maklovin1979 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 καλησπερα φιλοι μου,πριν απο λιγο εφεραν στο birdphone σε μαυρο ευρωπαικο και με παρτιδα 402,το πηρα κατεθειαν.πιστευω να βγει καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 (edited) http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 Αντε να δουμε.4.4.2. Το πρώτο 15μερο του Μαρτίου ένα μεγάλο ποσοστό θα πάρει kitkat. Εγώ πιστεύω στην πρώτη βδομάδα του Μαρτίου θα μου έρθει σε OTA. Είναι απο Singapore 32GB και η LG είπα αρχές Μαρτίου στην δήλωση που έκανε οτι θα λάβει την αναβάθμιση. Edited February 28, 2014 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonahta Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Πέρασα 442 σήμερα το πρωί. Μικρές οι διαφορές στο ui. Γενικά είναι πιο γρήγορο. Πχ scroll Tapatalk χωρίς δισταγμούς, ο κατάλογος ανοίγει πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Νταξ τόσο καιρό εκανα υπομονή, θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα μην τυχόν κολλήσει ο εγκέφαλός μου στην διαδικασία και κάνω καμια π@παριά και κλαίω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 καλησπερα φιλοι μου,πριν απο λιγο εφεραν στο birdphone σε μαυρο ευρωπαικο και με παρτιδα 402,το πηρα κατεθειαν.πιστευω να βγει καλο. Βγήκε 402;λες να μου φέρουν κ μένα τέτοιο;;περιμένω την αλλη εβδομαδα μιας κ είχαν τελειώσει απο το tokinito. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Καλησπέρα, υπάρχουν συγκεκριμένες παρτίδες με πρόβλημα στο gps ; Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Βγήκε 402;λες να μου φέρουν κ μένα τέτοιο;;περιμένω την αλλη εβδομαδα μιας κ είχαν τελειώσει απο το tokinito. Θα έρθεις και εσύ από εδώ;;Άντε να χορτασεις και εσύ λίγο lag πριν την kitkat! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Θα έρθεις και εσύ από εδώ;;Άντε να χορτασεις και εσύ λίγο lag πριν την kitkat! Το χω παραγγείλει ναι χαχαχα !όχι όχι δεν θέλω lag!!:p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Το χω παραγγείλει ναι χαχαχα !όχι όχι δεν θέλω lag!!:p καλησπερα φιλε μου,σημερα το παραγγειλα unbranded 402 παρτιδα απο το birdphone.μακαρι να ειναι κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 καλησπερα φιλε μου,σημερα το παραγγειλα unbranded 402 παρτιδα απο το birdphone.μακαρι να ειναι κομπλε. Θα πάρω την τρίτη τηλέφωνο ώστε να με πάρουν τηλέφωνο πριν φύγει τοωκινητο για να δω παρτίδα. Καλοριζικο! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Θα πάρω την τρίτη τηλέφωνο ώστε να με πάρουν τηλέφωνο πριν φύγει τοωκινητο για να δω παρτίδα. Καλοριζικο! σε ευχαριστω παρα πολυ,δεν νομιζω επειδη δεν ειναι ελληνικο να εχει θεμα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 σε ευχαριστω παρα πολυ,δεν νομιζω επειδη δεν ειναι ελληνικο να εχει θεμα ε? Αμα είναι ευρωπαϊκό και 16 giga δεν εχεις προβλημα! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Αμα είναι ευρωπαϊκό και 16 giga δεν εχεις προβλημα! πως κ δεν το πηρες απο Birdphone φιλε μου?καλο καταστημα λενε οτι ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 πως κ δεν το πηρες απο Birdphone φιλε μου?καλο καταστημα λενε οτι ειναι. Βασικά έκατσε,το είχε πάρει απο κει κ ενας φίλος. Κ δεν είχα κ το "κασέρι" ακομα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Βασικά έκατσε,το είχε πάρει απο κει κ ενας φίλος. Κ δεν είχα κ το "κασέρι" ακομα καλο δεν ειναι κ το Birdphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 καλο δεν ειναι κ το Birdphone? Ναι μια χαρά Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Ναι μια χαρά δεν εχουν δλδ διαφορες τα ελληνικα με τα eu ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 δεν εχουν δλδ διαφορες τα ελληνικα με τα eu ε? Όχι βέβαια! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Περα απο το θεμα με χαμηλο σημα χθες ανακαλυψα πως εχω ghost call,ενω ηταν ανοιχτο με καλουσαν και δεν χτυπαγε,σημερα πρωι του εκανα επανεκινηση και κου ηρθαν μυνηματα με της χαμενες κλησεις,επισης κι εμενα 311 ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 περασα την 4.4.2. στο 32G αλλα βλεπω στην πανω μπαρα δεν μου εμφανιζει το gps πληκτρο και στον συγχρονισμό Google λείπει συγχρονισμός ίντερνετ για τους σελιδοδείκτες γίνεται να εμφανιστεί το πληκτρο του gps με hidden menu? Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Ξεκιναει να βγαινει η 4.4.2 στα D802 μοντελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Ξεκιναει να βγαινει η 4.4.2 στα D802 μοντελα. Τι που πως;;Λινκ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2665189 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2665189 Το είχα δει αυτό,νόμιζα οτι ελεγες euro open..Λίγο υπομονή ακόμη για εμας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Είναι θέμα ημερών' αν όχι ωρών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts