Jump to content

Windows XP: Service Pack 2

gbil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλλιως υπαρχουν αν ξερω καλα και διαφορα προγραμματακια που αλλαζουν το key των windows.

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

• Απαντήσεις 526
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakaflias (31 Οκτ. 2004 , 17:58)

μου ηρθε μολις τωρα ενημερωση απο το windows update το .............. service pack 2 .............. να το εγκαταστησω ή θα εχω προβληματα.

Γιατι κατι ειπατε εδω οτι δεν...κλπ.

Τι να κανω; help

να το εγκαταστησω ή θα εχω προβληματα;

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakaflias ( 2 Νοέ. 2004 , 00:27)

να το εγκαταστησω ή θα εχω προβληματα;

Κανε ενα ghost και προχωρα ! :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovass ( 2 Νοέ. 2004 , 12:30)

Κανε ενα ghost και προχωρα ! :)

Πηγα να κανω εγκατασταση αλλα δεν ηταν επιτυχης μαλλον διοτι ειναι σπασμενα. Μου βγαζει key κι εμενα.

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinhtomania ( 1 Νοέ. 2004 , 20:51)

kala... exw paraggeilei apo to site ths microsoft tzampe to service pack.

perasane 3 evdomades kai akoma erxete!

to phre kaneis apo thn microsoft?

Το πήρα εγώ φίλε... ;) Ακριβώς σε 28 μέρες από τότε που το παράγγειλα.

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinhtomania ( 1 Νοέ. 2004 , 20:51)

kala... exw paraggeilei apo to site ths microsoft tzampe to service pack.

perasane 3 evdomades kai akoma erxete!

to phre kaneis apo thn microsoft?

Nai to phra egw meta apo 1 mhna peripou.

Δυο φορες εβαλα το SP2, την μια μετα απο clean install, και λιγες μερες μετα που το εβαλα, και στις δυο φορες, μετα που φορτωνε τα windows εβγαζε για λιγω με μπλε οθονη και εκανε επανεκιννηση. Μεχρι που το βγαλα και υσηχασα. Δεν παει στο... λεω γω; Αντε πια :mad:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AntonisPsar ( 4 Νοέ. 2004 , 00:33)

paidia ego exo ta authentika xp home.apo pou mporo na to paraggilo to service pack 2????

Μπορεις να παραγγειλεις το cd με το SP2 απο ΕΔΩ η να το κατεβασεις απο ΕΔΩ
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

To παρήγγειλα από την Microsoft και ο θεός μαζί μας...

Για όσους δεν γνωρίζουν η αποστολή παίρνει κατά την MS "This order will be shipped via: standard. You should receive your CD within 28 days."

Για τζάμπα από Αμερική καλά είναι...:lol:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Τελικά το SP2 δεν είναι και άσχημο.Το έχω εδώ και ένα μήνα για την ακρίβεια,αφου το ενσωμάτωσα στο CD των ΧP,έπειτα έκανα καθαρή εγκατάσταση τα XP με το SP2.Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε στην εκτέλεση προγραμμάτων,ούτε και στην εκτέλεση παιχνιδιών,παλιά και καινούργια,γενικά πιστεύω είναι πολύ σταθερό αρκεί να γίνει με εγκατάσταση ενσωματωμένη στο CD.κάποτε είχα πρόβλημα με τα 2000 και το SP3,οταν όμως τα έκανα εγκατάσταση με ενσωματωμένο το sp3 στο CD όλα λύθηκαν.Μια συμβουλή μου είναι να χρησιμοποιείτε καλύτερα τις Αγγλικές εκδόσεις των Windows,γιατί τα ελληνικά αλλοιώνουν τον πυρήνα του εκάστοτε λογισμικού και εμφάνιζουν προβλήματα που κάποιος απλός χρήστης δεν τα αναγνωρίζει.
Hello moto....!

Εγώ το έβαλα από πάνω χύμα και είναι όλα μια χαρά (μετά λίγο πάλεμα βέβαια..) εκτός από το msn messenger το οποίο δεν θέλει να δουλέψει.... Το έχω βάλει στην exception list και έχω δοκιμάσει πολλά versions αλλά τίποτα, καμιά ιδέα; :worry:

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 ( 4 Νοέ. 2004 , 00:47)

Δυο φορες εβαλα το SP2, την μια μετα απο clean install, και λιγες μερες μετα που το εβαλα, και στις δυο φορες, μετα που φορτωνε τα windows εβγαζε για λιγω με μπλε οθονη και εκανε επανεκιννηση. Μεχρι που το βγαλα και υσηχασα. Δεν παει στο... λεω γω; Αντε πια :mad:

Και εγώ ακριβώς αυτό το πρόβλημα είχα!!Και εγώ το έβγαλα τώρα και με το service pack1 είμαι μια χαρά!Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται αυτό το πρόβλημμα!

Το έβαλα χτες κι όλα πάνε ρολόι.

Η ασπίδα κάτω δεξιά στο tray πως στο καλό βγαίνει; Δεν έχω και antivirus και πετάει ένα εκνευριστικό baloon msg κάθε φορά που ανοίγω το PC :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 7 Νοέ. 2004 , 14:48)

Το έβαλα χτες κι όλα πάνε ρολόι.

Η ασπίδα κάτω δεξιά στο tray πως στο καλό βγαίνει; Δεν έχω και antivirus και πετάει ένα εκνευριστικό baloon msg κάθε φορά που ανοίγω το PC :mad:

Εμενα δεν μου βγαζει την ασπιδα εκει.Μηπως επειδη δεν εχεις καποιο antivirus?

Αυτό είπα στο προηγούμενο ποστ. Οτι δεν έχω antivirus και γι' αυτό μου την βγάζει.

Υπάρχει τρόπος να φύγει, χωρίς να βάλω antivirus;

Στο κέντρο ασφαλείας σου δίνει επιλογή ότι παρακολουθείς εσύ το antivirus.

Όταν το βάλεις η ασπίδα θα φύγει

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 7 Νοέ. 2004 , 15:13)

Αυτό είπα στο προηγούμενο ποστ. Οτι δεν έχω antivirus και γι' αυτό μου την βγάζει.

Υπάρχει τρόπος να φύγει, χωρίς να βάλω antivirus;

Start-> All programs-> Accesories-> System tools-> Security center-> Change the way security center alerts me( στην αριστερή στήλη)-> Ξεκλικάρεις αυτό που σε πρήζει, στην προκειμένη περίπτωση το Virus protection. ;)

Nothing lasts forever, but the certainty of change...

Emperistatomenos' Blog

Έκανα αυτό που είπε ο Jim87 και μετά άρχισε να λέει για τα automatic updates :mad:

Τελικά ακολούθησα τη συμβουλή του frafra και σταμάτησε τελείως.

Thanx both :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 4 Νοέ. 2004 , 17:08)

To παρήγγειλα από την Microsoft και ο θεός μαζί μας...

Για όσους δεν γνωρίζουν η αποστολή παίρνει κατά την MS "This order will be shipped via: standard. You should receive your CD within 28 days."

Για τζάμπα από Αμερική καλά είναι...:lol:

file mou emena mou irthe se peripou 20 meres :)

+bobb -=azor=-

Παιδια δεν ξερω τι γινεται αλλα σε εμενα ακομα να ερθει το cd απο 3 οκτωβριου που το εχω παραγγειλει.

Έχω το εξής πρόβλημα, έχω φορτώσει σε έναν φίλο τα Win XP pro GR και έχω τρέξει το reset για να μην ζητάει Activation. Κατέβασε τα τελευταία update των windows και το Reset έπαψε να λειτουργεί και ζητάει activation παρόλο που δεν έχει γίνει install ακόμα το SP2 απλός είναι έτοιμο για εγκατάσταση.

Μπορεί κάποιος στέλνοντας μου PM να μου πει κάποια λύση ή να μου δωσει ένα Product Key ή κάποιο τρόπο που να δουλεύει στο ελληνικό SP2 ώστε να μην θέλει Activation. Και όλα αυτά για να γλιτώσω να ξανακάνω Install τα Windows

Και για να μην μου πείτε το γνωστό να πάω να αγοράσω τα Windows :) να σας πω ότι το PC έχει τα Windows XP Home GR original, αλλά θα περάσει το Activation αφού κάνω το Install του SP2 με το Product Key των Home από την στιγμή που η αρχική εγκατάσταση είναι Windows XP pro GR;

Κατα την διαρκεια της εγκαταστασης τοy service pack2 απο cd βγηκε το παρακατω μηνυμα:

<migrate.exe -Το σημειο εισαγωγης δεν βρεθηκε

Το σημειο εισαγωγης GetIUMS της διαδικασιας δεν ητανε δυνατο να εντοπιστει στη βιβλιοθηκη δυναμικης συνδεσης MSDART.DLL.>

και μετα δεν συνεχιζει την εγκατασταση, γιατι; :(

Diskeeper +SP2 δεν μου ανοιγει το προγραμμα και μου βγαζει το εξης μηνυμα!

Εκανα εγκατασταση απεγκατασταση αλλα τιποτα!

Ξερει κανεις τιποτα αλλο?Εχει συναντησει κανεις το ιδιο προβλημα?

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...