Jump to content

Vowney v5

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο κινέζος σου βάζει 4gb μνήμη αλλά σου πουλάει το κινητό στην τιμή που τα επώνυμα δεν έχουν καν 4.Kαι ενημερωτικά ο τρόπος που ειναι χωρισμένα τα partition της ρομ ειναι τέτοια ώστε να μην σε ενοχλούν τα 4gb.Bάζεις μια sd και καθάρισες

• Απαντήσεις 115
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ο κινέζος σου βάζει 4gb μνήμη αλλά σου πουλάει το κινητό στην τιμή που τα επώνυμα δεν έχουν καν 4.Kαι ενημερωτικά ο τρόπος που ειναι χωρισμένα τα partition της ρομ ειναι τέτοια ώστε να μην σε ενοχλούν τα 4gb.Bάζεις μια sd και καθάρισες

Δεν ξερω για τα παρτισιον, λες να εμπαινε μεσα ο σχιστοματης αν εβαζε 8 η 16 μνημη? Παντως απ οτι εχω δει οσες συσκευες εχουν 16/32 μνημη χτυπανε ανετα 350/400 δολαρια

Οχι ο κινέζος δε θα έμπαινε μέσα αλλά με την ίδια λογική ούτε ο "επώνυμος" κατασκευαστής που ειναι made in china θα έμπαινε μέσα αν έβαζε 16/32gb.Ξέρεις πολλά κινητά στην ίδια τιμή με τέτοια μνήμη; To value for money που σου δίνει ένα mtk6589 κινητό δεν στο δίνει κανένα επώνυμο ίδιας τιμής και γιαυτό δεν μπορούμε να κατηγορούμε για τσιγκουνιές μόνο τον κινέζο.Kαι αυτό που λες για 350/400 δεν ισχύει.Με 250$ παιρνεις 5αρα fullhd οθόνη,16gb μνήμη.http://www.minideal.net/thl-w8-mtk6589-quad-core-with-5-0-inch-1080p-fhd-screen-smart-phone-android-4-2-white.html Edited by bbbb

Οχι ο κινέζος δε θα έμπαινε μέσα αλλά με την ίδια λογική ούτε ο "επώνυμος" κατασκευαστής που ειναι made in china θα έμπαινε μέσα αν έβαζε 16/32gb.Ξέρεις πολλά κινητά στην ίδια τιμή με τέτοια μνήμη; To value for money που σου δίνει ένα mtk6589 κινητό δεν στο δίνει κανένα επώνυμο ίδιας τιμής και γιαυτό δεν μπορούμε να κατηγορούμε για τσιγκουνιές μόνο τον κινέζο

Δες το αντικειμενικα, ο επωνυμος εχει παγκοσμια αντιπροσωπια και σε πολλες περιπτωσεις μιας ωρας εξυπηρετηση

Και τιμή για να έχεις τις επιδόσεις του 6589 2-2,5 φορες πάνω.Αντικειμενικά το βλέπω.Τα επώνυμα αξίζουν ως αγορά μόνο όταν έχουν πλέον "διορθωμένες" τιμές.Και επισης ξεκίνησες απο την μνήμη και καταλήγεις στο service.Ναι οκ συμφωνώ ότι κάποιες εταιρίες (όχι όλες) έχουν πολύ καλό service αλλά άλλο ειναι αυτό και άλλο να γράφεις "έλεος" καθαρά και μόνο για τα 4gb μνήμη.Στις μνήμες λοιπόν όλοι κάνουν τσιγκουνιές και είναι πιο πολύ "έλεος" να πληρώνεις 700€ και πλέον 500€ (s4) και να παίρνεις 16gb για να έχεις 8,5-9gb απο το να πληρώνεις 150€ και να παίρνεις 2,8-3 Edited by bbbb

Και τιμή για να έχεις τις επιδόσεις του 6589 2-2,5 φορες πάνω.Αντικειμενικά το βλέπω.Τα επώνυμα αξίζουν ως αγορά μόνο όταν έχουν πλέον "διορθωμένες" τιμές.Και επισης ξεκίνησες απο την μνήμη και καταλήγεις στο service.Ναι οκ συμφωνώ ότι κάποιες εταιρίες (όχι όλες) έχουν πολύ καλό service αλλά άλλο ειναι αυτό και άλλο να γράφεις "έλεος" καθαρά και μόνο για τα 4gb μνήμη.Στις μνήμες λοιπόν όλοι κάνουν τσιγκουνιές και είναι πιο πολύ "έλεος" να πληρώνεις 700€ και πλέον 500€ (s4) και να παίρνεις 16gb για να έχεις 8,5-9gb απο το να πληρώνεις 150€ και να παίρνεις 2,8-3

Δηλαδη για εσενα δεν παιζει ρολο η μνημη το service και οτι αλλο αρκει να εχει χαμηλη τιμη, οι απατεωνες οι κινεζοι που δεν βγαζουν τις συσκευες απο τι χωρα τους γιατι ειναι κοπιες δεν το βλεπεις και ναι θα πληρωσω την Νοκια την Sony αλλα ποτε τον κινεζο

Ξέρεις ποιο ειναι το λάθος που κάνεις; Μπερδεύεις το φθηνό με το φθηνιάρικο.Φθηνιάρικο δεν θέλω ούτε και εγώ.Φθηνιάρικα ειναι τα φθηνά κινητά των επώνυμων κατασκευαστών και φυσικά πολλά άλλα των κινέζων.Φθηνά ειναι τα καλά κινέζικα για τα οποία συζητάμε εδώ.Και μπορει να δινεις τα χρήματά σου στην sony,nokia κτλ αλλά και πάλι μέσω αυτών,ένα μέρος τους καταλήγει στο κινέζικο εργοστάσιο που κατασκευάζει το "επώνυμο" σου made in china.

offtopic τέλος απο μένα.Καλό σου βράδυ :)

Edited by bbbb

δηλαδη θελεις πιγενοντας σε ενα καλοκαιρινο κλαμπ οταν σε περνουν τηλεφωνο να μπορεισ να εχεισ ανοικτη ακροαση και να ακουν ολοι εκει μεσα?...κατι τετοιο?..η να βαζεισ το αγαπιμενο σου μπ3 και να σκεπαζεις τον ηχο του μαγαζιου?...αν θες κατι τετοιο μαλλον θα πρεπει να παρεισ κατι san ayto

:rolleyes:

το κινιτο ειναι καλο ....

Όχι δεν με κατάλαβες. Έχω δουλέψει άπειρα κινητά, και σου λέω ότι τα Zopo ZP810/Newman K1 έχουν πολύ χαμηλό ηχείο σε σχέση με σχεδόν όλα τα άλλα κινητά, σε σημείο που όταν είσαι έξω, δεν ακούγονται, ενώ ακόμη και το Cubot C7 των 50€ που χει ο αδελφός μου ακούγεται πολύ πιο δυνατά. Απλά θέλω να σιγουρευτώ ότι δεν έχει αυτό το ελλάτωμα και το Vowney

Όχι δεν με κατάλαβες. Έχω δουλέψει άπειρα κινητά, και σου λέω ότι τα Zopo ZP810/Newman K1 έχουν πολύ χαμηλό ηχείο σε σχέση με σχεδόν όλα τα άλλα κινητά, σε σημείο που όταν είσαι έξω, δεν ακούγονται, ενώ ακόμη και το Cubot C7 των 50€ που χει ο αδελφός μου ακούγεται πολύ πιο δυνατά. Απλά θέλω να σιγουρευτώ ότι δεν έχει αυτό το ελλάτωμα και το Vowney

Το πίσω ηχείο μου φαίνεται αρκετά δυνατo.&- αλλα και παλι λεω δεν εχω μετρο συγκρισης, νομιζω δεν εχω προβλημα....

to gps ειναι οκ ...σε 10 δευτερα πιανει δοριφορουσ...και με το γοογλε μαπ δουλευει πολυ καλα ..ακριβια μετρου...

Edited by xariscd
edit gps ok ...
:ninja:

Παρήγγειλα και εγώ ένα κομμάτι γιατί μου φάνηκε ότι μάλλον αξίζει τα λεφτά του και η διαφορά με το w100 είναι μόλις $20, αλλά έχει μεγαλύτερη οθόνη IPS OGS, μεγαλύτερη μπαταρία, OTG, OTA κλπ.

Όταν έρθει θα το συγκρίνω με το w100 που ήδη έχω και θα ενημερώσω σχετικά.

Παρήγγειλα και εγώ ένα κομμάτι γιατί μου φάνηκε ότι μάλλον αξίζει τα λεφτά του και η διαφορά με το w100 είναι μόλις $20, αλλά έχει μεγαλύτερη οθόνη IPS OGS, μεγαλύτερη μπαταρία, OTG, OTA κλπ.

έχει κοιτάξει κανείς αν έχει όντως OTG; καλά, ogs δεν έχει, κι ούτε ενημερώσεις OTA φυσικά

έχει κοιτάξει κανείς αν έχει όντως OTG; καλά, ogs δεν έχει, κι ούτε ενημερώσεις OTA φυσικά

Το φυσικά δεν καταλαβαίνω. Στο thread του modaco χρήστης ανέφερε ότι του εμφάνισε ενημέρωση OTA. Εξ άλλου στο minideal το γράφει και με κόκκινα γράμματα ότι είναι OTA. Επίσης δες στο youtube στο video

αν έχει OTG.

Στα χαρακτηριστικά του αναφέρει ότι είναι OGS.

Δες εδώ , εδώ και εδώ

Από το review στο modaco :

Display

One of the first things you notice when you pick up the V5 is the glorious 5 inch OGS IPS display. I was genuinely shocked about how good this thing looks and even more shocked when you consider that this phone costs under £100 in China. You could be forgiven for thinking you were staring at a £300+ smartphone.

Edited by Dimitris

πιστευω να ζητησες την δευτερη μπαταρια και τη θηκη γιατι τζαπα ειναι...αν διαβασει παραπανω θα καταλαβεις

ασχετο αλλα αναρωτιεμαι ,απο ολη την ελλαδα μονο εγω και εσυ το πηραμε?ολοι οι 2130 που το διαβασαν διαλεξαν κατι αλλο ποιο ακριβο ? γιατι γιαυτα που δινει ειναι το οικονομικοτερο.παντος και υποστιριξη υπαρχει και ολα τα σχετικα...νομιζω οι εποχες δεν ειναι για να πεταμε χρηματα για κατι που στο προσφερουν ποιο φθηνα ...τελος παντων ο καθενας ξερει τι κανει ..

Edited by xariscd

πιστευω να ζητησες την δευτερη μπαταρια και τη θηκη γιατι τζαπα ειναι

Εννοείται ότι πήρα και έξτρα μπαταρία. Για $4,99 τα 2400mAh είναι μάλλον τζάμπα.

Επίσης πήρα και ένα μαύρο πίσω κάλυμμα από το pandawill γιατί το τηλέφωνο το πήρα σε άσπρο και δεν ξέρω τελικά ποιο είναι πιο όμορφο.

Εννοείται ότι πήρα και έξτρα μπαταρία. Για $4,99 τα 2400mAh είναι μάλλον τζάμπα.

Επίσης πήρα και ένα μαύρο πίσω κάλυμμα από το pandawill γιατί το τηλέφωνο το πήρα σε άσπρο και δεν ξέρω τελικά ποιο είναι πιο όμορφο.

sorry σημερα ειδα το μυνημα ...εννουσα οτι αν τους ελεγεσ οτι εισαι απο http://www.phone.gr στην kathrina σου εστελνε τζαπα 2 μπαταρια και τζαπα καλυμα ...τελος παντον μικρο το κακο...

:rolleyes:

παιδια πως παει τελικα το κινητο ολα κομπλε?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Σκέφτομαι να παραγγείλω για συγγενή αυτή τη συσκευή. Μήπως υπάρχει κάποιο κουπόνι αυτή τη περίοδο; (όχι ότι η τιμή δεν είναι ήδη καλή... :p)

Επίσης αυτό που με ανησυχεί περισσότερο, η τιμή του sar. Δεν αναγράφεται πουθενά, όπως και στα περισσότερα κινέζικα. Έχω ήδη διαβάσει ότι για τύπου mt6589 το sar είναι στα νόμιμα όρια κλπ. αλλά αφενός δε γνωρίζω αν το sar έχει σχέση με τον επεξεργαστή (θα έπρεπε; ), αφετέρου δεν υπάρχει κάτι επίσημο στα χέρια μας. Εσείς πως το βλέπετε όλο αυτό;

Σκέφτομαι να παραγγείλω για συγγενή αυτή τη συσκευή. Μήπως υπάρχει κάποιο κουπόνι αυτή τη περίοδο; (όχι ότι η τιμή δεν είναι ήδη καλή... :p)

Επίσης αυτό που με ανησυχεί περισσότερο, η τιμή του sar. Δεν αναγράφεται πουθενά, όπως και στα περισσότερα κινέζικα. Έχω ήδη διαβάσει ότι για τύπου mt6589 το sar είναι στα νόμιμα όρια κλπ. αλλά αφενός δε γνωρίζω αν το sar έχει σχέση με τον επεξεργαστή (θα έπρεπε; ), αφετέρου δεν υπάρχει κάτι επίσημο στα χέρια μας. Εσείς πως το βλέπετε όλο αυτό;

δεν έχει σχέση με τον επεξεργαστή αλλά με το μόντεμ. Το οποίο είναι ενσωματωμένο στα chipset της mediatek, άρα είναι ίδιο σ όλα. Βέβαια παίζει ρόλο κι η ποιότητα της κεραίας, αν είναι κακή και μικρή, το κινητό θ αναγκάζεται να εκπέμπει περισσότερο για να βρει καλό σήμα, πάντα στα όρια βέβαια.

Νομιζω οτι θα λυθουν πολλες αποριες ετσι

Νομιζω οτι θα λυθουν πολλες αποριες ετσι

Όπου να 'ναι πρέπει να έρθει. Έχει γίνει despatched to overseas από τις 9 Ιουλίου.

Edited by Dimitris

Μόλις πριν μια ώρα το παρέλαβα.

Με μια πρώτη ματιά φαίνεται καλό. Αλλά έχει προβληματάκια. Μάλλον το στέλνω πίσω.

Περισσότερα αργότερα. Μιλάω με minideal για επιστροφή.

Προβλήματα:

Η πυξίδα δεν δουλεύει.

Το gps το έχω έξω μισή ώρα και έπιασε 1 δορυφόρο. To w100 σε 10 sec.

Το led flash είναι ψόφιο σε σχέση με το w100 (το έλεγξα σαν φακό).

Σε σύγκριση με το w100

Η πίσω κάμερα είναι καλύτερη αλλά με μικρότερη γωνία λήψης.

Η μπροστά είναι χειρότερη και με μικρότερη γωνία λήψης.

Η οθόνη πάντως είναι καλύτερη από το w100

Στο antutu μου έβγαλε 12283.

Επίσης ο φορτιστής του έχει αμερικάνικο βίσμα και χρειάζεται adapter.

Τα ακουστικά που παίζουν στο thl w100 (γενικής χρήσης) δεν παίζουν στο v5 (παίζουν του ideos x5 που έχω). Ο ήχος πάντως είναι χάλια. Πολύ χαμηλός.

Βάρος 178gr.

Δέχομαι ερωτήσεις πριν το στείλω πίσω.

Edited by Dimitris
πρόσθεση πληροφοριών

Προβλήματα:

Η πυξίδα δεν δουλεύει.

Το gps το έχω έξω μισή ώρα και έπιασε 1 δορυφόρο. To w100 σε 10 sec.

Το led flash είναι ψόφιο σε σχέση με το w100 (το έλεγξα σαν φακό).

Σε σύγκριση με το w100

Η πίσω κάμερα είναι καλύτερη αλλά με μικρότερη γωνία λήψης.

Η μπροστά είναι χειρότερη και με μικρότερη γωνία λήψης.

Η οθόνη πάντως είναι καλύτερη από το w100

Στο antutu μου έβγαλε 12283.

Επίσης ο φορτιστής του έχει αμερικάνικο βίσμα και χρειάζεται adapter.

Δέχομαι ερωτήσεις πριν το στείλω πίσω.

Δεν έχει πυξίδα η συσκευή. Το GPS είναι θέμα software, fastergps πρώτα για να ρυθμίσεις τους ntp servers σε ελλάδα, ενεργοποίησε agps, κατέβασε τα epo data, και ψάξε το κόλπο για να κάνεις reset και ξαναρυθμιση του agps απ τ ο engineer menu. Θα στρώσει, δεν έχει κανένα πρόβλημα η συσκευη για να τη στείλεις πίσω. Τ άλλα με τη κάμερα και το φλας, ό,τι πληρώνεις παίρνεις

Το GPS είναι θέμα software, fastergps πρώτα για να ρυθμίσεις τους ntp servers σε ελλάδα, ενεργοποίησε agps, κατέβασε τα epo data, και ψάξε το κόλπο για να κάνεις reset και ξαναρυθμιση του agps απ τ ο engineer menu. Θα στρώσει, δεν έχει κανένα πρόβλημα η συσκευη για να τη στείλεις πίσω.

Έκανα όλα αυτά που μου είπες, βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση αλλά καμμία σχέση με το w100

Δεν έχει πυξίδα η συσκευή.

Το τηλέφωνο έχει πυξίδα. Δες εδώ

Τ άλλα με τη κάμερα και το φλας, ό,τι πληρώνεις παίρνεις

To w100 είναι φτηνότερο. Άρα δεν ισχύει (εδώ τουλάχιστον) το ότι πληρώνεις παίρνεις.

Edited by Dimitris