Jump to content

[Off-topic] LG Optimus G

scorpios44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κυριοι κατανοω την απορια σας γιατι το S3 ειναι ακομα ψηλα στην τιμη και το G εχει πεσει αρκετα πιο κατω και ολο πεφτει.Ξερετε γιατι? Γιατι μετα απο λιγο καιρο θα εχει την καταληξη του 4X. Στα ανευρετα. Οτι κι αν φοραει πανω. Ο λογος? LG. Τωρα για το περι software & hardware, γιατι δεν κοιτατε λιγο τα reviews στο http://www.gsmarena.com που ειναι το κορυφαιο αξιολογικα κεντρα για να σας λυσει ολες σας τις αποριες? Αν το συγκρινετε τωρα και με το Note2 τοτε πραττετε αδικημα-κακουργημα κυριοι, εντελως φιλικα ομως. Μην ακουμπατε εκει. Ειναι πολυ ψηλα. Αυτος που θα ειπε οτι στα σημεια ειναι καλυτερο το G απο το GN2, πρεπει να εχει αμετροεπεια και συγχυση. Ισως και δυσανασχετηση με τις πρωτιες της Σαμυ.
Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

Πρόσεχε γιατί χρησιμοποιεις επιχειρήματα iphoneτιδας(τιμολογιακα κλπ) και θα πάθεις κόμπλεξ...

Για την τιμη που λες μηπως παιζει καποιο ρολο που σε ενα μηνα ανακοινωνει το g2? Λεω μηπως....

Καποιοι απο εμας εχουμε την συνηθεια να τα κρινουμε τα κινητα με τα ματια μας, ουτε το gsmarena περιμενω να μου πει πιο ειναι καλυτερο αλλα ουτε κ κανεναν power user οπως λεγονται μεταξυ τους εδω μεσα. Α.. κ αν εχετε παρατηρησατε αυτοι που.<<κραζουν">> δεν το εχουν το κινητο. Παρτε το κ μετα τα λεμε.

Ποτε δεν μου αρεσε η Apple σαν εταιρια. Κομπλεξ δεν ξερω τι σημαινει. Ξερω να χαρακτηριζω το ορθο και το τιμιο και οχι να κραταω το ηθικο του φορουμ σε υψηλο επιπεδο για τον λογο της διαστρεβλωσης της ανιδιοτελειας. Το G εχει παρει την κατιουσα κυριοι. Ερχεται το G2 και το G pro οπου θα κυριαρχησουν για ενα χρονο,αντε το πολυ δυο και μετα θα εχουν την ιδια θεση. Κατω της βασης. Ειναι η LG κυριοι που κραταει το επιπεδο της σε χαμηλες βασεις. Το ονομα και το ματι.....ξερετε...

Οπότε πήγαινε στο thread που σου αρμόζει και ψάξε για customies rom klp..άκου ορθό το gsmarena.. Καλό πρωτάθλημα και στο antutu Edited by dgeorge4

Σκοπος η αμμεση συγκριση? Το GN2 το οποιο και εχω, ειναι Porche, η BMW M5....το G, ειναι VW Golf... και πολυ σας ειναι....μην το κουραζουμε ομως με τα αυτονοητα. Απλα σε καποιους πρεπει να τα λεμε...να ξυπνανε...

Οσον αφορα αν ειναι κορυφαιο το gsmarena σου αναφερω πως ειναι το κορυφαιο σε ολες τις επισημες κριτικες κεντρο αξιολογησεων απο τις ιδιες τις εταιριες κατασκευαστων. Θα βρω το link που αναφερεται και θα επανελθω για να ειμαι εγκυρος.

Αν το συγκρινετε τωρα και με το Note2 τοτε πραττετε αδικημα-κακουργημα κυριοι, εντελως φιλικα ομως. Μην ακουμπατε εκει. Ειναι πολυ ψηλα. Αυτος που θα ειπε οτι στα σημεια ειναι καλυτερο το G απο το GN2, πρεπει να εχει αμετροεπεια και συγχυση. Ισως και δυσανασχετηση με τις πρωτιες της Σαμυ.

Σε πολλές χώρες αδίκημα είναι η άρνηση του ολοκαυτώματος, αλλά σε καμία η σύγκριση του Note2 με άλλες συσκευές! :) Για κινητά μιλάμε. Με την ίδια έννοια δεν κάνει να πεις π.χ ότι το Monster energy drink είναι καλύτερο από το Red Bull, γιατί δείχνει ζήλια που το Red Bull πουλάει περισσότερο;

Σκοπος η αμμεση συγκριση? Το GN2 το οποιο και εχω, ειναι Porche, η BMW M5....το G, ειναι VW Golf... και πολυ σας ειναι....μην το κουραζουμε ομως με τα αυτονοητα. Απλα σε καποιους πρεπει να τα λεμε...να ξυπνανε...

Οσον αφορα αν ειναι κορυφαιο το gsmarena σου αναφερω πως ειναι το κορυφαιο σε ολες τις επισημες κριτικες κεντρο αξιολογησεων απο τις ιδιες τις εταιριες κατασκευαστων. Θα βρω το link που αναφερεται και θα επανελθω για να ειμαι εγκυρος.

Τραβα στο Πλαίσιο και βαλε τη BMW σου διπλα στο VW, θα δεις ότι αυτο που κρατάς έχει το πιο κιτρινο και σκοτεινό λευκό χρωμα οθόνης στην αγορά. Τόσο που τρόμαξα. Ανοιξε επισης παραλληλα εφαρμογες τηλεφωνου, sms και browser. Κι έλα πίσω να το συζητήσουμε καλύτερα.

πεθαινω για αυτες τις συγκρισεις με τα αμαξια:lol::lol::lol::lol:

All it takes is a swipe...

Χωρις να θελω να τρολαρω να σου πω οτι ετσι και αλλιως ειναι αργα για το Gpro.

Καταρχην ποιος θα δωσει 700€ για κατι που θα χασει πολυ γρηγορα την τιμη του, και ταυτοχρονα θα εχει να ανταγωνιστει το note3 το οποιο θα παιζει με τον snap800 και με πολυ καλυτερη μπαταρια - αυτονομια.

Να σου θυμισω ποσα μιλιαμπερορια εχει το G και ποσα (σιγουρα παραπανω) θα εχει το note3?

Επισης η ips του Gpro σαφως και θα ειναι πιο ενεργοβορα απο του note3....

Επισης στο τομεα των phablet η sammy ειναι σαφως πιο μπροστα και σε ιδεες και το κυριοτερο σε υποστηριξη, εξαλου ειναι ο πρωτος διδαξας!

Θα μπορουσα μεχρι αυριο να γραφω γιατι δεν πρεπει να παρει καποιος το Gpro....;)

Καταρχήν πας μακρια την κουβεντα με υποθεσεις.

Δεν εχουμε δει το note 3, αρα δεν ξερουμε αν θα εχει ips ή amoled, αν θα εχει πραγματι μεγαλυτερη μπαταρια κλπ (από οσα γνωρίζω ναι θα εχει super amoled, όχι flexible κλπ ομορφιες που διαβαζω στις φημες και μεγαλυτερη μπαταρια, αλλα αυτά είναι ακομα μη ανακοινώσιμα).

Από εκει και περα δεν ειπα αν αξιζει η όχι να αγορασει καποιος το g pro σημερα. Ετερον εκάτερον. Εγω ειπα πως οποιος θελει το κορυφαιο για κανα 3μηνο θα το εχει.

Αν με ρωτας, εννοείται πως δεν πρόκειται να σκασω 700 για το g pro. Με τον ένα η τον άλλο τροπο μεχρι 500 θα τα εδινα για να το δοκιμασω παντως... ;)

Θα μπορουσα μεχρι αυριο να γραφω γιατι δεν πρεπει να παρει καποιος το Gpro....;)

Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι δεν έχει το μεγαλύτερο ατού του Note 2, το Stylus. Όσο γρήγορο και αν είναι αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα.

Κάποιοι εξακολουθούν να συγκρίνουν ανόμοια πράγματα. Συγκρίνουν ένα από τα ομορφότερα κινητά (κατά τη δική μου γνώμη το ποιο ποιοτικό που έχω πιάσει σίγουρα), που είναι το g, με ένα πολύ μεγάλο κινητό και μικρό tablet που είναι το note και που όταν το έχεις στο αυτί και μιλάς προκαλείς τη θυμηδία των άλλων.

Περαστικά τους.

α)Δεν καταλαβαίνω προς τι η σύγκριση με το note 2....Ακόμα και χρηματικά να το πας ανήκουν σε άλλη κατηγορία.

β)Η πτώση της τιμής (που εκεί που είναι ο Ευθύμης δεν είναι τόση) δεν κάνει την συσκευή κακή...Αν το πάμε έτσι τότε ένα iphone 4 είναι καλύτερο και από g & Note2....

Ξεκολλάτε ορισμένοι και μην είναι τα σχόλια σας αντίστοιχα με το ποιας εταιρίας συσκευή έχετε αυτό το διάστημα...

• The title was changed to [Off-topic] LG Optimus G
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...