0giorgos0 Δημοσιεύτηκε August 6, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 6, 2004 Μου ηρθαν σημερα 2 e-mail με δυο συννημενα το καθενα Το ενα απο inet@microsoft.com και εχει κειμενο που λεει "reply" kai ena arxeio zip με ονομα 'about you.zip" το οποιο μεσα περιεχει ενα αλλο αρχειο με ονομα 'aboutyou.doc.pif' Kαι ενα ακομα απο akti@gto.gr με θεμα "something for you" και κειμενο "thats wrong" και συνημενο ενα zip με ονομα "talk.zip" που περιεχει ενα αρχειο talk.htm.exe Δεν ανοιξα κανενα απο τα δυο.Λετε να ειναι κανενα σαμποταζ στον υπολογιστη μου?Α και δεν περιμενα κανενα reply απο αυτες τις διευθυνσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. August 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2004 Είναι virus προφανώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. August 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 0giorgos0 ( 6 Αύγ. 2004 , 13:14) Μου ηρθαν σημερα 2 e-mail με δυο συννημενα το καθενα Το ενα απο inet@microsoft.com και εχει κειμενο που λεει "reply" kai ena arxeio zip με ονομα 'about you.zip" το οποιο μεσα περιεχει ενα αλλο αρχειο με ονομα 'aboutyou.doc.pif' Kαι ενα ακομα απο akti@gto.gr με θεμα "something for you" και κειμενο "thats wrong" και συνημενο ενα zip με ονομα "talk.zip" που περιεχει ενα αρχειο talk.htm.exe Δεν ανοιξα κανενα απο τα δυο.Λετε να ειναι κανενα σαμποταζ στον υπολογιστη μου?Α και δεν περιμενα κανενα reply απο αυτες τις διευθυνσης. Βρε παιδιά, βρε παιδιά :p Εδώ από γνωστούς πέρνουμε εμαιλς και κοιτάζουμε μήπως είναι μολυσμένα... και καθόσαστε ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ τόσο το θέμα, για εμαιλ από άγνωστο, που έχει συνημμένο ζιπ αρχείο το οποίο έχει ένα άαααλλο αρχείο μέσα με κατάληξη Pif??? Τι θέλω να πω? DELETE άμεσα και μη σκοτίζεστε τζάμπα ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2004 Έχετε υπόψη ότι στο πεδίο From: σε ένα mail μπορεί κανείς να βάλει ό,τι θέλει. Οπότε μην ψαρώνετε... αρκεί ενημερωμένο antivirus και να μην ανοίγετε e-mail τέτοιου είδους. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. August 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2004 ok efyga για να τα κανω delete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shorin Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 Πάντως άποψη μου είναι ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείς imap ώστε και να μην κατεβάζεις τζάμπα mails που δεν θέλεις και να μειώνεις τον κίνδυνο από τέτοια mails ... Παράθεση A.T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Shorin ( 8 Αύγ. 2004 , 14:49) Πάντως άποψη μου είναι ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείς imap ώστε και να μην κατεβάζεις τζάμπα mails που δεν θέλεις και να μειώνεις τον κίνδυνο από τέτοια mails ... Τι ειναι το imap και πως μπορω να το χρησιμοποιεισω; Παντως οταν μου ερχοντα e-mail απο αγνωτο παντα τα σβηνω. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts