Jump to content

Alcatel OT-282

panostok
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,σήμερα παρελαβα ενα alcatel ΟΤ 282 που παρειγγειλα απο το e-shop για τον πατερα μου.Επειδη εκανα την χαζομαρα και δεν διαβασα οτι περιέχει μονο αγγλικο μενου,θελω αν μπορει κανενας να μου πει αν μπορω με κάποιο τροπο να περασω μεσα ελληνικο μενου.

Οχι δεν ειναι android ειναι μια πολυ απλη συσκευη των 35 ευρω,απλα βολευει πολυ ηλικιωμενους γιατι εχει μεγαλο καντραν.

Οχι δεν ειναι android ειναι μια πολυ απλη συσκευη των 35 ευρω,απλα βολευει πολυ ηλικιωμενους γιατι εχει μεγαλο καντραν.

μιλάς με το σέρβις 2105197500 και σου περνάνε ελληνικά αλλά θα σου κοστίσει οσο το πήρες (μη σου πω πιο πανω)

kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο

• 2 months later...

το εχω παρε το συγκεκριμενο μοντελο και ειμαι ικανοποιημενος ..

αλλα δεν το πηρα απο το eshop ..αμα ο πατερας σου στελνει sms τοτε αστο .. δεν υπαρχει σωτηρια ..

με 50€ το πηρα απο τον γερμανο και ειναι μια χαρα σε μενα ..εχει και τα ελληνικα ...

anyway

Settings > Phone Settings > Phone Language > Automatic. αμα δεν δουλεψει την εκατσες την βαρκα

σε εμενα εχει και ελληνικα χωρις το automatic

Edited by jemadux

Mi 9 Lite 128 GB Aurora Blue

COSMOTE WHATS UP

• 1 month later...

Καλησπερα σας!

Ας μου πει καποιος που το εχει πιασει στα χερια του αν το ηχειο αναπαραγει τον ηχο κλησης σχετικα δυνατα.

Επισης αν η μπαταρια ειναι ικανοποιητικη.

Ευχαριστω!

• The title was changed to Alcatel OT-282