johnnyman25 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 εγω βγαζω περιπου 5 μιση ωρες οθονη με 2 μερες+ αναμονη με κανονικη χρηση κ ελαχιστο gaming.την φωτεινοτητα την μερα την εχω στο αυτοματο κ το βραδυ στο 25%.ολα εξαρτωνται απο τι χρηση κανει κανεις! Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 (edited) Καλησπέρες και χρόνια πολλά :) , δείτε (στο αρχείο) τι έφτασε (για το αδελφάκι) :) Προς στιγμή μπερδεύτηκα :( Edited April 12, 2015 by faji Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rad Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) Καλησπέρες και χρόνια πολλά :) , δείτε (στο αρχείο) τι έφτασε (για το αδελφάκι) :) Προς στιγμή μπερδεύτηκα :( πάμε για αντιστροφη μέτρηση. edit: Απότι βέπω και στο xperifirm άρχισαν τα rollouts σε κάποιες χώρες. Edited April 13, 2015 by rad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apegnas3 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 http://www.xperiablog.net/2015/04/13/android-lollipop-released-for-xperia-z1-z-ultra-and-z1-compact-14-5-a-0-242/ Και από το xperia blog. Έρχεται η lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Καλοδεχούμενη η lollipop άν και προσωπικά δεν βιάζομαι και δεν ενθουσιάζομαι, προτιμώ να καθυστερήσει λίγο ΑΛΛΑ να είναι απροβλημάτιστη η αναβάθμιση. ;) Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rad Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Καλοδεχούμενη η lollipop άν και προσωπικά δεν βιάζομαι και δεν ενθουσιάζομαι, προτιμώ να καθυστερήσει λίγο ΑΛΛΑ να είναι απροβλημάτιστη η αναβάθμιση. ;) Το να καθυστερήσει λίγο το καλύψαμε...επίσης το να ναι απροβληματιστη ουτοπικό αν δε γίνει το rollout. Όσο alpha και beta να ρίξεις όλο και κατι θα προκυψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Καλησπέρα και χριστός ανέστη! Σήμερα είδα τυχαία σε έλεγχο για ενημέρωση λογισμικού ότι μου έχει έρθει η λολιποπ για αναβάθμιση. Να κάνω μια ερώτηση. ..χρειάζεται να επαναφέρω εργοστασιακες ρυθμίσεις ή την βάζω ως έχει? Εχω βαλει νοβα κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusstam Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Μολις μου ηρθε και εμενα!Υπομονη τωρα μεχρι να παω σπιτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rad Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) Καλησπέρα και χριστός ανέστη! Σήμερα είδα τυχαία σε έλεγχο για ενημέρωση λογισμικού ότι μου έχει έρθει η λολιποπ για αναβάθμιση. Να κάνω μια ερώτηση. ..χρειάζεται να επαναφέρω εργοστασιακες ρυθμίσεις ή την βάζω ως έχει? Εχω βαλει νοβα κτλ... Μολις μου ηρθε και εμενα!Υπομονη τωρα μεχρι να παω σπιτι... Για πείτε ρε παιδιά..ποιος πάροχος; Εγώ cosmote ακόμα περιμένω!! :X:X:X:X edit: μόλις μου ήρθε και μένα! Απο pc companion θα το κανω. Edited April 13, 2015 by rad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) Εγώ το έχω σαν "tablet" ( αν και έχω και ένα Toshiba 10' ) και οθόνη για το αυτοκίνητο για gps βιντεοκλίπ και mp3 δεν έχω βάλει κάρτα ακόμα, περιμένω να κάνω ανανέωση το συμβόλαιο που έχω στην wind ώστε να πάρω και δεύτερη με το ίδιο νούμερο ώστε να την βάλω στο Ζ. Σαν κινητό έχω το note 4 ...εκεί ακόμα περιμένω την λολιποπ... Ενα screenshot από την ενημέρωση που ήρθε. .. τελικα είπα να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και μετά να βαλω την λολιποπ! !! [ATTACH]59459[/ATTACH] Edited April 13, 2015 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Ηρθεεεε :):):) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rad Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Guys για clean install τι κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Εγώ πάντως επανέφερα εργοστασιακες ρυθμίσεις. ..δεν είχα και πολλά μέσα οπότε θα τα ξαναπεράσω αμέσως. .. Και στο topic με το note 4 που ειμαι γενικά λένε για επαναφορά πριν και μετά την εγκατάσταση. .. τουλαχιστον στο note αλλά θα το κάνω και εδώ εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmiglis Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Καλησπέρα Χριστός ανέστη. Νέος που έπαθε την πλάκα του με το θηρίο περιμένει γλυφιτζουρι αλλά τίποτα ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Κατεβαίνει ήδη το γλειφιτζούρι... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rad Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Εγώ πάντως επανέφερα εργοστασιακες ρυθμίσεις. ..δεν είχα και πολλά μέσα οπότε θα τα ξαναπεράσω αμέσως. .. Και στο topic με το note 4 που ειμαι γενικά λένε για επαναφορά πριν και μετά την εγκατάσταση. .. τουλαχιστον στο note αλλά θα το κάνω και εδώ εγώ! Έγινε backup, restore to factory settings και format στην sd. Κατεβαίνει και εδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Μόλις έκανα την ενημέρωση και όλα πήγαν μια χαρά, ξανακάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και είμαι κομπλέ. .. έχουμε την 5.0.2. Και φαίνεται ωραία ιδίως η μπαρα ειδοποιήσεων είναι πιο εύχρηστη. ...με την φωτεινότητα και τα υπόλοιπα που δεν είναι τόσο μικρά. .. Τα υπόλοιπα θα τα δω στο ψάξιμο. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Εγώ τώρα ξεκινάω.. Να ρωτήσω είδες να έχει μπει το χαρακτηριστικό double tap για wake της οθόνης όπως πχ στα LG G2 κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Λες όταν είναι σβηστή εντελώς η οθόνη? Τωρα που το είδα δεν μου ανοίγει έτσι αλλά ίσως έχει κάποια ρύθμιση για αυτό. .. θέλει ψάξιμο. .. πάντως να πω από τα λίγα που είδα ότι είναι φανταστικό. .. με το που το ανοίγω πριν το ξεκλειδώσω μου λέει για τα Mail και γενικα ότι ενημέρωση υπάρχει. .. Κάνανε καλή δουλειά. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 δωστε καμια φωτο στον λαο!!στο XperiFirm παντως δεν το εβγαλε ακομα για ελλαδα!! Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 2 στα γρήγορα μια που δεν το έχω φτιάξει ακόμα στα μέτρα μου... ή μια είναι με κλειδωμένη την οθόνη που δείχνει τις ειδοποιήσεις και ότι άλλο συμβαίνει πχ ενημερώσεις κτλ Και η άλλη είναι ένα από screenshot μιας απο τις σελιδες της οθονης. [ATTACH]59478[/ATTACH] [ATTACH]59479[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 μια χαρα!!εγω επειδη εχω την stoneui HD3 που ειμαι υπερευχαριστημενος θα περιμενω λιγο ακομα.θα βγαλει την HD4 που θα βασιζεται σε lollipop.τρεξτε κ ενα antutu ετσι απο περιεργια να δουμε πως τα παει! Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Δεν το έχω ξαναδοκίμασει ούτε έχω προσέξει τι παίζει σαν αποτέλεσμα για το Ζ οπότε δεν ξέρω να πω αν είναι καλύτερο ή χειρότερο με την λολιποπ αυτό μου έβγαλε σαν αποτέλεσμα. . [ATTACH]59480[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Καλημέρες, πυρετό αναβάθμισης παρατηρώ :) Παρουσίαση των νέων λειτουργιών : http://support.sonymobile.com/gr/xperiazultra/dm/introducing-lollipop/ Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ellhn_1 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Χρόνια πολλά παιδιά, συμφωνώ με τον faji, πυρετό αναβάθμισης βλέπω και 'γώ. Είμαι ακόμη έξω και βλέπω τις εξελίξεις σύμφωνα με τα σχόλια σας. Όσοι προχωρήσετε στην αναβάθμιση κάντε και ένα titanium πρώτα. Καλή αρχή με γλειφιτζούρι, τα λέμε αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts