marios_ch Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Ευχαριστω παιδια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Παιδιε εμενα φοραει xxubml4 PDA ML4 - PHONE ML4 - CSC NA1 (XEF) . απο που ειναι? αμα το κανω ροοτ ο knoxx θα γραψει? ποιο ειναι το αντιστοιχο frmware για να το εχω backup?αμα θα σβησω εφαρμογες με ροοτ και θελω να το γυρισω μανισιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gourgi Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Θα γράψει ο Knox ναι Παράθεση Όσο ζω , μαθαίνω ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drberto1 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) Παιδιε εμενα φοραει xxubml4 PDA ML4 - PHONE ML4 - CSC NA1 (XEF) . απο που ειναι? Απο Γαλλια ειναι. (XEF=Γαλλια). Ρε παιδια μια ερωτηση για οσους εχουν ρουταρει το τηλεφωνο.Εχει δοκιμασει κανεις τη "ασφαλη" μεθοδο του ρουταρισματος χωρις παραβιαση του knox,αυτην που περιγραφει εδω http://www.s4miniarchive.com/2014/01/safely-root-galaxy-s4-mini-without-tripping-knox-flag.html ; Αν ναι ειχε το επιθυμητο αποτελεσμα; Edited March 21, 2014 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Το ιδιο εκανε και σε εμενα. Οταν ειμαι σπιτι (οχι σε αλλες περιοχες στη αθηνα) με εδειχνε σε μια περιοχη στην κασαμπλανκα!! Η λυση που διαβασα και κανω ειναι να ανοιγω το wi-fi (δε χρειαζεται να εισαι συνδεδεμενος καπου) κανω ανανεωση στον καιρο και μετα κλεινω το wi-fi. Βεβαια εγω εχω τον αυτοματο συγχρονισμο ανα 6ωρο ( τα e-mail τα τσεκαρω manual ) αλλα πιανει 100% στις ρυθμίσεις την επιλογή "Don't Use Gps" την εχεις τσεκαρισμένη ? ισως να φταίει αυτο Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillahBee Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 παιδες μεγα προβλημα!το κινητο μου ενω το εχω φορτισει ολο το βραδυ μεχρι τωρα με περιπου 1 ωρα ανοιχτο το wifi και μερικα συντομα τηλεφωνα η μπαταρια εχει φτασει στο 54%! κανονικα με αυτη τη χρηση θα ηταν καπου στο 78% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ! τι να κανω ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 παιδες μεγα προβλημα!το κινητο μου ενω το εχω φορτισει ολο το βραδυ μεχρι τωρα με περιπου 1 ωρα ανοιχτο το wifi και μερικα συντομα τηλεφωνα η μπαταρια εχει φτασει στο 54%! κανονικα με αυτη τη χρηση θα ηταν καπου στο 78% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ! τι να κανω ρε παιδια? Δες τι τρέχει από πίσω. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillahBee Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 (edited) εκανα επανεκκινηση, εχω κλεισει τα παντα και ομως εκει η μπαταρια, συνεχιζει και πεφτει! Edited March 21, 2014 by KillahBee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Το s4 mini υποστηρίζει flash player? Ανοίγω την σελίδα του Mega και τα βιντεάκια που έχει εκεί δεν τα παίζει. Υπάρχει κάποια εφαρμογή να βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Ρε παιδια μια ερωτηση για οσους εχουν ρουταρει το τηλεφωνο.Εχει δοκιμασει κανεις τη "ασφαλη" μεθοδο του ρουταρισματος χωρις παραβιαση του knox,αυτην που περιγραφει εδω http://www.s4miniarchive.com/2014/01/safely-root-galaxy-s4-mini-without-tripping-knox-flag.html ; Αν ναι ειχε το επιθυμητο αποτελεσμα; Αν έχεις κάνει το τελευταίο update δεν δουλεύει.. Το γράφει και στο link που έγραψες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 εκανα επανεκκινηση, εχω κλεισει τα παντα και ομως εκει η μπαταρια, συνεχιζει και πεφτει! ισως θα ηταν καλο να πας στην Samsung .. (6 μηνες η εγγύηση μπαταριας) Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillahBee Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Δες τι τρέχει από πίσω. εκανα επανεκκινηση, εχω κλεισει τα παντα και ομως εκει η μπαταρια, συνεχιζει και πεφτει! ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ισως θα ηταν καλο να πας στην Samsung .. (6 μηνες η εγγύηση μπαταριας) πωωω...αμα το παω στο μαγαζι απο οπου το πηρα?δεν παιζει ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexas Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Το κινητό το έχω λιγότερο από 1 μήνα.Μέχρι στιγμής μου βγάζει πάνω από μία μέρα η μπαταρία χωρίς όμως υπερβολική χρήση. Σήμερα το φόρτισα μέχρι 97% και μετά από 4 ώρες η μπαταρία είναι στο 70% με σχεδόν μηδενική χρήση(κάποιες φωτογραφίες και 3,4 τηλεφωνήματα).Σχεδόν 10% ανά ώρα τις 2 πρώτες ώρες. 51% το σύστημα Android 34% οθόνη Έχω το widget που κλείνει τις εφαρμογές στην κεντρική σελίδα και τις κλείνω τακτικά. Τι μπορεί να φταίει;Ίσως κάποια από τις εφαρμογές που κατέβασα; Ποιά είναι τα νορμάλ ποσοστα στην κατανάλωση μπαταρίας για Αndroid και οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 εκανα επανεκκινηση, εχω κλεισει τα παντα και ομως εκει η μπαταρια, συνεχιζει και πεφτει! ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πωωω...αμα το παω στο μαγαζι απο οπου το πηρα?δεν παιζει ε? οπου βολεύεσαι .. εγω προσωπικά παω κατευθείαν στην Samsung γιατι με εξυπηρετούν αμέσως (και ειχα πετύχει και μια κοπέλα με καινουριο S4 που ειχε θεμα η μπαταρια και της την αλλάξανε) Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Το s4 mini υποστηρίζει flash player? Ανοίγω την σελίδα του Mega και τα βιντεάκια που έχει εκεί δεν τα παίζει. Υπάρχει κάποια εφαρμογή να βάλω? Ναι με εμμεσο τρόπο.Κατεβάζεις το plugin (δεν θυμάμαι το llink το είχε βάλει κάποιος φίλος σε αυτό το νήμα).Στις ρυθμίσεις και ασφάλεια επιλέγεις να επιτρέπεται η εγκατάσταση εφαρμογών από άλλες πηγές και μετά εγκαθιστάς τον Firefox. (O flash player λειτουργεί μόνο μέσω Firefox). Μετά ανοίγεις το κανάλι του Mega ενεργοποιείς το plugin πάνω δεξιά στη σελίδα του Mega και καλή τηλεθέαση. Αν δεν το βρει το download link κάποιος φίλος θα το ψάξω αλλά αργότερα. Edited March 22, 2014 by arisk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 (edited) https://www.dropbox.com/s/q5t75pp16d6szfg/Screenshot_2014-03-22-09-03-56.png τι διάολο κανουν αυτες οι Υπηρεσίες Google Play ??? και καταναλώνουν τοσο μπαταρια 81%!!! (ενω τα ειχα ολα κλειστα) Edited March 22, 2014 by notis144 Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swordman80 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Παιδιά είναι νέος χρήστης του κινητου που το πηρα απο σκρουτζομαγαζο. Ειναι γαλλικης εισαγωγης κι αυριο θα μλησω με samsung για το imei. Τρεχω την ml1 και υπαρχει ηδη διαθεσιμη η ml4, την οποια δεν εβαλα ακομη. το πρώτο θεμα που ειχα ηταν αποσυνδεσεις απο wifi,το οποιο φαινεται να λυθηκε με clear cache απο recovery και περνωντας την ml1 ασυρματα. Έχω ηδη προβληματισμο με τη μπαταρια: Με το που βγηκε από την πριζα ο φορτιστης,απο το 100% πηγα αμεσως στο 99.οσο η οθονξ μενει ανοιχτη, χανει 1% ανα λεπτο. το βραδυ σε κατασταση αναμονης εχασε 7% με κλειστα τα δεδομενα (παλι καλα). Για να πω την αληθεια μου,το κινητό έβγαλε μια μέρα με αρκετο σκαλισμα. Λετε να το πάω στη samsung για ελεγχο μπαταριας; Να περασω την ml4 ή θα έχω θεματα; Μπορειτε να μου πειτε καποια βασικα apps για μπαταρια, startup managers και πως λειτουργει το greenify? Ειναι ασφαλες να κλεινω τις εφαρμογες απο τις ρυθμισεις;(δηλαδη να τις κανω ανενεργες;)αν ναι,ποιες κλεινουμε; Ευχαριστώ πολύ παιδιά Από ποιο σκρουτζομαγαζο, αν επιτρέπετε; Παράθεση GT-i9195 Επιτέλους! :) και... KitKat inside! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
free4you Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια! Το κινητό μου, s4 mini, έκανε καποιο συγχρονισμό και στα άλμπουμ με τις φωτογραφίες μου στην "Συλλογή" έχουν προστεθεί τα άλμπουμ που έχω στο Facebook. Πώς μπορώ να σταματήσω τον συγχρονισμό και πως θα φύγουν από εκεί οι φωτογραφίες! Επίσης θέλω να επαληθευσω ότι δεν κάνει το αντίθετο, δηλαδή να ανεβάζει τις φωτογραφίες που βγάζω απευθείας στο Facebook. Πώς μπορώ να το δω αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Θα πας στην εφαρμογή του Facebook στο κινητό και από τις ρυθμίσεις θα αφαιρέσεις τον αυτόματο συγχρονισμό για τις φωτογραφίες. Αν μετά από αυτό συνεχίζουν να εμφανίζονται οι φωτογραφίες που έχουν ήδη κατέβει θα πας Ρυθμίσεις> Περισσότερα> Διαχειριστής εφαρμογών και στην καρτέλα "Όλα" βρες τη Συλλογή και πάτα "Εκκαθάριση δεδομένων". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Από ποιο σκρουτζομαγαζο, αν επιτρέπετε; Απο Birdphone το πηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
free4you Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Θα πας στην εφαρμογή του Facebook στο κινητό και από τις ρυθμίσεις θα αφαιρέσεις τον αυτόματο συγχρονισμό για τις φωτογραφίες. Αν μετά από αυτό συνεχίζουν να εμφανίζονται οι φωτογραφίες που έχουν ήδη κατέβει θα πας Ρυθμίσεις> Περισσότερα> Διαχειριστής εφαρμογών και στην καρτέλα "Όλα" βρες τη Συλλογή και πάτα "Εκκαθάριση δεδομένων". Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Στο Facebook στην καρτέλα "ρυθμίσεις εφαρμογής" έχει επιλογή για συγχρονισμό φωτογραφιών αλλά αυτό νομίζω αφορά τον συγχρονισμό των φωτογραφιών που έχω βγάλει εγώ και μπορώ αν θέλω να επιλέξω να ανεβαίνουν αυτόματα στο Facebook. Εκτός αν υπάρχει κάποια άλλη επιλογή που δεν την έχω προσέξει. Επίσης αν κάνω εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή "Συλλογή" θα χάσω και τις δικές μου φωτογραφίες, όχι μόνο τα άλμπουμ που έχουν κατέβει από το Facebook, σωστά? Οπότε θα πρέπει να κάνω ένα back back up πρώτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Νομίζω πως αφορά αμφίδρομο συγχρονισμό η επιλογή στις ρυθμίσεις του Facebook. Δεν θα σβηστούν οι φωτογραφίες σου απλά θα διαγραφούν οι προεπισκοπήσεις τις Συλλογής και θα δημιουργηθούν πάλι όταν την ανοίξεις. Βέβαια αν θες κάνε και ένα Backup για να είσαι σίγουρος αλλά δεν νομίζω πως χρειάζεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drberto1 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ερωτηση για οσους εχουν ρουταρει και εχουν custom rom ειδικα Mokee η Carbon...Τι πληκτρολογιο χρησιμοποιητε;Γιατι αυτο που εχουν οι rom νομιζω οτι δεν γραφει 160 χαρακτηρες για ελληνικα μυνηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gourgi Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Εγώ χρησιμοποιώ slimrom και πληκτρολόγιο Swype Η swiftkey Παράθεση Όσο ζω , μαθαίνω ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Εγώ με καρμπον και έχω το Swype. Αλλά τα 160 δεν είναι θέμα εφαρμογής μηνυμάτων; Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts