Jump to content

Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανενα δεν εχει στη συσκευασια αυτοκολλητο Nfc.Το αυτοκολλητο Nfc (η το τυπου μπρελοκ nfc η οτιδηποτε αλλο, γιατι κυκλοφορουν πολλων ειδων nfc tags) τα αγοραζεις εσυ.Τα αντιστοιχα NFC της Samsung λεγονται Samsung tectiles .Δεν τα εχω δοκιμασει.Εγω εχω αγορασει απλα nfc tags απο το ebay και ειναι μια χαρα.

Απ'οτι φαινεται στο sammobile.com στην Πολωνια υπαρχει η ΜΚ3 ενω στην Αυστρια ειναι στην MJ7.

Κατα τη γνωμη μου ΜΗΝ κοψεις τη SIM.Παρε μια νεα microSIM να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Δεν κοστιζει πολλα.Διαβασε τι εχει γραφτει και στις προηγουμενες σελιδες.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Να τι μαθαίνει κανείς άμα ρωτάει.:p θα αγοράσω και εγώ από το ebay. Το θέμα είναι τώρα το Antutu. γιατί μόνο 15100. Θα το δουλέψω λίγο ακόμα και ίσως επανέλθω με νέες απορίες.

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Να τι μαθαίνει κανείς άμα ρωτάει.:p θα αγοράσω και εγώ από το ebay. Το θέμα είναι τώρα το Antutu. γιατί μόνο 15100. Θα το δουλέψω λίγο ακόμα και ίσως επανέλθω με νέες απορίες.

Προφανώς έχεις ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας η οποία ρίχνει χρονισμό στον επεξεργαστή...για δες αν είναι ενεργοποιημένη και δοκίμασε χωρίς.

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Γεια σας, έχω κάνει root, το τηλέφωνο είναι ιταλικό και θέλω να σβήσω τη startup και shutdown οθόνη της ιταλικής εταιρείας. Mπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Από το φάκελο root/system/media δεν μπορώ να μετακινήσω ή μετονομάσω κανένα αρχείο με τον es explorer.

Πήγαινε στον es >εξερευνητής root ,πάτα επάνω του >προσάρτηση r/w> και τικαρε τα rw .

Samsung galaxy s21+

καλησπέρα. το αυτοκόλλητο του NFC που αγοράζεις μπορείς ας πούμε να το κολλήσεις επάνω σε μία τηλεόραση που έχει NFC αλλά σεν αναγνωρίζει το συγκεκριμένο τηλέφωνο και να δεις με αυτό τον τρόπο την οθόνη του στην τηλεόραση; ευχαριστώ πολύ.

Διάβασε εδώ για να καταλάβεις τι είναι το NFC!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Προφανώς έχεις ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας η οποία ρίχνει χρονισμό στον επεξεργαστή...για δες αν είναι ενεργοποιημένη και δοκίμασε χωρίς.

Κάτι άλλο θα είναι. :worry: Και γω με εξοικονομηση ενέργειας έβγαλα πάνω από 20 χιλιάδες.Εκεί γύρω βγάζει το μινι.

Γεια σας, έχω κάνει root, το τηλέφωνο είναι ιταλικό και θέλω να σβήσω τη startup και shutdown οθόνη της ιταλικής εταιρείας. Mπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Από το φάκελο root/system/media δεν μπορώ να μετακινήσω ή μετονομάσω κανένα αρχείο με τον es explorer.

Τελευταία η αγορά των σκρουτζομάγαζων γέμισε με Ιταλικά S4 Mini της TIM (ειδικά τα λευκά). Έχουν και το σχετικό αυτοκόλλητο στο κουτί. Το θέμα είναι πως όταν τα ανοίξεις για 1η φορά, μπαίνουν στην Ελληνική γλώσσα. Προφανώς πρόκειται για τροποποιημένες συσκευές από Ιταλία αλλά σεταρισμένες για την Ελληνική αγορά. Πάντως αυτά που το ΙΜΕΙ τους ξεκινά από 3582700 είναι "ελεύθερα παρόχου".

Γεια σας ξανα αλλη μια απορια!!

Απο τον διαχειριστη εφαρμογων μπορω να παγωσω καποιες εφαρμογες ουτως ωστε να μην γεμιζει η ραμ συχνα; Αν ναι ποιες ειναι πιο καλα; πχ svoice δεν το χρησιμοποιω ποτε;

Αυτες οταν κανει restart επανερχονται;

Ευχαριστω!!

Γεια σας ξανα αλλη μια απορια!!

Απο τον διαχειριστη εφαρμογων μπορω να παγωσω καποιες εφαρμογες ουτως ωστε να μην γεμιζει η ραμ συχνα; Αν ναι ποιες ειναι πιο καλα; πχ svoice δεν το χρησιμοποιω ποτε;

Αυτες οταν κανει restart επανερχονται;

Ευχαριστω!!

Ναι μπορείς. Όχι, δεν επανέρχονται με restart, μόνο εσύ μπορείς να τις "ξεπαγώσεις" πάλι. Όσο για το ποιες, σε προηγούμενο μου μήνυμα αναφέρω ποιες "πάγωσα" εγώ, χωρίς προβλήματα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5113967#post5113967

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι μπορείς. Όχι, δεν επανέρχονται με restart, μόνο εσύ μπορείς να τις "ξεπαγώσεις" πάλι. Όσο για το ποιες, σε προηγούμενο μου μήνυμα αναφέρω ποιες "πάγωσα" εγώ, χωρίς προβλήματα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5113967#post5113967

Ωραιος ευχαριστω πολυ!!!

Οταν λεμε παγωμα εννοουμε επιβολη διακοπης ετσι;

Ωραιος ευχαριστω πολυ!!!

Οταν λεμε παγωμα εννοουμε επιβολη διακοπης ετσι;

Αμέλησα να το διευκρινίσω. Με Τον όρο "πάγωμα" εννοώ την επιλογή "ανενεργό". Με την "επιβολή διακοπής" μόνο, ξεκινάει ξανά και παραμένουν ορατά τα εικονίδια.

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αμέλησα να το διευκρινίσω. Με Τον όρο "πάγωμα" εννοώ την επιλογή "ανενεργό". Με την "επιβολή διακοπής" μόνο, ξεκινάει ξανά και παραμένουν ορατά τα εικονίδια.

Ευχαριστω πολυ ξανα!!

Ξερει καποιος γιατι το shealth δεν μετραει τα βηματα οπως το s4, χρειαζεται καποιο εξαρτημα αν καταλαβα καλα ;

Ευχαριστω!

Καλημέρα,

Μετά από 15+ μέρες στην κατοχή μου οι εντυπώσεις είναι σχεδόν άριστες από το τηλέφωνο.

Τουλάχιστον για την χρήση που το κάνω εγώ. Και με την αυτονομία του νομίζω ότι τα πάει αρκετά καλά.

Το μόνο που παρατήρησα για 2η φορά είναι ότι χθες το βράδυ το κινητό λίγο πριν το σβήσω (δεν αφήνω ποτέ ανοιχτό κινητό το βράδυ) είχε μπαταρία, αν δεν κάνω λάθος περίπου 10-12%. Σήμερα το πρωί μόλις το άνοιξα, έσβησε κατ' ευθείαν. Εχω την εντύπωση δηλαδή ότι δεν αποτυπώνεται με ακρίβεια το ποσοστό που δείχνει, με την πραγματική κατάσταση της μπαταρίας.

Αλλο να ξέρω ότι με 10% υπόλοιπο έχω π.χ. άλλες 4-5 ώρες αναμονής και άλλο μόλις βλέπω 10% να το φορτίζω.

Συμβαίνει και με άλλους αυτό ?

>> Κανένα νέο για αναβάθμιση της συσκευής μας ???

Καλημερα αρχισαν τα κολληματα ειναι εμφαμη ενω εχω κλειστες τις εφαρμογες στο παρασκήνιο. Επισης στο benchmark επεσε το κινητο απο 20500 -19835 ειναι λογικο? *κι προβλημα με την εξυπνη οθονη....δν δουλευει Edited by kwtsagelis

Καλημερα αρχισαν τα κολληματα ειναι εμφαμη ενω εχω κλειστες τις εφαρμογες στο παρασκήνιο. Επισης στο benchmark επεσε το κινητο απο 20500 -19835 ειναι λογικο?

Και μενα στο antutu παίζει από 20600 μέχρι κάποιες φορές 19800 19900.Δεν είναι σπουδαίο για να ασχολείσαι.Πρινα ένα μήνα είχα 19850 και χτες 20200.

Κολλήματα πού σου κάνει;

Στο play store και στις κλήσεις ενω εχω εξερχόμενη και παω να απαντησω κολλαει ενω το σερνω....απο επιστροφη απο το μενου στην αρχικη οθονη καο γενικοτερα οχι τοσο εντονα ωμος οσο σταλλα δυο.... Edited by kwtsagelis

Καλησπέρα και πάλι.

Έκανα αναβάθμιση και τώρα βγάζει 18766. τα 20000 ούτε που τα βλέπει λέτε να έχει θέμα η συσκευή? απενεργοποίησα την εξοικονόνηση ενέργειας και τα ίδια.

πάντως το κινητό με λιώσιμο στο wifi και στην χρήση κράτησε την μπαταρία του μιάμιση μέρα..

Εγώ προτείνω να αφήσετε τα benchmarks και να απολαύσετε την συσκευή σας .

Samsung galaxy s21+

Θα ήθελα και εγώ ένα πμ να μου προτείνετε το navigon που διάβασα ότι είναι το καλύτερο.
Όσο ζω , μαθαίνω ...

Ρε παιδιά ποιό gps χρησιμοποιείτε??

πειτε καμια ιδέα ποιο να κατεβάσω

Navigon και Sygic.Αυτα θεωρω ως καλυτερα.

Υπάρχει σχετικό θέμα για GPS και Πλοήγηση οπού μπορείτε να να συνεχίσετε την συζήτηση .

Samsung galaxy s21+

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)