Phoenix Δημοσιεύτηκε July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 28, 2004 Γεια χαρα, ας δοσει κανεις καμια ιδεα... Προσπαθοντας να βαλω SDS του νεου sx1 μου, συνεχεια αποτυνχανε η διαδικασια, λεγοντας οτι το λειτουργικο μου δεν ειναι ετοιμο να δουλεψει ως πλατφορμα για το προγραμμα (ενω στο ini εχει ρυθμισεις για win98) Αντε λεω να ξαναβαλω τα windows (καθοτι πολυ πειραγμενα - χωρις αλλα προβληματα ομως) Ελα ομως που στην δευτερη επανεκινηση παντα κλειναι ο υπολογιστης! αποτελεσμα, εκτως του ομει μου εχει γ..σει τις ρυθμισεις ακομα και στο ποντικι (δεν αναγνωριζει doubleclick στιν ροδελα) + οτι στην επιλογη "ως ιστοσελιδα" ειναι σκ.τα τωρα δεν μπαινει ουτε το παλιο DES του s55 :cry: Καμια ιδεα να ολοκληροθει τουλαχιστον η διαδικασια να ξαναμπουν τα windows;; Πιστευω ολα να φτειαξουν τοτε... ΔΕΝ ΘΕΛΩ FORMAT ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Αντε γιατι με βλεπω να παιρνω νεο δισκο και να τα βαζω για να μην χασω τα αρχεια μου :( :( Ευχαριστω πολυ! ΥΓ. επιγομαι, καθως ολες τις επαφες τις εχω μονο στο outlook και σε ενα τχτ του DES... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. July 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Μετα απο ωρες μπηκε το des του s55... Επιδη ακομα δεν μπαιναι για το sx1, μηπως ξερετε τουλαχιστον κανενα driver για να βλεπει εστω την mmc στο usb;; Ευχαριστω... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. July 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Βρε Phoenix αφού δεν είναι συμβατό το sds με win98,το λέει και στο site της siemens.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. July 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Nαι το καταλαβα... Για πειτε τωρα: πως να κανω αναβαθμηση σε 98se (τα υποστηριζει αυτα ετσι;;) με το cd της oem εγκαταστασης;; Λεει "αγοραστε το cd αναβαθμησης"... Απο dos καποιο αρχειο μετονομαζω για να μην το βλεπει και να τα περασει, αλλα δεν θυμαμαι ποιο... (το ειχα ξανακανει) Θυμαστε;; Θελω αναβαθμηση για να μην χασω το ηδη στημενο συστημα με καθαρη εγκατασταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. July 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 οκ και αυτο, εχω Με πλεον. Κανενα virtual com απο usb υπαρχει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Αφού βρίσκεις λύσεις μόνος σου, τι ρωτάς ; :p Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. July 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Ρε συνονοματε, αν δεν απαντατε τι να κανω κι εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts