engineer Δημοσιεύτηκε August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 3, 2004 Παιδιά έχω ένα Pentium 3 800 ΜΗΖ 384ΜΒ RAM με λειτουργικό σύστημα win Xp. Μπορώ να βάλω DVD-R η θα εχω προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vellanio Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 Πράγματι δεν θα έχεις πρόβλημα απλά μην περιμένεις ότι θα μπορείς να γράψεις σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Αυτό εξαρτάται βέβαια και από την motherboard και τον σκληρό που έχεις αλλά γενικά δύσκολα θα πιάσεις ταχύτητες 8x. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. August 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 Ευχαριστώ για της απαντήσεις. Μου έχουν πει οτι θα μου κολλάει ο υπολογιστής και φοβήθηκα να το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas730 Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 an exeis laptop prosexe to, ego eixa problima. xreiasthke na bgalo arketa programmata gia na doulepsei sosta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 opoios sto eipe auto einai blakas!!!akou 8a kolaei.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. August 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος engineer ( 3 Αύγ. 2004 , 15:05) Παιδιά έχω ένα Pentium 3 800 ΜΗΖ 384ΜΒ RAM με λειτουργικό σύστημα win Xp. Μπορώ να βάλω DVD-R η θα εχω προβλημα? Εχω PIII στα 800 με 320 ραμ και αντιγράφει άνετα με 4x στο nec 2510 που εχω αγοράσει γιατι δισκάκι 8x δεν έχω δοκιμάσει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts