vasilakis13 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 το παρελαβα χθες και εκανα τα παντα συμφωνα με τον οδηγό που παρεθεσα πιο πανω και..... όλα τελεια!ελληνικο μενου,google play ,τα παντα!! Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. October 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 το παρελαβα χθες και εκανα τα παντα συμφωνα με τον οδηγό που παρεθεσα πιο πανω και..... όλα τελεια!ελληνικο μενου,google play ,τα παντα!! Το πουλάς...; :D Από μπαταρία πως τα πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 απο μπαταρια καλουτσικα.καμια σχεση με το s4 το απλο που κρατουσε σε μενα 2 ημερες.αυτο κραταει 1 ημερα και κατι..τραβαει μπαταρια και για τις 2 sim...τι να κανουμε...?? Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Καλησπέρα σας, Βασιλάκη, μιας και το έχεις πλέον 10 μέρες θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας γράψεις ένα πιο αναλυτικό report; Αναφέροντας από του πήρες, πόσο, τι θέμα έχουμε με τα ελληνικά (αν έχουμε). Αν όλα είναι φυσιολογικά κλπ κλπ... Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Το πήρα από Κίνα,εκανα την παραπάνω διαδικάσία και το τηλέφωνο δουλεύει απροβληματιστα!!ουτε λαγκαρει ουτε κολλαει!τέλεια όλα!το τηλέφωνο έγινε πλήρως ελληνικο,το μενου,τα μνμ, google play κανονικά.όπως ενα τηλ που το αγοράζεις από Ελλάδα!Αφού ο΄ταν τελειώνεις την διαδικασία και ξεκινάς πάλι το τηλ, σε ρωτάει ποια γλώσσα θες!απο κει και πέρα όλα κυλούν οπως τα ελληνικα τηλ.Η μπαταρία δεν διαρκούσε πολύ αλλα πλέον μετα από κα΄ποιες φορτίσεις και με ομιλία αρκετή αφου έχω και τον επαγγελματικό αριθμό που μιλάω αρκετα,με κανονικη χρήση internet 3G αλλα και wifi,διαρκεί 2 μερες περίπου.μου εχει κρατησει και πάνω από 2 μερες καποιες φορες!ολα τελεια! Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. October 31, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Το πήρα από Κίνα,εκανα την παραπάνω διαδικάσία και το τηλέφωνο δουλεύει απροβληματιστα!!ουτε λαγκαρει ουτε κολλαει!τέλεια όλα!το τηλέφωνο έγινε πλήρως ελληνικο,το μενου,τα μνμ, google play κανονικά.όπως ενα τηλ που το αγοράζεις από Ελλάδα!Αφού ο΄ταν τελειώνεις την διαδικασία και ξεκινάς πάλι το τηλ, σε ρωτάει ποια γλώσσα θες!απο κει και πέρα όλα κυλούν οπως τα ελληνικα τηλ.Η μπαταρία δεν διαρκούσε πολύ αλλα πλέον μετα από κα΄ποιες φορτίσεις και με ομιλία αρκετή αφου έχω και τον επαγγελματικό αριθμό που μιλάω αρκετα,με κανονικη χρήση internet 3G αλλα και wifi,διαρκεί 2 μερες περίπου.μου εχει κρατησει και πάνω από 2 μερες καποιες φορες!ολα τελεια! Μας τα γράφεις αυτά και εμείς ζηλεύουμε όμως ... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 δεν ηταν στις προθεσεις μου...:whistle: Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosPoli Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Δηλαδή είναι ακριβώς το μενού του i9505; με τα πάντα να δουλεύουν; γιατί είδα ότι φορτώνεται άλλη ROM που προφανώς είναι custom...έχω άνθρωπο που μπορεί να μου το φέρει!και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά! Θα μου λύσει τα χέρια ειδικά στη δουλειά...αν γνωρίζει κάποιος ας γίνεται λίγο ποιο αναλυτική...και αν είναι εύκολο να μπούν κάποια screenshot απο το μενού για να πάρουμε και εμείς λίγο μάτι.. Ευχαριστώ! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 (edited) ακριβως..σαν το 9505..θα ανεβασω φωτο το συντομοτερο.. αυτες ειναι μερικες... και μια με τις γλωσσες.. Edited November 22, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Καλησπέρα σας, Μια ερώτηση ευκολη: είναι και οι 2 κάρτες Micro-SIM; ή μια και μια; Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 micro - sim και οι 2 Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Καλημέρα, μια τελευταία απορία πριν το "χτυπήσω". Η μπαταρία του είναι 2.600mAh όπως και του απλού S4. Παρόλα αυτά, αντί για Βιετνάμ κατασκευάζεται η μπαταρία στην Κίνα. Πως σου φαίνεται εσένα από απόδοση; Είχες το "απλό" S4 ώστε να συνγκρίνεις διαφορές; Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Καλημέρα, μια τελευταία απορία πριν το "χτυπήσω". Η μπαταρία του είναι 2.600mAh όπως και του απλού S4. Παρόλα αυτά, αντί για Βιετνάμ κατασκευάζεται η μπαταρία στην Κίνα. Πως σου φαίνεται εσένα από απόδοση; Είχες το "απλό" S4 ώστε να συνγκρίνεις διαφορές; ειχα το s4. το συγκεκριμενο στην αρχη με ειχε απογοητευσει αλλα μετα όταν εστρωσε απο 4-5 φορτισεις,η μπαταρια κραταει 2 μερες περιπου.κάποιες φορες και περισσότερο ανάλογα την χρήση. Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 (edited) Καλημέρα σας, πλέον κάτοχος του 9502... Μου ήρθε με περασμένη τη SVA ROM 2.5 η οποία αναβαθμίστηκε και αυτόματα σε 5.5. Βασιλάκης, μπορούμε να τα πούμε τηλεφωνικά για 2 θεματάκια με το dialer που έχω; Το τηλέφωνο μου είναι 6999920217. Αν θες μου στέλνεις ένα ΣΜΣ να σε πάρω εγώ. Λύνω αυτά τα θεματάκια και σας κάνω αναλυτικότατο report από που το πήρα, τελωνείο κλπ κλπ κλπ... Ελλιπής η αναφορά μου και λυπάμαι πολύ για αυτό, αλλά τα έφερε έτσι ο Θεός και ακόμα δεν έχω βάλει τη δεύτερη ΣΙΜ μέσα. Επίσης στα καπάκια μου τέλειωσαν και τα ΜΒ οπότε είμαι και χωρίς ίντερνετ. Το κινητό λοιπόν το αγόρασα από Ebay στα 612 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Ήρθε από Χονγκ Κονγκ σε 5 μέρες με DHL οπότε και πλήρωσα τελωνείο, 31 ευρώ. Είχε από πριν περασμένη τη ΡΟΜ με όλες τις γλώσσες. Είναι δηλαδή root. Το κινητό πάει σφαίρα. Α, είναι η έκδοση με τα 32GB!!! Έχω τα εξής θεματάκια και θα σας ενημερώνω κάθε φορά που θα φτάνω σε λύσεις: 1) Συγχρονισμός ημερολογίου. Μέχρι και πριν από μερικά λεπτά με τίποτα. Πλέον μου εμφανίζει τις γιορτές εντός Ελλάδας αλλά δεν παίρνει τα γενέθλια που είναι στις επαφές. 2) Ελληνικά στον Dialer. Πρέπει να βρούμε έναν εναλλακτικό στον οποίο να μπορεί να μπει και αναζήτηση με βάση το ελληνικό αλφάβητο. Edited November 26, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. November 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Ελλιπής η αναφορά μου και λυπάμαι πολύ για αυτό, αλλά τα έφερε έτσι ο Θεός και ακόμα δεν έχω βάλει τη δεύτερη ΣΙΜ μέσα. Επίσης στα καπάκια μου τέλειωσαν και τα ΜΒ οπότε είμαι και χωρίς ίντερνετ. Το κινητό λοιπόν το αγόρασα από Ebay στα 612 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Ήρθε από Χονγκ Κονγκ σε 5 μέρες με DHL οπότε και πλήρωσα τελωνείο, 31 ευρώ. Είχε από πριν περασμένη τη ΡΟΜ με όλες τις γλώσσες. Είναι δηλαδή root. Το κινητό πάει σφαίρα. Α, είναι η έκδοση με τα 32GB!!! Έχω τα εξής θεματάκια και θα σας ενημερώνω κάθε φορά που θα φτάνω σε λύσεις: 1) Συγχρονισμός ημερολογίου. Μέχρι και πριν από μερικά λεπτά με τίποτα. Πλέον μου εμφανίζει τις γιορτές εντός Ελλάδας αλλά δεν παίρνει τα γενέθλια που είναι στις επαφές. 2) Ελληνικά στον Dialer. Πρέπει να βρούμε έναν εναλλακτικό στον οποίο να μπορεί να μπει και αναζήτηση με βάση το ελληνικό αλφάβητο. Μπορείς να στείλεις Link της αγγελίας στο ebay; Σχετικά με το τελωνείο πως σε ενημέρωσαν για τα 31ευρώ;Και που πλήρωσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Καλησπέρα σας, ο συγκεκριμένος πωλητής έχει ουσιαστικά "μαγαζί" στο Ebay και είναι κάτι που συνηθίζεται: http://stores.ebay.de/MorefunStore?_trksid=p2047675.l2563#&panel1-1 Από εκεί και πέρα ευτυχώς και δυστυχώς μαζί, το πακέτο ήρθε με DHL. Όταν είδα στο tracking ότι είναι στο τελωνείο και έχει κρατηθεί εκεί, επικοινώνησα με τη DHL της περιοχής μου. Μου εξήγησαν ότι το δέμα έχει κρατηθεί και πως πρέπει τώρα να υπολογιστεί το πόσο θα πληρώσω στο τελωνείο. Το ποσό συνδέεται με το ποσό που πλήρωσα για την αγορά και ήθελαν κάποια απόδειξη, έστω και ηλεκτρονική (mail). Εδώ υπάρχει ένα trick που οι περισσότεροι το γνωρίζετε. Την επόμενη ημέρα με ενημέρωσαν για το κόστος εκτελωνισμού. Υπάρχουν 2 δυνατότητες. Ή το εκτελωνίζεις μόνος σου (ως ιδιώτης) ή σου το εκτελωνίζει ο μεταφορέας για πιο γρήγορα και εύκολα και σε επιβαρύνει με τις εργατοώρες του. Εγώ επέλεξα να μου το εκτελωνίσει η DHL για να μην χάνω χρόνο στο τελωνείο. Πλήρωσα μετά στη DHL κατά την παραλαβή. Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Καλημέρα σας, πλέον κάτοχος του 9502... Μου ήρθε με περασμένη τη SVA ROM 2.5 η οποία αναβαθμίστηκε και αυτόματα σε 5.5. Βασιλάκης, μπορούμε να τα πούμε τηλεφωνικά για 2 θεματάκια με το dialer που έχω; Το τηλέφωνο μου είναι 6999920217. Αν θες μου στέλνεις ένα ΣΜΣ να σε πάρω εγώ. Λύνω αυτά τα θεματάκια και σας κάνω αναλυτικότατο report από που το πήρα, τελωνείο κλπ κλπ κλπ... Ελλιπής η αναφορά μου και λυπάμαι πολύ για αυτό, αλλά τα έφερε έτσι ο Θεός και ακόμα δεν έχω βάλει τη δεύτερη ΣΙΜ μέσα. Επίσης στα καπάκια μου τέλειωσαν και τα ΜΒ οπότε είμαι και χωρίς ίντερνετ. Το κινητό λοιπόν το αγόρασα από Ebay στα 612 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Ήρθε από Χονγκ Κονγκ σε 5 μέρες με DHL οπότε και πλήρωσα τελωνείο, 31 ευρώ. Είχε από πριν περασμένη τη ΡΟΜ με όλες τις γλώσσες. Είναι δηλαδή root. Το κινητό πάει σφαίρα. Α, είναι η έκδοση με τα 32GB!!! Έχω τα εξής θεματάκια και θα σας ενημερώνω κάθε φορά που θα φτάνω σε λύσεις: 1) Συγχρονισμός ημερολογίου. Μέχρι και πριν από μερικά λεπτά με τίποτα. Πλέον μου εμφανίζει τις γιορτές εντός Ελλάδας αλλά δεν παίρνει τα γενέθλια που είναι στις επαφές. 2) Ελληνικά στον Dialer. Πρέπει να βρούμε έναν εναλλακτικό στον οποίο να μπορεί να μπει και αναζήτηση με βάση το ελληνικό αλφάβητο. Να σας πω λοιπόν πως όντως, βάζοντας το Dialer One το "πρόβλημα" με την αναζήτηση στον Dialer λύθηκε. Πλέον ψάχνει ταυτόχρονα και τους ελληνικούς και τους λατινικούς χαρακτήρες και τους αντίστοιχους αριθμούς. Τα γενέθλια από τις επαφές εξακολουθώ να έχω θέμα. Δεν μου τις εμφανίζει στο SPlanner. Να σας πω επιπλέον πως δεν υπάρχει ΥΠΟΨΙΑ θερμοκρασίας όπως το 9505 που είχα. Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. January 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Απορία: Μιας και το κινητό βγαίνει μόνο στην Κίνα, η δυνατότητα ηχογράφησης κλήσεων για αυτήν την χώρα είναι ενεργοποιημένη/νόμιμη ; Δηλαδή θεωρήτε hardware lock το συγκεκριμένο στην ηχογράφηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikos14 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Παιδια το κινητο αυτο αξιζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. May 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Καλησπέρα σας, ο συγκεκριμένος πωλητής έχει ουσιαστικά "μαγαζί" στο Ebay και είναι κάτι που συνηθίζεται: http://stores.ebay.de/MorefunStore?_trksid=p2047675.l2563#&panel1-1 Από εκεί και πέρα ευτυχώς και δυστυχώς μαζί, το πακέτο ήρθε με DHL. Όταν είδα στο tracking ότι είναι στο τελωνείο και έχει κρατηθεί εκεί, επικοινώνησα με τη DHL της περιοχής μου. Μου εξήγησαν ότι το δέμα έχει κρατηθεί και πως πρέπει τώρα να υπολογιστεί το πόσο θα πληρώσω στο τελωνείο. Το ποσό συνδέεται με το ποσό που πλήρωσα για την αγορά και ήθελαν κάποια απόδειξη, έστω και ηλεκτρονική (mail). Εδώ υπάρχει ένα trick που οι περισσότεροι το γνωρίζετε. Την επόμενη ημέρα με ενημέρωσαν για το κόστος εκτελωνισμού. Υπάρχουν 2 δυνατότητες. Ή το εκτελωνίζεις μόνος σου (ως ιδιώτης) ή σου το εκτελωνίζει ο μεταφορέας για πιο γρήγορα και εύκολα και σε επιβαρύνει με τις εργατοώρες του. Εγώ επέλεξα να μου το εκτελωνίσει η DHL για να μην χάνω χρόνο στο τελωνείο. Πλήρωσα μετά στη DHL κατά την παραλαβή. Φίλε μπορείς να μας πεί το trick μιας και εμείς δεν γνωρίζουμε; :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=415360 Από τις πιο τίμιες προτάσεις με τα σημερινά δεδομένα, κυριολεκτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Καλησπέρα σας Μόλις παρέλαβα κι εγώ το τηλεφωνο από merimobiles και δυστηχώς ενώ του το είπα ξέχασαν να μου βάλουν το google play μέσα αλλά και την ελληνική γλώσσα... τους έστειλα email και περιμένω απάντηση. Επειδή μπορεί με αυτούς να μην καταλάβω την διαδικασία... μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει ώστε να μου πει βήμα-βήμα πως να κάνω root και να εγκαταστήσω google και ελληνικά? Δεν έχω κάνει ποτέ την διαδικασία και είμαι άσχετος με αυτή. Δώστε μια βοηθεια παλληκάρια :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Καλησπέρα σας Μόλις παρέλαβα κι εγώ το τηλεφωνο από merimobiles και δυστηχώς ενώ του το είπα ξέχασαν να μου βάλουν το google play μέσα αλλά και την ελληνική γλώσσα... τους έστειλα email και περιμένω απάντηση. Επειδή μπορεί με αυτούς να μην καταλάβω την διαδικασία... μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει ώστε να μου πει βήμα-βήμα πως να κάνω root και να εγκαταστήσω google και ελληνικά? Δεν έχω κάνει ποτέ την διαδικασία και είμαι άσχετος με αυτή. Δώστε μια βοηθεια παλληκάρια :D Καλησπέρα.... βρήκα μια ρομ από εναν ρώσσο και ακολουθώντας κάποιες οδηγίες την εγκατέστησα αλλα ενώ δείχνει οτι έγινε σωστά... κάνει reboot το τηλέφωνω αλλά μένει στο λογότυπο της σάμσουνγκ.... Παρακαλώ κάποιον expert να επικοινωνήσει μαζί μου με πμ αν γίνεται γιατί όντας άσχετος με το θέμα τα έχω κάνει μαντάρα :( please HELP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Τελικά με την SVA rom το κινητό είναι άψογο! Είμαι πολυ ευχαριστημένος... γρήγορο και λειτουργικότατο το S4 dual active Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkPalios19_96 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Καλημέρα παιδιά.Εχω ενα πρόβλημα με το S4,εχω πάρει μια κάρτα μνήμης 64ρα,και δεν ξερω πως να το κανω να αποθηκευει τα παντα στην καρτα,γιατι θελει τωρα να κανει ενημερωση λογισμικου και δεν εχει χωρο,οποιος μπορει ας με βοηθησει,ευχαριστώ! Παράθεση Τη θάλασσα την αγαπώ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts