Jump to content

Sony Xperia Tablet Ζ

cableguy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχουμε κανενα νεο για κανενα update στο tabletaki μας?

Το πιο πιθανό είναι να πάρουμε kit Kat μέσα στον Απρίλιο.

• 3 weeks later...
Αντε να ερθει γιατι το νιωθω να ψιλοκολλαει λιγο...

Κάτι χαζά κολλήματα τα είχα και εγώ.Έβγαλα τον Chrome και ίχνος από κολλήματα από τότε. Δημιουργεί πολλά προβλήματα ο Chrome απ όσο έχω διαβάσει. Εμένα ποιο πολύ στην οθόνη μου τα έκανε...

Πιστεύω καλά τα παει η μπαταρία http://s21.postimg.org/96vzto8r7/Screenshot_2014_03_15_22_13_05.jpg

• 2 weeks later...
Ένας φίλος μου έχει αυτό το tablet και αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα: αποσυνδέθηκε (μονο του) απο το wifi του σπιτιου και μετα δεν μπορει να ξανασυνδεθει, κολάει στον έλεγχο ταυτότητας. Τα υπόλοιπα κινητα, υπολογιστές κλπ στο σπίτι είναι κανονικά συνδεδεμένα. Καμια ιδέα ρε παιδιά? :confused:

Να σβήσει το δίκτυο από τη μνήμη και να επανασυνδεθεί περνώντας ξανά τους κωδικούς.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Κάντε επανεκκίνηση στο router αλλά όταν ξεκινήσει να μην είναι καμιά συσκευή συνδεμενη.. Τότε να προσπαθήσετε να συνδεθείτε και λογικά θα παίξει..

Ένας φίλος μου έχει αυτό το tablet και αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα: αποσυνδέθηκε (μονο του) απο το wifi του σπιτιου και μετα δεν μπορει να ξανασυνδεθει, κολάει στον έλεγχο ταυτότητας. Τα υπόλοιπα κινητα, υπολογιστές κλπ στο σπίτι είναι κανονικά συνδεδεμένα. Καμια ιδέα ρε παιδιά? :confused:

Απλά πράγματα, δοκίμασε να συνδεθείτε σε κάποιο άλλο ασύρματο ρούτερ αν συνδέεται τότε είναι πρόβλημα του ρούτερ όπως είπε ο φίλος πιο πάνω και όχι η ταμπλέτα.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Υπάρχει στην αγορά ταχυφορτιστης για το tablet μας;; Κάπου είχα διαβάσει ότι υπάρχει για κινητά και μειώνει το χρόνο φόρτισης στο μισό

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Υπάρχει στην αγορά ταχυφορτιστης για το tablet μας;; Κάπου είχα διαβάσει ότι υπάρχει για κινητά και μειώνει το χρόνο φόρτισης στο μισό

Εγώ πάλι νομίζω ότι κακό θα κάνεις στην μπαταρία σου φορτίζοντάς τη με ταχυφορτιστή, εγώ το φορτίζω το βράδυ (που δεν το χρησιμοποιώ) είτε η μπαταρία είναι πολύ πεσμένη είτε είναι λίγο, οπότε την επόμενη είναι πάντα έτοιμο για χρήση.

Απλά είναι το μόνο που μου τη σπάει. Όταν μένω από μπαταρία να πρέπει να περιμένω 4-5ωρες... Μάλλον όμως έχεις δίκιο..

Απλά είναι το μόνο που μου τη σπάει. Όταν μένω από μπαταρία να πρέπει να περιμένω 4-5ωρες... Μάλλον όμως έχεις δίκιο..

Κοίτα δεδομένου ότι η μπαταρία έχει καλή αυτονομία ότι και να κάνεις, ακόμη και με σκληρή χρήση δλδ (Ταινίες full HD) εμένα μου βγάζει για πλάκα μια ημέρα (ένα καθαρό 12ωρο), οπότε το βγάζω για φόρτιση κάθε βράδυ για να είναι την επόμενη ημέρα ετοιμοπόλεμο :lol::lol::lol:

• 2 weeks later...
Παιδια μου χαλασε ο φορτιστης. Υπαρχει κατι καλο και φθηνό για να παω αυριο Δευτέρα για αγορα; ειδα τον ep 880 που ερχεται μαζι με την ταμπλετα οτι κανει περίπου 20 ευρω και τσιμπαει λιγο απο θέμα τιμης. Έχετε να προτείνετε κατι φτηνο αλλα εξισου καλό ώστε να μην καταστρεψω την μπαταρια του. Ευχαριστω για την οποια απαντηση.

Φίλε ότι και να πάρεις κάνει.. Απλά έχω παρατηρήσει ότι με τον δικό του φορτίζει λίγο πιο γρήγορα απ ότι με άλλους από κινητά.. Τώρα η επιλογή δική σου..

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Αν είναι έτσι θα παρω εναν φτηνο επώνυμο και ειμαι εντάξει.

Καλησπερα σε ολους! Ειμαι ενας νεος μελος του φορουμ.Σκεφτομαι να παρω και εγω ενα ταμπλετ και ημουν αναμεσα στα Lenovo Yoga,ASUS MeMo Pad fhd10 kai SONY Xperia Z.

διαβαζοντας τα σχολια σας και τις εμπειριες κατεληξα στην SONY!Ελπιζω να εκανα την σωστη επιλογη!:):)

Καλησπερα σε ολους! Ειμαι ενας νεος μελος του φορουμ.Σκεφτομαι να παρω και εγω ενα ταμπλετ και ημουν αναμεσα στα Lenovo Yoga,ASUS MeMo Pad fhd10 kai SONY Xperia Z.

διαβαζοντας τα σχολια σας και τις εμπειριες κατεληξα στην SONY!Ελπιζω να εκανα την σωστη επιλογη!:):)

Νομίζω ότι έκανες την πιο σωστή επιλογή φίλε μου, θα το δεις και στην πορεία φυσικά δουλεύοντας με το πιο ολοκληρωμένο τάμπλετ, κατά την ταπεινή μου άποψη φυσικά.

• The title was changed to Sony Xperia Tablet Ζ