Arvylas Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Καλησπερα παιδιά κι από μένα. Να κάνω μια ερώτηση και συγνώμη αν έχει απαντηθεί κάπου. Έχετε πρόβλημα με το Gps του G2; Φαίνεται σαν να είναι πολύ χειρότερο απο του Gnex που ειχα πριν( υποτίθεται το Gnex είχε άσχημο Gps κιολας) lockαρει με τεράστια δυσκολία και απ ότι φαίνεται μάλλον έπεσα σε κακή συσκευή. Με το gps test και το ίδιο gps.conf σε σοφίτα το Gnex κλειδώνει σε 7 δορυφορους και το G2 με δυσκολία σε 1. Edited January 2, 2014 by Arvylas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Μια ερωτηση πως βγαζουμε screenshot την οθονη του κινητου;δεν μπορω να το βρω Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλησπερα παιδιά κι από μένα. Να κάνω μια ερώτηση και συγνώμη αν έχει απαντηθεί κάπου. Έχετε πρόβλημα με το Gps του G2; Φαίνεται σαν να είναι πολύ χειρότερο απο του Gnex που ειχα πριν( υποτίθεται το Gnex είχε άσχημο Gps κιολας) lockαρει με τεράστια δυσκολία και απ ότι φαίνεται μάλλον έπεσα σε κακή συσκευή. Με το gps test και το ίδιο gps.conf σε σοφίτα το Gnex κλειδώνει σε 7 δορυφορους και το G2 με δυσκολία σε 1. Φίλε μου εμένα λοκαρει γρήγορα αλλά χάνει το σήμα στην πορεία για μερικά δευτερόλεπτα.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Το πρόβλημα με το GPS είναι γενικό και έχουν αρκετά παιδιά στην κοινότητα αποσυνδέσεις του GPS. Αν είναι προβληματικές οι παρτίδες θα φανεί με την αναβάθμιση που θα δώσει η LG με το Kitkat 4.4. Αν είναι θέμα software είμαστε τυχεροί αλλιώς πάμε για αντικατάσταση (όσοι έχουν την έκδοση 16GB) γιατί για εμάς που πήραμε την έκδοση με τα 32GB απ έξω δεν βλέπω να πιάνει η εγγύηση για αντικατάσταση. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Το πρόβλημα με το GPS είναι γενικό και έχουν αρκετά παιδιά στην κοινότητα αποσυνδέσεις του GPS. Αν είναι προβληματικές οι παρτίδες θα φανεί με την αναβάθμιση που θα δώσει η LG με το Kitkat 4.4. Αν είναι θέμα software είμαστε τυχεροί αλλιώς πάμε για αντικατάσταση (όσοι έχουν την έκδοση 16GB) γιατί για εμάς που πήραμε την έκδοση με τα 32GB απ έξω δεν βλέπω να πιάνει η εγγύηση για αντικατάσταση. Μακάρι φίλε μου να είναι software... Θα μπορούσε κάποιος που έχει περάσει 4.4 να μας πει τι γίνετε.... Κάποια παιδιά νομίζω την έχουν περάσει....να δω τι θα μου πει η procordia άυριο... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Το πρόβλημα με το GPS είναι γενικό και έχουν αρκετά παιδιά στην κοινότητα αποσυνδέσεις του GPS. Αν είναι προβληματικές οι παρτίδες θα φανεί με την αναβάθμιση που θα δώσει η LG με το Kitkat 4.4. Αν είναι θέμα software είμαστε τυχεροί αλλιώς πάμε για αντικατάσταση (όσοι έχουν την έκδοση 16GB) γιατί για εμάς που πήραμε την έκδοση με τα 32GB απ έξω δεν βλέπω να πιάνει η εγγύηση για αντικατάσταση. +1 σε αυτα που λες. Σχεδον ολοι εχουν το ιδιο θεμα. Το να ειναι hardware η οχι θα φανει με την 4.4. Θελω να πιστευω οτι δεν ειναι hardware. Στο παλικαρι που εχει θεμα μετον 1 δορυφορο, κατεβασε το gps aids, και κανε τα βηματα που σου λεει. 1) reset agps data 2) inject time from ntp 3) download gps aiding data Και δοκιμασε μετα να δεις αν βρισκει αμεσως. Καλυτερο για μενα απο το gps test ειναι το androits gps test. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Μια ερωτηση πως βγαζουμε screenshot την οθονη του κινητου;δεν μπορω να το βρω Πατημενο το Power Button + Volume Down Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arvylas Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 +1 σε αυτα που λες. Σχεδον ολοι εχουν το ιδιο θεμα. Το να ειναι hardware η οχι θα φανει με την 4.4. Θελω να πιστευω οτι δεν ειναι hardware. Στο παλικαρι που εχει θεμα μετον 1 δορυφορο, κατεβασε το gps aids, και κανε τα βηματα που σου λεει. 1) reset agps data 2) inject time from ntp 3) download gps aiding data Και δοκιμασε μετα να δεις αν βρισκει αμεσως. Καλυτερο για μενα απο το gps test ειναι το androits gps test. Αυτό με το reset agps το έκανα και με το gps test αλλά τζίφος.Θα δοκιμάσω και αυτό ομως μπας και... 4.4 έχω περασμένη αλλά και με την μαμά προκοπή δν έβλεπα. στο xda λένε ότι το international δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Πατημενο το Power Button + Volume Down Να σε καλα ειχα φαει τον τοπο!:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arvylas Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 +1 σε αυτα που λες. Σχεδον ολοι εχουν το ιδιο θεμα. Το να ειναι hardware η οχι θα φανει με την 4.4. Θελω να πιστευω οτι δεν ειναι hardware. Στο παλικαρι που εχει θεμα μετον 1 δορυφορο, κατεβασε το gps aids, και κανε τα βηματα που σου λεει. 1) reset agps data 2) inject time from ntp 3) download gps aiding data Και δοκιμασε μετα να δεις αν βρισκει αμεσως. Καλυτερο για μενα απο το gps test ειναι το androits gps test. πρώτη φορά το βλέπω να κλειδωνει 8 δορυφόρους έστω και για δευτερόλεπτα και με πολύ αδύναμο σημα μετά πέφτει στους 4-5 αλλά θεαματική βελτίωση με πριν ομολογώ..δεν του αρέσουν οι Ρώσικοι απ ότι βλέπω.. είναι καπιταλόμουτρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Προσωπικά όποτε προσπαθησα να περασω ενα απο τα mod του xdabbeb ποτε δεν μου δουλεψε σωστα... ετσι το παρατησα... απλά δεν με θελει... πιο μοντελο εχεις φιλε μου g2 d802 international??αν ναι γιατί δεν σου δουλεύει μηπως κανεις κατι λαθος??δοκιμασε να περασεις αυτο http://d-h.st/LOU αν εχεις g2 d802 international!!κανε ενα wipe cache kai wipe davlic και μετα περνα το!!θα δουλεψει σιγουρα!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 παιδια πριν απο λήγω δοκιμασα και εγω το gps και κλείδωσε αρκετα γρήγορα μεσα στο σπιτι μου μεσα σε ενα λεπτο και χωρις data !!ειχα κανει και πλοήγηση για περιπου 40 λεπτα και δεν ειχα αποσυνδέσεις με navigon !!τι να πω παραπάνω δοκιμες δεν εχω κανει οταν θα κανω θα σας ειδοποιήσω αν κανει αποσυνδεσεις!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 παιδια πριν απο λήγω δοκιμασα και εγω το gps και κλείδωσε αρκετα γρήγορα μεσα στο σπιτι μου μεσα σε ενα λεπτο και χωρις data !!ειχα κανει και πλοήγηση για περιπου 40 λεπτα και δεν ειχα αποσυνδέσεις με navigon !!τι να πω παραπάνω δοκιμες δεν εχω κανει οταν θα κανω θα σας ειδοποιήσω αν κανει αποσυνδεσεις!!:) με ποιο πρόγραμμα το βλέπεις αυτό Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 παιδια πριν απο λήγω δοκιμασα και εγω το gps και κλείδωσε αρκετα γρήγορα μεσα στο σπιτι μου μεσα σε ενα λεπτο και χωρις data !!ειχα κανει και πλοήγηση για περιπου 40 λεπτα και δεν ειχα αποσυνδέσεις με navigon !!τι να πω παραπάνω δοκιμες δεν εχω κανει οταν θα κανω θα σας ειδοποιήσω αν κανει αποσυνδεσεις!!:) Εμένα με navigon εκεί που δούλευε κανονικά έψαχνε να βρει σήμα για 5-10 Δεύτερα... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arvylas Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 παιδια πριν απο λήγω δοκιμασα και εγω το gps και κλείδωσε αρκετα γρήγορα μεσα στο σπιτι μου μεσα σε ενα λεπτο και χωρις data !!ειχα κανει και πλοήγηση για περιπου 40 λεπτα και δεν ειχα αποσυνδέσεις με navigon !!τι να πω παραπάνω δοκιμες δεν εχω κανει οταν θα κανω θα σας ειδοποιήσω αν κανει αποσυνδεσεις!!:) Με μαμα ρομ είσαι η με 4.4; αν μπορεί κάποιος να ανεβάσει παρακαλώ το gps.conf γιατι τα θαλασσωσα και τωρα βλεπει μονο 7 απο 22.. τουλαχιστον πριν στο να τα βλέπει ήταν πληθωρικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Με μαμα ρομ είσαι η με 4.4; αν μπορεί κάποιος να ανεβάσει παρακαλώ το gps.conf γιατι τα θαλασσωσα και τωρα βλεπει μονο 7 απο 22.. τουλαχιστον πριν στο να τα βλέπει ήταν πληθωρικό.. οχι φιλε μου δεν ειμαι με μαμα αλλα με custom rom δεν ειναι 4.4 ειναι 4.2.2 !! ειναι το gps test απο play store:) αν μου πεις που ακριβώς βρίσκετε θα σου το ανεβάσω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arvylas Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 οχι φιλε μου δεν ειμαι με μαμα αλλα με custom rom δεν ειναι 4.4 ειναι 4.2.2 !! ειναι το gps test απο play store:) αν μου πεις που ακριβώς βρίσκετε θα σου το ανεβάσω:) ακυρο ακυρο σε ευχαριστω πολυ παντως. Μετα απο πολυ μαγειρεμα καταφερα να το κανω να βρει 15 δορυφορους με αδυναμο σημα το οποιο ομως μολις κουνηθω πεφτει στους 7-8 αλλα απο το 0 πολυ καλυτερο.Βεβαια το Gnex με το πολυ μετριο gps συνεχιζει να το ντροπιαζει αφου μεσα στη σοφιτα συνδεεται με 6 ενω το G2 με 1-2 (μην πω για το s4 και το βαψω μπλε βραδιατικο..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 ακυρο ακυρο σε ευχαριστω πολυ παντως. Μετα απο πολυ μαγειρεμα καταφερα να το κανω να βρει 15 δορυφορους με αδυναμο σημα το οποιο ομως μολις κουνηθω πεφτει στους 7-8 αλλα απο το 0 πολυ καλυτερο.Βεβαια το Gnex με το πολυ μετριο gps συνεχιζει να το ντροπιαζει αφου μεσα στη σοφιτα συνδεεται με 6 ενω το G2 με 1-2 (μην πω για το s4 και το βαψω μπλε βραδιατικο..) Eχεις θεμα και με το S4? Σε βοηθησε αυτο που σου ειπα με το clear agps? Παιδια εχω την εντυπωση οτι κατι παιζει με το agps...δεν ξερω αλλα κατι δεν μου παει καλα. Επισης το gps test το ξηλωσα μιας και δεν δουλευει σωστα. 22 δορυφορους ειναι πλασματικο νουμερο, 14-15 νομιζω ειναι πιο σωστο. Ολα τα προγραμματα που δοκιμασα, μου δειχνουν σωστα, μονο το gps test δειχνει 22-26 οτι ναναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 πιο μοντελο εχεις φιλε μου g2 d802 international??αν ναι γιατί δεν σου δουλεύει μηπως κανεις κατι λαθος??δοκιμασε να περασεις αυτο http://d-h.st/LOU αν εχεις g2 d802 international!!κανε ενα wipe cache kai wipe davlic και μετα περνα το!!θα δουλεψει σιγουρα!!:) Σε ευχαριστω πολύ θα το δοκιμασω ξανα με το καθαρισμα των caches πριν το περασω,,, καθως το ειχα βαλει αλλα αργουσε δραματικά να εστιάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arvylas Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Eχεις θεμα και με το S4? Σε βοηθησε αυτο που σου ειπα με το clear agps? Παιδια εχω την εντυπωση οτι κατι παιζει με το agps...δεν ξερω αλλα κατι δεν μου παει καλα. Επισης το gps test το ξηλωσα μιας και δεν δουλευει σωστα. 22 δορυφορους ειναι πλασματικο νουμερο, 14-15 νομιζω ειναι πιο σωστο. Ολα τα προγραμματα που δοκιμασα, μου δειχνουν σωστα, μονο το gps test δειχνει 22-26 οτι ναναι. Ναι ναι βοηθησε σε ευχαριστω πολυ. Για το S4 εννοω οτι εχει υπερβολικα καλυτερο gps απο το G2 απο φιλο που το εχω δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) Καλημερα.Οριστε μερικα στατιστικα σε Antutu και Μπαταρια. Ας μου πει καποιος την γνωμη του αν θελει. http://imageshack.us/photo/my-images/856/l3vs.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/837/96fs.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/841/jy52.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/11/umc8.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/844/651a.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/577/foy9.png/ Edited January 3, 2014 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) Ναι ναι βοηθησε σε ευχαριστω πολυ. Για το S4 εννοω οτι εχει υπερβολικα καλυτερο gps απο το G2 απο φιλο που το εχω δει. Το g4 το ειχα 4 μηνες περιπου, μονο κανα 2 φορες μου ειχε χασει το σημα αλλα σαν δορυφορους ηταν τα ιδια με το g2. αν εξαιρεσεις το θεμα που εχουμε που χανει το σημα για λιγο, με το g2 εχω καλυτερη ακριβεια (μετρα που διαβαζει το προγραμμα). Επισης το g2 με sygic δεν εχει βγει ποτε εκτος δρομου το τριγωνο (να χασει τοποθεσια και να σε βγαζει αλλου) με το s4 μου ειχε συμβει 2-3 φορες. Βεβαια το g2 δεν το εχω πανω απο 2 εβδομαδες οποτε δεν μπορω να κρινω. Το καλυτερο gps Μεχρι στιγμης που εχω ειναι αυτο του nexus7. @rospy οι εικονες σου μιλανε απο μονες τους, το score σου ειναι παρα πολυ καλο αν και το antutu Καθε φορα που το τρεχεις βγαζει αλλα νουμερα, και για την μπαταρια ειναι γνωστο οτι ειναι τερας επιδοσεων. Edited January 3, 2014 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Το g4 το ειχα 4 μηνες περιπου, μονο κανα 2 φορες μου ειχε χασει το σημα αλλα σαν δορυφορους ηταν τα ιδια με το g2. αν εξαιρεσεις το θεμα που εχουμε που χανει το σημα για λιγο, με το g2 εχω καλυτερη ακριβεια (μετρα που διαβαζει το προγραμμα). Επισης το g2 με sygic δεν εχει βγει ποτε εκτος δρομου το τριγωνο (να χασει τοποθεσια και να σε βγαζει αλλου) με το s4 μου ειχε συμβει 2-3 φορες. Βεβαια το g2 δεν το εχω πανω απο 2 εβδομαδες οποτε δεν μπορω να κρινω. Το καλυτερο gps Μεχρι στιγμης που εχω ειναι αυτο του nexus7. @rospy οι εικονες σου μιλανε απο μονες τους, το score σου ειναι παρα πολυ καλο αν και το antutu Καθε φορα που το τρεχεις βγαζει αλλα νουμερα, και για την μπαταρια ειναι γνωστο οτι ειναι τερας επιδοσεων. Αυτο περιμενα να ακουσω.:happy:Αν και για την μπαταρια συνηθως εκει παιζω καθε φορα λιγο πανω απο 6 ωρες ανοιχτη οθονη με την χρηση την δικη μου.Για το Antutu χρειαστηκε να αφησω το κινητο σημερα στις 06:40πμ ενα 20λεπτο στο μπαλκονι μου ωστε η θερμοκρασια του κινητου να πεσει 14 βαθμους κελσιου για αυτο και βγηκε αυτο το score 36549 με μαμα Rom V10C χωρις root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nk66 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Σχετικα με το gps,σε πρωινη δοκιμη περιπου 4 χιλιομετρων,αφου το ανοιξα κλειδωσε αρκετα γρηγορα δορυφορους ομως μετα απο 1 χιλ εχασε το σημα και ξανακλειδωσε μετα απο 3 χιλ που ειχα φτασει στον προορισμο μου.Απαραδεκτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Υπαρχει σοβαρο προβλημα με το GPS και ειναι κριμα να ειναι hardware. Μια φορα ειπα και εγω να παρω LG πιστευω να μην ειναι και η τελευταια και να λυθει το προβλημα γιατι η συσκευη στο συνολο ειναι πολυ καλη. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts