Jump to content

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (T-310 , T-311 , T-315)

chrisly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προτρέχεις ή μου φαίνεται ? ...... Δεν υφίσταται κανένα θέμα φόρτισης ή οτιδήποτε άλλο .

Το πρόβλημά μου ξεκίνησε , όπως αναφέρω στο post #623 σε τούτη την ενότητα . Επειδή δεν είχα διάθεση να πιάσω τα κατσαβίδια ή να

ασχοληθώ με αλχημίες αμφιβόλου αποτελέσματος , προτίμησα να μεταφέρω το πρόβλημά μου σε κάποιον υπεύθυνο/επίσημο εξειδικευμένο

τεχνικό της Samsung . Το έβαλε στον "εγκέφαλο" , το καθάρισε και εγκατέστησε την επίσημη 4.4.2 που δεν έχει καμιά σχέση με αυτές τις

"αναβαθμίσεις" που κυκλοφορούνε σαν κι' αυτή που μου είχε εγκαταστήσει ο φίλος μου κατά λάθος . Συνιστώ σε όποιους έχουν προβλήματα

(ισχύει γιά του φίλους που μένουν στη Αττική , γιατί μόνο γιά τον συγκεκριμένο τεχνικό μπορώ να συστήσω) , να ακολουθήσουν τον ίδιο

δρόμο , γιά να έχουν ένα ταμπλετάκι που να είναι "πύραυλος" χωρίς κανένα πρόβλημα .

διαβασε λιωο αυτο και τι λεει στο τελος ο αλλος. Και σε αλλα φορουμ λεει παρομοια + το οτι μειωθηκε η αυτονομια.Εντωμεταξυ διαβασα οτι εχει βγει και δευτερη kitkat αναβαθμιση.. Εγω το ειπα αυτο για να μην την πατησουν μερικοι που θελουν το κεφαλι τους ησυχο! οπως και σε αυτο το φορουμ αν διαβασεις καπου πριν ενα παιδι την εκανε και ειχε ολα προβληματα! Σιγουρευτειτε παιδια διαβαστε εγω δε θελω να επηρεασω κανεναν! εξαλου γιατι δε μενετε στην 4.2.2 που υποστηριζει και flashplayer? :-)

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2406342&page=6

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

διαβασε λιωο αυτο και τι λεει στο τελος ο αλλος. Και σε αλλα φορουμ λεει παρομοια + το οτι μειωθηκε η αυτονομια.Εντωμεταξυ διαβασα οτι εχει βγει και δευτερη kitkat αναβαθμιση.. Εγω το ειπα αυτο για να μην την πατησουν μερικοι που θελουν το κεφαλι τους ησυχο! οπως και σε αυτο το φορουμ αν διαβασεις καπου πριν ενα παιδι την εκανε και ειχε ολα προβληματα! Σιγουρευτειτε παιδια διαβαστε εγω δε θελω να επηρεασω κανεναν! εξαλου γιατι δε μενετε στην 4.2.2 που υποστηριζει και flashplayer? :-)

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2406342&page=6

Μην γράφεις ότι .... το flash παίζει και σε 4.4.x και 5.x.x

όσο για τις αναβαθμίσεις (τις ίδιες έχουν και στο service.. ένα απλό update σου έκανε φίλε μου ..οχι εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.. με την ποιο πάνω rom ..) ..Πάντα κάνουμε "καθαρό" update... factory reset, wipe data.... κλπ

Edited by alex222800

καταρχας βλεπεις τι γραφω;ποτε ειπα οτι οι 4.4.2 και 5.0 παιζουν flash?? ?? wtf φιλος συγκεντρωσου λιγο! (αν και υπαρχει πατενταρισμενος flash ο οποιος παιζει μονο σε dolphin browser σε kitkat) οσο για τα προβληματα μην πας να αποδειξεις σε μενα οτι δε βγαζει! Αν κανεις τον κοπο να διαβασεις λιγο πριν,ρωτα εκεινο το παιδι που πατησε κατα λαθος ο φιλος του την αναβαθμιση σε kitkat και ειπε μετα απο αυτο το ταμπλετ ολο κολλουσε.

καταρχας βλεπεις τι γραφω;ποτε ειπα οτι οι 4.4.2 και 5.0 παιζουν flash?? ?? wtf φιλος συγκεντρωσου λιγο! (αν και υπαρχει πατενταρισμενος flash ο οποιος παιζει μονο σε dolphin browser σε kitkat) οσο για τα προβληματα μην πας να αποδειξεις σε μενα οτι δε βγαζει! Αν κανεις τον κοπο να διαβασεις λιγο πριν,ρωτα εκεινο το παιδι που πατησε κατα λαθος ο φιλος του την αναβαθμιση σε kitkat και ειπε μετα απο αυτο το ταμπλετ ολο κολλουσε.

λάθος κατάλαβες .λέω ότι παίζει σε 4.4.2..5.x.x (κανονικά ούτε σε 4.2.2 ο flash υποστηρίζεται,έχει σταματήσει η ανάπτυξη του..)

όσο για την kit kat ...αναφέρομαι στο "Το έβαλε στον "εγκέφαλο" , το καθάρισε και εγκατέστησε την επίσημη 4.4.2 που δεν έχει καμιά σχέση με αυτές τις"αναβαθμίσεις" που κυκλοφορούνε σαν κι' αυτή που μου είχε εγκαταστήσει ο φίλος μου κατά λάθος " ......και του πέρασαν αυτή http://samsung-updates.com/details/35534/Galaxy_Tab_3_8.0_WiFi/SM-T311/SEE/T311XXUBNI2.html ..:lol:

! Αν κανεις τον κοπο να διαβασεις λιγο πριν,ρωτα εκεινο το παιδι που πατησε κατα λαθος ο φιλος του την αναβαθμιση σε kitkat και ειπε μετα απο αυτο το ταμπλετ ολο κολλουσε.

Αυτό το παιδί που λες ειναι ο φίλος "geopas"(ποστ 623) που 5-6 ποστ (ποστ 749)πριν λέει ότι το ταμπλετάκι έγινε πύραυλος με την 4.4.2 αφότου του έκανε την αναβάθμιση κάποιος που ήξερε να του την κάνει σωστά

Όπως και να χει αύριο ή μεθαύριο που θα παραλάβω θα δοκιμάσω και τις δυο εκδόσεις και θα σας ενημερώσω για τις επιδόσεις τους πάντα με root και καθάρισμα της ROM από άχρηστα,για μένα ,προγράμματα

Edited by mplevris
Μανώλης

μπερδεγουει δλδ! :-) ασε εγω εχω φρικαρει δε μπορω με την καμια να κανω το ez mirror να δουλεψει! σε οσους ειστε root δουλευει;;

Γεια σας παιδια.Ξερει κανενας πως περναμε το watch app στο ταμπλετ,δεν μου το δεινει το google play,μου λεει οτι η συσκευη δεν ειναι συμβατη με την εφαρμογη, ενω εχει υποδοχη για καρτα sim και την εχω βαλει.Το μοντελο ειναι SM-T335

Γεια σας παιδια.Ξερει κανενας πως περναμε το watch app στο ταμπλετ,δεν μου το δεινει το google play,μου λεει οτι η συσκευη δεν ειναι συμβατη με την εφαρμογη, ενω εχει υποδοχη για καρτα sim και την εχω βαλει.Το μοντελο ειναι SM-T335

δοκίμασε να το κατεβάσεις από αλλού...

στειλε μου ενα λινκ σε παρακαλω αν θελεις

WhatsApp εννοείς ;

http://www.apkmirror.com/apk/whatsapp-inc/whatsapp/whatsapp-2-11-515-apk/

Edited by alex222800

Σ'ευχαριστω παρα πολυ, το εγκατεστησα νασαι καλα, μου ηταν πολυ χρησιμο.Μηπως ξερεις γιατι δεν υπαρχει στο google play gia tablet?

Σ'ευχαριστω παρα πολυ, το εγκατεστησα νασαι καλα, μου ηταν πολυ χρησιμο.Μηπως ξερεις γιατι δεν υπαρχει στο google play gia tablet?

Δεν ξέρω (δεν το χρησιμοποιώ ..)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ρίξε και μια ματιά στο pm που σου έστειλα..

Δεν ξέρω (δεν το χρησιμοποιώ ..)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ρίξε και μια ματιά στο pm που σου έστειλα..

οκ ευχαριστω το εγκατεστησα απο το πρωτο που μου εστειλες

είναι με mod ...πολλά extra..αφου σε βολεύει η απλή..

Αν και εκτός θέματος, Προσοχή στη modded έκδοση του whatsapp γιατί ξεκίνησαν να μοιράζουν 24h ban σε χρήστες whatsapp+.

Αν και εκτός θέματος, Προσοχή στη modded έκδοση του whatsapp γιατί ξεκίνησαν να μοιράζουν 24h ban σε χρήστες whatsapp+.

Το ξέρω για το Ban ...βρήκαν τρόπο για σωστή εγκατάσταση χωρίς ....

γεια σας. αυτο το tablet ειναι αυτο που δινει η vodafone στο link? ευχαριστω

http://www.vodafone.gr/portal/psifiaki-allileggyi

Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

ειναι καλο? για να μη διαβαζω απο την αρχη :). δεχεται παιχνιδια? κολλαει? κατι αλλο που πρεπει να ξερω? απο μπαταρια? συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις αλλα πραει να απαντησω αυριο..
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

δεν κολλαει ουτε για πλακα το εχω 1 χρονο μπαταρια τα σπαει απλα και σηκωνει μαλιστα και βαρια παιχνιδια!!!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

για την ακριβεια μολις κατεβασα και επαιξα το shadowgun και ολα καλα!Γενικα ειναι απο τις επιτυχιες της samsung που θα μεινουν. Πραγματικα δε μπορεις να βρεις ελαττωμα!Το μονο που θα μπορουσε να ειναι αλλιως ειναι τα ηχεια.Ειναι 2 εχουν καλο ηχο, απλως ειναι σε λαθος θεση.Κατω και τα δυο οπως το κοιτας καθετο.

υποτιθετε οτι ο προσανατολισμός του είναι με την μεγάλη πλευρά κάθετα.

Γι αυτό εχει και τα ηχεία έτσι. Άλλο που σχεδόν τίποτα δεν κάνεις κάθετα

------------

Στέφανος

Ρε παιδια ας με βοηθησει καποιος ειναι απλο!!! Στις πληροφοριες συσκευης-αριθμος κατασκευης σε stock jellybean,αυτος ο αριθμος ξεκιναει απο KOT49H;;; Η αν μπορει καποιος ας μου γραψει ολοκληρο αυτο τον αριθμο!! ! ευχαριστω!! !

Ρε παιδια ας με βοηθησει καποιος ειναι απλο!!! Στις πληροφοριες συσκευης-αριθμος κατασκευης σε stock jellybean,αυτος ο αριθμος ξεκιναει απο KOT49H;;; Η αν μπορει καποιος ας μου γραψει ολοκληρο αυτο τον αριθμο!! ! ευχαριστω!! !

Δες το post 751 με το snapshot .

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (T-310 , T-311 , T-315)