m7ixalis Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Αντικατάσταση δεν νομίζω ,αλλά ποτέ δεν ξέρεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gramacar Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 (edited) Καλημέρα παιδιά. Πριν 8 μέρες αγόρασα ένα S4 mini για δώρο στη σύζυγο. Το τηλ άνοιξε το 15άυγουστο και δούλεψε για 2 μέρες. Το Σάββατο το μεσημέρι σταμάτησε να ανταποκρίνεται. Ούτε ανοίγει ούτε φορτίζει. Είναι απλά νεκρό. Τη μπαταρία την έβγαλα και την έβαλα ξανα 2 φορές αλλά τίποτα παρότι είναι φορτισμένη. Υπάρxει κάτι που μπορώ να δοκιμάσω πριν το στείλω στη Samsung? Λέτε να υπάρχει ελπίδα αντικατάστασης ή θα πάει για επισκευή? :wacko: Edited August 17, 2014 by gramacar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leni_gavra Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Χαίρεται, έχω τι συγκεκριμένο κινητό και έχω πρόβλημα με τη μπαταρία του. Στην αρχή νόμιζα ότι έκανα υπερβολική χρήση αλλά μια μέρα που δε το χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου πάλι τελείωνε αμέσως. Αν πάω ρυθμίσεις-> μπαταρία μου δείχνει πόσο % κατανάλωση γίνεται σε κάθε εφαρμογή. Μου τρώει 30% σχεδόν "σε αναμονή" λέει από το ραδιόφωνο του κινητού το οποίο ποτέ δε χρησιμοποίησα. Πως μπορώ να το σταματήσω αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dava22S Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Γεια σας, εχω το δικο μου s4 mini ειναι απο Γαλλια..CSC (XEF). το θεμα ειναι οτι ακομη δεν εχω παρει την αναβαθμιση και δεν το βλεπω να ρχεται ποτε.. μπορω με καποιο τροπο να βαλω την official 4.4.2 χωρις να χασω την εγγυηση μου? αν ναι,πως θα καταλαβω ποιο αρχειο αντιστιχει για το δικο μου region? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Καλημέρα παιδιά. Πριν 8 μέρες αγόρασα ένα S4 mini για δώρο στη σύζυγο. Το τηλ άνοιξε το 15άυγουστο και δούλεψε για 2 μέρες. Το Σάββατο το μεσημέρι σταμάτησε να ανταποκρίνεται. Ούτε ανοίγει ούτε φορτίζει. Είναι απλά νεκρό. Τη μπαταρία την έβγαλα και την έβαλα ξανα 2 φορές αλλά τίποτα παρότι είναι φορτισμένη. Υπάρxει κάτι που μπορώ να δοκιμάσω πριν το στείλω στη Samsung? Λέτε να υπάρχει ελπίδα αντικατάστασης ή θα πάει για επισκευή? :wacko: Αν το αγόρασες 8 μέρες πριν το πας στο κατάστημα από όπου το αγόρασες και δικαιούσαι αντικατάσταση λόγω DOA. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gramacar Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Αν το αγόρασες 8 μέρες πριν το πας στο κατάστημα από όπου το αγόρασες και δικαιούσαι αντικατάσταση λόγω DOA. Συγκεκριμένα το αγόρασα 8/8 και η βλάβη παρουσιάστηκε 16/8 αλλά αύριο που ανοίγουν τα μαγαζιά είναι 18/8 άρα 10 μέρες. Πόσο χρόνο ισχύει η DOA, 7 μέρες δεν είναι αν δε κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Συγκεκριμένα το αγόρασα 8/8 και η βλάβη παρουσιάστηκε 16/8 αλλά αύριο που ανοίγουν τα μαγαζιά είναι 18/8 άρα 10 μέρες. Πόσο χρόνο ισχύει η DOA, 7 μέρες δεν είναι αν δε κάνω λάθος? εξαρτάται απο το μαγαζί. πχ τα media markt δινουν doa 14 μέρες. εσύ απο που το πήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Χαίρεται, έχω τι συγκεκριμένο κινητό και έχω πρόβλημα με τη μπαταρία του. Στην αρχή νόμιζα ότι έκανα υπερβολική χρήση αλλά μια μέρα που δε το χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου πάλι τελείωνε αμέσως. Αν πάω ρυθμίσεις-> μπαταρία μου δείχνει πόσο % κατανάλωση γίνεται σε κάθε εφαρμογή. Μου τρώει 30% σχεδόν "σε αναμονή" λέει από το ραδιόφωνο του κινητού το οποίο ποτέ δε χρησιμοποίησα. Πως μπορώ να το σταματήσω αυτό? ΤΟ ραδιοφωνο είναι η επικοινωνια με τις κυψελες για το σήμα κινητης.Όπως καταλαβαίνεις να το σταματήσεις,πχ λειτουργία πτησης, δεν θα έχεις τηλεφωνο. Κάτι άλλο σου τρώει την μπαταρία,εκτός αν έχεις τελείως χάλια σήμα στην περιοχή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gramacar Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 εξαρτάται απο το μαγαζί. πχ τα media markt δινουν doa 14 μέρες. εσύ απο που το πήρες; Από το Kaizer store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leni_gavra Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 ΤΟ ραδιοφωνο είναι η επικοινωνια με τις κυψελες για το σήμα κινητης.Όπως καταλαβαίνεις να το σταματήσεις,πχ λειτουργία πτησης, δεν θα έχεις τηλεφωνο. Κάτι άλλο σου τρώει την μπαταρία,εκτός αν έχεις τελείως χάλια σήμα στην περιοχή σου. Δε το γνώριζα αυτό... Σε φίλους που έχουν το ίδιο κινητό είδα ότι τους τρώει μπαταρία λιγότερο από 5%, οπότε μάλλον δεν είναι το σήμα...Χθες το φόρτισα και σήμερα μου τρώει 42%. Το παρήγγειλα από το internet, αλλά δε ξέρω που να απευθυνθώ. Αν πάω πχ στο Γερμανό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 (edited) Δε το γνώριζα αυτό... Σε φίλους που έχουν το ίδιο κινητό είδα ότι τους τρώει μπαταρία λιγότερο από 5%, οπότε μάλλον δεν είναι το σήμα...Χθες το φόρτισα και σήμερα μου τρώει 42%. Το παρήγγειλα από το internet, αλλά δε ξέρω που να απευθυνθώ. Αν πάω πχ στο Γερμανό? Δοκιμασε να το βαλεις σε GSM + 3G ληψη μηπως φτιαξει.Μηπως χρησιμοποιεις συνεχεια τα δεδομενα κινητης (ιντερνετ μεσω του παροχου κινητης δλδ) γιατι αυτο τρωει πολυ.Επισης πως αποκλειεις να φταει το σημα?Εκει που το εχεις συνηθως δειχνει να εχει καλο σημα?Με φιλους που κινουνται σε αλλα μερη δεν μπορεις να το συγκρινεις,μονο αν ειστε στον ιδιο χωρο για πολυ ωρα Edited August 18, 2014 by lxt85 Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Χαίρεται, έχω τι συγκεκριμένο κινητό και έχω πρόβλημα με τη μπαταρία του. Στην αρχή νόμιζα ότι έκανα υπερβολική χρήση αλλά μια μέρα που δε το χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου πάλι τελείωνε αμέσως. Αν πάω ρυθμίσεις-> μπαταρία μου δείχνει πόσο % κατανάλωση γίνεται σε κάθε εφαρμογή. Μου τρώει 30% σχεδόν "σε αναμονή" λέει από το ραδιόφωνο του κινητού το οποίο ποτέ δε χρησιμοποίησα. Πως μπορώ να το σταματήσω αυτό? Δεν αν έχεις βάλει λειτουργία lte.Αν ναι, γύρισε το σε 3G και παρακολούθησέ το μήπως στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Επανεκκίνηση έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Δε το γνώριζα αυτό... Σε φίλους που έχουν το ίδιο κινητό είδα ότι τους τρώει μπαταρία λιγότερο από 5%, οπότε μάλλον δεν είναι το σήμα...Χθες το φόρτισα και σήμερα μου τρώει 42%. Το παρήγγειλα από το internet, αλλά δε ξέρω που να απευθυνθώ. Αν πάω πχ στο Γερμανό? Όταν τρώει πολύ μπαταρία στην αναμονή είναι γιατί κατά 99% κάποια εφαρμογή η service έχει κολλήσει. Κάνε μια επανεκκίνηση και δες πόσο σου τρώει.. Η διαφορά πάντως όταν έχεις το κινητό σε αναμονή με 3g και σε απλό gsm είναι χαοτική.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Όταν τρώει πολύ μπαταρία στην αναμονή είναι γιατί κατά 99% κάποια εφαρμογή η service έχει κολλήσει. Κάνε μια επανεκκίνηση και δες πόσο σου τρώει.. Η διαφορά πάντως όταν έχεις το κινητό σε αναμονή με 3g και σε απλό gsm είναι χαοτική.. όταν είμαστε με WIFI έχει σημασία εάν το έχουμε σε 3g η 2g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dava22S Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Γεια σας, εχω το δικο μου s4 mini ειναι απο Γαλλια..CSC (XEF). το θεμα ειναι οτι ακομη δεν εχω παρει την αναβαθμιση και δεν το βλεπω να ρχεται ποτε.. μπορω με καποιο τροπο να βαλω την official 4.4.2 χωρις να χασω την εγγυηση μου? αν ναι,πως θα καταλαβω ποιο αρχειο αντιστιχει για το δικο μου region? καποιος???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serjio Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα εδώ και τρεις μέρες. Οι μπλε κουκκίδες φαίνονται και στο viewfinder και στην φωτογραφία. Πάω για σέρβις; Ορίστε και μια φωτό. Το παραπάνω πρόβλημα αντιμετωπίστηκε με αλλαγή του module της κάμερας εντός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Το παραπάνω πρόβλημα αντιμετωπίστηκε με αλλαγή του module της κάμερας εντός εγγύησης. Ωραια χαιρομαι Ολα καλα τωρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 όταν είμαστε με WIFI έχει σημασία εάν το έχουμε σε 3g η 2g; Δεν θα εχει;Εκτος αν το εχεις βαλει να κλείνει το 3gκλπ οταν εισαι συνδεμενος σε wifi,που μπορεις να το κανεις να κλεινει οταν δεν χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Δεν θα εχει;Εκτος αν το εχεις βαλει να κλείνει το 3gκλπ οταν εισαι συνδεμενος σε wifi,που μπορεις να το κανεις να κλεινει οταν δεν χρειάζεται. ωραία ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Από χθες, τελείως ξαφνικά δεν αποθηκεύει τους κωδικούς για τα δίκτυα wifi. Συνδέομαι πχ με του σπιτιού, το αποσυνδέω και μετά όταν θα πάω να ξανασυνδεθώ ζητάει πάλι κωδικό. Το έχει πάθει κανείς? Έχω την 4.4.2 από μαμά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Από χθες, τελείως ξαφνικά δεν αποθηκεύει τους κωδικούς για τα δίκτυα wifi. Συνδέομαι πχ με του σπιτιού, το αποσυνδέω και μετά όταν θα πάω να ξανασυνδεθώ ζητάει πάλι κωδικό. Το έχει πάθει κανείς? Έχω την 4.4.2 από μαμά. Τι εννοείς το αποσυνδέις ;; Απλά κλείνεις το wifi ή το κάνεις χειροκίνητα;; είμαι με 4.2.2 δεν ξέρω αν έχει κάποια διαφορά. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Κι εγώ αγόρασα το κινητό από σκρουτζομαγαζο 5/8 και την επομένη έφυγα για διακοπές. Στις διακοπές διαπίστωσα οτι κατά τις 8 με 9 το βράδυ (οχι καθε μερα) κάνει από μόνο του επανεκκίνηση και ζήτησε pin για να ανοίξει. Αυτό είναι πολύ σπαστικό γιατί το κινητό το αγόρασα για τη γυναίκα μου που δεν έχει πολύ επαφή με το κινητό της, οπότε το κινητό μπορεί να επανεκινηθει και να το πάρει χαμπάρι 3-4 ώρες μετά! Έβγαλα κάτι λίγες εφαρμογές που είχα περάσει , τίποτα. Τώρα πρέπει να φάω το πακέτο του service και παίζει να μην του βρουν τίποτα! Δεν ξέρω αλλά όσες φορές έχω αγοράσει από μη-σκρουτζομαγαζο δεν συνάντησα ΠΟΤΕ πρόβλημα και τώρα ορίστε τα αποτελέσματα... Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) Κι εγώ αγόρασα το κινητό από σκρουτζομαγαζο 5/8 και την επομένη έφυγα για διακοπές. Στις διακοπές διαπίστωσα οτι κατά τις 8 με 9 το βράδυ (οχι καθε μερα) κάνει από μόνο του επανεκκίνηση και ζήτησε pin για να ανοίξει. Αυτό είναι πολύ σπαστικό γιατί το κινητό το αγόρασα για τη γυναίκα μου που δεν έχει πολύ επαφή με το κινητό της, οπότε το κινητό μπορεί να επανεκινηθει και να το πάρει χαμπάρι 3-4 ώρες μετά! Έβγαλα κάτι λίγες εφαρμογές που είχα περάσει , τίποτα. Τώρα πρέπει να φάω το πακέτο του service και παίζει να μην του βρουν τίποτα! Δεν ξέρω αλλά όσες φορές έχω αγοράσει από μη-σκρουτζομαγαζο δεν συνάντησα ΠΟΤΕ πρόβλημα και τώρα ορίστε τα αποτελέσματα... Αυτό το πρόβλημα ήταν συχνό σε παλαιότερα firmware, έχεις κοιτάξει αν έχει βγει κάποιο update; Επίσης έχεις βαλει μέσα κάρτα SD; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- όταν είμαστε με WIFI έχει σημασία εάν το έχουμε σε 3g η 2g; Ναι γιατί το κινητό ψάχνει συνέχεια για το καλύτερο σήμα 3g κάτι που δεν γίνεται με το απλό gsm γιατί κλειδώνει σε 2g και τέλος. Δεν παίζει ρόλο αν έχεις ενεργοποιημενη την Mobile data επιλογή, αυτό το κάνει συνέχεια. Αυτή η διαδικασία τρώει πολύ μπαταρία. Edited August 19, 2014 by michpan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Στην αρχή του είχα βάλει μια sd κάρτα και μετά την έβγαλα τελείως αλλά οι επανεκινησεις συνεχίστηκαν. Επαναλαμβάνω ότι μπορεί το κινητό να δουλέψει 2-3 μέρες κανονικά και ξαφνικά να μου κάνει 1-2 επανεκινησεις (πάντα βράδυ!). Το τηλέφωνο είναι αυστριακό και φοράει την 4.2.2 (Ι9195XXUBML4). Ακόμα δεν έχει εμφανιστεί η αναβάθμιση. Βασικά αυτή περιμένω μήπως στρώσει, αλλιώς service. Δυστυχώς λόγω διακοπών έχασα το DOA... Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts