NickTheGreek99 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Kαι εμένα ακριβώς το ίδιο είναι με τον spirtos, εν αναμονή πλέον, αν και δεν καίγομαι ιδιαίτερα. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis11 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 η ρομ του βελγιου που εβαλες εχει τα wallpaper του black edition ? , και τον διαφορετικο ηχο στην εκκινηση ? και γω την ιδια εχω βαλει και δεν τα εχει! εχει πλεον ενα απλο s4 mini Μετα το flash με το Odin μέσα απο το τηλέφωνο (μετα την πρωτη επανεκκίνηση), πήγαινε στις ρυθμίσεις και κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων .κάνε πρωτα ενα back up γιατί θα διαγράψει και οτι εχεις στην εσωτερική μνήμη.τώρα θα εμφανιστούν και τα wallpapers και ο ήχος εκκίνησης της black edition . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Παίδες, βρήκα με το προγραμματάκι που προτείνετε απο πάνω ότι το δικό μου είναι απο Κορέα.... έλεος δηλαδή. Μπορώ να το πάω στην επίσημη Samsung Ελλάδας να κοιτάξω ένα πρόβλημα που έχω με την οθόνη αφής ή θα πρέπει να το πάω στο μαγαζί που μου το πούλησε; Γιατί έλεος;Η σαμσουνγκ Κορεάτικη είναι.Το δικο μου ειναι φτιαγμένο στο Βιετναμ για Ολλανδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navagos6 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Καλημέρα. Εχω το s4mini I9195 και βγαζει μια μπλε κουκιδα οταν ανοιγω την κάμερα. Έχει καπιος το ιδιο θεμα η γνωριζεται κατι. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Καλημέρα. Εχω το s4mini I9195 και βγαζει μια μπλε κουκιδα οταν ανοιγω την κάμερα. Έχει καπιος το ιδιο θεμα η γνωριζεται κατι. Ευχαριστώ. Φαίνεται και στις φωτογραφίες ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navagos6 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Ναι φενεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Ναι φενεται Στην οθόνη φένεται ή μόνο στην κάμερα ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navagos6 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 μονο στην καμερα και στης φοτογραφιες που βγαζει. η οθονη ειναι μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serjio Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα εδώ και τρεις μέρες. Οι μπλε κουκκίδες φαίνονται και στο viewfinder και στην φωτογραφία. Πάω για σέρβις; Ορίστε και μια φωτό. Edited July 29, 2014 by serjio αλλαγή μεγέθους εικόνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Λογικά και οι δύο πάτε για επισκευή. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos21417 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Παιδιά το καλώδιο φόρτισης έχει κιτρινίσει στις άκρες που βρίσκονται τα usb. Έχει συμβεί σε κανέναν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Λογικά θα είναι από σκόνη/βρωμιά. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasfiatgt Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) δοκίμασα και εγώ παιδιά το phone info και παρατήρησα το εξής .στο δικό μου s4 mini λέει ότι είναι Κορέα στης αδερφής μου λέει Βιετνάμ και τα δύο είναι γαλλικά λογικά αυτά τα s4 mini που έχουν καθαρότερο άσπρο και πιο φωτεινό στην οθόνη είναι αυτά που κατασκευάστηκαν στην Κορέα γιατί το δικό μου έχει αυτήν την διαφορά με τις αδερφής μου και κάτι ακόμα στο sammobile εκεί που λέει για το πιες χώρες έχουν πάρει kitkat δεν αναφέρετε πουθενά η Γαλλία Edited July 29, 2014 by thomasfiatgt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 βαρέθηκα να περιμένω την 4.4.2 KITKAT...έλεος πια με την καθυστέρηση τόσους μήνες :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos21417 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Λογικά θα είναι από σκόνη/βρωμιά. Από samsung μου είπαν να το πάω Γερμανό για να το ελέγξουν γιατί 1-2 φορές είχε ζεσταθεί πολύ και το κουτάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnotistis Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) Γιατί έλεος;Η σαμσουνγκ Κορεάτικη είναι.Το δικο μου ειναι φτιαγμένο στο Βιετναμ για Ολλανδία. αλήθεια, αυτό το "Ολλανδία" πως το ξέρεις; στο εμφανίζει; κι εμένα φτιαγμένο στο Βιετνάμ είναι, αλλά δεν λέει για ποιά χώρα (Γερμανία, Ολλανδία θέλω να πιστεύω). Εγώ πήρα το κινητό απο ένα μαγαζί στην Ομόνοια (τύπου Kaizershop) και τώρα έχω κάποια προβλήματα (η οθόνη αφής κάνει κάτι παλαβά απο μόνη της κάθε 10-15 μέρες). Πήρα την official Samsung και μου είπαν να το πάω σε κάποιον αντιπρόσωπό τους για σέρβις με την εγγύηση. Ο μαγαζάτορας όμως μου πε ότι δεν γίνεται να το δώσω στην official Samsung γιατί, όπως λέει, τα κινητά τους τα φέρνουν απέξω (δεν άκουσα για την ακρίβεια τι μουρμούρησε, ούτε τον ξαναρώτησα). Μου είπε ότι θα επισκευαστεί με μια αναβάθμιση, αλλά μου φάνηκε μουρλό, καθώς δεν είναι τέτοιου τύπου πρόβλημα. Κουβαλάει την 4.2.2. Του είπα ότι θα το σκεφτώ. Εσείς τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω; Edited July 29, 2014 by ipnotistis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasfiatgt Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 αλήθεια, αυτό το "Ολανδία" πως το ξέρεις; στο εμφανίζει; κι εμένα φτιαγμένο στο Βιετνάμ είναι, αλλά δεν λέει για ποιά χώρα (Γερμανία, Ολλανδία θέλω να πιστεύω). Εγώ πήρα το κινητό απο ένα μαγαζί στην Ομόνοια (τύπου Kaizershop) και τώρα έχω κάποια προβλήματα (η οθόνη αφής κάνει κάτι παλαβά απο μόνη της κάθε 10-15 μέρες). Πήρα την official Samsung και μου είπαν να το πάω σε κάποιον αντιπρόσωπό τους για σέρβις με την εγγύηση. Ο μαγαζάτορας όμως μου πε ότι δεν γίνεται να το δώσω στην official Samsung γιατί, όπως λέει, τα κινητά τους τα φέρνουν απέξω (δεν άκουσα για την ακρίβεια τι μουρμούρησε, ούτε τον ξαναρώτησα). Μου είπε ότι θα επισκευαστεί με μια αναβάθμιση, αλλά μου φάνηκε μουρλό, καθώς δεν είναι τέτοιου τύπου πρόβλημα. Κουβαλάει την 4.2.2. Του είπα ότι θα το σκεφτώ. Εσείς τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω; εμένα λέει XEF που σημαίνει Γαλλία μέσα στο phone info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 αλήθεια, αυτό το "Ολλανδία" πως το ξέρεις; στο εμφανίζει; κι εμένα φτιαγμένο στο Βιετνάμ είναι, αλλά δεν λέει για ποιά χώρα (Γερμανία, Ολλανδία θέλω να πιστεύω). csc info και κοιτας το csc country ,τοσο δυσκολο είναι;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Πουλιεται μονο το καπακι του black edition ξεχωριστα που να ταιριαζει στο κινητο (black mist)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Κανε Μια βόλτα στο ebay και κάτι θα βρεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Παιδια ξαφνικα εχω και εγω το προβλημα με τα μπλε σημαδια στην καμερα!! Απο το πουθενα εμφανιστικε!! Τι μπορω να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Παιδια ξαφνικα εχω και εγω το προβλημα με τα μπλε σημαδια στην καμερα!! Απο το πουθενα εμφανιστικε!! Τι μπορω να κανω; Μπορείς να βάλεις ένα screenshot να δούμε τι ακριβώς σου εμφανίζει; Στην μπροστινή κάμερα σου κάνει το ίδιο; Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Μπορείς να βάλεις ένα screenshot να δούμε τι ακριβώς σου εμφανίζει; Στην μπροστινή κάμερα σου κάνει το ίδιο; Στην μπροστινη οχι κανενα προβλημα Οταν κανω ζουμ παλι χανεται! Εδω μια φωτο! [ATTACH]48027[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Στην μπροστινη οχι κανενα προβλημα Οταν κανω ζουμ παλι χανεται! Εδω μια φωτο! [ATTACH]48027[/ATTACH] Για camera sensor σε βλέπω.. Αν έχεις εγγύηση πάρε ένα τηλέφωνο στη smartec και κάνε τους μια ερώτηση.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Για camera sensor σε βλέπω.. Αν έχεις εγγύηση πάρε ένα τηλέφωνο στη smartec και κάνε τους μια ερώτηση.. Απο κυπρο ειμαι!! Ναι εχω ακομα εγγυηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts