Jump to content

Android & console gaming: Μια αναπάντεχη συμμαχία

vlachaquito
 Κοινοποίηση

θα αγοράζατε σήμερα κονσόλα με λειτουργικό Android;  

150 members have voted

1. 1. θα αγοράζατε σήμερα κονσόλα με λειτουργικό Android;

• Ναι
      68
    • Οχι
      70
    • Δεν γνωρίζω / Δεν απαντώ
      12

Recommended Posts

Σκεφτειτε μονο καποιους τιτλους οπως το angry birds, fruit ninja, ruzzle, candy crash τι εθισμο εχουν προκαλεσει τα τελευταια 2-3 χρονια, και θα καταλαβετε τι χρυσορυχειο ειναι αυτες οι κονσολες.

Εγω λοιπον, σαν μεγας παικτης του call of duty δεν θα πρεπει να πεταω στα σκουπιδια αυτα τα παιχνιδια. Για τον πολυ απλο λογο οτι καθε 10 γνωστους που ξερω και παιζουν call of duty, ξερω 100 γνωστες μου που λιωνουν στο candy crash

Το Gran Turismo 5 έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια δισκάκια ενώ το Angry Birds έχει 100 m downolads ... Το Gran Turismo 5 έχει πουλήσει 10 εκατομμύρια δισκάκια, στα 50€ το ένα ενώ το Angry Birds έχε 100 εκατομμύρια λήψεις των 0€ ... Που ακριβώς είναι το χρυσορυχείο ????????????

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

φτωχε μου kaluas. καταρχην στο ios κοστιζει 1 δολλαριο. Στο android, τις διαφημισεις δεν τις συμπεριλαμβανεις???? Βαλε σε αυτα gadget, μπλουζακια και ταινια που θα ερθει. Επισης, ποσο στοιχισε το gran turismo και ποσο το angry birds?? Επιμενεις???

μάλλον θα αγοράσω στο μέλλον μια κονσόλα με android έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα κυριότερο δωρεάν παιχνίδια ή παιχνίδια που πληρώνεις για να ξεκλειδώσεις κάποια πράγματα και θυμίζω ότι ναι τώρα πια υπάρχουν και παιχνιδάρες το μόνο που περιμένω μια 4πύρινη με 2 γίγα ραμ μηχάνημα για να παίζω και ποιό σοβαρά παιχνίδια όπως δεν θα με χάλαγε και να έχει επέκταση με σκληρό δίσκο και για όποιον θεωρεί οτι αυτές "οι κονσόλες"παίζουν μόνο χαζά παιχνιδάκια ρίξτε μια ματιά στο play το να θεωρούμε μόνο της παιχνιδοκονσόλες με τα 70-80 ευρώ παιχνίδια και τα pc ότι κάνουν για σοβαρούς gamer πλανάστε οικτρά ΟΛΑ υπολογιστές είναι κάποιοι ποιό ικανοί κάποιοι λιγότερο άλλωστε όποιος παίζει στο κινητό του δεν θέλει να το πιάνει στα χέρια του το νεαρό βλαστάρι 10χρονο και να μην μπορεί να πάρει τηλέφωνο επειδή θέλει να παίξει csr racing...
http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg

Ηρακλή, εγώ μίλησα κυρίως για τις Android κονσόλες, τις οποίες επί του παρόντος θεωρώ ένα πρόωρο και ολίγον τι μετέωρο βήμα. Αποτελεί την πρώτη προσπάθεια που, ναι μεν θα πρέπει να γίνει, αλλά ίσως γίνεται στις λάθος βάσεις και με τις λάθος συνθήκες.

Το Android games αυτά καθ αυτά, ναι, έχουν εκατομμύρια downloads κάποια, αλλά μην ξεχνάμε πως είναι συγκεκριμένα παιχνίδια, με κόστος από δωρεάν μέχρι μερικά ευρώ. Δεν νομίζω να μπορούν να συγκριθούν επί του παρόντος με τα console games. Όπως δεν μπορούν να συγκριθούν και οι κονσόλες αυτές καθ' αυτές. Έτσι κι αλλιώς, δεν είναι και τσάμπα (στα 300 δολάρια η Shield και στα 100 η Ouya για να παίξεις παιχνίδια τύπου Angry Birds τη στιγμή που μπορείς να βρεις το Xbox 360 από 140 ευρώ, δεν το λες και τεράστια ευκαιρία... Και τα παιχνίδια, όπως προείπα, δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα, οπότε και το χαμηλό κόστος των Android games δεν είναι άμεσο πλεονέκτημα, όταν τα συγκρίνουμε στη βάση του γενικότερου gaming).

Ναι, λόγω Android, υπάρχουν τεράστιες προοπτικές. Το μέλλον θα δείξει προς τα που θα πάει το πράγμα, επί του παρόντος αποτελεί απλώς μια πολύ καλή ιδέα.

φτωχε μου kaluas. καταρχην στο ios κοστιζει 1 δολλαριο. Στο android, τις διαφημισεις δεν τις συμπεριλαμβανεις???? Βαλε σε αυτα gadget, μπλουζακια και ταινια που θα ερθει. Επισης, ποσο στοιχισε το gran turismo και ποσο το angry birds?? Επιμενεις???

Εχω να αναφερω GT Academy, αλλα αν σκοπο εχεις να μου πεις πως το Gran Turismo και τα παρεμφερη παιχνιδια πρεπει να αντικατασταθουν απο Angry Birds & Fruit Ninja, εγω χαμογελω απο ντροπη και αμηχανια που ανοιξα κουβεντα μαζι σου φτωχε vlachaquito, ζηταω συγγνωμη που ανοιξα καν την κουβεντα και παω να τερματισω το κομπολοι μου γιατι μου χουν μεινει μερικα chievies ακομα ....

:salute:

Καποια στιγμη, μεταξυ παραλιας και ξαπλωστρας θα γραψω ενα αρθρο για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ μοδα που επικρατει με τα smartphone παιχνιδια, η με τα λεγομενα Indie Games. Σκεφτειτε μονο καποιους τιτλους οπως το angry birds, fruit ninja, ruzzle, candy crash τι εθισμο εχουν προκαλεσει τα τελευταια 2-3 χρονια, και θα καταλαβετε τι χρυσορυχειο ειναι αυτες οι κονσολες.

Σε οποιοδηποτε τομεα της ζωης μας, πρεπει να αναπτυσσουμε την ικανοτητα να "βγαινουμε" απο τον ρολο μας και να παρατηρουμε οσο μπορουμε αντικειμενικα μια κατασταση. Εγω λοιπον, σαν μεγας παικτης του call of duty δεν θα πρεπει να πεταω στα σκουπιδια αυτα τα παιχνιδια. Για τον πολυ απλο λογο οτι καθε 10 γνωστους που ξερω και παιζουν call of duty, ξερω 100 γνωστες μου που λιωνουν στο candy crash. Οταν λοιπον αυτες οι φιλες σας μαθουν οτι μπορεις να παιξεις candy crash/angry birds κλπ στο σαλονι του σπιτιου σας, τοτε μαλλον θα πρεπει να βαλετε στην κονσολα σας σεμεδακι. Ξερετε, για να μαζευει την σκονη....

Συμφωνώ και επαυξάνω.
Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Καποια στιγμη, μεταξυ παραλιας και ξαπλωστρας θα γραψω ενα αρθρο για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ μοδα που επικρατει με τα smartphone παιχνιδια, η με τα λεγομενα Indie Games. Σκεφτειτε μονο καποιους τιτλους οπως το angry birds, fruit ninja, ruzzle, candy crash τι εθισμο εχουν προκαλεσει τα τελευταια 2-3 χρονια, και θα καταλαβετε τι χρυσορυχειο ειναι αυτες οι κονσολες.

Σε οποιοδηποτε τομεα της ζωης μας, πρεπει να αναπτυσσουμε την ικανοτητα να "βγαινουμε" απο τον ρολο μας και να παρατηρουμε οσο μπορουμε αντικειμενικα μια κατασταση. Εγω λοιπον, σαν μεγας παικτης του call of duty δεν θα πρεπει να πεταω στα σκουπιδια αυτα τα παιχνιδια. Για τον πολυ απλο λογο οτι καθε 10 γνωστους που ξερω και παιζουν call of duty, ξερω 100 γνωστες μου που λιωνουν στο candy crash. Οταν λοιπον αυτες οι φιλες σας μαθουν οτι μπορεις να παιξεις candy crash/angry birds κλπ στο σαλονι του σπιτιου σας, τοτε μαλλον θα πρεπει να βαλετε στην κονσολα σας σεμεδακι. Ξερετε, για να μαζευει την σκονη....

Πωω φίλε μου έδωσες την πιο σατανική ιδέα EVER.¨Ετσι όταν έχεις ένα φίλο που τον έχει πάρει η γυναίκα από κάτω και ξέρεις ότι παίζει τέτοια η εν λόγω κοπελιά, τους κάνεις δώρο μια Ouya και τα πάμε game over.Με μια κίνηση ματ η καθαρα αντρική υπόθεση της 48άρας full plasma TV που έπεζε μονο PS και έβλεπε ποδόσφαιρο έχει γίνει off limits.:lol:

Προσωπικά απάντησα όχι. Είμαι hardcore gamer όχι από την άποψη ότι θέλω να παίζω τα τελευταία και πιο απαιτητικά σε γραφικά μόνο παιχνίδια, αλλά θέλω να παίζω παιχνίδια τόσο παλαιώτερων γενιών (από SNES μέχρι PS2) όσο και τα τελευταίας γενιάς :) . Και όλα αυτά μπορώ να τα κάνω απλά από το pc μου χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα emulators για κάθε ένα από τα παλιότερα παιχνίδια και αγοράζοντας (ή κατεβάζοντας πειρατικά κάποιες φορες) τα καινούρια ;) .. Όσο και να μου αρέσει το gaming όμως, τα παιχνίδια των κινητών δεν έχουν καταφέρει ακόμα να με πήσουν ότι αξίζει να ασχοληθώ μαζί τους παραπάνω από 10 λεπτά που θα βρίσκομαι στην τουαλέτα :p ..

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και οι λόγοι που προσωπικά δεν θα αγόραζα μια τέτοια συσκευή.

Τώρα αν η ερώτηση ήταν γενικά για το αν θα έπρεπε κάποιος να αγοράσει κάτι τέτοιο τότε η απάντησή μου θα ήταν ναι, αρκεί αυτός ο κάποιος να μην είχε ήδη υπολογιστή, κάποια άλλη κονσόλα ή κάποια άλλη φορητή συσκευή android που να του επέτρεπε να παίζει τα ίδια παιχνίδια τόσο στην οθόνη της όσο και σε κάποια τηλεόραση..

Edited by manoysos1175

το θεμα ειναι οτι δεν θα ειναι μονο angry birds. Οι λυσεις αυτες προτεινουν και βαρια παιχνιδια, ενω με τους φετινους επεξεργαστες θα μπορουν να παιζουν παιχνιδια με γραφικα πολυ βαρια.

το θεμα ειναι οτι δεν θα ειναι μονο angry birds. Οι λυσεις αυτες προτεινουν και βαρια παιχνιδια, ενω με τους φετινους επεξεργαστες θα μπορουν να παιζουν παιχνιδια με γραφικα πολυ βαρια.

Έχεις δίκιο για αυτό αφαίρεσα το τελευταίο μου επιχείρημα.. :)

Επίσης να ξεκαθαρίσω ότι δεν με νοιάζει και τόσο πολύ το πόσο βαρύ θα είναι ένα παιχνίδι και πόσο απίστευτα γραφικά θα έχει.. Σε ένα παιχνίδι θα με κρατήσει η καλή ιστορία του και το gameplay του.. Τα γραφικά απλά δίνουν ένα μικρό μπόνους κατά την άποψή μου..

Αν βγει κάποιο τέτοιο στο android, το οποίο επίσης δεν θα με εκνευρίζει κάθε τρεις και λίγο ζητώντας μου να πληρώσω για να παίξω άλλη μία ώρα γιατί τελείωσαν οι πόντοι μου :mad: και δεν θα έχει έκδοση διαθέσιμη για pc, τότε παίζει να πω ναι και να πάρω μια android κονσόλα.. :)

Ας δουμε τις προσφορες....

Shield: Οπως ειπε καποιος στο arstechnica "I get carpal tunnel syndrome just by looking at it". Επισης παρα πολυ ακριβο.

Ouya: Δεν εχει Play Store. Οταν το μονο γνωστο παιχνιδι που εχει να δειξει το Ouya Store ειναι το port του Final Fantasy III, καταλαβαινετε γιατι μιλαω. Κριμα, γιατι το Play Store εχει τωρα τελευταια κατι καλα παιχνιδια τα οποια δεν θα μπορεις να τα βαλεις ευκολα στο Ouya. Ναι, θεωρητικα θα υπαρχει τροπος να βαλεις Play Store στο Ouya, αλλα οπως καθε τι ανεπισημο θα εχει και caveats του, δηλ προβληματα του τυπου "δεν μου βλεπει το χειριστηριο", "δεν υπαρχει το Ouya στις συμβατες συσκευες για την ταδε εφαρμογη/παιχνιδι" (μην κοιτατε που στο cyanogen, η συσκευη που αναφερει ειναι η ιδια με αυτην που ανεφερε η factory), οποτε θα πρεπει να βαζεις αλλη συσκευη...

Με απλα λογια, αυτοι του Ouya εκαναν το λαθος να προσπαθησουν να ξαναχτισουν το Play Store απο την αρχη. Με οπλο μια niche συσκευη...

Gamestick/MOJO/ Gamepop: Και εδω το ιδιο προβλημα. Οχι Play Store, δικο τους store με παιχνιδια της πλακας. Εκτος και αν καποιο απο αυτα εχει play store οποτε μπαινει στα υπ' οψιν. Ενδιαφερον παρουσιαζουν τα exclusive ports απο iOS του gamepop αν ισχυει για ικανοποιητικο αριθμο τιτλων. Η συνδρομη ομως με αποθαρρυνει δεδομενου οτι προκειται για casual gaming συστημα.

Συμπερασμα: Παρτε ενα tablet (η κινητο με hdmi) συνδεστε το στην TV, και παρτε και ενα moga controller, και θα ειστε καλυτερα.

Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)

Συμπερασμα: Παρτε ενα tablet (η κινητο με hdmi) συνδεστε το στην TV, και παρτε και ενα moga controller, και θα ειστε καλυτερα.

Και πολύ φθηνότερα, το κάνεις και root και παίζει και χειριστήριο PS3 άνετα ...

Και πάλι όμως, μία πολύ ακριβή κονσόλα για να την βγάζεις με emus ..