emmanuelle Δημοσιεύτηκε July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 25, 2013 Kαλησπερα σε ολους! Εχω ενα κινητο το Motorola Defy Mini. Το κινητο ειναι root (αν αυτο λεει κατι στο προβλημα μου)! Μεχρι πριν λιγο καιρο ολα τα προγραμματα πλοηγησης και άθλησης δουλευαν παραπάνω αψογα!Τι τελευταίες 10-15 μέρες τα προγράμματα δουλεύουν άθλια,έως μηδαμινά!Για να λοκάρουν δορυφορο και να αρχίσουν να καταγράφουν πρέπει να γίνει ο 4ος Παγκοσμιος πόλεμος Eχω κανει factory reset μηπως και διορθώσει κατι, αλλα δέν βλέπω προκοπή. Υπάρχει κάποιος τρόπος να έτσι ώστε να το διορθώσω αυτό ειτε με κάποια εφαρμογή ή άλλο μέθοδο? Ξέρω ότι η χρήση του GPS παιζει ρολο εαν εισαι περικυκλωμένος απο κτήρια κεραίες κλπ κλπ,αλλά να είσαι σε άδεια περιοχή και να λοκάρει σήμα μετά απο 50 λεπτα ειναι αστείο! ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts