Arxontas71 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Πήρα και ένα power bank TP-Link και είμαι άρχοντας. Τελικά το ανταλλαξες; Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Τελικά το ανταλλαξες; Όχι δεν το άλλαξα. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennio Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Καλημέρα ..κανένα νέο για αναβάθμιση έχουμε μιας και κοντεύει στα μισά ο Αύγουστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Καλημέρα ..κανένα νέο για αναβάθμιση έχουμε μιας και κοντεύει στα μισά ο Αύγουστος. Καλημέρες, περιμένουμε φιλαράκο :) Εχει ανακοινωθεί εδώ απο τις 22/7. Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Καλησπέρα στην παρέα :) έχει πέσει αρκετή ησυχία :ninja: 1) Αλέξανδρε αναμένω τον οδηγό για το θηρίο ώστε να γίνει στο νήμα πανικός :D 1) Επειδή ακούω αρκετή μουσική από το ultra κυρίως με τα MH750 που είχε η συσκευασία αλλά θέλω και το κάτι παραπάνω έχετε ασχοληθεί ή κάποια πρόταση βελτίωσης ή και αγορά πιο ποιοτικων ακουστικών; Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ellhn_1 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Καλησπέρα στην παρέα :) έχει πέσει αρκετή ησυχία :ninja: 1) Αλέξανδρε αναμένω τον οδηγό για το θηρίο ώστε να γίνει στο νήμα πανικός :D 1) Επειδή ακούω αρκετή μουσική από το ultra κυρίως με τα MH750 που είχε η συσκευασία αλλά θέλω και το κάτι παραπάνω έχετε ασχοληθεί ή κάποια πρόταση βελτίωσης ή και αγορά πιο ποιοτικων ακουστικών; Καλησπέρα Βαγγέλη, για τον οδηγό θα αργήσει όπως σου είπα και από το τηλέφωνο γιατί πρέπει να γίνει αναλυτικά και βήμα βήμα για να μη μπερδευτούν τα παιδιά. Καλό βράδυ και αν είναι από βδομάδα μιλάμε για να κανονίσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Τι οδηγό; Μήπως μπορώ να βοηθήσω; Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Καλησπέρα παιδιά :) ευχαριστώ Αλέξανδρε και αναμένω νέα σου :) Υ.Σ Με ήχο τελικά δεν ασχολείται κανείς; Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ellhn_1 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 (edited) Τι οδηγό; Μήπως μπορώ να βοηθήσω; Faji φίλε θα περιλαμβάνει δυνατότητες του root, του xposed, busy box πως μπορούμε π.χ. να μετατρέπουμε όλες τις εφαρμογές ( ακόμη και του συστήματος ) σε παράθυρα ( όπως στον υπολογιστή μας δηλαδή ) ROMs, kernel κ.τ.λ . Θα δώσετε και 'συ και ο Γιάννης ( Johnyman 25 ) ένα χεράκι αλλά εφόσον ανεβάσω τον οδηγό-άρθρο στην ουσία, γιατί πολλοί θα έχουν απορίες αλλά σίγουρα ο καθένας θα θέλει να το συμπληρώσει και με τις δικές του γνώσεις και εφαρμογές. Αναφέρω εσάς τους δύο γιατί νομίζω ότι έχετε τις περισσότερες γνώσεις εδώ στο νήμα. Βασικά αυτά λίγο πολύ είναι γνωστά αλλά δεν είναι αρκετά γνωστό το τι μπορεί κανείς να κάνει με το Ultra αν το συνδέσει με το monitor ή tv. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες αλλά χρειάζομαι χρόνο για να το κάνω. Βαγγέλη για ακουστικά δεν ξέρω αλλά αν θες ένα ασύρματο και οικονομικό ηχείο είναι ΑΥΤΟ, έχει και παρουσίαση για να πάρεις μια γεύση. Edited August 16, 2015 by Ellhn_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaras1979 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Ρε παιδιά καλησπέρα. Αν και καιρό έχω να εμφανιστω οσα γράφετε τα διαβαζω! Ήθελα να σας ρωτησω και αν μπορείτε ρε παιδιά να γράψετε λιγο την διάρκεια της μπαταρίας σας με οθονη αναμένει συνέχεια! Στο περίπου δεν ειναι αναγκη στο ακριβώς! Απλα εχω κολλήσει ρε **** το κερατο μου με ενα παιχνίδι που κανει την μπαταρία να ειναι σε θερμοκρασία 44 με 45 και ανησυχώ μην την φαω την ζωη της γρήγορα! Εμενα πάντως οταν ειμαι ίντερνετ με αναμένει οθονη (στην μεση ενταση της φωτεινότητας) σε συνεχη λειτουργία με κραταει η μπαταρια καμιά 5 με 5.30 ωρες σερι! Κ θερμοκρασία της μπαταριας ειναι στο 38! Ειναι καλα? Φυσικά οταν το τηλ ειναι κλειστο απο οθονη δεν με τρώει σχεδον καθόλου!! Παντως απο θεμα επιλογης εχω μείνει πλι εντυπωσιασμενος! Ειναι και γ....... Τα τηλέφωνα!! Το μονο θεμα για μενα τωρα ειναι η μπαταρία! Και ενα τελευταίο, ποσο ρε παιδια στοιχίζει μια αλαγη της ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βέβαια στα φορουμ της lg διαβασα οτι ποιασανε κ 60 με 70 στην μπαταριες τους! Στο φορουμ του lg g3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Καλησπέρες, 60-70 :!: Σχεδόν "φονικές" θερμοκρασίες. Πάντως έτσι για την κουβέντα ένας τύπος στο XDA έβαλε αλουμινόχαρτο (2-3 φύλλα) στη θήκη του Ζ3 και είδε διαφορά θερμοκρασίας (προς τα κάτω). (Μήπως να το δοκιμάζαμε; ;) ) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Καλησπέρα σας παιδιά :) λογικό είναι ότι και σε games και σε live streaming ανεβαίνουν οι απαιτήσεις και η μπαταρία φεύγει νεράκι :rolleyes: μία λύση ήταν πριν τα capital control βέβαια που η τιμή είχε φτάσει πολύ κάτω παίρναμε και ένα δεύτερο θηρίο και το είχαμε καβαντζα :p:p Εντάξει χιούμορ κάνω, δεν υπάρχουν μαγικά φίλτρα πάντως, οι τελευταίες συσκευές που είχα και ήταν οι ναυαρχιδες των εταιρειών κάθε μέρα στην φόρτιση εμπαιναν, είτε είχαν εξοικονόμηση ενέργειας είτε stamina ή άλλο, στο ultra και για το μέγεθος της οθόνης έχει γίνει εξαιρετική δουλειά από την sony, τους χαιρετισμούς μου στην παρέα :) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam1515 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Παιδια καλησπερα....καντε ενα τσεκ στο σκρουτζ....πηγα να το ψαξω για ενα φιλαρακι το θηριο...το χα αφησει στα 230€......και τωρα εχει 300!!!!! Γτ εγινε αυτο αραγε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Παιδια καλησπερα....καντε ενα τσεκ στο σκρουτζ....πηγα να το ψαξω για ενα φιλαρακι το θηριο...το χα αφησει στα 230€......και τωρα εχει 300!!!!! Γτ εγινε αυτο αραγε??? Καλησπέρα παιδιά, αυτό φίλε μου συνέβη σχεδόν σε όλα και ο λόγος είναι η δυσχερης κατάσταση που δημιουργήθηκε με τις τράπεζες, ο λαός το λέει ο λύκος στην αναμπουμπουλα χαίρετε :lol: όσοι είχαν απόθεμα και στην αδυναμία να εισάγουν τσιμπησαν τις τιμές, πάντως ακόμη και έτσι το θηρίο είναι σε τιμή ελκυστική:) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saifix Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 μια ερωτηση γκαιζ.. η ταπα της φορτισης εχει εσωτερικα μια λαστιχενια τσιμουχα για στεγανοποιηση.πλεον μου εχει ξεκολλησει κ κρατιεται απο ενα κομματακι.καλυπτεται απτην εγγυηση κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 μια ερωτηση γκαιζ.. η ταπα της φορτισης εχει εσωτερικα μια λαστιχενια τσιμουχα για στεγανοποιηση.πλεον μου εχει ξεκολλησει κ κρατιεται απο ενα κομματακι.καλυπτεται απτην εγγυηση κατι τετοιο? Παλαιότερες εμπειρίες χρηστών έχουν αναφέρει ότι τους έχει καλύψει κανονικά η εγγύηση. Πάρε την Omnitech καλύτερα και όχι την Arvato. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saifix Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 η omnitech ειναι αυτη στο γερακα που γκουγκλαρα?εχει κ αυτη sony service?αλλιως που μπορω να το παω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 η omnitech ειναι αυτη στο γερακα που γκουγκλαρα?εχει κ αυτη sony service?αλλιως που μπορω να το παω? Ναι αυτή. Αλλιώς πας στην Arvato που είναι Λεωφ. Κηφισού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saifix Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 σευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Καλησπέρες, @sailfix Αν θες έχω διαθέσιμο ένα e-mail από τη Sony με τα κέντρα επισκευής. Στείλε με πμ το e-mail σου να στο προωθήσω ;-) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Καλημέρες ;) ήρθαν και τα νέα: Android 5.1 firmware certified for Xperia Z1, Z Ultra and Z1 Compact (14.6.A.0.368). Με το καλό να μας έρθει λοιπόν :) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diaselo Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Έβαλα μια Ρομ και έχω το cyanogemon recovery.πως βάζω το twrp recovery;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Νάτο νάτο έρχεται!! καλύτερο απ'ότι το περιμέναμε!!:D http://www.stuff.tv/news/gargantuan-64in-sony-xperia-z5-ultra-beastly-innards-due-in-march Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Νάτο νάτο έρχεται!! καλύτερο απ'ότι το περιμέναμε!!:D http://www.stuff.tv/news/gargantuan-64in-sony-xperia-z5-ultra-beastly-innards-due-in-march Καλημέρες, :offtopic: Το είδα το παλιορημάδι και είναι απίστευτο :wacko: Θα έχει και "απίστευτη" τιμή :) :offtopic: @Diaselo Για να αλλάξεις recovery συνήθως μέσα απο την ήδη υπάρχουσα "ρίχνεις" αυτή που θες. Ρίξε μια ματιά στο XDA αν θες. Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Έκανα την αναβάθμιση σε 5.02 και όταν γράφω μήνυμα είτε στο μαμά πληκτρολόγιο είτε στο SwiftKey γράφω πχ 7-8 γραμμές μήνυμα και στέλνονται σαν 3 και 4 μηνύματα ξέρει κανείς πως διορθώνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts