fraris Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) Μια χαρα δουλευει το knock on με nova launcher...και το knock off Χωρις εξτρα εφαρμογη Δε λειτουργει σε ολους φιλε μου. Σε καποιους χρειαστηκε να περασουν μια εφαρμογη. ;) Μια χαρα αλλα για knock off πρεπει να αγγιξεις το status bar :happy: Πολυ σωστος ο φιλος powerulez!! Και το app ειναι το : screen off and lock και θα πρεπει να το έχεις ενεργοποιήσει στις ενέργειες του Nova για να λειτουργησει. Edited December 30, 2013 by fraris Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Stan1 καλωςηρθες στην παρεα μας! Ειμαι σιγουρος οτι θα το χαρεις το εργαλειο!!! σ ευχαριστω να εισαι καλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Οταν στο εικονίδιο μεταφοράς δεδομένων μου βγάζει το Ε για τι τύπο δικτύου μιλάμε; EDGE; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Καλησπέρα. Ρε παιδιά με το g2 Όταν μιλαω οι άλλοι μου λενε οτι δεν με ακούν καλα. Να κανω κατι? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Έχεις δοκιμάσει να τικαρεις την βελτίωση φωνής στις ρυθμίσεις κλήσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Έχεις δοκιμάσει να τικαρεις την βελτίωση φωνής στις ρυθμίσεις κλήσεων; Το εβαλα. Δεν το είχα προσέξει. Ευχαριστώ παρα πολυ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Έτσι από περιέργεια έκανα εγκατάσταση το Antutu. Έκανα μια εκκαθάριση όλων των εφαρμογών και έτρεξα το πλήρες test. Έβγαλε με την πρώτη 33.835 και έτρεξα μια δεύτερη με αποτέλεσμα να σκοράρει 32.233. Υπόψιν πως είμαι απείραχτος και τρέχω την ελληνική 10e. Τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nk66 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Το εχω περιπου 10 μερες και 2 φορες εχει μπει στο ιντερνετ χωρις να καταλαβω ποια εφαρμογη το κανει,εννοειται οτι εχω κλειστα τα δεδομενα.θελει καποια ρυθμιση η ειναι ελαττωμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Έτσι από περιέργεια έκανα εγκατάσταση το Antutu. Έκανα μια εκκαθάριση όλων των εφαρμογών και έτρεξα το πλήρες test. Έβγαλε με την πρώτη 33.835 και έτρεξα μια δεύτερη με αποτέλεσμα να σκοράρει 32.233. Υπόψιν πως είμαι απείραχτος και τρέχω την ελληνική 10e. Τι λέτε? Μια χαρά είναι. Άσε το τηλέφωνο να ρίξει θερμοκρασία. Δες η θερμοκρασία μπαταρίας να είναι κάτω από 20 βαθμούς και θα δεις θα βγάζεις πάνω από 35000 Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Έχεις δοκιμάσει να τικαρεις την βελτίωση φωνής στις ρυθμίσεις κλήσεων; ρε παιδια που είναι αυτή η ρυθμιση γιατι δεν μπορω να την βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 ρε παιδια που είναι αυτή η ρυθμιση γιατι δεν μπορω να την βρω Ρυθμισεις κλησεων --> Βελτιωση Φωνης Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Παιδιά αν παρω μπακ απ με philz recovery περιεχονται και οι φωτο μουσικη κλπ μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Εμένα αυτό που βγάζει ρε παιδιά είναι σωστό...η χαμηλά με δείχνει..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Παιδιά όλα τέλεια με το τηλέφωνο αλλά με αυτό το gps τι γίνετε; μου κάνει κάποιες αποσυνδέσεις φταίει το software τελικά; κάποιος με 4.4 έχει το θέμα αυτό ακόμα; επειδή είμαι ψείρας λέω να ζητησω αντίκατασταση.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) Εμένα αυτό που βγάζει ρε παιδιά είναι σωστό...η χαμηλά με δείχνει..??? Αυτο που ετρεξες ειναι το Quadrant και οχι το Antutu που βγαζει 34000,35000... Μια χαρα σκορ εχεις! Edited December 31, 2013 by fraris Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Αυτο που ετρεξες ειναι το Quadrant και οχι το Antutu που βγαζει 34000,35000... Μια χαρα σκορ εχεις! Πια ακριβώς εφαρμογή είναι να μετρήσω κ γω απο antutu. ..?? Άν μπορείς Στείλε εδω....Ευχαριστώ φίλε...και καλη χρονια σε ολο τν κόσμο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Πια ακριβώς εφαρμογή είναι να μετρήσω κ γω απο antutu. ..?? Άν μπορείς Στείλε εδω....Ευχαριστώ φίλε...και καλη χρονια σε ολο τν κόσμο.... Μπες στο Play Store και γραψε στην αναζητηση Antutu Benchmark. Kαλη χρονια και σε σενα φιλε μου! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Μπες στο Play Store και γραψε στην αναζητηση Antutu Benchmark. Kαλη χρονια και σε σενα φιλε μου! Ευχαριστώ πολύ φίλε μου...νομίζω πετάει ε..????? Καλή Πρωτοχρονιά λοιπών. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου...νομίζω πετάει ε..????? Καλή Πρωτοχρονιά λοιπών. .. Πεταει πεταει...Εμενα μου εβγαλε 35800 πριν Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Δεν χρησιμοποιω νοβα..Την εφαρμογη που μου λες την ξερω αλλα ειναι πολυ περιργη. δοκιμασα να την τρεξω σαν ενναλαξτικη στον στοκ αλλα δεν τα καταφερα Στις Χειρονομίες έχεις τικαρισμένη την πρώτη επιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Στις Χειρονομίες έχεις τικαρισμένη την πρώτη επιλογή; Εχω δοκιμασει τα παντα.Μονη ελπιδα να ξαναπερασω το firmware..Αν αποτυχει και αυτο σημαινει οτι η συσκευη ΜΟΝΟ σαυτο το θεμα εχει προβλημα.... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Ρυθμισεις κλησεων --> Βελτιωση Φωνης ναι οι ρυθμισεις κλησεων που ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Στις ρυθμίσεις Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) Στις ρυθμίσεις οκ!!! το βρηκα ευχαριστω!! Edited December 31, 2013 by k30taas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Εμενα σημερα εφυγε απο Hong Kong! Σε ασπρο λογω ασπρου G2. δέχονται prepaid card? Για PayPal μάλλον όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts