EGANI Δημοσιεύτηκε May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 28, 2013 καλημέρα έχω τα windows 7 στον υπολογιστή και απο χθές το απόγευμα δεν θέλει να ανοίξει με τίποτα παταω το κουμπί να ανοίξει με βγάζει στην οθόνη εκκίνηση των windows και μένει εκεί πήγα να κάνω εγκατασταση μου βγάζει στην οθόνη εγκατάσταση windows και σταματά το baios δουλεύει κανονικά λέτε το πρόβλημα να έγινε από τον σκληρό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 καλημέρα έχω τα windows 7 στον υπολογιστή και απο χθές το απόγευμα δεν θέλει να ανοίξει με τίποτα παταω το κουμπί να ανοίξει με βγάζει στην οθόνη εκκίνηση των windows και μένει εκεί πήγα να κάνω εγκατασταση μου βγάζει στην οθόνη εγκατάσταση windows και σταματά το baios δουλεύει κανονικά λέτε το πρόβλημα να έγινε από τον σκληρό; Μου εκανε τι ιδιο πριν λιγες εβδομάδες. Το προβλημα ηταν ενας δισκος με πολλα bad sectors. Aν εχεις και αλλους εκτος απο τον σκληρο του συστηματος αρχισε να αποσυνδεεις εναν εναν για να δεις τι θα κανει. Αν μπει τοτε βρηκες τον προβληματικο. Οταν εισαι μεσα στα Windows μπορεις να τον συνδεσεις και αν πας στα εργαλεια διαχειριστη στους σκληρους δισκους και κανεις ανανεωση θα τον δει και μπορεις να τον ελεγξεις. Δυστυχως το δικο μου προβλημα λυθηκε μονο με κανονικο φορματ (οχι γρηγορο). Ευτυχως μπορεσα και πηρα τα περισσοτερα δεδομενα. Αν εισαι ατυχος και χτυπησε ο δισκος συστηματος τοτε ισως πρεπει να φορμάρεις αυτον. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. May 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Μου εκανε τι ιδιο πριν λιγες εβδομάδες. Το προβλημα ηταν ενας δισκος με πολλα bad sectors. Aν εχεις και αλλους εκτος απο τον σκληρο του συστηματος αρχισε να αποσυνδεεις εναν εναν για να δεις τι θα κανει. Αν μπει τοτε βρηκες τον προβληματικο. Οταν εισαι μεσα στα Windows μπορεις να τον συνδεσεις και αν πας στα εργαλεια διαχειριστη στους σκληρους δισκους και κανεις ανανεωση θα τον δει και μπορεις να τον ελεγξεις. Δυστυχως το δικο μου προβλημα λυθηκε μονο με κανονικο φορματ (οχι γρηγορο). Ευτυχως μπορεσα και πηρα τα περισσοτερα δεδομενα. Αν εισαι ατυχος και χτυπησε ο δισκος συστηματος τοτε ισως πρεπει να φορμάρεις αυτον. Φίλε καλημέρα σ ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση όπως έγραψες και εσύ το έλυσα το πρόβλημα είχα δυο σκληρούς δίσκους όπου ο ένας ήταν χαλασμένος από την αρχή δεν είχα τίποτα μέσα τον είχα βάλει για αποθηκευτικό χώρο κάπου φαίνετε βραχυκύκλωσε και κώλυσε τον υπολογιστή έβγαλα τον χαλασμένο και τώρα δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Φίλε καλημέρα σ ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση όπως έγραψες και εσύ το έλυσα το πρόβλημα είχα δυο σκληρούς δίσκους όπου ο ένας ήταν χαλασμένος από την αρχή δεν είχα τίποτα μέσα τον είχα βάλει για αποθηκευτικό χώρο κάπου φαίνετε βραχυκύκλωσε και κώλυσε τον υπολογιστή έβγαλα τον χαλασμένο και τώρα δουλεύει κανονικά Και εγω ειχα βαλει παλιους σκληρούς για να υπαρχει χωρος και εκει που φοβομουν οτι θα χτυπησει καποιος παλιός τελικα χτύπησε ο καινουριος. Αν παντως τον χρειάζεσαι τον σκληρο κανε αυτο που εγραψα. Συνδεσε τον μετα την εκκινηση μεσα στα windows και κανε κανονικο φορματ. Λογικά αν δεν υπαρχει προβλημα αλλο θα βρει τους χτυπημενους τομεις και θα τον επαναφερει. Το δικο μου λαθος ηταν οτι γεμιζα τιγκα τον σκληρο. Θελει να αφηνεις ενα περιπου 10% ελευθερο οπως ειδα μετα απο ψαξιμο. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Μπορεις να κατεβασεις το crystal disk info και θα σου πει αν ειναι καλος ο δισκος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. May 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Μπορεις να κατεβασεις το crystal disk info και θα σου πει αν ειναι καλος ο δισκος σου. Φίλε σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts