leo06 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 (edited) πέρασα την 4.4.2 και η ταχύτητα είναι εμφανείς σε σχέση με την 4.2.2 ακόμη και από τον dialer ανοίγει αμέσως,η ραμ στα ίδια επίπεδα με την 4.2.2 ελεύθερη 600-800mb,δυστυχώς το xposed δεν δουλεύει,ελπίζω να βγει αναβάθμιση,επίσης το mod για 4k video και 120slomo δουλεύουν οκ αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει,για ART δεν υπάρχει επιλογή οπότε το ξεχνάμε edit:ξέχασα να πω οτι το knock on δουλεύει πολύ καλύτερα πιάνει σχεδόν πάντα και η οθόνη ανοίγει γρηγορότερα Edited March 2, 2014 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas7 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Μπορείς να μου πεις έκδοση του Nova και αν το κινητό φοράει ρομ Vodafone ; Ψάχνω να δω τι φταίει αν και μάλλον κάποια ρύθμιση θα είναι Είναι Vodafone το 6d2 και το nova έκδοση 2.3 prime,η τελευταία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight77 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Είναι Vodafone το 6d2 και το nova έκδοση 2.3 prime,η τελευταία Σε ευχαριστώ πολύ. Σου δουλεύει κανονικά και αν κάνεις knock off σε άδειο σημείο στο home screen ή μόνο στο notification bar ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 πέρασα την 4.4.2 και η ταχύτητα είναι εμφανείς σε σχέση με την 4.2.2 ακόμη και από τον dialer ανοίγει αμέσως,η ραμ στα ίδια επίπεδα με την 4.2.2 ελεύθερη 600-800mb,δυστυχώς το xposed δεν δουλεύει,ελπίζω να βγει αναβάθμιση,επίσης το mod για 4k video και 120slomo δουλεύουν οκ αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει,για ART δεν υπάρχει επιλογή οπότε το ξεχνάμε edit:ξέχασα να πω οτι το knock on δουλεύει πολύ καλύτερα πιάνει σχεδόν πάντα και η οθόνη ανοίγει γρηγορότερα Το xposed δεν χρειάζεται ρουτ; Απ όσο ξέρω δεν υπάρχει ρουτ για την 4.4.2. Κανω καπου λάθος; Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight77 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Και τώρα δουλεύει το knock off σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης, άρα θα συνεχίσει να υπάρχει και στη νέα έκδοση. Δυστυχώς δεν δουλεύει σε μένα. Θα κάνω factory reset και ελπίζω να στρώσει. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Το xposed δεν χρειάζεται ρουτ; Απ όσο ξέρω δεν υπάρχει ρουτ για την 4.4.2. Κανω καπου λάθος; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2665985 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddion40 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι (ευτυχισμένος ) κάτοχος του g2 εδώ και 10 μέρες. Επειδή δεν είναι δυνατόν προς το παρόν να διαβάσω όλο το νήμα, έχω τις εξής απορίες-προβλήματά: 1. Το ακουστικό του τηλεφώνου (όχι με το καλώδιο) ακούγεται πολύ σιγά ενώ το ρυθμίζω με το πίσω κουμπί (το πάνω βελάκι) στο τέρμα, και αναγκάζομαι να βάζω το ηχείο. Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση; 2. Συνιστάτε κάποιο πρόγραμμα που να κάνει full back up του τηλεφώνου για restore σε περίπτωση προβλημάτων; 3. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για επικοινωνία του τηλεφώνου με pc; Κάτι αντίστοιχο με το activesync για winmobiles; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι (ευτυχισμένος ) κάτοχος του g2 εδώ και 10 μέρες. Επειδή δεν είναι δυνατόν προς το παρόν να διαβάσω όλο το νήμα, έχω τις εξής απορίες-προβλήματά: 1. Το ακουστικό του τηλεφώνου (όχι με το καλώδιο) ακούγεται πολύ σιγά ενώ το ρυθμίζω με το πίσω κουμπί (το πάνω βελάκι) στο τέρμα, και αναγκάζομαι να βάζω το ηχείο. Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση; 2. Συνιστάτε κάποιο πρόγραμμα που να κάνει full back up του τηλεφώνου για restore σε περίπτωση προβλημάτων; 3. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για επικοινωνία του τηλεφώνου με pc; Κάτι αντίστοιχο με το activesync για winmobiles; Καλησπερα και σε εσενα. 1. Υπαρχει μια μικρη περιπτωση να ειναι προβληματικο το ακουστικο σου αν ειναι τοσο χαμηλη η ενταση οσο λες. 2. Υπαρχουν προγραμματα που μπορουν να σου κανουν αυτη την δουλεια και να κρατανε αντιγραφο στο κινητο ή στον υπολογιστη. Αν εισαι root το titanium backup ειναι μονοδρομος, αν οχι τοτε δοκιμασε το mybackup pro. Για αντιγραφο ασφαλειας στον υπολογιστη και να εχεις μετεπειτα την δυνατοτητα για Restore, το κανει το λογισμικο της Lg pc suite. 3. Οπως ειπα πριν, το pc suite της LG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Παιδιά όταν θα γίνει released η αναβάθμιση για την kitkat θα μου έρθει μήνυμα στα notifications ? ή πρέπει να μπω κάπου αλλού για να δω αν έχει βγει για την κατεβάσω ? Sorry αλλά είμαι καινούργιος στα android με το G2 . Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddion40 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Ευχαριστώ φίλε DarthGRE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
path1980 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Θέλω να ενεργοποιήσω την επιλογή στο κινητό "ασύρματος αποθηκευτικός χώρος" και αφού είναι στο ίδιο wifi, βάζω στο browser του laptop τη διεύθυνση που μου λέει το κινητό, αλλά τίποτα.... Ξέρει κανείς τι παίζει; Τι κάνω λάθος...; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
path1980 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Δε θα το βάλεις στον browser αλλά θα ανοίξεις για παράδειγμα τα έγγραφά μου και εκεί θα το βάλεις. OK, εγινε...:O Thanks...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Παιδια το xposed παιζει με τη 4.4; γενικα θα μπορουμε να κανουμε οτι και στην 4.2 ; δεν εχω προβλημα να περιμενω αφου και τωρα ειμαι τελεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Παιδια το xposed παιζει με τη 4.4; γενικα θα μπορουμε να κανουμε οτι και στην 4.2 ; δεν εχω προβλημα να περιμενω αφου και τωρα ειμαι τελεια! Νομίζω ότι παίζει γιατί υπάρχει στο nexus 4 Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Παιδια το xposed παιζει με τη 4.4; γενικα θα μπορουμε να κανουμε οτι και στην 4.2 ; δεν εχω προβλημα να περιμενω αφου και τωρα ειμαι τελεια! οχι........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 οχι........... Πάω πάσο :( Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Αφού δεν έχει βγει ρουτ ακόμα, η τουλαχιστον μια σίγουρη και δοκιμασμένη μέθοδος, δεν δουλεύει τίποτα που απαιτεί ρουτ, επομένως και το xposed.. Υπομονή μέχρι να βγει ρουτ Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Αφού δεν έχει βγει ρουτ ακόμα, η τουλαχιστον μια σίγουρη και δοκιμασμένη μέθοδος, δεν δουλεύει τίποτα που απαιτεί ρουτ, επομένως και το xposed.. Υπομονή μέχρι να βγει ρουτ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2665985 μια χαρά δουλεύει το ρουτ,το xposed δεν δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2665985 μια χαρά δουλεύει το ρουτ,το xposed δεν δουλεύει Δεν δουλεύει σε όλους το ρουτ. Σε εμένα με 16άρι ελληνικό δεν δούλεψε. Ακόμα είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Παιδιά όταν λέτε η ελεύθερη ram είναι στα 600 mb εννοείτε ότι μετά απο reboot και μόλις φορτώσουν οι εφαρμογές ξεκινά με 600 free? Μηπως κάνετε λάθος? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Παιδιά όταν λέτε η ελεύθερη ram είναι στα 600 mb εννοείτε ότι μετά απο reboot και μόλις φορτώσουν οι εφαρμογές ξεκινά με 600 free? Μηπως κάνετε λάθος? εγώ αυτό εννοώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 εγώ αυτό εννοώ Περίεργο εγώ νόμιζα ότι τα κατειλημμένα είναι 600 γιατί στο S4 KitKat, ξεκινά με 920. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas7 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Περίεργο εγώ νόμιζα ότι τα κατειλημμένα είναι 600 γιατί στο S4 KitKat, ξεκινά με 920. Εμένα Παιδιά πάντως μετά από reboot είναι στα ίδια με πριν,1gb free ram.Μετά από χρήση κυμαίνεται 700 με 750..Μια χαρά παίδες η kit Kat τραίνο πάει,ειδικά o browser μεγάλη διαφορά για μένα!!Συνολική εμπειρία 3 ημερών όλα πολύ καλύτερα για μένα!Αυτή η nav bar όμως πάλι τι κουμούτσα!Exposed ολέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Μετα απο restart παιδια..Μα μου φανηκε πολυ περιεργο.[ATTACH]41890[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tttakis1 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 καλημερα.ρε παιδια οσοι εχετε vodafone γερμανιας στις επιλογες δικτυων εχετε επιλογη για 4G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts