Aggy Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Καλημέρα σας.Εχω το Samsung galaxy express εδω και 3 μήνες και εχω το εξης προβλημα.Οταν με καλούν δειχνει οτι ειναι απενεργοποιημενο 8 στις 10 φορές ενω το τηλεφωνο ειναι ανοικτο και μαλιστα με full σήμα!!!!Απο τους 3 μήνες που ειναι στην κατοχή μου ζητημα να το εχω στα χερια μου 20 μερες γιατι τις υπολοιπες ειναι στο service!!!!!!Μου το γυρνανε πίσω λεγοντας οτι το τηλ.δεν εχει προβλημα και οτι πληρεί ολες τις προδιαγραφές.Αυτη τη στιγμη βρισκεται παλι στη Samsung .Επειτα απο συνομιλία μαζι τους διαπιστώθηκε (δηλ.εγω διαπιστωσα)οτι οταν δεν κατεβαζω καμια εφαρμογη το τηλ.λειτουργει κανονικά οταν αρχιζω να κατεβαζω τα μειλ μου και facebook αρχιζουν τα ιδια.Και στη Samsung δεν αναγνωριζουν τιποτα !!!!!!!!Καποια βοηθεια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Είχα και Εγώ το ίδια πρόβλημα... μιλά με τον πάροχο σου.... , πρέπει να είναι το θέμα με το 4G ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggy Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση.Ειμαι συνδρομητής στη Vodafone.Εγω δεν ενεργοποίησα ποτε το 4G. Εσένα σου δημιουργούσε το ιδιο προβλημα με το δικό μου? και αν ναι πώς το ελυσες? ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης αν το προβλημα ειναι το 4G δεν θα έπρεπε να το εχουν βρει απο το σερβις?????Απλά οι άνθρωποι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ το after sale τους ειναι τραγικό.Προσπαθούν να αποφυγουν την αλλαγή πλακετας!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Δεν έχει νόημα που Δεν το είχες στο 4g. Εμένα μου το κάνει ακόμα και τώρα αλλά πιο σπάνια και όταν είναι και σε 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggy Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Δηλαδή απ'οτι κατάλαβα το πρόβλημα δεν εχει λυθει ούτε σε εσένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemoz Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση.Ειμαι συνδρομητής στη Vodafone.Εγω δεν ενεργοποίησα ποτε το 4G. Εσένα σου δημιουργούσε το ιδιο προβλημα με το δικό μου? και αν ναι πώς το ελυσες? ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης αν το προβλημα ειναι το 4G δεν θα έπρεπε να το εχουν βρει απο το σερβις?????Απλά οι άνθρωποι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ το after sale τους ειναι τραγικό.Προσπαθούν να αποφυγουν την αλλαγή πλακετας!!!!!!! Μήπως η sim που έχεις είναι παλιά και σου δημιουργεί πρόβλημα? Δοκίμασε με μια άλλη sim μήπως είναι εκεί το πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Έχει βάλει κάνεις KitKat; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublemaker1 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Γειά σας! Βρήκα από το ebay έναν φορτιστή που έχει output: 5V - 2Ah Αυτόν που είχε μέσα η συσκευασία είχε 5V - 1 Ah και η φόρτιση αργεί αρκετά. Προφανώς με τα 2 Ah θα γίνεται πιο γρήγορα. Το έχει δοκιμάσει κανείς, υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κανένα πρόβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Εμένα μου φορτίζει μια χαρά,πόσο σου αργεί εσένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublemaker1 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Εμένα μου φορτίζει μια χαρά,πόσο σου αργεί εσένα? Πχ απο το 30% κάνει περίπου 4 ώρες για πλήρη φόρτιση. Εσένα πόσο κάνει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 3-4 ωρες απο το 0% περίπου. Ενας οδήγος που πιθανώς να φτιάξει την μπαταρία : 1)Κατεβάζετε το Battery Calibration (θέλει root) 3)Αφήνετε το κινητό να φορτίσει για κανα 10ωρο,ακόμα και να λέει 100% στην 5τη ώρα φόρτησης,έσεις αφήστε το να φορτίσει κι άλλο,να κλείσει ολόκληρο 10ωρό. 4)Πατήστε το κουμπί για calibration στο battery Calibration app,και βγάλτε το καλώδιο της φόρτισης. 5)Χρησιμοποιήστε το κινητό μέχρι να πάτωσει τελείως η μπαταρία,μέχρι να δείξει 0% . 6)Το φωτίζετε χωρίς σταματιμό για κανένα 10ωρο πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublemaker1 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 3-4 ωρες απο το 0% περίπου. Ενας οδήγος που πιθανώς να φτιάξει την μπαταρία : 1)Κατεβάζετε το Battery Calibration (θέλει root) 3)Αφήνετε το κινητό να φορτίσει για κανα 10ωρο,ακόμα και να λέει 100% στην 5τη ώρα φόρτησης,έσεις αφήστε το να φορτίσει κι άλλο,να κλείσει ολόκληρο 10ωρό. 4)Πατήστε το κουμπί για calibration στο battery Calibration app,και βγάλτε το καλώδιο της φόρτισης. 5)Χρησιμοποιήστε το κινητό μέχρι να πάτωσει τελείως η μπαταρία,μέχρι να δείξει 0% . 6)Το φωτίζετε χωρίς σταματιμό για κανένα 10ωρο πάλι. Αυτό το calibration το έχεις κάνει κι εσύ και είδες διαφορά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ναι το έχω κάνει,είδα μεγάλη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublemaker1 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ναι το έχω κάνει,είδα μεγάλη διαφορά. Εννοείς είδες διαφορά στον χρόνο φόρτισης ή στην διάρκεια της μπαταρίας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Στην διαρκεια της μπαταρίας. Αμα φτιαχτεί η διαρκεια της μπαταριάς,φτιάχνει και λίγο και ο χρόνος φόρτισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublemaker1 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Μπορεί κάποιος να γράψει πως μπορείς να κάνεις root??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Για να κάνεις root ,δες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Πώς μπορώ να βάλω kit Kat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Πώς μπορώ να βάλω kit Kat? Δεν μπορείς ακόμα, official δεν θα υπάρξει, από custom rom κάτι μπορεί να βγει αργότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Κατά πόσο έγκυρο ειναι αυτό το root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Δεν λειτουργεί σε αυτό το κινητό,κοίτα λιγο πιο πάνω το link που έχω δώσει για root σε express. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Το έχω δει Αλλά επειδή είμαι άσχετος, φοβάμαι μην τα κάνω μαντάρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Δεν θα πάθει κάτι το κινητό σου άμα ακολουθήσεις σωστά τις οδηγίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Να σκεφτείς Σεν έχω κάνει ακόμα backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Δεν πειράζει,μην κάνεις backup,ούτε εγω είχα κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts