Jump to content

Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά!

Ψάχνω για κάρτα μνήμης και έπεσα πάνω σε αυτή.

Είναι συμβατή με τη συσκευή; Την έχει δοκιμάσει κανείς;

Την έχω εδώ και καιρό. Δουλεύει άψογα.

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τελευταία διαπιστώνω αδύναμο σήμα με την vod. τόσο αδύναμο που πολλές φορές βγαινει εκτός δικτύου. Δεν μιλάω κάν για κάλυψη 4g. Το ίδιο ΔΕΝ συνέβαινε εως τον Ιούλιο περίπου όπου επιανα 4g στο κέντρο. (Ηράκλειο Κρήτης). Τώρα πρέπει να πάς καρακέντρο για να πιάσεις. Επίσης κάποιος τρόπος οταν υπάρχει κάλυψη 3g ή 4g να γυρνάει αυτόματα σε αυτά αντι να ειναι σε E ή G υπάρχει ;

παιδια γεια σας και καλες γιορτες... θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να ξεκλειδωσω τη sim του τηλ.. μου βγαζει ενα μνμ για ξεκλειδωμα της sim.. και φυσικα δεν εχω σημα...το πηρα δωρο απο εναν πελατη και δεν δουλευει στην cosmote που του εβαλα... ευχαριστω

παιδια γεια σας και καλες γιορτες... θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να ξεκλειδωσω τη sim του τηλ.. μου βγαζει ενα μνμ για ξεκλειδωμα της sim.. και φυσικα δεν εχω σημα...το πηρα δωρο απο εναν πελατη και δεν δουλευει στην cosmote που του εβαλα... ευχαριστω

πανε μια βολτα απο τον Γερμανο σε 5 λεπτα θα εισαι οκ

πότε ήταν το s4 mini έτσι ρε παιδιά??

Δεν το έχω τώρα αλλά ήταν όπως αυτό στην μαυρη φωτό.Δεν του είχα πειράξει κάτι.

Μάλλον δεν κατάλαβες για ποιο έλεγα :lol:

Προφανώς δεν του αρέσει αυτό του samsung και θέλει να το αλλάξει .

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Kαλησπερα και χρονια πολλα στην παρεα ρε παιδια εχει κανενας κανα θεμα με την καμερα του εμενα κατα διαστηματα μου βγαζει σφαλμα καμερας και διορθωνετε μονο με επανεκκινηση το πηγα στο σερβις ενος μηνα κινητο το βγαλε και εκει οποτε δεν εφταιγε η micro sd μου και αλλαξαν την καμερα και ολα οκ μεχρι σημερα που το βγαλε παλι εχει κανεις καμμια ιδεα τι παιζει αν ειναι θεμα android η αν το κινητο ειναι ελλατωματικο η μηπως γενικα το s4 mini ειναι ελλατωματικο στην καμερα του?

Kαλησπερα και χρονια πολλα στην παρεα ρε παιδια εχει κανενας κανα θεμα με την καμερα του εμενα κατα διαστηματα μου βγαζει σφαλμα καμερας και διορθωνετε μονο με επανεκκινηση το πηγα στο σερβις ενος μηνα κινητο το βγαλε και εκει οποτε δεν εφταιγε η micro sd μου και αλλαξαν την καμερα και ολα οκ μεχρι σημερα που το βγαλε παλι εχει κανεις καμμια ιδεα τι παιζει αν ειναι θεμα android η αν το κινητο ειναι ελλατωματικο η μηπως γενικα το s4 mini ειναι ελλατωματικο στην καμερα του?

Μήπως έχεις το Viber περασμένο; επίσης ποια έκδοση android φοράει η συσκευή σου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εμένα μου το έκανε χθες-προχθές και έκανα επανεκκίνηση και έστρωσε, έχω Viber τελευταία έκδοση, kitkat. τελικά το viber φταίει ??

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει καποιο σκρουτζαδικο Αθήνα να πάρω το κινητό;
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Και εμένα μου το έκανε χθες-προχθές και έκανα επανεκκίνηση και έστρωσε, έχω Viber τελευταία έκδοση, kitkat. τελικά το viber φταίει ??

Εγώ είχα αυτό το θέμα πολύ συχνά πριν την αναβάθμιση σε Kit Kat. Ενώ πλέον με τη νέα έκδοση έχω πάλι το Viber, δεν μου το έχει εμφανίσει ακόμα. Αλλά στο S4 Zoom η ύπαρξη του Viber ανοίγει για λίγο τον φακό κατά την επανεκκίνηση της συσκευής, και γι' αυτό το υποψιάζομαι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως έχεις το Viber περασμένο; επίσης ποια έκδοση android φοράει η συσκευή σου;

Nαι εχω το viber και εχω 4.4.2 κιτκατ αλλα δε παιζει ρολο το viber στο σερβις ηταν με εργαστασιακες ρυθμισεις και το κανε παλι συν οτι μου το κανε και με την 4.2.2 jellybean και εκαναν επαναπρογραματισμο και αλλαξαν καμερα σε ενος μηνα κινητο τες πα για λιγο καιρο οκ αλλα χθες παλι το βγαλε **** την τυχη μου μεσα ****

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει καποιο σκρουτζαδικο Αθήνα να πάρω το κινητό;

Galaxy store στο best price η Phonegallery απο skroutz 6 ευρω παραπανω βγαινει στο phonegallery με τα μεταφορικα και την αντικαταβολη

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ είχα αυτό το θέμα πολύ συχνά πριν την αναβάθμιση σε Kit Kat. Ενώ πλέον με τη νέα έκδοση έχω πάλι το Viber, δεν μου το έχει εμφανίσει ακόμα. Αλλά στο S4 Zoom η ύπαρξη του Viber ανοίγει για λίγο τον φακό κατά την επανεκκίνηση της συσκευής, και γι' αυτό το υποψιάζομαι...

Eγω τρελενομαι που ενος μηνα κινητο ανοιχτηκε ελεος δηλαδη

Edited by Razoras

Eγω τρελενομαι που ενος μηνα κινητο ανοιχτηκε ελεος δηλαδη

Καλυτερα στο μηνα πανω,παρα μολις βγει εκτος εγγυησης....Ειναι σπαστικο,αλλα συμβαινει σε ολες τις εταιριες να εχουν ενα ποσοστο αστοχιας υλικου.Τωρα σε εσενα που βγηκε παλι στο καπακι,μαλλον κατι δεν καναν σωστα στο σερβις!

My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE

Minix X8-H, PS3, XBOX360

Καλυτερα στο μηνα πανω,παρα μολις βγει εκτος εγγυησης....Ειναι σπαστικο,αλλα συμβαινει σε ολες τις εταιριες να εχουν ενα ποσοστο αστοχιας υλικου.Τωρα σε εσενα που βγηκε παλι στο καπακι,μαλλον κατι δεν καναν σωστα στο σερβις!

Eγω παλι πιστευω οτι ειναι γενικα θεμα του τηλ αυτο οπως και του S4 το διαβασα σε καποια φορουμ αρκετοι εχουν αυτο το θεμα αν το διαβαζα νωριτερα σιγα μη το παιρνα αλλα τωρα παει το φαγαμε.

Edited by Sofos_5

99% φταίει το viber. Το ίδιο συνέβη και σε μένα στο note 4.Στην αρχή νόμιζα έφταιγε η sd card αλλά στο φινάλε το viber μας έκανε την δουλειά

99% φταίει το viber. Το ίδιο συνέβη και σε μένα στο note 4.Στην αρχή νόμιζα έφταιγε η sd card αλλά στο φινάλε το viber μας έκανε την δουλειά

Καλα και μονο τα s4 και s4 mini εχουν θεμα?

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)