Jump to content

Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οποίος έχει διάθεση ας δοκιμάσει τις Ρομ Carbon KitKat και Μοkee KitKat απο το xda! Δουλεύουν πολύ σωστα! Και έχω παρατηρήσει μεγάλη διάφορα στην απόδοση της κεραίας. Τι εννοώ? Είμαι στρατιώτης στον Αυλώνα και μέσα στο θάλαμο που είμαι, με στοκ Ρομ ΜL4 και 2G κοσμοτε οριακά έπιανα μια γραμμή σημα και αυτή με τρελλες διακοπες! Για ίντερνετ ουτε καν! Πλεον στο ίδιο σημείο με 2g έχω 3 γραμμές σταθερά και internet εως και EDGE , και σε 3G έχω 1-2 γραμμές και 3G/H ίντερνετ!!!!

Για επαναφορά εφαρμογών, όσοι χρησιμοποιείτε σπασμένο titanium pro κοιτάξτε να βρείτε την τελευταια εκδοση ή κατεβάστε το free και καντε το pro με lucky patcher! Παλιές εκδόσεις του δεν παιζουν καλά σε KitKat..

Η καμερα σ'αυτες τις ΡΟΜ που λες,λειτουργει καλα;Σε ρωταω γιατι κι εγω σκεφτομαι να ρουταρω το δικο μου,αλλα λιγακι που κοιταξα στο xda διαβασα για διαφορα θεματα με την ληψη φωτο/βιντεο.Δεν θυμαμαι ομως ποιες ΡΟΜ αφορουσε.

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια το σ4 μινι black edition εχει βγει στο σκρουτζ?πιστευω η τιμη να ειναι η ιδια! βλεπω να λεει black mist kai black απο χρωματα,,,,τι διαφορα υπαρχει?

Καλησπέρα,σχετικά με τις ρυθμίσεις της κάμερας υπάρχει κάποιο προτεινόμενο μέγεθος φωτογραφίας έτσι ώστε να έχει καλύτερη ποιότητα η δεν παίζει ρόλο;

Επίσης το anti-shake είναι χρήσιμο να είναι ενεργο;

το εκανα αλλα τιποτα ..

Προσπάθησε να την δοκιμάσεις σε άλλο τηλέφωνο αν κάνει τα ίδια τότε πάει για απόσυρση .

παιδια το σ4 μινι black edition εχει βγει στο σκρουτζ?πιστευω η τιμη να ειναι η ιδια! βλεπω να λεει black mist kai black απο χρωματα,,,,τι διαφορα υπαρχει?

Δεν έχουν διαφορά ,όταν υπάρξει σε διαθεσιμότητα το black edition θα το γράφει (black edition)

Samsung galaxy s21+

Παιδιά είναι νέος χρήστης του κινητου που το πηρα απο σκρουτζομαγαζο.

Ειναι γαλλικης εισαγωγης κι αυριο θα μλησω με samsung για το imei.

Τρεχω την ml1 και υπαρχει ηδη διαθεσιμη η ml4, την οποια δεν εβαλα ακομη.

το πρώτο θεμα που ειχα ηταν αποσυνδεσεις απο wifi,το οποιο φαινεται να λυθηκε με clear cache απο recovery και περνωντας την ml1 ασυρματα.

Έχω ηδη προβληματισμο με τη μπαταρια:

Με το που βγηκε από την πριζα ο φορτιστης,απο το 100% πηγα αμεσως στο 99.οσο η οθονξ μενει ανοιχτη, χανει 1% ανα λεπτο.

το βραδυ σε κατασταση αναμονης εχασε 7% με κλειστα τα δεδομενα (παλι καλα).

Για να πω την αληθεια μου,το κινητό έβγαλε μια μέρα με αρκετο σκαλισμα.

Λετε να το πάω στη samsung για ελεγχο μπαταριας;

Να περασω την ml4 ή θα έχω θεματα;

Μπορειτε να μου πειτε καποια βασικα apps για μπαταρια, startup managers και πως λειτουργει το greenify?

Ειναι ασφαλες να κλεινω τις εφαρμογες απο τις ρυθμισεις;(δηλαδη να τις κανω ανενεργες;)αν ναι,ποιες κλεινουμε;

Ευχαριστώ πολύ παιδιά

m7ixalis στο s3mini δεν ειχε κανα θεμα

Την δοκίμασες πρόσφατα ? Τώρα που σου παρουσίασε το πρόβλημα βάλε την σε άλλη συσκευή να δεις τι γίνεται .

Samsung galaxy s21+

Παιδιά είναι νέος χρήστης του κινητου που το πηρα απο σκρουτζομαγαζο.

Ειναι γαλλικης εισαγωγης κι αυριο θα μλησω με samsung για το imei.

Τρεχω την ml1 και υπαρχει ηδη διαθεσιμη η ml4, την οποια δεν εβαλα ακομη.

το πρώτο θεμα που ειχα ηταν αποσυνδεσεις απο wifi,το οποιο φαινεται να λυθηκε με clear cache απο recovery και περνωντας την ml1 ασυρματα.

Έχω ηδη προβληματισμο με τη μπαταρια:

Με το που βγηκε από την πριζα ο φορτιστης,απο το 100% πηγα αμεσως στο 99.οσο η οθονξ μενει ανοιχτη, χανει 1% ανα λεπτο.

το βραδυ σε κατασταση αναμονης εχασε 7% με κλειστα τα δεδομενα (παλι καλα).

Για να πω την αληθεια μου,το κινητό έβγαλε μια μέρα με αρκετο σκαλισμα.

Λετε να το πάω στη samsung για ελεγχο μπαταριας;

Να περασω την ml4 ή θα έχω θεματα;

Μπορειτε να μου πειτε καποια βασικα apps για μπαταρια, startup managers και πως λειτουργει το greenify?

Ειναι ασφαλες να κλεινω τις εφαρμογες απο τις ρυθμισεις;(δηλαδη να τις κανω ανενεργες;)αν ναι,ποιες κλεινουμε;

Ευχαριστώ πολύ παιδιά

Κάνε το update, λύνει πολλά από τα προβλήματα που αναφέρεις..

Ρε παιδιά δεν μπορώ να βρώ πουθενά σωστά στοιχεία....

το κινητό έχει ή δεν έχει FM Radio ?????????

Ρε παιδιά δεν μπορώ να βρώ πουθενά σωστά στοιχεία....

το κινητό έχει ή δεν έχει FM Radio ?????????

Ναι, έχει!

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, έχει!

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

και μια 2η ερώτηση και το αγόρασα

Με αρκετά τηλέφωνα μέσα στην ημέρα δηλ. 4-5 ώρες ομιλίας άντε και κανα 30λεπτο ραδιόφωνο με ανοιχτώ το wifi και συγχρονισμό 1 e-mail θα μου αντέχει μια μέρα η μπαταρία ?

Λογικά ναι

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Είναι νωρίς ακόμα. Τώρα άρχισε να βγάζει για το μεγάλο. Οπότε λογικά μετά από κάνα δίμηνο
Όσο ζω , μαθαίνω ...

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

και μια 2η ερώτηση και το αγόρασα

Με αρκετά τηλέφωνα μέσα στην ημέρα δηλ. 4-5 ώρες ομιλίας άντε και κανα 30λεπτο ραδιόφωνο με ανοιχτώ το wifi και συγχρονισμό 1 e-mail θα μου αντέχει μια μέρα η μπαταρία ?

Έτσι πιστεύω. Αλλά βλέπω πως έχεις για άβαταρ το Note 3 το οποίο έχει σίγουρα καλύτερη αυτονομία από το s4 mini. Τι σε κάνει να θες να πάρεις το δεύτερο αν έχεις το πρώτο;

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έτσι πιστεύω. Αλλά βλέπω πως έχεις για άβαταρ το Note 3 το οποίο έχει σίγουρα καλύτερη αυτονομία από το s4 mini. Τι σε κάνει να θες να πάρεις το δεύτερο αν έχεις το πρώτο;

Δε ξέρω για τι φιλο αλλά μιας και έχω και τα 2(νότε3 και mini)να πω ότι αλληλοσυμπληρώνοντε ιδανικά!

Αυτό το συνδυασμό έχω τώρα :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Γεια σας παιδια αγόρασα την περασμένη Δευτέρα το κινητό από σκρουτζομάγαζο και έχω μερικά θεματάκια..

Καταρχήν, ο φορτιστής βγάζει ένα ήχο σαν εκκρεμές είτε είναι συνδεδεμένο με πρίζα είτε όχι και ο ήχος σταματά όταν το κινητό είναι συνδεδεμένο και φορτίζεται..

Εγώ αυτό τη 2η μέρα το αντιλήφθηκα παρολαυτα συνέχιζα να το φωρτίζω..

Η μπαταρία όμως 14 ώρες όμως αντέχει, με τις μισές να χρησιμοποιώ 3G και τις αλλες μισές wifi..και δεν σερφαρω πολύ στο ιντερνετ άντε 1 ωρα σύνολο, ούτε κλήσεις κάνω, ούτε ραδιόφωνο, ούτε παιχνίδια παίζω..μόνο μηνύματα στο whatsapp.

Να πω ότι στις ρυθμίσεις στην κατανάλωση μπαταρίας έδειχνε κατανάλωση οθόνη κοντά στο 55% ενώ το είχα στο power saving, την φωτεινότητα τηω είχα 10-20% ή και στο μηδέν και επίσης δεν εχω ούτε πολλα εικονίδια στην οθόνη ούτε κινητό φόντο.. Να μην μακρυγορώ είδα βιντεάκια στο youtube διώρθωσα 1-2 πράγματα..όχι τίποτα τραγικό θα έλεγα και η κατανάλωση κατέβηκε γύρω στο 20%.

Όμως από προχτες το android system από 8% πήγε 50-64% ...

τι είναι αυτό πάλι;..

Πρόσεξα να κάνει αυτόματα update στις εφαρμογες και απενεργοποίησα την επιλογή αλλά καμία διαφορά...

μπορεί να με βοηθήσει κανείς;;

έχει χαλάσει η μπαραρία λόγω φορτιστή;

Ευχαριστώ πολύ

Παιδιά κάνει και σε άλλους πεισματα το wipe cache partition?

Κανω τη διαδικασια,μπαινω σε boot recovery,το επιλέγω κ μου βγαζει σφαλμα και επανεκκινει το κινητό.

Μόλις το πρωτοπηρα,το εκανε με επιτυχια (και ετσι διορθωθηκαν οι αποσυνδεσεις του wifi).

Μετα την αναβαθμιση σε ml1 δεν μου κανει wipe.

Μπορει να φταιει το knox?

Τι μπορώ να κανω;

Παίδες, όταν κ αν έρθει η κιτ κατ, μιας κ βλέπω να μη μου μένει χώρος αποθηκευτικός μετα την αναβάθμιση (κ δεν έχω πολλές εφαρμογές μέσα) λέτε ΜΕΤΑ να πέσεις ρουτάρισμα?

Αλήθεια, έχει κανείς ιδέα πόσο μέγεθος έξτρα μπορεί να είναι η κιτ κατ?:cry:

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Παιδια εχω το εξης προβλημα, σχεδον καθε μερα η συσκευη χανει την τοποθεσια μου με αποτελεσμα στο android weather να μου βγαζει οτι ειμαι αφρικη η καποτε αθηνα ενω πραγματικα ειμαι στην κυπρο!

Και πρεπει να αναψω gps που το εχω κλειστο για οικονομια μπαταριας να παω μετα στους χαρτες για να βρρι την τοποθεσια μου!

Γιατι το κανει αυτο;

Παιδια εχω το εξης προβλημα, σχεδον καθε μερα η συσκευη χανει την τοποθεσια μου με αποτελεσμα στο android weather να μου βγαζει οτι ειμαι αφρικη η καποτε αθηνα ενω πραγματικα ειμαι στην κυπρο!

Και πρεπει να αναψω gps που το εχω κλειστο για οικονομια μπαταριας να παω μετα στους χαρτες για να βρρι την τοποθεσια μου!

Γιατι το κανει αυτο;

και σε μενα το κανει αρκετα συχνα αυτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατι το κανει αυτο;

Το ιδιο εκανε και σε εμενα. Οταν ειμαι σπιτι (οχι σε αλλες περιοχες στη αθηνα) με εδειχνε σε μια περιοχη στην κασαμπλανκα!! Η λυση που διαβασα και κανω ειναι να ανοιγω το wi-fi (δε χρειαζεται να εισαι συνδεδεμενος καπου) κανω ανανεωση στον καιρο και μετα κλεινω το wi-fi. Βεβαια εγω εχω τον αυτοματο συγχρονισμο ανα 6ωρο ( τα e-mail τα τσεκαρω manual ) αλλα πιανει 100%

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)