panostok Δημοσιεύτηκε July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 23, 2013 Καλησπέρα παιδιά,σήμερα παρελαβα ενα alcatel ΟΤ 282 που παρειγγειλα απο το e-shop για τον πατερα μου.Επειδη εκανα την χαζομαρα και δεν διαβασα οτι περιέχει μονο αγγλικο μενου,θελω αν μπορει κανενας να μου πει αν μπορω με κάποιο τροπο να περασω μεσα ελληνικο μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Android ειναι αυτο; αν ναι κατεβασε το more locale κ δες αν δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostok Δημ. July 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Οχι δεν ειναι android ειναι μια πολυ απλη συσκευη των 35 ευρω,απλα βολευει πολυ ηλικιωμενους γιατι εχει μεγαλο καντραν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Οχι δεν ειναι android ειναι μια πολυ απλη συσκευη των 35 ευρω,απλα βολευει πολυ ηλικιωμενους γιατι εχει μεγαλο καντραν. μιλάς με το σέρβις 2105197500 και σου περνάνε ελληνικά αλλά θα σου κοστίσει οσο το πήρες (μη σου πω πιο πανω) Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostok Δημ. July 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Καταλαβα οι λαλακιες πληρωνονται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jemadux Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 (edited) το εχω παρε το συγκεκριμενο μοντελο και ειμαι ικανοποιημενος .. αλλα δεν το πηρα απο το eshop ..αμα ο πατερας σου στελνει sms τοτε αστο .. δεν υπαρχει σωτηρια .. με 50€ το πηρα απο τον γερμανο και ειναι μια χαρα σε μενα ..εχει και τα ελληνικα ... anyway Settings > Phone Settings > Phone Language > Automatic. αμα δεν δουλεψει την εκατσες την βαρκα σε εμενα εχει και ελληνικα χωρις το automatic Edited September 28, 2013 by jemadux Παράθεση Mi 9 Lite 128 GB Aurora Blue COSMOTE WHATS UP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Καλησπερα σας! Ας μου πει καποιος που το εχει πιασει στα χερια του αν το ηχειο αναπαραγει τον ηχο κλησης σχετικα δυνατα. Επισης αν η μπαταρια ειναι ικανοποιητικη. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts