Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus G Pro (E988)

corolla001975
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν αγορασω το g pro ειχε ηδη παρει ο αδερφος μου το g. Πραγματικα δεν υπαρχει καμια διαφορα εκτος απο τα προφανη (μεγαλυτερη οθονη σε μεγεθος & αναλυση, πλαστικο, καρτα μνημης κλπ.) Στην μπαταρια βλεπω ενω κανουμε περιπου ιδια χρηση με τον αδερφο μου, εγω το βαζω για φορτιση λιγο νωριτερα λογω της οθονης λογικα που "τρωει" παραπανω. Στην ουσια κατα την γνωμη μου το g pro ειναι το g με μεγαλυτερη οθονη. Δεν θα δεις διαφορα στην χρηση. Επειδη εχεις ηδη το g θα το παρεις απλα για την μεγαλυτερη οθονη. Δεν προσφερει τιποτα παραπανω. Edited by ikgamsu

• Απαντήσεις 373
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πριν αγορασω το g pro ειχε ηδη παρει ο αδερφος μου το g. Πραγματικα δεν υπαρχει καμια διαφορα εκτος απο τα προφανη (μεγαλυτερη οθονη σε μεγεθος & αναλυση, πλαστικο, καρτα μνημης κλπ.) Στην μπαταρια βλεπω ενω κανουμε περιπου ιδια χρηση με τον αδερφο μου, εγω το βαζω για φορτιση λιγο νωριτερα λογω της οθονης λογικα που "τρωει" παραπανω. Στην ουσια κατα την γνωμη μου το g pro ειναι το g με μεγαλυτερη οθονη. Δεν θα δεις διαφορα στην χρηση. Επειδη εχεις ηδη το g θα το παρεις απλα για την μεγαλυτερη οθονη. Δεν προσφερει τιποτα παραπανω.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Είδα ότι έχει 1000 mAh παραπάνω από το g αλλά μάλλον θα τρώει πολύ η οθόνη...

Βρήκα ένα κινητό από Αμερική, τι θα πρέπει να κοιτάξω ; οι μπάντες παίζουν το ίδιο; από εγγύηση ;

Αυτό έχει 32 γβ εσωτερική μνήμη

Δυστυχώς δεν γνωριζω απο αυτά. Αν μπορεί να σου απαντήσει κάποιος άλλος ή αν ρωτήσεις σε κάποιο άλλο thread... Νομίζω το 32αρι ειναι το Ε988. Για ψάξε κ βρες στο ίντερνετ αν οι μπαντες ειναι οι ίδιες με του Ε986.

http://androidadvices.com/list-android-phones-android-44-kitkat-firmware-update/

Τελικα δωθηκε η λιστα με ποια τηλεφωνα θα παρουν την 4.4 kitkat και το Lg G Pro ειναι μεσα .

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Είδα ότι έχει 1000 mAh παραπάνω από το g αλλά μάλλον θα τρώει πολύ η οθόνη...

Βρήκα ένα κινητό από Αμερική, τι θα πρέπει να κοιτάξω ; οι μπάντες παίζουν το ίδιο; από εγγύηση ;

Αυτό έχει 32 γβ εσωτερική μνήμη

οχι οι μπαντες δεν ειναι οι ιδιες. θα εχεις μονο μεχρι 3g. δεν θα πιανει 4g και δεν γινεται να κανεις κατι για αυτο καθως ειναι θεμα hardware. αν ειναι απο αμερικη μιλαμε για το e980 λογικα της at&t οποτε το πρωτο που εχεις να κανεις ειναι να το ρουταρεις και να βγαλεις ολες τις branded εφαρμογες. στα λεω αυτα επειδη εχω το ιδιο.

οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε!

Με αφορμη τα μετρια σχολια για την μπαταρια... Τουλαχιστον 8 ωρες με συννεχη χρηση 3G θα κραταει? 1 απο τους βασικοτερους λογους που θελω να το παρω ειναι αυτος. Το Nexus με κρατουσε 4-5 ωρες με 3G, ευτυχως το εδωσα κ ησυχασα...

Με αφορμη τα μετρια σχολια για την μπαταρια... Τουλαχιστον 8 ωρες με συννεχη χρηση 3G θα κραταει? 1 απο τους βασικοτερους λογους που θελω να το παρω ειναι αυτος. Το Nexus με κρατουσε 4-5 ωρες με 3G, ευτυχως το εδωσα κ ησυχασα...

Εγω επειδη δεν μου αρεσει να εκθειαζω το εκάστοτε κινητο μου ειδικα οταν αυτο εχει καποια προβληματα, θα ειμαι ειλικρινης μαζι σου. Απο τον Οκτωβρη που το αγορασα μονο αυτο ειναι το παραπονο μου. Η διαρκεια της μπαταριας. Ξεχνα τις 8 ωρες με 3G στο προ. Με τιποτα. Αν δεν κραταγε το νεξους τοσο λες να κραταει αυτο με την 5,5" FULL HD;

Δηλ. ποσες ωρες βγαζει σε 3G? Μηπως το G2 τα παει καλυτερα σε μπαταρια απο το G Pro?

Δηλ. ποσες ωρες βγαζει σε 3G? Μηπως το G2 τα παει καλυτερα σε μπαταρια απο το G Pro?

Tο ιδιο πανω κατω οσο το νεξους να κραταει φιλε τραγε. Οσον αφορα το G2 απο οτι διαβαζω μονο καλα λογια λενε για την μπαταρια του. Ρωτα εκει καλυτερα. (Ποσες φορες ομως διαβαζω σε φορουμ μονο καλα λογια για καποιο προιον και μονο οταν το αγορασω ο ιδιος καταλαβαινω τι παιζει...)

Παιδια και εγω προσφατως πηρα το G Pro,και τα παντα ανοιχτα,χωρις 3G βεβαια,εχω 43ωρες λειτουργιας και υπολοιπο μπαταριας 41%,με αυτο το ποσοστο βγαζω ανετα αλλο ενα 24ωρο χρησης,και μηλαμε για χρηση,wifi,τηλεφωνο,μνματα και λιγο gaming.
3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

Αν θυμάμαι καλά γιατί το είχα για λίγο volume down +power button η εναλλακτικά με το quick memo
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Αν θυμάμαι καλά γιατί το είχα για λίγο volume down +power button η εναλλακτικά με το quick memo

Ωραιος .Σωστα θυμασαι. Σε ευχαριστω για την γρήγορη απάντηση.:)

Συγνώμη βρε παιδιά, για να καταλάβω κ εγώ, η μόνη διαφορά στα μοντέλα e986 και e988 είναι πως το πρώτο είναι για ελλάδα ενώ το δεύτερο όχι, ή τί άλλο? Και επίσης αναρωτιέμαι, τελικά έχουν ραδιόφωνο ή όχι και πού μπορεί να αγοράσει κάποιος το e988? Ευχαριστώ!

Τελικα το Lg G Pro θα παει κατευθειαν στην 4.4 kitkat .

http://www.phonearena.com/news/LG-testing-Android-4.4-for-both-LG-Optimus-G-and-LG-Optimus-G-Pro_id51568

Επισης θα βγει ειδικη θηκη για το KnockOn .

LG G Pro to get QuickWindow cover, KnockOn update

http://www.gsmarena.com/lg_g_pro_to_get_quickwindow_cover_knockon_update-news-7599.php

Μολις μου ηρθε μια αναβαθμιση απο LG και εκανα. Για εφαρμογές εγραφε και ειχε ημερομηνία 20 Νοεμβρη 2013.

Μολις μου ηρθε μια αναβαθμιση απο LG και εκανα. Για εφαρμογές εγραφε και ειχε ημερομηνία 20 Νοεμβρη 2013.

Εχεις το Ε986 ή καποιο αλλο ; Ποια εκδοση ηταν η V10C ; Λογικα θα ειναι η 4.1.2. .

Εχεις το Ε986 ή καποιο αλλο ; Ποια εκδοση ηταν η V10C ; Λογικα θα ειναι η 4.1.2. .

Το 986 εχω

[ATTACH]40411[/ATTACH]

• 2 weeks later...

http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g_pro_to_get_android_44_kitkat_in_q2-news-7741.php

Για να δούμε. Κατά πότε το βλέπετε απ'τα μέρη μας;

Παντως ειναι η πρωτη συσκευη που δεν με απασχολει αν θα παρει αναβαθμιση αφου δουλευει αψογα χωρις κολληματα .Οποτε οταν ερθει το kitkat θα ειναι καλοδεχουμενο . Αλλωστε μεχρι στιγμης η LG αργει παντα στις αναβαθμισεις αλλα οταν τις βγαλει ειναι συνηθως απροβληματιστες .

• 3 weeks later...

Ρε παιδια επειδή εγω είμαι στη Wind που δεν υποστηρiζει δικτυο 4g για αυτό δεν μου βγαζει

την συγκεκριμενη επιλογή.

Μιλησα με Lg και μου ειπαν αυτό.

Το s3 Lte που εχω μου την βγαζει κανονικα.

Μηπως πρεπει να ανοιχτει νεο θεμα για το νεο μοντελο lg g pro 2?

Οπου να ναι ερχεται, να δουμε τα υπερ και τα κατά.

Ντααααξ' μη βιαζεσαι... Κατσε να βγει πρωτα και βλεπουμε. Ετσι κι αλλιως, δεν βλεπεις τι γινεται εδω; "Βροχη" τα ποστ. Τετοια επιτυχια μαλλον θα'χει και ο διαδοχος...:D