Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9502)

hackertom
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει αυτό το κινητό η είναι fake;

http://welectronics.com/gsm/Samsung/SAMSUNG-GT-I9502-GALAXY-S4-DUAL-SIM.html

Edited by Superuser

• Απαντήσεις 50
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο ακόμα. Φυσικά στο μέλλον μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο ακόμα. Φυσικά στο μέλλον μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα.

Πια είναι η διαφορά του από τα μοντέλα των i9505 και I9500 ;

Η βασική είναι ότι παίρνει δύο κάρτες SIM.

Πιο αναλυτικά δείτε στο παρακάτω link.

I9505 VS I9502 VS I9500

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Μακάρι ένα τέτοιο τούμπανο κινητό να ερχόταν και προς ελλάδα αν αληθεύει.θα έλυνα το πρόβλημα μου γιατί προς το παρόν ότι δικαρτη συσκευή κι αν έχω δει είναι μαπα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μακάρι ένα τέτοιο τούμπανο κινητό να ερχόταν και προς ελλάδα αν αληθεύει.θα έλυνα το πρόβλημα μου γιατί προς το παρόν ότι δικαρτη συσκευή κι αν έχω δει είναι μαπα.

Και εγώ για αυτό το ψάχνω φίλε μου!αλλά θα παίξει μόνο Κίνα διαβάζω με κινέζικο μενού μόνο... (Αυτό αν δεν αλλάξει κάτι) βέβαια Αγγλικές ROM στα γνωστά site έχουν βγεί ήδη!

Είναι ήδη σε κυκλοφορία; Και που μπορούμε να το αγοράσουμε από έξω;

Είναι σε κυκλοφορία αλλά αν το φέρεις από έξω δε θα έχεις εγγύηση εφόσον δεν πωλείται επίσημα εντός Ευρωπαικής Ένωσης. Κι εγώ θα το ήθελα πάρα πολύ να έχω το θηρίο σε dual sim (ακόμη για τη δουλειά έχω το Galaxy S1) αλλά με Κίνα δεν μπλέκω...

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Είναι σε κυκλοφορία αλλά αν το φέρεις από έξω δε θα έχεις εγγύηση εφόσον δεν πωλείται επίσημα εντός Ευρωπαικής Ένωσης. Κι εγώ θα το ήθελα πάρα πολύ να έχω το θηρίο σε dual sim (ακόμη για τη δουλειά έχω το Galaxy S1) αλλά με Κίνα δεν μπλέκω...

Δεν με πολύ ενδιαφέρει η εγγύηση... το πως θα το φέρω από έξω χωρίς τελωνεία με ενδιαφέρει ποιο πολύ...

EDIT :

http://www.amazon.de/Samsung-Galaxy-GT-I9502-Android-Unlocked/dp/B00CRAJ1HY/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1369662566&sr=8-2&keywords=Samsung+Galaxy+S4+GT-I9502

Πονάει η τιμή του ακόμα...!!!

Edited by hackertom

Θα σου το φέρει κάποιος ή θα πας να το πάρεις!! :p :lol:

με 1000Ευρό δεν παίζει... σε κανένα 6μηνο - χρόνο που θα έρθει και θα στρώσει από τιμή το χτυπάω... :)

η διαφορές που έχει σε σχέση με τα άλλα μοντέλα είναι στην κάρτα γραφικών και επεξεργαστή ...

Τώρα απο μπαταρία με 2 SIM και όλα αυτά που φοράει πάνω είναι ένα θεματάκι στο εργαλείο... :X

Εγώ το έχω βρει εδώ http://welectronics.com/gsm/Samsung/SAMSUNG-GT-I9502-GALAXY-S4-DUAL-SIM.html. Το είχε ένας συμφορουμίτης που είναι στην Κίνα αλλά μου είπε ότι το έδωσε γιατί του δούλευε σωστά μάλλον με την ελληνική sim.

Τσέκαρα την απάντηση που μου είχε δώσει και έλεγε ότι δεν έπαιρνε ελληνικά firmware.

Μακάρι να έρθει ένα τέτοιο τούμπανο dual sim κι ας το πληρώσω κι 800 ευρώ...

Τουλάχιστον θα κρατάω τούμπανο κινητό μαζί με τα 2 μου νούμερα κι όχι 2 συσκευές όπως τώρα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• 2 weeks later...
Εγώ το έχω βρει εδώ http://welectronics.com/gsm/Samsung/SAMSUNG-GT-I9502-GALAXY-S4-DUAL-SIM.html. Το είχε ένας συμφορουμίτης που είναι στην Κίνα αλλά μου είπε ότι το έδωσε γιατί του δούλευε σωστά μάλλον με την ελληνική sim.

Τσέκαρα την απάντηση που μου είχε δώσει και έλεγε ότι δεν έπαιρνε ελληνικά firmware.

Τόσα του λείπουν μου φαίνεται όταν στην Ινδία έχει 571 Ευρώ δηλ 44.000 Ρουπίες ...Υπομονή και θα έρθει και δω νομίζω

• 3 weeks later...
καλησπέρα!μπορεί να παρει καποια ευρωπαικη rom?γνωρίζει κανεις?

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra,iphone 15 pro,iphone 16 pro

• 2 months later...
στο xda λένε ότι γίνεται! Να ρωτήσω και εγώ κάτι... εαν το αγοράσουμε απο ebay.uk ενω ο αποστολέας φαίνεται hongkong θα πληρώσω τελωνείο;

Και ποιός δεν θα ήθελε ενα dual sim s4 με octa cpu ή ακόμη και με τον νέο 4πυρηνο στα 2.3ghz...

Εγω πάντως είμαι σε αναμονή για παραγγελία όταν η τιμή γίνει πιο λογική...

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Και ποιός δεν θα ήθελε ενα dual sim s4 με octa cpu ή ακόμη και με τον νέο 4πυρηνο στα 2.3ghz...

Εγω πάντως είμαι σε αναμονή για παραγγελία όταν η τιμή γίνει πιο λογική...

Μα και εγώ στην ίδια αναμονή είμαι ... :D

το θέμα είναι απο πού, αφού δεν παίζει Ελλάδα το τερατάκι...:cry:

Το ότι το s4 mini βγήκε σε duos,όπως και η παντόφλα που λέγεται Grand,με κάνει αισιόδοξο μηπως μέχρι τέλους του έτους δούμε κάτι ανάλογο και στη ναυαρχίδα...ΚΑΙ για την Ευρώπη

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Το ότι το s4 mini βγήκε σε duos,όπως και η παντόφλα που λέγεται Grand,με κάνει αισιόδοξο μηπως μέχρι τέλους του έτους δούμε κάτι ανάλογο και στη ναυαρχίδα...ΚΑΙ για την Ευρώπη

Εάν το πάρουμε από amazon.uk πληρώνουμε τελωνείο; Ακόμη γράφει ότι υποστηρίζει κανονικά Ελληνικά σωστά; Κάποια ROM από το xda τι να την κάνουμε;

Εάν το πάρουμε από amazon.uk πληρώνουμε τελωνείο; Ακόμη γράφει ότι υποστηρίζει κανονικά Ελληνικά σωστά; Κάποια ROM από το xda τι να την κάνουμε;

αν βρισκεται ο πωλητης σε χωρα Ε.Ε δεν πληρωνεις τελωνείο.αν εισαι τυχερος ουτε απο Hong Kong πληρωνεις διοτι το δεμα ειναι πολυ μικρο και θα περασει ελευθερα.εχω παρει στο παρελθον iphone απο Αμερική και όλα καλα!Εγω στις 8/10 θα εχω το δικαρτο στα χερια μου.θα μου το φερει φιλος που μενει Shangai!το ειχε μαζι του το καλοκαιρι.μια χαρα λειτουργει απλά μονο η μια sim υποστηριζει 3 G .η αλλη μονο 2G.και πλεον μπορεις να κανεις τα παντα.αν επιτρέπεται,μπορω να σας κανω παραθεσω αναλυτικότατο οδηγο..:cool:

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra,iphone 15 pro,iphone 16 pro

αν βρισκεται ο πωλητης σε χωρα Ε.Ε δεν πληρωνεις τελωνείο.αν εισαι τυχερος ουτε απο Hong Kong πληρωνεις διοτι το δεμα ειναι πολυ μικρο και θα περασει ελευθερα.εχω παρει στο παρελθον iphone απο Αμερική και όλα καλα!Εγω στις 8/10 θα εχω το δικαρτο στα χερια μου.θα μου το φερει φιλος που μενει Shangai!το ειχε μαζι του το καλοκαιρι.μια χαρα λειτουργει απλά μονο η μια sim υποστηριζει 3 G .η αλλη μονο 2G.και πλεον μπορεις να κανεις τα παντα.αν επιτρέπεται,μπορω να σας κανω παραθεσω αναλυτικότατο οδηγο..:cool:

Ναι αν μπορείς θα τον θέλαμε αυτόν τον οδηγό...

Τώρα γράφεις η μια δουλεύει 3G και η άλλη 2G αυτό γιατί γίνεται;

Υ.Γ.: στα ποσά χρήματα θα στο φέρει ο φίλος σου απο εκεί; Μπορεί να φέρει δυο και σου δίνω τα χρήματα; Αν βλέπεις το μήνυμα στείλε μου ένα p.m

• 2 weeks later...

Καλημέρα παιδιά!

Το έχει παραλάβει τελικά κανείς; ή ακόμα;

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!