stratosmax Δημοσιεύτηκε July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 26, 2013 Καλησπέρα σε όλους!!! Είμαι νέος με android και έχω ενα Desire Bravo το οποίο μου βγάζει συνέχεια ότι έχει μειωθεί η μνήμη του! Το λειτουργικό που έχει ειναι 2.2.2. Παλιό απο ότι νομίζω.. Θέλω να ρωτήσω πως μπορω να κάνω αναβάθμιση ?! Και αν υπάρχει κάτι για να μεγαλώσει η μνήμη και να μην φουλαρει τόσο εύκολα!! Ευχαριστώ πολυ προκαταβολικά!! Και ζητώ συγνώμη εάν υπάρχει κάπου αλλού το ίδιο θέμα... Αλλά δεν το είδα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Καλησπέρα σε όλους!!! Είμαι νέος με android και έχω ενα Desire Bravo το οποίο μου βγάζει συνέχεια ότι έχει μειωθεί η μνήμη του! Το λειτουργικό που έχει ειναι 2.2.2. Παλιό απο ότι νομίζω.. Θέλω να ρωτήσω πως μπορω να κάνω αναβάθμιση ?! Και αν υπάρχει κάτι για να μεγαλώσει η μνήμη και να μην φουλαρει τόσο εύκολα!! Ευχαριστώ πολυ προκαταβολικά!! Και ζητώ συγνώμη εάν υπάρχει κάπου αλλού το ίδιο θέμα... Αλλά δεν το είδα!! Δες το επίσημο και εκεί θα βρεις πολλές πληροφορίες... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts