Jump to content

Αντικατασταση σκληρου δισκου - Προβλημα !

stiflerakos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έβαλα στον υπολογιστή μου ένα 2ο σκληρό δίσκο (SATA) και επειδή είναι αρκετά γρηγορότερος από τον απλό IDE που είχα, θέλω να μεταφέρω όλο το λειτουργικό μου σύστημα σε αυτόν (για να μην κάνω format και επανεγκατάσταση εξαρχής).

Για να πάρω ένα πλήρες image του συστήματος όπως είναι τώρα (drivers, προγράμματα, παιχνίδια κλπ.) και να το μεταφέρω στον καινούργιο δίσκο, χρησιμοποίησα το Symantec System Recovery, δημιούργησε ένα ακριβές αντίγραφο του μικρού δίσκου (40GB) στον μεγάλο (160GB) αλλά:

- Αποσύνδεσα τον IDE δίσκο, το μηχάνημα φόρτωσε κανονικά windows από τον SATA, αλλά όταν έδωσα username και password για να μπω μέσα, έκανε logoff (!) και επανερχοταν το κλασσικο press ctrl alt and del to log in.

- Ο υπολογιστης ειναι συνδεδεμενος σε δικτυο εταιρικο.

Έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω;

Επανελαβα την διαδικασια 2 φορες αλλα τα ιδια.Με το που κανει login κατευθειαν κανει logout.Windows xp prof.

Live now , stop thinking yesterday and tomorow...

Έβαλα στον υπολογιστή μου ένα 2ο σκληρό δίσκο (SATA) και επειδή είναι αρκετά γρηγορότερος από τον απλό IDE που είχα, θέλω να μεταφέρω όλο το λειτουργικό μου σύστημα σε αυτόν (για να μην κάνω format και επανεγκατάσταση εξαρχής).

Για να πάρω ένα πλήρες image του συστήματος όπως είναι τώρα (drivers, προγράμματα, παιχνίδια κλπ.) και να το μεταφέρω στον καινούργιο δίσκο, χρησιμοποίησα το Symantec System Recovery, δημιούργησε ένα ακριβές αντίγραφο του μικρού δίσκου (40GB) στον μεγάλο (160GB) αλλά:

- Αποσύνδεσα τον IDE δίσκο, το μηχάνημα φόρτωσε κανονικά windows από τον SATA, αλλά όταν έδωσα username και password για να μπω μέσα, έκανε logoff (!) και επανερχοταν το κλασσικο press ctrl alt and del to log in.

- Ο υπολογιστης ειναι συνδεδεμενος σε δικτυο εταιρικο.

Έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω;

Επανελαβα την διαδικασια 2 φορες αλλα τα ιδια.Με το που κανει login κατευθειαν κανει logout.Windows xp prof.

Προσπάθησε με κάπιο τρόπο να ανοίξεις και να τροποποιήσεις το boot.ini στον δίσκο που έχεις κάνει restore από το image. Πρέπει να είναι

[boot loader]

timeout=30

default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS

[operating systems]

multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως