Paulangel Δημοσιεύτηκε August 2, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 2, 2004 Καλησπέρα, τις προάλλες αγόρασα ένα περιοδικό που υπάγεται στην ευρύτερη κατηγορία των υπολογιστών (μη λεμε και ονόματα). Πρόσεξα να γίνεται λόγος για PCI Express. Χαζέυοντας σε ένα e-shop πληροφορικής, είδα μια κάρτα γραφικών που αντί για AGP ήταν για PCI-Express slot. Δεν βρήκα καμια τέτοια motherboard ομως, μόνο AGP. Μπορεί να ρίξει κάποιος μια εξήγηση επι του θέματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosg Δημ. August 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2004 Εδώ και μια εβδομάδα περίπου έχεις την δυνατότητα να αγοράσεις motherboard ASUS με PCI EXPRESS, μνήμη DDR2, επεξεργαστή Pentium 4 530 ή 550 (755 socket) και φυσικά κάρτα γραφικών PCI EXPRESS. Το θέμα είναι αν θα μπορέσεις να τα βρεις όλα αυτά στα ελληνικά καταστήματα πληροφορικής. Το σίγουρο είναι ότι ο Πουλιάδης τα έχει στον κατάλογό χονδρικής, το έχω δει από ένα φίλο μου που έχει δική του εταιρία και συνεργάζομαι μαζί του. Προς το παρόν δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμα αλλά αν θέλεις μπορείς να τον πάρεις ένα τηλέφωνο να σε ενημερώσει. Το κομμάτι της εταιρίας που ασχολείται με το web ονομάζεται Multiweb Communications και το κομμάτι της εταιρίας που ασχολείται με Hardware ονομάζεται Multisystems. Το όνομα του φίλου μου είναι Βαγγέλης Ρωσσέτος και μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του στο 6947826061 για να σε ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. August 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2004 Από σήμερα υπάρχουν διαθέσιμα και Motherboard με PCI Express / DDR2 / Socket 775 αλλά και κάρτες γραφικών PCI Express, και μνήμες DDR2 Μια βόλτα στα http://www.e-shop.gr & http://www.ram-shop.gr θα σε πείσει σιγουρα! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts