτή του one... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ε,συγνωμη κιολας.Αλλα απο την στιγμη που διαβαζει 64gb usb stick γιατι πεσανε ολοι να το φανε για την μικρη χωρητικοτητα του?:X:dash::whip:Αρα παιρνω 16αρι με εγγυηση και ολα κομπλε!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Δεν το βλέπεις μονο εσυ, αλλα οποιος ξερει να διακρινει την καλυτερη -κάθε φορα- οθονη. Και ακομα και σημερα, 10/2013 η καλυτερη οθονη της αγορας σε smartphone εξακολουθεί να είναι αυτή του one... Εξαρταται τι ενοεις καλυτερη.. Αν ηταν και οι 2 οθονες σε ιδιες ιντσες, ειχαν την ιδια φωτεινοτητα, τοτε πιθανων να ειχατε δικιο. Αν και παλι θα υπηρχε θεμα γουστου. Δεν ειναι ολοι λατρεις της πληρης αντικειμενικότητας στα χρωματα , και αποδειξη ειναι η δημοφιλια των amoled. Σε καθε περίπτωση με τη φωτεινοτητα και το μεγεθος της, δύσκολα καποιος θα προτιμούσε την οθονη του one. Χωρις αυτο να σημαίνει οτι δεν εχετε δικιο σε αυτα που γραφετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventura Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 32αρι αγγλικο με 2χρονια εγγυηση στα 460, με doa. Σκεφτομαι να το χτυπησω οποτε θα σας πω εντυπωσεις :) http://www.ebay.com/itm/190948381663 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 32αρι αγγλικο με 2χρονια εγγυηση στα 460, με doa. Σκεφτομαι να το χτυπησω οποτε θα σας πω εντυπωσεις :) http://www.ebay.com/itm/190948381663 Φιλε μου αν το παρεις πες μας εντυπωσεις για τον πωλητη! Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 32αρι αγγλικο με 2χρονια εγγυηση στα 460, με doa. Σκεφτομαι να το χτυπησω οποτε θα σας πω εντυπωσεις :) http://www.ebay.com/itm/190948381663 είναι καλή ευκαιρία πιστεύω για 32άρι, και ο πωλητής έχει πάρα πολλές θετικές αξιολογήσεις. αλλά δεν ξέρω απόδειξη βάζει μέσα στο κουτί με την τιμή του κινητού? λογικά θα χρειαστείς απόδειξη γραμμένη σε κάποιο τιμολόγιο για την εγγύηση. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Φιλε μου αν το παρεις πες μας εντυπωσεις για τον πωλητη! Γιατί στο feedback του, έχει σε όλες τις πωλήσεις, την τιμή και το προιόν που πούλησε private? Η τιμή είναι καλή, αφού αποφεύγονται οι δασμοί, ενώ δεν είμαι σίγουρος για την εγγύηση. Τι εννοεί? ότι η απόδειξη πώλησης που θα δώσει έχει θέση εγγύησης στην τοπική αντιπροσωπεία? Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 (edited) Ο πωλητής είναι στο ebay από το 2001, οπότε δε τίθεται θέμα αξιοπιστίας, ειδικά με τέτοιο feedback. Είναι και φυσικό κατάστημα, googlaρετε το όνομά του, οπότε πολύ πιθανό να βάζει και απόδειξη μέσα. Toυ έκανα και ερώτηση αν είναι ευρωπαϊκό ή εισαγωγής, ελπίζω να απαντήσει αύριο. Edited October 30, 2013 by daospi Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Παιδια αυτο το knockon feature..τρωει μπαταρια σε κατασταση αναμονης? Ειδικα ας πουμε κατα την διαρκεια που κοιμαστε και η ταμπελα δεν χρησιμοποιειται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ο πωλητής είναι στο ebay από το 2001, οπότε δε τίθεται θέμα αξιοπιστίας, ειδικά με τέτοιο feedback. Είναι και φυσικό κατάστημα, googlaρετε το όνομά του, οπότε πολύ πιθανό να βάζει και απόδειξη μέσα. Toυ έκανα και ερώτηση αν είναι ευρωπαϊκό ή εισαγωγής, ελπίζω να απαντήσει αύριο. αν δεν βάζει απόδειξη μέσα, και απλά σου δίνει ένα χαρτί που λέει πότε αγοράστηκε χωρίς σφραγίδα και imei, ή σου δίνει εγγύηση από το κατάστημά του προφορικά (δηλαδή να χρειαστεί να του το στήλεις πίσω στο δικό του κατάστημα) εγώ δεν θα το έπερνα..... είναι βασικό να μπορείς να το πας σε οποιοδήποτε κατάστημα με εξουσιοδοτημένο service της lg χωρίς προβλήματα. και δεν ισχύει η εγγύηση μέσω IMEI δεν είναι apple Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 και δεν ισχύει η εγγύηση μέσω IMEI δεν είναι apple Ποσο σιγουρος εισαι? Η νοκια μια χαρα το κοιταζε ετσι, για αυτο... θα τους πας ευρωπαικο G2 και θα σε πουν οτι αγοραστηκε εκτος εγγυησης??? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Παιδια αυτο το knockon feature..τρωει μπαταρια σε κατασταση αναμονης? Ειδικα ας πουμε κατα την διαρκεια που κοιμαστε και η ταμπελα δεν χρησιμοποιειται? Όχι,δεν έχει παρατηρηθεί απολύτως κανένα battery draining από αυτό το χαρακτηριστικό. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Παιδιά έχει δει κανένας την θήκη QuickWindow στην Ελλάδα να πωλείται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Καλημέρα. Δεδομένου οτι ο πωλητής έχει και κατάστημα εκτός ebay (https://www.digivire.com/en/) φαντάζομαι οτι θα περιλαμβάνει απόδειξη αγοράς, επίσημη. Δεν μπορεί να το διώξει (λογικά) χωρίς παραστατικό... Πάντως, πολύ μικρή διαφορά έχει στο site του, το 16αρι από το 32άρι. Μόνο 30€. Ποιος θα αγοράσει το 16άρι...? Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Παιδιά έχει δει κανένας την θήκη QuickWindow στην Ελλάδα να πωλείται; Στο Πλαισιο την ειχα δει στα 29 ευρω σε ασημι χρωμα. Εγω παντως του εκανα ενα hard reset και εβαλα μονο τα απολυτος βασικα διοτι σημερα το πρωι παρατηρησα οτι μου εφαγε 11% παρακαλω σε αναμονη τη νυχτα με τα παντα κλειστα. Αν ειναι δυνατον :blink::ninja: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Πως το κατάφερες αυτο?Έμενα δεν τρώει ούτε 1% σε 9 ώρες... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Πως το κατάφερες αυτο?Έμενα δεν τρώει ούτε 1% σε 9 ώρες... Δεν ξερω επι τρεις ημερες μου ετρωγε 5% και χθες το βραδυ το αφησα στο 76% και σημερα το πρωι το βρηκα στο 65%:( Τι να πω. Τις ιδιες εφαρμογες που ειχα και στο Xperia πριν χρησιμοποιω και τωρα. Να δουμε αυριο το πρωι μετα το hard reset και τα απολυτος απαραιτητα που εβαλα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Δεν ξερω επι τρεις ημερες μου ετρωγε 5% και χθες το βραδυ το αφησα στο 76% και σημερα το πρωι το βρηκα στο 65%:( Τι να πω. Τις ιδιες εφαρμογες που ειχα και στο Xperia πριν χρησιμοποιω και τωρα. Να δουμε αυριο το πρωι μετα το hard reset και τα απολυτος απαραιτητα που εβαλα. Έχεις ανοιχτά τα data 4g η μήπως δεν έχεις καλό σήμα και ψάχνει συνέχεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Στο Πλαισιο την ειχα δει στα 29 ευρω σε ασημι χρωμα. Εγω παντως του εκανα ενα hard reset και εβαλα μονο τα απολυτος βασικα διοτι σημερα το πρωι παρατηρησα οτι μου εφαγε 11% παρακαλω σε αναμονη τη νυχτα με τα παντα κλειστα. Αν ειναι δυνατον :blink::ninja: Φίλε μου είναι το γνωστό θέμα με το wakelock των νεώτερων LG τηλεφώνων, βέβαια δεν περίμενα να εμφανίζεται και στο G2 άλλα να που ......... Το φαινόμενο αυτό εμφανίζονταν σε υπέρτατο βαθμό στο 4Χ ενώ στο G1 σε μικρότερη συχνότητα. Εμφανίζεται έτσι απλά..... εκεί που δεν το περιμένεις χωρίς να έχεις αλλάξεις κάτι στο τηλέφωνο, έχει σχέση μάλλον με τους kernel της LG και πως διαχειρίζονται την κατανάλωση της συσκευής ιδίως όταν η συσκευή βρίσκεται σε κατάσταση πτήσης (τότε κυρίως εμφανίζεται το wakelock). Μάλιστα όταν είχα το 4Χ γίνονταν διάφορα κουλά, δύο-τρεις μέρες το εμφάνιζε μετά για καμιά εβδομάδα δεν το έκανε και αργότερα φτου και πάλι από την αρχή. Προφανώς τη λύση πρέπει να τη δώσει η LG με κάποιο update. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Φίλε μου είναι το γνωστό θέμα με το wakelock των νεώτερων LG τηλεφώνων, βέβαια δεν περίμενα να εμφανίζεται και στο G2 άλλα να που ......... Το φαινόμενο αυτό εμφανίζονταν σε υπέρτατο βαθμό στο 4Χ ενώ στο G1 σε μικρότερη συχνότητα. Εμφανίζεται έτσι απλά..... εκεί που δεν το περιμένεις χωρίς να έχεις αλλάξεις κάτι στο τηλέφωνο, έχει σχέση μάλλον με τους kernel της LG και πως διαχειρίζονται την κατανάλωση της συσκευής ιδίως όταν η συσκευή βρίσκεται σε κατάσταση πτήσης (τότε κυρίως εμφανίζεται το wakelock). Μάλιστα όταν είχα το 4Χ γίνονταν διάφορα κουλά, δύο-τρεις μέρες το εμφάνιζε μετά για καμιά εβδομάδα δεν το έκανε και αργότερα φτου και πάλι από την αρχή. Προφανώς τη λύση πρέπει να τη δώσει η LG με κάποιο update. Έχω αλλάξει 2 συσκευές και στη παρέα έχουν άλλοι 3. Κανείς δεν αντιμετώπισε τα wakelocks σε βαθμό που λες και όλοι σε κατάσταση αναμονής έχουμε εξαιρετική μπαταρία. Σε 8-9 ώρες θα χάσει 2%-3% με 100 εφαρμογές που έχω και τα sync ανοιχτά... Κι αν μιλάμε για wakelocks όσοι είχαμε samsung (στις περισσότερες συσκευές) γνωρίζουμε καλά τι θα πει. Δε ξέρω λοιπόν τί έκανε σε προηγούμενες συσκευές της η LG, αλλά στο G2 έχει κάνει πολύ καλή υλοποίηση software και η μπαταρία του δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Έχεις ανοιχτά τα data 4g η μήπως δεν έχεις καλό σήμα και ψάχνει συνέχεια; 4g δεν εχω ετσι κι αλλιώς διοτι εχω wind. Και απο την αλλη πάντα το βράδυ πριν πέσω για ύπνο και ακομα στην διάρκεια της μέρας οταν δεν σερφάρω με δίκτυο κινητής πάντα το εχω στο 2g χειροκίνητα πάντα τα βάζω ποτε στο αυτόματο. Ολα κλειστά τα είχα wifi/gps/NFC/BT ακομα και τους συγχρονισμόυς έκλεισα χθες το βράδυ. Αυτο που με προβληματίζει ειναι ότι μονο εγω εχω αυτο το θέμα,ενώ απο πολλούς άλλους χρήστες ειναι άψογα στο θέμα αυτο. Δεν θελω να μπω στη διαδικασία για αντικαταστάσεις κλπ αλλα εάν μέχρι Δευτέρα-Τρίτη δεν δώ βελτίωση ολα τα ενδεχόμενα ειναι ανοιχτά,στην περίπτωση μήπως μου έτυχε ελλατωματικο μοντέλο. Δεν ξέρω τι αλλο να υποθεσω. Καμία 30ρια εφαρμογές χρησιμοποιω πάντα και ουτε ζορίζω το κινητο με παιχνιδια κλπ βαριά χρηση. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 4g δεν εχω ετσι κι αλλιώς διοτι εχω wind. Και απο την αλλη πάντα το βράδυ πριν πέσω για ύπνο και ακομα στην διάρκεια της μέρας οταν δεν σερφάρω με δίκτυο κινητής πάντα το εχω στο 2g χειροκίνητα πάντα τα βάζω ποτε στο αυτόματο. Ολα κλειστά τα είχα wifi/gps/NFC/BT ακομα και τους συγχρονισμόυς έκλεισα χθες το βράδυ. Αυτο που με προβληματίζει ειναι ότι μονο εγω εχω αυτο το θέμα,ενώ απο πολλούς άλλους χρήστες ειναι άψογα στο θέμα αυτο. Δεν θελω να μπω στη διαδικασία για αντικαταστάσεις κλπ αλλα εάν μέχρι Δευτέρα-Τρίτη δεν δώ βελτίωση ολα τα ενδεχόμενα ειναι ανοιχτά,στην περίπτωση μήπως μου έτυχε ελλατωματικο μοντέλο. Δεν ξέρω τι αλλο να υποθεσω. Καμία 30ρια εφαρμογές χρησιμοποιω πάντα και ουτε ζορίζω το κινητο με παιχνιδια κλπ βαριά χρηση. Η εφαρμογή δεν σε βοήθησε καθόλου να βρείς τι φταίει?? Πραγματικά το κινητό απλά ξεχνάει να πέσει στην αναμονή...και μου κάνει φοβερή εντύπωση το πρόβλημα σου :wacko: Προσωπικά ένα πρόβλημα έχω στο κινητό και αυτό είναι λίγο κουλό...δεν μου αλλάζει τον ήχο κλήσης στις επαφές,ενω έχω βάλει διαφορετικό ήχο κλήσης σε κάποιους,το κινητό επιμένει σε αυτόν που έχω ορίσει ως βασικό...ακόμα δεν έχω καταφέρει να βρω τι φταίει για αυτό!!! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Η εφαρμογή δεν σε βοήθησε καθόλου να βρείς τι φταίει?? Πραγματικά το κινητό απλά ξεχνάει να πέσει στην αναμονή...και μου κάνει φοβερή εντύπωση το πρόβλημα σου :wacko: Προσωπικά ένα πρόβλημα έχω στο κινητό και αυτό είναι λίγο κουλό...δεν μου αλλάζει τον ήχο κλήσης στις επαφές,ενω έχω βάλει διαφορετικό ήχο κλήσης σε κάποιους,το κινητό επιμένει σε αυτόν που έχω ορίσει ως βασικό...ακόμα δεν έχω καταφέρει να βρω τι φταίει για αυτό!!! Σε εμένα παίζει κανονικά η αλλαγή Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Η εφαρμογή δεν σε βοήθησε καθόλου να βρείς τι φταίει?? Πραγματικά το κινητό απλά ξεχνάει να πέσει στην αναμονή...και μου κάνει φοβερή εντύπωση το πρόβλημα σου :wacko: Προσωπικά ένα πρόβλημα έχω στο κινητό και αυτό είναι λίγο κουλό...δεν μου αλλάζει τον ήχο κλήσης στις επαφές,ενω έχω βάλει διαφορετικό ήχο κλήσης σε κάποιους,το κινητό επιμένει σε αυτόν που έχω ορίσει ως βασικό...ακόμα δεν έχω καταφέρει να βρω τι φταίει για αυτό!!! Η εφαρμογη μου έλεγε ότι η εφαρμογη n7player full κάνει κατανάλωση-ήταν πρώτη στη λίστα με διαφορα απο όλες τις υπόλοιπες- Αλλα μου φαίνεται αδιανόητο μιας και την ίδια χρησιμοποιούσα στο Xperia και ετσι σκέφτηκα να κάνω hard reset και να δουμε πως θα παει τις επόμενες με 4-5 βασικές εφαρμογές μονο.( αν και βλέπω ότι μεσα στον Οκτώβριο 21 του μηνός πήρε update η συγκεκριμένη εφαρμογη και μήπως ευθύνεται αυτο):confused: Να ελπίζω να ομαλοποιηθει η κατάσταση,δεν ειναι δυνατόν χωρίς χρηση της συσκευης να μου καταναλώνει μπαταρια,άντε πες 2-3% τρώγεται αλλα οχι 5 που κάπως ψιλοανησυχεις αλλα 11% παει παρα πολυ τοτε. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts