Jump to content

Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η θηκη sview υπαρχεο περοπτωση να τρωει μπαταρια? Το φορτιζω το βραδυ κι απ το πρωι μεχρο το μεσημερι μου πηγαίνει 30% χωρος ιδιαίτερη χρηση.....χωρις 4τζι....

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η θηκη sview υπαρχεο περοπτωση να τρωει μπαταρια? Το φορτιζω το βραδυ κι απ το πρωι μεχρο το μεσημερι μου πηγαίνει 30% χωρος ιδιαίτερη χρηση.....χωρις 4τζι....

BetterBatteryStats / Wakelock Detector και κάποια άλλα απο το play μπορούν να σου δείξουν τι τρώει την μπαταρία σου .

Samsung galaxy s21+

Το κερατο μου μεσα δεν μπορω να κανω αναβαθμιση!Εχω το γαλλικο με την MJ7 και θελω να το αναβαθμισω στην τελευταια την ML4.Προσπαθω μεσω της συσκευης και μου βγαζει ενα μυνημα οτι εχω φτασει στο μεγιστο αριθμο αναβαθμησεων(??!!)!Προσπαθω μεσω Kies (εγινε σημερα αναβαθμιση του Kies στην τελτευταια εκδοση),ξεκιναει κανονικα,κανει την προετοιμασια ως το 100% και μετα σταματανε τα παντα και κολλαει το Kies!Τι στα κομματια συμβαινει;

Παιδιά ξέρουμε τίποτα γι αυτή τη νέα έκδοση??

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Το κερατο μου μεσα δεν μπορω να κανω αναβαθμιση!Εχω το γαλλικο με την MJ7 και θελω να το αναβαθμισω στην τελευταια την ML4.Προσπαθω μεσω της συσκευης και μου βγαζει ενα μυνημα οτι εχω φτασει στο μεγιστο αριθμο αναβαθμησεων(??!!)!Προσπαθω μεσω Kies (εγινε σημερα αναβαθμιση του Kies στην τελτευταια εκδοση),ξεκιναει κανονικα,κανει την προετοιμασια ως το 100% και μετα σταματανε τα παντα και κολλαει το Kies!Τι στα κομματια συμβαινει;

To odin ειναι αυτο που χρειάζεσαι για να κάνεις γρήγορα το update .

Αν επιμένεις με το kies τότε κανε το reinstall με reboot pc και τηλέφωνο ,κλείσε firewall /antivιrus και δοκίμασε .

Samsung galaxy s21+

παιδια την βοηθεια σας. κατεβασα ενα παοχνιδι 1,5 gb. ενω το κατεβαζε κανονικα οταν τελειωσε η εγκατασταση μου εγραψε σφαλμα 919. το αππτελεσμα? ενω εχει πιασει κανονικα τον χωρο,το 1,5gb δεν υπαρχει πουθενα σαν εικονιδιο για να το κανω απεγκατασταση. τι κανω τωρα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια την βοηθεια σας. κατεβασα ενα παοχνιδι 1,5 gb. ενω το κατεβαζε κανονικα οταν τελειωσε η εγκατασταση μου εγραψε σφαλμα 919. το αππτελεσμα? ενω εχει πιασει κανονικα τον χωρο,το 1,5gb δεν υπαρχει πουθενα σαν εικονιδιο για να το κανω απεγκατασταση. τι κανω τωρα?

Δεν υπάρχει ρυθμίσεις /εφαρμογές ?

Στο play δείχνει εγκαταστημένο ?

Samsung galaxy s21+

Δεν υπάρχει ρυθμίσεις /εφαρμογές ?

Στο play δείχνει εγκαταστημένο ?

οχι δεν δειχνει εγκατεστημενο

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι δεν δειχνει εγκατεστημενο

Κανε ενα clear cache στο play ,reboot το τηλέφωνο και δοκίμασε να το κατεβάσεις ξανά ,αν δεν μπορείς βγες και μπες ξανά στον λογαριασμό σου .

Samsung galaxy s21+

Κανε ενα clear cache στο play ,reboot το τηλέφωνο και δοκίμασε να το κατεβάσεις ξανά ,αν δεν μπορείς βγες και μπες ξανά στον λογαριασμό σου .

πως κανουμε clear cache?

δεν μπορω να το ξανακατεβασω διοτι δρν εχω τον απαιτουμενο διαθεδιμο χωρο

Edited by pexths
[sIGPIC][/sIGPIC]

πως κανουμε clear cache?

δεν μπορω να το ξανακατεβασω διοτι δρν εχω τον απαιτουμενο διαθεδιμο χωρο

Πας Ρυθμίσεις /εφαρμογές /όλα / και βρίσκεις το play .

Σίγουρα σε αυτήν την διαδρομή που σου έγραψα δεν υπάρχει και το παιχνίδι ?

Samsung galaxy s21+

To odin ειναι αυτο που χρειάζεσαι για να κάνεις γρήγορα το update .

Αν επιμένεις με το kies τότε κανε το reinstall με reboot pc και τηλέφωνο ,κλείσε firewall /antivιrus και δοκίμασε .

Με το Odin ομως δεν θα καταγραφει στο knox και θα καταργηθει η εγγυηση;Γιατι μου βγαζει αυτη τη μ@λ@κια οτι εχω φτασει στο μεγιστο οριο των αναβαθμισεων;

Update:εκανα επανεκινησεις στο pc και στο τηλ εκλεισα και antivirus/firewall και εγινε η αναβαθμιση μεσω kies.

Edited by drberto1

Καλησπερα! Εχω ενα Galaxy S4 mini (GT-I9195) απο τον Νοεμβρη, αγορασμενο απο skroutz και με χωρα προελευσης τη Γαλλια. Το θεμα με την μπαταρια το εχω και εγω αλλα το πιο σοβαρο μου προβλημα ειναι οτι η συσκευη εχει ακομα την εκδοση 4.2.2 MJ7! Εχω προσπαθησει μεσω ρυθμισεις->...->ενημερωση λογισμικου να μεταβω στην 4.3 αλλα παντα μου λεει οτι εχω τις τελευταιες ενημερωσεις! Απο Kies δεν το εχω δοκιμασει λογω του οτι δεν ξερω αν θα χαθουν εφαρμογες και γενικοτερα αυτα που εχω στην συσκευη... Να ενημερωσω οτι το δικτυο μου ειναι Cosmote (What 's Up) και η σιμ μου ειναι η ιδια απο το 2005 (μεχρι φετος δηλαδη που την εκοψα μονος μου και την εκανα mini sim). Δεν ξερω αν παιζει προβλημα με το δικτυο ή με τη συσκευη, παντως χρειαζομαι βοηθεια...

Με το Odin ομως δεν θα καταγραφει στο knox και θα καταργηθει η εγγυηση;Γιατι μου βγαζει αυτη τη μ@λ@κια οτι εχω φτασει στο μεγιστο οριο των αναβαθμισεων;

Update:εκανα επανεκινησεις στο pc και στο τηλ εκλεισα και antivirus/firewall και εγινε η αναβαθμιση μεσω kies.

Όλα καλά τοτε,πάντως με το Odin δεν γράφει το Knox .

Samsung galaxy s21+

Αναβάθμισα και γω σε ML4.Η πρώτη σημαντική διαφορά είναι στη διαχείριση εφαρμογών σου ανοίγει ένα παράθυρο για μετακίνηση των εφαρμογών (που έχεις κατεβάσει) στην sd card.

Καλησπερα! Εχω ενα Galaxy S4 mini (GT-I9195) απο τον Νοεμβρη, αγορασμενο απο skroutz και με χωρα προελευσης τη Γαλλια. Το θεμα με την μπαταρια το εχω και εγω αλλα το πιο σοβαρο μου προβλημα ειναι οτι η συσκευη εχει ακομα την εκδοση 4.2.2 MJ7! Εχω προσπαθησει μεσω ρυθμισεις->...->ενημερωση λογισμικου να μεταβω στην 4.3 αλλα παντα μου λεει οτι εχω τις τελευταιες ενημερωσεις! Απο Kies δεν το εχω δοκιμασει λογω του οτι δεν ξερω αν θα χαθουν εφαρμογες και γενικοτερα αυτα που εχω στην συσκευη... Να ενημερωσω οτι το δικτυο μου ειναι Cosmote (What 's Up) και η σιμ μου ειναι η ιδια απο το 2005 (μεχρι φετος δηλαδη που την εκοψα μονος μου και την εκανα mini sim). Δεν ξερω αν παιζει προβλημα με το δικτυο ή με τη συσκευη, παντως χρειαζομαι βοηθεια...

Ορθός τα έχεις...............

Δεν έχουμε την 4.3 ακόμα...........

Κ η MJ7 ήταν ως χθες η πιο πρόσφατη.............

Ποιός σου είπε τα αντίθετα?

Κ τώρα HTC U24pro

Μετά από μια μέρα με την ML4 μου φαίνεται αρκετά πιο smooth η συνολική λειτουργία του τηλεφώνου. Μένει να δω αν έχουν διορθωθεί τα προβλήματα με το wifi (αποσυνδέσεις, freezαρίσματα, reboots).

Θα ενημερώσω σχετικά.

Μετά από μια μέρα με την ML4 μου φαίνεται αρκετά πιο smooth η συνολική λειτουργία του τηλεφώνου. Μένει να δω αν έχουν διορθωθεί τα προβλήματα με το wifi (αποσυνδέσεις, freezαρίσματα, reboots).

Θα ενημερώσω σχετικά.

Εγώ που δεν είχα προβλήματα με το wi fi κ απο σήμερα με την ML4 νομίζω ότι έχω??? Τι κάνω?:mad::mad:

Κ τώρα HTC U24pro

Ορθός τα έχεις...............

Δεν έχουμε την 4.3 ακόμα...........

Κ η MJ7 ήταν ως χθες η πιο πρόσφατη.............

Ποιός σου είπε τα αντίθετα?

Και στο facebook στην ομαδα της Samsung (την ελληνικη παντα) εχω δει αρκετους με το ιδιο κινητο οι οποιοι εχουν μεταβει στην 4.3 αλλα και καποιοι φιλοι μου που εχουν την συσκευη. Δηλαδη απο το Νοεμβρη περιμενουμε να παρουμε την 4.3 ενω αλλες συσκευες κοντευουν να παρουν την 4.4(.χ) :wacko:

Και στο facebook στην ομαδα της Samsung (την ελληνικη παντα) εχω δει αρκετους με το ιδιο κινητο οι οποιοι εχουν μεταβει στην 4.3 αλλα και καποιοι φιλοι μου που εχουν την συσκευη. Δηλαδη απο το Νοεμβρη περιμενουμε να παρουμε την 4.3 ενω αλλες συσκευες κοντευουν να παρουν την 4.4(.χ) :wacko:

Καλησπέρα, αν εννοείς ελληνική 4.3 από την Samsung δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει γενικότερα 4.3 Samsung stock rom ακόμη για το κινητό μας. Μήπως αυτές οι συσκευές που είδες είχαν CM rom επάνω?

Εγώ για παράδειγμα φοράω εδώ και ένα μήνα την CM11 (4.4.2) αλλά την πέρασα μόνος.

Καλησπέρα, αν εννοείς ελληνική 4.3 από την Samsung δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει γενικότερα 4.3 Samsung stock rom ακόμη για το κινητό μας. Μήπως αυτές οι συσκευές που είδες είχαν CM rom επάνω?

Εγώ για παράδειγμα φοράω εδώ και ένα μήνα την CM11 (4.4.2) αλλά την πέρασα μόνος.

Τι να πω...Δεν παιρνω και ορκο, αλλα νομιζω ο ενας ο φιλος μου εχει οντως stock rom 4.3...Τελος παντων, γνωριζουμε ποτε περιπου θα γινει η μεταβαση απο 4.2.2 σε 4.3 και πανω?

Πως παει η cm11? Εχεις κανα θέμα?

Πως παει η cm11? Εχεις κανα θέμα?

Απολύτως κανένα πρόβλημα παρόλο πουναι nightly.

Κατανάλωση καλή. Ταχύτητα απίστευτη, δεν υπάρχει lag πουθενά. Τα μόνα που άλλαξα είναι η κάμερα και ο launcher (Apex). Έβαλα το Snap Camera γιατί με βολεύει περισσότερο και έχει καλύτερη παραμετροποίηση.

Το wifi δουλεύει κανονικά καθώς και το gps.

Γενικότερα είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Πρίν μερικές ώρες πέρασα την τελευταία (δεν θα βγει άλλη) CM 10.2.1 stable.

Πολύ καλή κατανάλωση.

Νομίζω ότι η CM11 σύντομα θα βγει σε stable.

Για την CM 10.2.1 δεν έχω κάτι αρνητικό (δεν διαφέρει και πολύ από την CM 10.2). Είναι σίγουρα για καθημερινή χρήση.

Αυτά προς το παρόν.

Απολύτως κανένα πρόβλημα παρόλο πουναι nightly.

Κατανάλωση καλή. Ταχύτητα απίστευτη, δεν υπάρχει lag πουθενά. Τα μόνα που άλλαξα είναι η κάμερα και ο launcher (Apex). Έβαλα το Snap Camera γιατί με βολεύει περισσότερο και έχει καλύτερη παραμετροποίηση.

Το wifi δουλεύει κανονικά καθώς και το gps.

Γενικότερα είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Πρίν μερικές ώρες πέρασα την τελευταία (δεν θα βγει άλλη) CM 10.2.1 stable.

Πολύ καλή κατανάλωση.

Νομίζω ότι η CM11 σύντομα θα βγει σε stable.

Για την CM 10.2.1 δεν έχω κάτι αρνητικό (δεν διαφέρει και πολύ από την CM 10.2). Είναι σίγουρα για καθημερινή χρήση.

Αυτά προς το παρόν.

Με cm11 εχεις καλύτερη διάρκεια μπαταρίας απότι stock δλδ?

Δεν ξερω αν εχει ξαναυποθει το ερωτημα αυτο αλλα πως μπορω να κανω update το κινητο απο wifi μεσω ρυθμισεων? Πλεον μου λεει οτι εχω φτασει στον μεγιστο αριθμο επιτρεπτων αναβαθμισεων κατι τετοιο τελος παντων... Γνωριζει κανεις τι παιζει?

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)