Jump to content

Προβλημα με laiser sto PS2/USB MS Optical Basic

sxetikos_asxetos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσφατα αποκτησα καινουργιο PC και ειπα να αλλαξω και το mouse και ετσι αγορασα το MS Optical Basic. Ολα καλα ολα ωραια εκτος απο κατι! Οταν ο υπολογιστης σβηνει το laiser του ποντικιου μενει σε λειτουργια. Εψαξα στα settings τιποτα. Εψαξα τα jumpers της M/B μπας και δινει ρευμα στην PS2 του ποντικιου παλι τιποτα. Εψαξα στο BIOS παλι τιποτα!!! Πως θα το φτιαξω?

Υ.Γ. Εχω βαλει ενα jumper να δινει ρευμα στην PS2 του πληκτρολογιου (ενω ειναι κλειστο το PC παντα) και πιστευω μην δινει ρευμα και στο ποντικι. Αλλα απο την αλλη, συνδεσα το ποντικι και στην USB και παλι το laiser εμενε σε λειτουργια!!! :blink:

Any ideas? :alien:

Μήπως ο υπολογιστής δεν κλείνει αλλά κάνει suspend; Απ'ότι θυμάμαι το ίδιο γινόταν και στο PC του αδερφού μου.

<-2200!!!!

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Ναι η ps2 του πληκτρολογιου ειναι ιδια με αυτη του mouse....Θελω να πω πως αν βαλεις να εχει ταση στο ενα θα εχει και το αλλο!!!!!!!Κατ εμε αν αλλαξεις το jumper ωστε να μην εχει ταση το keyboard θα σβησει και του mouse........Τωρα οσο για την usb που λες....εμενα δουλεψε και σβηνει το laser στο mouse!!!!Βεβαια ειχα Default να μην εχει ταση στις usb!!!!!Αν τωρα η ταση ειναι κοινη για ολες αυτες μαζι στι ΜΟ/ΒΟ σου....μαλλον θα τα σβησεις ολα!!!!!
:tease:

Οχι τελικα ηταν δικο μου το λαθος. Στην USB σβηνει το mouse αλλα οχι στην PS2 γιατι εχω δοσει ταση. Δεν υπαρχει τροπος δηλαδη να δοσω ταση μονο στο πληκτρολογιο ε? Ειναι κοινη η θυρα και για τα 2... :rolleyes:

OK τοτε βαζω το mouse στην USB αλλα το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι στην οθονη υποδοχης που αργει να "παρει μπρος" το mouse!