Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν νομίζω να ειναι official αλλά λαγκ δεν ειχε ούτε η μπετα.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δεν ειπα οτι δεν εχει λαγκ....εχει αλλα οχι σε υπερβολικο σημειο που να θες να το σπασεις s3-s4:)

Δεν νομίζω να ειναι official αλλά λαγκ δεν ειχε ούτε η μπετα.

Ωραια τετοια θελω να ακουω.Μακαρι να ειναι ετσι και η μπαταρια.

Ε ρε ****το...επάνω που είπα να αφήσω λιγο την 4.2.2.Μολις έγινε ροοτ η 4.4....Άντε πάλι.

Φίλε μου να σε ρωτήσω κάτι; αν αποφασίσω να κάνω root κλπ για να περάσω άλλη rom μοντακι κλπ θα μπορούσες να με βοηθήσεις λίγο ποιο προσωπικά γιατί παρόλο τις οδηγίες που υπάρχουν δεν θα τα καταφέρω μόνος μου!!!

Edited by k30taas

Τον Arfi gorgona να τον ακούτε. Είναι εξακριβωμένα απόλυτα αντικειμενικός.

Το lag στον dialer το είχαμε δει μαζί όταν τεσταραμε το G2 με το S4 Octa.

Μετά από reboot άνοιγε πιο γρήγορα o Dialer στο S4 ενώ το contacts πιο γρήγορα στο G2.

Εννοείται ότι και στις δύο συσκευές μετά την πρώτη εκκίνηση για να κάνει lag θα πρέπει να περάσουν ώρες χωρίς να τον χρησιμοποιησεις και παράλληλα να δουλεύεις όλες τις βαριές εφαρμογές της συσκευής ώστε να χρειαστεί ram και να κλείσει τον dialer.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μόλις Flashαρα την ευρωπαική με το lg tool δεν είδα καμία απολύτως διαφορά όσον αφορά το update καμία όμως... α ναι μόνο κάτι εφαρμογές πέρασε

Μου ρθε το slimport καλώδιο.... μουφα τελικα. Ενω το συνδεω με την τηλεοραση και με τη μπριζα μου βγαζει μηνυμα στο κινητο να συνδεσω το.φορτιστη και κανει slow charge...:mad: κινα τη περιμενεις
technoholic maniac reviewer

Ρε παιδια να ρωτησω κατι;Επειδη εμενα το knock on εχει μουλαρωσει και πριν μου ανεφεραν κατι φιλοι εδω οτι δεν το κανω σωστα το εκανα απειρες φορες και παρολα αυτα δε λειτουργει ειναι πραγματι τοσο δυσκολο να βρεις τον τροπο?
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Είναι θέμα συνήθειας κάποια στιγμή το χέρι θα πηγαίνει μόνο του θα δεις τώρα αν το πατάς συνέχεια και δεν στο κάνει καθόλου έχει θέμα το κινητό σου

Ρε παιδια να ρωτησω κατι;Επειδη εμενα το knock on εχει μουλαρωσει και πριν μου ανεφεραν κατι φιλοι εδω οτι δεν το κανω σωστα το εκανα απειρες φορες και παρολα αυτα δε λειτουργει ειναι πραγματι τοσο δυσκολο να βρεις τον τροπο?

Μη το πατάς με την άκρη του δακτυλου δεν πιάνει. Με το λοβο πατά το το σημείο που είναι το αποτύπωμα. Με την άκρη η νύχι δεν γίνεται.

Είναι θέμα συνήθειας κάποια στιγμή το χέρι θα πηγαίνει μόνο του θα δεις τώρα αν το πατάς συνέχεια και δεν στο κάνει καθόλου έχει θέμα το κινητό σου

Περιεργο..το κλεισιμο δουλευει..το ανοιγμα οχι και μου κανει εντυπωση...Μου προτεινε καποιο παιδι εδω να περασω ξανα το firmware αλλα δεν βλεπω να το καταφερνω

Εγώ στο ξαναπα αλλά δεν με ακουσες.. Αν ήσουν σε doa έπρεπε να το γυρίσεις. Προφανώς είναι θέμα συσκευής αφού δεν δουλεύει ποτέ. Με οποίον τρόπο και να το κανεις δεν πρόκειται να δουλέψει..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Περιεργο..το κλεισιμο δουλευει..το ανοιγμα οχι και μου κανει εντυπωση...Μου προτεινε καποιο παιδι εδω να περασω ξανα το firmware αλλα δεν βλεπω να το καταφερνω

Είμαι περίεργος να το δω φίλε μου.Αν χρειαστείς βοήθεια πάντως για να περάσεις φιρμ εδώ είμαστε εμείς.Αν είσαι και σχετικά κοντά στο κάνω και εγώ.

Εγώ στο ξαναπα αλλά δεν με ακουσες.. Αν ήσουν σε doa έπρεπε να το γυρίσεις. Προφανώς είναι θέμα συσκευής αφού δεν δουλεύει ποτέ. Με οποίον τρόπο και να το κανεις δεν πρόκειται να δουλέψει..

Ειχε περασει το doa φιλε μου οταν το πηρα απο φιλο..Και στην αρχη δεν με ενοχλουσε τοσο..Ας ελπισω οτι με την 4.4 θα στρωσει...

Είμαι περίεργος να το δω φίλε μου.Αν χρειαστείς βοήθεια πάντως για να περάσεις φιρμ εδώ είμαστε εμείς.Αν είσαι και σχετικά κοντά στο κάνω και εγώ.
Παλαιο Φαληρο μενω...

:!:-- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by m7ixalis

Παλαιο Φαληρο μενω...

Αν θέλεις συναντιομαστε αύριο τοτε και το κανουμε :) Ελπίζω μονο το ιντερνετ σου να ειναι γρήγορο γιατι η ρομ ειναι κανα 2 γιγα.

Αν θέλεις συναντιομαστε αύριο τοτε και το κανουμε :) Ελπίζω μονο το ιντερνετ σου να ειναι γρήγορο γιατι η ρομ ειναι κανα 2 γιγα.

Τι να πω ρε arfi?Αισθανομαι σκλαβωμενος αλλα δυστυχως προς το παρον το ιντενετ μου ειναι κλεψιμεικο και σερνετε

Κατέβασε το firmware σε ένα στικάκι να του το πας του ανθρώπου να κάνετε τη δουλειά σας τότε :)

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Κατέβασε το firmware σε ένα στικάκι να του το πας του ανθρώπου να κάνετε τη δουλειά σας τότε :)

Εμένα παιδιά ειναι 100κβ μόνο...στις καλές του πάντα :lol: θα βρούμε μια λύση όμως.Σε κανένα νετ καφέ ίσως?

Αυτη η κοινοτητα εχει παιδια διαμαντια το χω ξαναπει εγω..Κοιτα σε νετ γινεται ευκολα αλλα μην σε τραβαω και σενα χρονιαρες μερες αν εισαι και μακρυα..Ειδικα αν ειναι και αμφιβολο το αποτελεσμα με το knock on..Να σημειωσω ςπισης οτι το εχω ρουταρει ηδη

Δεν τρέχει τίποτα φίλε μου,δεν εχω να κάνω κάτι έτσι και αλλιώς...Αν το εχεις ροοταρι ακομα καλύτερα,εχεις και recovery?

ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤU TU. ΤΟ ΛΑΓΚΑΡΙΣΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 2 HARD RESET ΕΠΙΣΗΣ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ (3ΦΟΡΤΙΣΗ) ΣΕ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΟΘΟΝΗ ΜΟΝΟ 4 ΩΡΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΖΕΣΤΕΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ.

:!:-- Από Ομάδα Διαχείρισης--

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by m7ixalis

Επισης στο antutu συνεχιζω να ειμαι κατω 30000 και μεσο ορο 24000. Τι να κανω το εχω απο σαββατο μεσημερι.

Επισης στο antutu συνεχιζω να ειμαι κατω 30000 και μεσο ορο 24000. Τι να κανω το εχω απο σαββατο μεσημερι.

Για αρχη κατεβασε το cpu-z και πες μας τι γραφει.Ή μαλλον βγαλε screenshot και ποσταρε εδω.Να ειμαστε σιγουροι οτι ειναι το G2.

Αυτη η κοινοτητα εχει παιδια διαμαντια το χω ξαναπει εγω..Κοιτα σε νετ γινεται ευκολα αλλα μην σε τραβαω και σενα χρονιαρες μερες αν εισαι και μακρυα..Ειδικα αν ειναι και αμφιβολο το αποτελεσμα με το knock on..Να σημειωσω ςπισης οτι το εχω ρουταρει ηδη

Mια ερωτηση που δεν ξερω αν εχει γινει ναβουθοχοδονοσορα...

Δε χρησιμοποιεις Nova Launcher ε ?

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro