Sol_Ballads Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Δέν κάτάλάβάίνώ τί έννόέίς!.. Δοκίμασε μια απλή επανεκκίνηση, αν δεν διορθωθεί πήγαινε στις Ρυθμίσεις της συσκευής, Διαχείριση Εφαρμογών στη τέρμα δεξιά καρτέλα "Όλα", βρες την εφαρμογή του πληκτρολογίου και επέλεξε Εκκαθάριση Δεδομένων. Θα σου σβήσει τυχόν προσωπικές ρυθμίσεις και λέξεις που ίσως είχες αποθηκεύσει αλλά θα σταματήσει πιστεύω να τονίζει τα πάντα! Ή αν χρησιμοποιείς το "μαμά" πληκτρολόγιο κατέβασε ένα άλλο από το Play store και δες αν σνεχίζει να σου κάνει τα ίδια.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Παιδιά γεια! Έχετε να μου προτείνετε καλό και φτηνό σέρβις; εσπασε η οθόνη μου :( (δεν ξερω καν αν γρταφω στο σωστό νήμα, σοορυ αν ειναι για το οφφ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Αν είσαι Αττική , τότε Smartec στο Χαϊδάρι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zox Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 μακρια απο smartec ! δοκιμασε την microtech στη Θεσσαλονικη αν και για μενα δοκιμασε να την αλλαξεις μονος σου γιατι αλλιως βγαινει ακριβα στα επίσημα σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Πες μας το πρόβλημά σου , γιατί μέχρι τώρα είχαμε πολύ θετικά σχόλια από ένα μεγάλο αριθμό φίλων στα νήματα γιά samsung . Ενημέρωσέ μας γιά ξέρουμε , μιά και είσαι ο μόνος με τόσο αρνητική άποψη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zox Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 το αναφερω το θεμα με τη συγκεκριμενη εταιρια στη σελιδα 34 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Εχω το tab 3 8.0 wifi....εχω εδω και μηνες την 4.4.2....και ειμαι καλα!!!:lol: Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Εχω δοκιμασει 2 custom rom στο T311 ,την CM11 και την SlimRom. Ολα καλα,εκτος απο το οτι δεν εχω φωνη στις κλησεις. Ουτε ακουω το συνομιλητη,ουτε σε λειτουργια speaker,bluetooth,ή Handsfree. Εχει καποια εμπειρια κανεις,για να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Εχω το tab 3 8.0 wifi....εχω εδω και μηνες την 4.4.2....και ειμαι καλα!!!:lol: Κανείς με Τ-311 3G έχει πάρει την 4.4.2; Τι γίνεται, μας ξέχασε εμάς η Samsung; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Κανείς με Τ-311 3G έχει πάρει την 4.4.2; Τι γίνεται, μας ξέχασε εμάς η Samsung; Μπορεις να βαλεις απο εδω http://www.samsung-updates.com την Κυπριακη εκδοση CYO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 (edited) Δοκίμασε μπας και ξεμπερδέψεις . http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-3/general/guide-restore-to-4-2-2-4-4-2-tab-3-t2890717 Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα, βγάζει σφάλμα με το συγκεκριμένο αρχείο. Είμαι πάλι στο σημείο μηδέν, με το καρκίνωμα 4.4.2 σε ένα δυσλειτουργικό tablet. Νομίζω ότι η custom ROM είναι μονόδρομος πλέον. Έχει δοκιμάσει κάποιος κάποια custom ROM για να μου προτείνει; Το ιστορικό της ταλαιπωρίας με την 4.4.2 εδώ. http://s17.postimg.org/irn9bcngv/image.jpg Edited November 1, 2014 by Skakinen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zox Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 (edited) φανταζομαι ότι εχεις κατεβασει την επισημη για την συσκευη σου ρομ από την σαμσουνκ ετσι ; αυτο μου το εστειλε φιλος εγω δε το εχω δοκιμασει ! εννοείται ότι θα βαλεις την δικια σου ρομ 4.2.2 !!!!!!! δοκιμασε να ξανακατεβάσεις παλι την 4.2.2 που εχεις μηπως και εχει καταστραφει το αρχειο που κατεβασες Edited November 1, 2014 by zox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Το έκανα ήδη αλλά δεν άλλαξε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zox Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 σιγουρα εχεις κατεβασει την σωστη ; γιατι από ότι ειδα σου βγαζει ότι είναι ακυρη ! και το odin δεν τελειωνει την διαδικασια ! περασες drivers usb ; ακομα και το καλωδιο μπορει να φταει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 αν την κατέβασες με chrome, δοκίμασε να την ξανά κατεβάσεις με άλλο πρόγραμμα. Τώρα τελευταία εχω προβλήματα με το download από chrome Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Με chrome την κατέβασα όπως έχω κατεβάσει και άλλα αρχεία (για το root, την επίσημη 4.4.2 που ξαναέβαλα) χωρίς πρόβλημα. Θα την κατεβάσω και με άλλο browser. Drivers και καλώδιο είναι τα ίδια όπως και με το root και το άλλο φλασάρισμα. Να κατεβάσει κάποιος λάθος αρχείο είναι δύσκολο. http://s3.postimg.org/69k2s97vn/image.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zox Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 από που την κατεβασες; από το επισημο σαητ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skakinen Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Από το sammobile.com την κατέβασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zox Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 για δοκιμασε και από εδώ που τις εχει ολες !δοκιμασε να του περασεις και την γαλλικη ή την γερμανικη ή καποια ποιο καινουρια 4.2.2. από ευρωπη, γραφει χρονολογια ποτε εχουν βγει.με γλωσσα δε θα εχεις πρόβλημα γιατι σε αφηνει να διαλέξεις Ελληνικα και ας είναι από άλλη χωρα ! http://samsung-updates.com/device/?id=SM-T310 αν δεν κανω λαθος το απλο wifi εχεις ετσι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Υπαρχει καποιος που να δοκιμασε custom rom σε Τ311 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Αυτή την εμμονή δεν την κατάλαβα ποτέ .................. Θα έχετε προβλήματα....... αφήστε το όπως είναι , μιά χαρά δουλεύει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντησεις. Τελικά δεν εκανα τιποτα λογω αφραγκιας και ειμαι με σπασμενη οθονη. Δουλευει μεν αλλα φοβάμαι μην χαλασει χειρότερα παιζει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Μολις χαλασε και το start button, κολλησε μεσα και δεν λειτουργει. Αθροιζοντας και το προβλημα με την μπαταρια καταλαβαινω οτι tablet = ipad . Ολα τα αλλα ειναι απομιμησεις απο τα jumbo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Μολις χαλασε και το start button, κολλησε μεσα και δεν λειτουργει. Αθροιζοντας και το προβλημα με την μπαταρια καταλαβαινω οτι tablet = ipad . Ολα τα αλλα ειναι απομιμησεις απο τα jumbo. Ολως περιεργως εφτιαξε μονο του τελικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ολως περιεργως εφτιαξε μονο του τελικα Μόνο που βιάστηκες να το αναθεματίσεις .:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts