s_wind Δημοσιεύτηκε June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 5, 2013 (edited) Ανακοινώθηκε επίσημα από τη Samsung, εκείνη η εκδοχή του Samsung Galaxy S4 που θα χρησιμοποιείται από όλους εκείνους που βασανίζουν τις συσκευές τους. Το Samsung Galaxy S4 Active. http://www.digitallife.gr/wp-content/uploads/2013/06/GS4-Active_008-640x426.jpg Samsung GALAXY S4 Active Product Specifications Network LTE Cat3, HSPA+ 42/5.76Mbps, EDGE/GPRS Class 12 Processor 1.9GHz Quad-Core Processor Display 5.0” Full HD TFT LCD, 443 PPI, Glove Touch OS Android 4.2.2 (Jelly Bean) Camera Rear: 8 megapixel with LED Flash light Front: 2 megapixel Camera Features Camera Key, Drama Shot, Sound&Shot, Aqua mode, Beauty face, Best photo, Continuous shot, Best face, Animated photo, Rich tone, Panorama Video MPEG4,H.263,H.264,DivX4,VP8, WMV9, WMV 7/8, MP43, Sorenson Spark Audio MP3,AAC,AAC+,eAAC+,WAV,AMR-NB, AMR-WB,MIDI,OGG,IMY,XMF,WMA,FLAC Services & Additional Features Samsung Smart Scroll/Pause, Air View/Gesture, Samsung WatchON ChatON, Samsung Hub Group Play: Share Music, Share Picture, Share Document, Play Games Dust and Water Resistant (IP67) S Translator, S Travel(Trip Advisor), S Health, Story Album Google Mobile Services Google Search, Google Maps, Gmail, Google Play, Google Plus, YouTube, Google Local, Google Navigation (Turn-by-turn Navi.), Voice Search, Chrome Browser Connectivity Wi-Fi ac, Wi-Fi Direct, IrDA, NFC, USB 2.0, Bluetooth® 4.0 (LE) Sensor Accelerometer Sensor, Proximity Sensor, Gyro Sensor, Digital Compass, Barometer Sensor, Gesture Sensor, Finger Hovering Sensor, Light Sensor Memory 16GB Internal memory (User Memory approximately 11.25GB) micro SD slot (up to 64GB), 2GB RAM *User memory space may be less than the total memory space due to system files. User memory may differ by region, carrier and supporting language and may change after software upgrade. Dimension 139.7 x 71.3 x 9.1 mm, 151 Battery 2,600mAh Η συσκευή έχει όλα όσα αγαπάτε στο Samsung Galaxy S4: τον τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,9 GHz, την μπαταρία στα 2600mAh, την οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p και όλα τα άλλα. Σε μία «συσκευασία» όμως, που είναι εξαιρετικά ανθεκτική στη σκόνη και το νερό (IP67) που σας επιτρέπει να ρίξετε τη συσκευή αυτή σε νερό βάθους μέχρι ένα μέτρο, μέχρι και για 30 λεπτά. Κανονικό μπάνιο σχεδόν. http://www.digitallife.gr/wp-content/uploads/2013/06/GS4-Active_009-640x426.jpg Απ’ ότι μας ενημερώνει η Samsung, η κάμερα στα 8 MP διαθέτει Aqua Mode για την λήψη των καλύτερων υποβρύχιων φωτογραφιών με την Galaxy S4 Active συσκευή σας, ενώ για τις δύσκολες στιγμές, η κάμερα αυτή μετατρέπεται σε ένα αρκετά ισχυρό LED φακό, για να φωτίζει το δρόμο σας. Αν αναρωτιέστε για την διαθέσιμη μνήμη του, αυτή θα είναι τα 16GB, μνήμη που θα μπορείτε να επεκτείνετε με κάρτα microSD. http://www.digitallife.gr/wp-content/uploads/2013/06/GS4-Active_001-640x426.jpg Η Samsung δεν μας ενημερώνει αν η μπαταρία του Samsung Galaxy S4 Active αφαιρείται όπως και στο συμβατικό Galaxy S4, αλλά θα το διαπιστώσουμε με το που θα το πάρουμε στα χέρια μας. Πότε; Αρχικά θα κάνει την εμφάνισή του στο Λονδίνο, στο event της 20ης Ιουνίου που έχει οργανώσει η Samsung για να δείξει όλες τις Galaxy και ATIV συσκευές της. Η διάθεση του τηλεφώνου που θα κυκλοφορήσει σε γκρι, μπλε και πορτοκαλί θα ξεκινήσει σε Ηνωμένες Πολιτείες και Σουηδία αρχικά, αυτό το καλοκαίρι. Και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες χώρες. Τιμή; Μάλλον θα μπορέσουμε να σας πούμε μετά την 20η Ιουνίου. http://www.samsungmobilepress.com/2013/06/05/GALAXY-S4-Active-1 Edited August 22, 2013 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Super !!!!! Το επομενο μου κινητο . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Το βασικο δεν χρησιμοποιει pentile AMOLED οθονη αλλα TFT LCD. Οποτε θα βλεπουμε και εκτος σπιτιου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ο λόγος που είχα ακυρώσει την παραγγελία του S4...can't wait... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 δεν βαζανε και 13αρα καμερα, τι του βαλανε 8αρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 σε παχος, μεγεθος το κινητο ειναι στα ιδια επιπεδα με το σ4 ? αν ναι τοτε αξιζει πολλα! Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ελπίζω να ανακοινώσουν πως θα φέρουν και το dual sim προς Ευρώπη μεριά όπως ανακοίνωσε η HTC με το one. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 δεν βαζανε και 13αρα καμερα, τι του βαλανε 8αρα? Είναι του S3 άραγε ή .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Είναι του S3 άραγε ή .... to gsmarena λεει οτι προερχεται απο το s3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Έχουμε μάθει τίποτα για ημ/νια κυκλοφορίας και τιμή??? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Έχουμε μάθει τίποτα για ημ/νια κυκλοφορίας και τιμή??? Το clove.co.uk θα είχε από σήμερα αλλά μου έστειλαν mail ότι θα το έχουν στις 5 Ιουλίου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Kai to GSMarena έχει δοκιμή. http://www.gsmarena.com/samsung_i9295_galaxy_s4_active-review-946.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Θα το έχω αύριο στα χέρια μου :):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Θα το έχω αύριο στα χέρια μου :):):):) Γιώργο έφυγες από το s4 και πας εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Και εδώ S4 είναι lol... έτοιμο για τις καλοκαιρινές βουτιές μου ομως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Και εδώ S4 είναι lol... έτοιμο για τις καλοκαιρινές βουτιές μου ομως! Από πού αν επιτρέπεται και πιο χρώμα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Από πού αν επιτρέπεται και πιο χρώμα; Γκρι από UK. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Γκρι από UK. Από ποιο site ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Έφτασε... https://www.dropbox.com/s/04oukjitr9x2kwk/2013-07-10%2012.22.15.jpg Πιο καλή κατασκευή από το S4 και καλύτερο Grab στο χέρι. Η οθόνη πιο φωτισμένη από του S4 και καθαρό το άσπρο (σε σχέση με το λίγο κίτρινο του S4). Από όσο είδα έχει 2 extra features στο μενού (falshlight και driving mode) τα οποία θα τα δουλέψω αργότερα. @stispan1 - carphonewarehouse.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 με γειες με γειες!!!:D Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 αξιζει παιδια ? τι λετε? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 (edited) Άλλες ακόμα ελλείψεις (που είναι ΠΕΡΙΕΡΓΟ αν θεωρηθεί κινητό για εκδρομές, θαλάσια σπορ κλπ.) είναι η απουσία No thermometer or hygroscope. Τώρα που ξαναδιάβασα το 1ο ποστ του φίλου που ξεκίνησε το νήμα, -φιλικά το λέω- δεν μου αρέσει (όχι το κινητό που είναι φαίνεται ωραίο, το ...ποστ)! Η συσκευή έχει όλα όσα αγαπάτε στο Samsung Galaxy S4: τον τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,9 GHz, την μπαταρία στα 2600mAh, την οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p και όλα τα άλλα. Αμ δε που τα έχει! Είμαι δηλ. στην εξοχή κάπου, και δεν μπορώ να δω πόσο σκάει ο τζίτζικας από τη ζέστη ή την υγρασία; Περίεργο. :cool: Έφτασε... https://www.dropbox.com/s/04oukjitr9x2kwk/2013-07-10%2012.22.15.jpg Πιο καλή κατασκευή από το S4 και καλύτερο Grab στο χέρι. Η οθόνη πιο φωτισμένη από του S4 και καθαρό το άσπρο (σε σχέση με το λίγο κίτρινο του S4). Από όσο είδα έχει 2 extra features στο μενού (falshlight και driving mode) τα οποία θα τα δουλέψω αργότερα. @stispan1 - carphonewarehouse.com Καλορίζικο! Περιμένουμε εντυπώσεις από οθόνη στον ήλιο (σε σχέση με το S4), κάμερα αλλά και τα υπόλοιπα. Edited July 10, 2013 by Logi Καλορίζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Παιδιά μεγάλη προσοχή!!! Το έβαλα σε ποτήρι με νερό για δοκιμή και έβαλε νερό και υγρασία. Δεν ξέρω εάν δεν είχα κλείσει το καπάκι εγώ σωστά η παίζει να ήταν ελαττωματικό. Ξεκινάει κανονικά αλλά το μεγάφωνο φαίνεται να έχει πάρει υγρασία και φορτώνει το OS σε Safe Mode... Προφανώς λόγο της υγρασίας και στα κάτω πλήκτρα πατιέται το μεσαίο κουμπί με αποτέλεσμα να bootαρει σε Safe Mode. Επίσης πήρε υγρασία ο φακός της κάμερας και το εσωτερικό του φλας. Το έχω βάλει σε ταπερακι (!) Με ρύζι για να τραβήξει την υγρασία... Η συνέχεια αύριο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Παιδιά μεγάλη προσοχή!!! Το έβαλα σε ποτήρι με νερό για δοκιμή και έβαλε νερό και υγρασία. Δεν ξέρω εάν δεν είχα κλείσει το καπάκι εγώ σωστά η παίζει να ήταν ελαττωματικό. Ξεκινάει κανονικά αλλά το μεγάφωνο φαίνεται να έχει πάρει υγρασία και φορτώνει το OS σε Safe Mode... Προφανώς λόγο της υγρασίας και στα κάτω πλήκτρα πατιέται το μεσαίο κουμπί με αποτέλεσμα να bootαρει σε Safe Mode. Επίσης πήρε υγρασία ο φακός της κάμερας και το εσωτερικό του φλας. Το έχω βάλει σε ταπερακι (!) Με ρύζι για να τραβήξει την υγρασία... Η συνέχεια αύριο.... πωωωω! καλά, δεν το έκανα ποτέ εννοείται.. το ψήνω άγρια να το πάρω αλλά σκεφτόμενος την περίπτωση που γίνει η στραβή, όχι να το κάνω βουτιές για πλάκα! :p καλά ξεμπερδέματα τώρα Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Ωχ φίλε μου χάλασε η διάθεση πάνω που πήγαινα να κοιμηθώ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts