BASSstarlet Δημ. June 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2020 Δεν το έχω κοιτάξει αυτό που λες, αλλά το κινητό αναγνωρίζει πως μπαίνει sim και κάνει επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicnumbers Δημ. October 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2020 Δεν το έχω κοιτάξει αυτό που λες, αλλά το κινητό αναγνωρίζει πως μπαίνει sim και κάνει επανεκκίνηση. Αν παρ'ελπιδα δουλευει ακομα το pc companion δοκιμασε να το συνδεσεις και να κανεις μια επανεγκατασταση λογισμικου. Ισως μπορεις να το φλασαρεις κ με πλαγιο τροπο αλλα στα sony ειναι λιγο tricky η φαση με τα drm keys.. Εναλλακτικα μπορει αν υπαρχει ακομα πλακετα γιαυτο λογω παλαιοτητας ναχει τιμη χωμα κ να την αλλαξιες με κανα 80αρι ξερω γω..Τετοιο τηλεφωνο δε θα ξαναβγει παρα τα χρονια του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Τώρα το κατεβάζω, και μάλιστα έχει γίνει update το 2019. Θα το κοιτάξω το βράδυ μπας και βγάλω άκρη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Τίποτα δεν γίνεται, δεν συνδέεται ούτε με usb :lol Μπορεί να φταίει και το καλώδιο βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos43 Δημ. August 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2022 Καλησπέρα σε ολους μετα απο πολύ καιρο να κανω κάποιες ερωτήσεις για το θηριο εδω και 3 χρονια αλλαξα τηλ. περιέμενα μηπως βγει κατι αντίστοιχο του Z Ultra αλλα μπα!! Και πηρα ενα redmi note 8 pro, πριν κανα χρονο εδωσα το θηριο στο μικρο με ειχε φαει να του παρω ταμπλετ ολα καλα αλλα εχω βαρεθει ανα 2-3 μηνες να κανω συνεχεια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων γιατι γεμίζει η εσωτερική μνημη του εβαλα μια εξωτερικη 64GB αλλα δεν μπορω να μεταφέρω οτι εφαρμογές κατεβάζει στην καρτα SD δεν εχει επιλογή για κατι τέτοιο απο οτι ειδα και ελεγα να το ρουταρω και να περασω πιο καινούριο android απο 10 και πανω γινεται εχετε κατι να προτείνετε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2022 Ακόμη και αν βρεις κάποια ρομ πιο καινούρια πάλι δεν θα μπορείς να μεταφέρεις το 100% μιας εφαρμογής στην SD. Μόνο αν υπάρχει σε κάποια ρομ ρουταρισμενη,ειδική μοντα για αυτό αλλά και πάλι η SD δεν κατασκευαστηκε για αντικατάσταση της εσωτερικής μνήμης. Γενικότερα κάνεις υπομονή με ότι σου δίνει ήδη το κινητό μετά από 8 χρόνια που τεχνολογικά είναι σαν να πέρασαν πολύ περισσότερα 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos43 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους νά κάνω μια ερώτηση μπορώ να βάλω στο θηρίο Android 12 ή 13 έχει βάλει κάποιος ; Ρώτησα ένα τεχνικό που ασχολείται και μου είπε ότι δεν σηκώνει γιατί δεν έχει πολύ ram , είναι 2 GB και θά κολλάει ισχύει ; μου πρότεινε να βάλουμε λειτουργικό από Huweui η ελεύθερο για να κατεβάζω παιχνίδια για το μικρό ( το έχει σάν τάμπλετ). Καμιά πρόταση από κάποιον που ξέρει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts