jimsiv Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 καλημέρα,τι πρέπει να κάνω για να εχω 4G ? πρέπει απαραίτητα να βάλω άλλη sim ? Εγώ απλώς πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της cosmote και μου το ενεργοποίησαν στην ίδια sim. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irene77 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Κι εγω εστειλα μηνυμα στη Vodafone ...αλλα δε μου βγαζει στην οθονη LTE οπως εχω δει σε αλλα ... εχω καταλαβει κατι λαθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tritwn Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Εγώ απλώς πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της cosmote και μου το ενεργοποίησαν στην ίδια sim. Έχει χρέωση η χρήση 4G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Έχει χρέωση η χρήση 4G; Όχι αρκεί να έχεις συμβόλαιο με κάποια Mb Internet....Θα πρέπει να προσέχεις στο you tube γιατί συνδέεται και κατεβάζει σε hd και τα τρώει εύκολα τα mb... Μπορείς όμως από τις ρυθμίσεις να το βάλεις να συνδέεται μόνο 3g αν θέλειςνα δεις κάποιο video και μετά να το αλλάζεις! Όταν συνδέεται σε 4g βγάζει επάνω ένδειξη 4g, όχι LTE Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irene77 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Δηλαδη βγαζει στο s4 mini την ένδειξη 4G ? ή γράφει κάτι αλλο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Δηλαδη βγαζει στο s4 mini την ένδειξη 4G ? ή γράφει κάτι αλλο ?? Εκεί που σου δείχνει Η, 3G, H+, βγάζει 4G....μιλάμε για το GT-I9195! Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irene77 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Ναι για πρώτη φορά σήμερα στην περιοχή του Πύργου Αθηνών μου έβγαλε 4G , νωρίτερα έγινε και αναβάθμιση λογισμικού,θεωρώ πως δεν ηταν τυχαίο μιας και στα δίκτυα το LTE δεν υπήρχε ενώ μετά την αναβάθμιση εμφανίστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Πολυ ωραιο το κινητακι ρε παιδια αλλα γιατι ακομα δεν υπαρχει καμια rom στους xda ? Λετε να μην ασχοληθουν καθολου ? Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Πολυ ωραιο το κινητακι ρε παιδια αλλα γιατι ακομα δεν υπαρχει καμια rom στους xda ? Λετε να μην ασχοληθουν καθολου ? Ήδη ασχολούνται με την 10.1.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2403894 Βέβαια ακόμα είναι νωρίς γιατί έχει μόνο γύρω στους 2 μήνες που είναι σε κυκλοφορία..... αναμένουμε!!! Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Ήδη ασχολούνται με την 10.1.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2403894 Βέβαια ακόμα είναι νωρίς γιατί έχει μόνο γύρω στους 2 μήνες που είναι σε κυκλοφορία..... αναμένουμε!!! Μακαρι γιατι θα ειναι σιγουρα το επομενο μου κινητο :D Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Παιδιά λέω αύριο να το παραγγειλω από Σκρουτζ , γενικά πως τα παει το κινητό έχει κόλληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Παιδιά λέω αύριο να το παραγγειλω από Σκρουτζ , γενικά πως τα παει το κινητό έχει κόλληματα Κολλήματα;;; Τι είναι αυτά;;; Παίζω Asphalt 8 και νομίζω οτι το παίζω στο PS3!! Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Κολλήματα;;; Τι είναι αυτά;;; Παίζω Asphalt 8 και νομίζω οτι το παίζω στο PS3!! Ευχάριστα αυτά το παίρνω πιο πολύ για το μέγεθος του που είναι ιδανικό για εμένα Έχω iPhone 5 αλλά έχω σπαστει που δεν κλείνει το 3G και χάνω κάθε μέρα 4-5 κλείσεις πάνω στην αλλαγή 2g 3G Λευκό λέω να το πάρω το μπλε που είδα στο πλαίσιο δεν μαρεσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 το tringle away δουλευει στο s4 mini lte? ή ροοτ μονο με prerooted rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1314 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Ξέρετε πότε θα κυκλοφορίσει και ποτε θα ανακοινωθεί η τιμή του S4 Mini i9190 3G? Γιατί το ψάχνω στο skroutz και λέει αναμένεται να κυκλοφορίσει σύντομα. Ενώ το S4 Mini 4G i9195 το έχει κανονικά και μάλιστα στην τιμή των 313 ευρώ. Λέτε το 3G να έιναι πιο φτηνό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 το tringle away δουλευει στο s4 mini lte? ή ροοτ μονο με prerooted rom? Το triangle away που το δοκίμασα, έτρεξε κανονικά και μου έβγαλε 0 στον μετρητή αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ευσταθεί αυτή η ένδειξη.... Εγώ είμαι root με τον τρόπο που περιγράφει ο arco68 εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2364980 χωρίς prerooted firmware. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Το triangle away που το δοκίμασα, έτρεξε κανονικά και μου έβγαλε 0 στον μετρητή αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ευσταθεί αυτή η ένδειξη.... Εγώ είμαι root με τον τρόπο που περιγράφει ο arco68 εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2364980 χωρίς prerooted firmware. μπηκε σε download mode να δεις τι γραφει το current binary? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1314 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 To "μόνο 3G" μοντέλο είναι για "φτωχές" χώρες και όχι για "πλούσιες" σαν τη δική μας...καλή ώρα! Δε νομίζω να εισαχθεί επίσημα στην Ευρώπη οπότε η μόνη σου ελπίδα είναι αν κάποιο σκρουτζομάγαζο κάνει παράλληλη εισαγωγή αλλά πολύ φοβάμαι ότι σε τέτοια περίπτωση θα είναι ασιατικής προέλευσης. Κατάλαβα.... Οπότε μάλλον με κόβω για το 4G! Σε περίπτωση που το φέρουν στο σκρούτζ, πως θα καταλάβω απο μια χώρα είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 μπηκε σε download mode να δεις τι γραφει το current binary? Στο current binary απλώς μου γράφει custom όπως και στο System status. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Στο current binary απλώς μου γράφει custom όπως και στο System status. οποτε το tringle away δεν δουλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 (edited) οποτε το tringle away δεν δουλεψε Στο triangle away όμως μου βγάζει binary custom και 0. Τι θα έπρεπε να μου βγάλει στο download mode; Κάποια στιγμή θα ξαναπεράσω το εργοστασιακό firmware και θα δω τι θα γράψει.... Πάντως μια φορά που το ξαναπέρασα μου έκανε κανονικά update μέσω OTA. Edited September 14, 2013 by jimsiv Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Στο triangle away όμως μου βγάζει binary custom και 0. Τι θα έπρεπε να μου βγάλει στο download mode; Κάποια στιγμή θα ξαναπεράσω το εργοστασιακό firmware και θα δω τι θα γράψει.... Πάντως μια φορά που το ξαναπέρασα μου έκανε κανονικά update μέσω OTA. σε download mode πρεπει στο curent binary να γραφει 0 ή official δεν εχει να κανει με το update αλλα αν πας στο σερβις δεν θα σε καλυψουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 σε download mode πρεπει στο curent binary να γραφει 0 ή official δεν εχει να κανει με το update αλλα αν πας στο σερβις δεν θα σε καλυψουν Θυμάμαι ότι μετά την αναβάθμιση σε MH1 που του έκανα μέσω odin και μπήκα σε download mode για να το ξαναρουτάρω στο binary έγραφε official.... Θα του ξαναφλασάρω την stock κάποια στιγμή και θα σας ενημερώσω. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Θυμάμαι ότι μετά την αναβάθμιση σε MH1 που του έκανα μέσω odin και μπήκα σε download mode για να το ξαναρουτάρω στο binary έγραφε official.... Θα του ξαναφλασάρω την stock κάποια στιγμή και θα σας ενημερώσω. Αν έγραφε έτσι τότε δούλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 μολις το παρελαβα απο kaizer σε λευκο χρωμα πρωτες εντυπωσεις αριστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts