Jump to content

Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι εννοείς το αποσυνδέις ;; Απλά κλείνεις το wifi ή το κάνεις χειροκίνητα;; είμαι με 4.2.2 δεν ξέρω αν έχει κάποια διαφορά.

Απλά το κλείνω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό καθώς δεν έκανα και κάποια ενημέρωση λογισμικού.

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα... σκεφτομαι να πουλησω το s4 mini που εχω...σε τι τιμη μπορει να πουληθει αυτη τη στιγμη??μπορειται να με βοηθησετε??

καλησπέρα... σκεφτομαι να πουλησω το s4 mini που εχω...σε τι τιμη μπορει να πουληθει αυτη τη στιγμη??μπορειται να με βοηθησετε??

Εγω το εδωσα πριν κανα 2βδομαδο 180€

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

πάντως απορώ που δεν έχουν βάλει ακόμα την κιτκατ αναβάθμιση...εμένα είναι ολλανδικό και ακόμα περιμένω

Μωρέ έχει βγει η kitkat αλλά όχι για όλες τις χώρες..

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Με towelroot οχι ,αλλά δεν σίγουρο γιατί υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να γίνει η στραβή .

Συμπληρωσα ενα μηνα root εχω δοκιμασει τα παντα και το knox 0x0 τελευταια μαλιστα με τον root unistaler το απεγκατεστησα και ετσι ο supersu δεν το βρισκει πλεον σταματησαν και οι προειδοποιησεις ασφαλειας....!!!!!!!!

Μπορω να πω σχεδον με ασφαλεια οτι με τον τροπο αυτο σε 4.4.2 room το knox δεν υπαρχει και κανεις οτι θελεις παραμενοντας στο 0χ0.

Οσο αφορα την 4.4.2 κατα την ταπεινη μου γνωμη τζαμπα περιμενετε οχι οτι δεν θα γινει η αναβαθμιση αλλα ειναι το σπασιμο και αυτο με εκανε και μενα να φλασαρω με odin οπως εξαλλου περιγραφεται και στο επισημο site της samsung.

Αν επιμενω ειναι γιατι και εγω δεν ειμαι κυριλος απλα μου τη εδωσε η αναμονη.:D

Απλά το κλείνω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό καθώς δεν έκανα και κάποια ενημέρωση λογισμικού.

Κάνε restore και δες αν υφίσταται ακόμα το πρόβλημα. ΤΙ εφαρμογές έβαλες πρόσφατα ;

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συμπληρωσα ενα μηνα root εχω δοκιμασει τα παντα και το knox 0x0 τελευταια μαλιστα με τον root unistaler το απεγκατεστησα και ετσι ο supersu δεν το βρισκει πλεον σταματησαν και οι προειδοποιησεις ασφαλειας....!!!!!!!!

Μπορω να πω σχεδον με ασφαλεια οτι με τον τροπο αυτο σε 4.4.2 room το knox δεν υπαρχει και κανεις οτι θελεις παραμενοντας στο 0χ0.

Οσο αφορα την 4.4.2 κατα την ταπεινη μου γνωμη τζαμπα περιμενετε οχι οτι δεν θα γινει η αναβαθμιση αλλα ειναι το σπασιμο και αυτο με εκανε και μενα να φλασαρω με odin οπως εξαλλου περιγραφεται και στο επισημο site της samsung.

Αν επιμενω ειναι γιατι και εγω δεν ειμαι κυριλος απλα μου τη εδωσε η αναμονη.:D

Αν μπορείς επιβεβαίωσε το 100% γιατί αν δεν γράφει καθόλου θα την κάνω κατευθείαν.

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Αν μπορείς επιβεβαίωσε το 100% γιατί αν δεν γράφει καθόλου θα την κάνω κατευθείαν.

θα ηταν ηλιθιοτητα από την πλευρα μου να επιβεβαιωσω 100% ωστοσο εκεινο που εχω να πω είναι ότι με τις δοκιμες στο δικο μου το οποιο το εχω φλασαρει και ρουταρει 4 με 5 φορες αλλα και σε αλλο ένα φιλο μου δεν υπηρξε κανεναν θεμα.

Όπως και να το κανουμε οποιος το κανει είναι με δικη του ευθυνη το ιδιο ειπα και στο φιλο μου ότι και να συμβει η αποφαση ηταν δικη του.!!!!!!!!!! :p

εβαλα Γερμανικη rom σε γαλλικο s4 mini..

για αρχη εβαλα τη εκδοση απ τη Σλοβακια και μου εκανε brick τη συσκευη(παλι καλα δουλευε το download mode)ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

διαφορες(ολες προς το καλυτερο εκτος απο μια)

+καλυτερη ποιοτητα οθονης

+καλυτερη διαχειριση ram και μπαταριας

+καλυτερη διαχειριση smart stay

+10-15% πιο γρηγορο στην πλοηγηση

+καποιες αλλαγες στα εικονιδια

+πιο ομορφα τα εικονιδια στο notification panel(υποκειμενικο)

+δεν ενεργοποιηθηκε το Knox και δεν χανεις εγγυηση

-δεν μπορω να βαλω εφαρμογες στην SD

-εβγαλαν την αποκρυψη εφαρμογων απ το μενου

λιγο πολυ αυτα....

οποιος θελει βοηθεια για τη διαδικασια ή καποια ερωτηση..P.M/

θα ηταν ηλιθιοτητα από την πλευρα μου να επιβεβαιωσω 100% ωστοσο εκεινο που εχω να πω είναι ότι με τις δοκιμες στο δικο μου το οποιο το εχω φλασαρει και ρουταρει 4 με 5 φορες αλλα και σε αλλο ένα φιλο μου δεν υπηρξε κανεναν θεμα.

Όπως και να το κανουμε οποιος το κανει είναι με δικη του ευθυνη το ιδιο ειπα και στο φιλο μου ότι και να συμβει η αποφαση ηταν δικη του.!!!!!!!!!! :p

Eγώ επιβεβαιώθηκα με αυτό που είπες.:)

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Κάτσε, έχεις βάλει custom roms με αυτό το τρόπο;! TEACH US SENSEI!!!! :D

Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9195 White Frost 4.2.2

Θα γράψει ο knox αν βάλω αυτήν ?? http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=31784 ?? Ποιας χώρας είναι η καλύτερη σε επίδοση/αυτονομία ή δεν έχει καμία διαφορά ;

Αν αλλάξει το csc μετά αν όπως λέει ο zorbas100 κάνω root και δεν θα γράψει βάζω το προεπιλεγμένο csc που είχε από την 4.3 και δεν θα έχω θέμα σωστά ;

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Eγώ επιβεβαιώθηκα με αυτό που είπες.:)

πολυ χαιρομαι που επιβεβαιωθηκες οποτε το ξεκαθαρισαμε με λιγα λογια περιμενεεεεε....:D

Κάτσε, έχεις βάλει custom roms με αυτό το τρόπο;! TEACH US SENSEI!!!!

δεν προκειται για custom rom μιλαμε για αναβαθμιση σε 4.4.2. και για root μετα στην κανονικη ροομ χωρις να γραψει το knox.:)

δεν μπορω να βαλω εφαρμογες στην SD

-εβγαλαν την αποκρυψη εφαρμογων απ το μενου

καποιες εφαρμογες μεταφερονται στην καρτα οσο για την αποκρυψη και αυτο γινεται αποτι εχω δοκιμασει αλλα και με ενα καλο launcher εγω χρησιμοποιώ τον nova θα κανεις το κινητο σου αλλο κινητο.

οσο για ρομ εγω θα σου ελεγα για την βελγικη ειναι πολυ μικροτερη σε μεγεθος και ειναι και η black edition και πανω απ΄ολα δεν ειναι γερμανικη.:)

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα γράψει ο knox αν βάλω αυτήν ?? http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=31784 ?? Ποιας χώρας είναι η καλύτερη σε επίδοση/αυτονομία ή δεν έχει καμία διαφορά ;

Αν αλλάξει το csc μετά αν όπως λέει ο zorbas100 κάνω root και δεν θα γράψει βάζω το προεπιλεγμένο csc που είχε από την 4.3 και δεν θα έχω θέμα σωστά ;

Αυτο μπορω να στο εγγυηθω οτι με φλασαρισμα official rom το knox δεν γραφει με τιποτε οσο για την καλυτερη κατα τη γνωμη μου ειναι η βελγικη εγω δοκιμασα γερμανικη κυπριακη και ελληνικη αλλα εχει τοσες μ@κ@κιες που δεν υποφερεται.

οσο για το αλλο που ρωτας δεν το γνωριζω.

Δηλαδή αυτή : http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=30856

Πρέπει να κάνω επαναφορά πριν και μετά την αναβάθμιση ή όχι ;

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Δηλαδή αυτή : http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=30856

Πρέπει να κάνω επαναφορά πριν και μετά την αναβάθμιση ή όχι ;

Οχι δεν ειναι απαραιτητο αλλά καλο θα ηταν και πριν και μετα το φλασαρισμα να κανεις hard reset για να πεσει καλυτερα η νεα rom ετσι λενε τουλαχιστον αλλα θα χρειαστει να τα ξαναβαλειις ολα απο την αρχη.

Οχι δεν ειναι απαραιτητο αλλά καλο θα ηταν και πριν και μετα το φλασαρισμα να κανεις hard reset για να πεσει καλυτερα η νεα rom ετσι λενε τουλαχιστον αλλα θα χρειαστει να τα ξαναβαλειις ολα απο την αρχη.

Το θέμα είναι ότι βαριέμαι να τα ξαναστήνω όλα από την αρχή ..:rolleyes:

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Χαιρεται παιδες.. θα ηθελα να ρωτισω εαν κανω χειροκινητο update σε 4.4.2, ενω εχω csc baltic, σε βελγικο θα εχω καποιο προβλημα με την εγγυηση??? εχω το black edition και το βελγικο ειναι και αυτο για black edition.. ρωταω γιατι το αγορασα πριν απο μερικες μερες και δεν λεει να χασω την εγγυηση απο τωρα ...

Η αλλαγή της rom με διαφορετική απο αυτήν που προορίζεται η συσκευη σου ακυρώνει την εγγύηση ,μπορείς βέβαια να περάσεις ξανά την παλια και να είναι ολα εντάξει . Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Θα γράψει ο knox?? Aν όχι γιατί να την ακυρώσει;

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

το εκανα τελικα το updateκαι ο knox παραμενει σε 0χ0 οπως ηταν πριν με το stock firmware.. και το system status μου γραφει official.. αρα αποτι καταλαβαινω δεν θα εχω καποιο προβλημα... Edited by Billys90

Θα γράψει ο knox?? Aν όχι γιατί να την ακυρώσει;

Σύμφωνα με την Samsung αν περαστεί διαφορετικό firmware από αυτό της συσκευής ακόμα και αν είναι official η εγγύηση παύει να ισχύει, άσχετα αν πολλές φορές το service το δέχεται χωρίς πρόβλημα.

Samsung galaxy s21+

Αρα δεν υπαρχει προβλημα? :confused:

Απορω γιατι τοση συζητηση απο τη στιγμη οπως λεει και πιο πισω ο m7ixalis περνας την κανονικη και ολα οκ !!!!!!!!

Έχει βρει κάποιος μπαταρία-πέρα από τη κανονική-που να ταιριάζει στη συσκευή και να μη προκαλεί προβλήματα;
Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9195 White Frost 4.2.2

Καλησπερα σας!! Θελω να ρωτήσω αν η φωτογραφικη του S4 mini διαθετει image stabilization. Το θεωρω βασιό για καλές φωτο. Εχω λάθος? Αν ζουμαριστούν οι φωτο που βγαζετε πως δείχνουν?

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)