stiflerakos Δημοσιεύτηκε June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 14, 2013 Έβαλα στον υπολογιστή μου ένα 2ο σκληρό δίσκο (SATA) και επειδή είναι αρκετά γρηγορότερος από τον απλό IDE που είχα, θέλω να μεταφέρω όλο το λειτουργικό μου σύστημα σε αυτόν (για να μην κάνω format και επανεγκατάσταση εξαρχής). Για να πάρω ένα πλήρες image του συστήματος όπως είναι τώρα (drivers, προγράμματα, παιχνίδια κλπ.) και να το μεταφέρω στον καινούργιο δίσκο, χρησιμοποίησα το Symantec System Recovery, δημιούργησε ένα ακριβές αντίγραφο του μικρού δίσκου (40GB) στον μεγάλο (160GB) αλλά: - Αποσύνδεσα τον IDE δίσκο, το μηχάνημα φόρτωσε κανονικά windows από τον SATA, αλλά όταν έδωσα username και password για να μπω μέσα, έκανε logoff (!) και επανερχοταν το κλασσικο press ctrl alt and del to log in. - Ο υπολογιστης ειναι συνδεδεμενος σε δικτυο εταιρικο. Έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω; Επανελαβα την διαδικασια 2 φορες αλλα τα ιδια.Με το που κανει login κατευθειαν κανει logout.Windows xp prof. Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Έβαλα στον υπολογιστή μου ένα 2ο σκληρό δίσκο (SATA) και επειδή είναι αρκετά γρηγορότερος από τον απλό IDE που είχα, θέλω να μεταφέρω όλο το λειτουργικό μου σύστημα σε αυτόν (για να μην κάνω format και επανεγκατάσταση εξαρχής). Για να πάρω ένα πλήρες image του συστήματος όπως είναι τώρα (drivers, προγράμματα, παιχνίδια κλπ.) και να το μεταφέρω στον καινούργιο δίσκο, χρησιμοποίησα το Symantec System Recovery, δημιούργησε ένα ακριβές αντίγραφο του μικρού δίσκου (40GB) στον μεγάλο (160GB) αλλά: - Αποσύνδεσα τον IDE δίσκο, το μηχάνημα φόρτωσε κανονικά windows από τον SATA, αλλά όταν έδωσα username και password για να μπω μέσα, έκανε logoff (!) και επανερχοταν το κλασσικο press ctrl alt and del to log in. - Ο υπολογιστης ειναι συνδεδεμενος σε δικτυο εταιρικο. Έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω; Επανελαβα την διαδικασια 2 φορες αλλα τα ιδια.Με το που κανει login κατευθειαν κανει logout.Windows xp prof. Προσπάθησε με κάπιο τρόπο να ανοίξεις και να τροποποιήσεις το boot.ini στον δίσκο που έχεις κάνει restore από το image. Πρέπει να είναι [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts