wonderboy69 Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 geia sas re paidia... parakoloutho to forum kairo tora k den xreiasteike na steilo pote tpt afou me kalyptete panta! tora omos exo ena provlima k thelo boitheia... katevasa to pst 6.7, to midway 2.8 kai exo k ta phone tools tis motorola v3.0... anoigo loipon to pst k me to pou patao na diavasei to kinito, to pc (windows xp) mou bgazei to wizard gia to hardware k paei na egkatastisei treis syskeues... motorola accessory, mcu data logger, test command... bebaia den tis vriskei oute sto cd, oute sta windows... etsi den leitourgei to pst k den mporo na peraso paixnidia sto kinito.. exo to usb cable tis motorola pou eixe mazi me to kinito k to cd tou paketou. please boitheia mou xei spase ta neura!! me i xoris tin trans to xo dokimasei k pali tpt... grrrr thanx anywayz Παράθεση Xios forever!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marktheshark Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Epapse na mou doulevei kai to ksypnhthri... Auth einai h trith epilogh pou exei axrhsteutei. Exw arxisei na ekneurizomai! Παράθεση Yeah baby yeah! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Μάλλον έχεις προβληματική συσκευή. Εμένα δουλεύουν όλα τέλεια! Αν την αγόρασες με απόδειξη, ζήτησε να στην αλλάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Ητανε που ητανε στοιχιωμενο το 398... αρχισε να αυτοκτοναει κιολας τωρα??? mark κανεις τιποτα πειραματα με ηλεκτρομαγνητικους παλμους στο σπιτι σου??? :wacko: προσεχως στελνω το κινητο για αναβαθμιση... αμα δε στρωσει και μετα ... πωλειται οπως ειναι επιπλωμενο, με ΜΡ3 και me JPG φορτωμενο.... ριχτε και σεις κανα καλο handmade background να παρει λιγο χρωμα το ερημο το φορουμ... Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marktheshark Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Mallon tha tou flasharoun neo firmware. Gia na doume ti tha doume... Παράθεση Yeah baby yeah! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pissas ( 8 Οκτ. 2004 , 22:24) Apla ayth thn stigmh 8a to skeftomoun sobara na parw to 6600 kai as dwsw kati parapanw... AAA!!! kai douleuei poly kalytera me bluetooth apo oti me usb...(toulaxiston dikh mou apopsh...) Exei bgei kanena kainourgio firmware? ta phone tools sas douleuoun me bluetooth kai thn karta mesa? Έχω το 6600 εδώ και κανά 6μηνο και πέρα από την μικρή διάρκεια μπαταρίας είμαι υπέρ-ευχαριστημένος . Πρόσφατα η γυναίκα μου πήρε το Ε 398 και είναι μια χαρά κινητό . Ναι και σε μας ξεκόλησε το σήμα Ε 398 αλλά με λίγη κόλα όλα ΟΚ . Επίσης για την οθόνη έβαλα ένα πλαστικό προστατευτικό που κάνει για όλες τις οθόνες , κινητά , κάμερες κτλ από το Πλαίσιο και ήταν φτηνό . Τουλάχιστον μέχρι να βγει καμιά θήκη θα το προστατεύει . Οσο για το 6600 πιστεύω οτι απευθήνεται σε διαφορετικό κοινό μια που και οι τιμές τους αρχικές ήταν άλλες . ( το 6600 είχε 530 + παλιά) . Βασικά το 6600 δες το σαν ένα μικρό PC και σκέψου εαν θέλεις ένα τέτοιο gadget ή απλά ένα ωραίο τηλ ... Είδα και το samsung 810 vodafone ... ωραίο αλλά ούτε mp3 , bluetooth και οι καιμένες υπέρυθρες είναι κλειδωμένες !!!! Μακρια από μας !!! :lol: Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickNT Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Να τι συνειδητοποίησα σήμερα... Το δεύτερο (το τονίζω αυτό) Ε398 συμπλήρωσε σήμερα 14 μέρες στα χέρια μου και 10 στο σέρβις! Και το καλύτερο, σε σημερινή επικοινωνία μαζί τους μου λένε πως υπάρχει "έλλειψη ανταλλακτικών από το εργοστάσιο" και ΙΣΩΣ τέλη της εβδομάδος είναι έτοιμο... Εντάξει, δε λέω, ένα κινητό είναι και τίποτε παραπάνω, αλλά θεωρώ πως ο εκνευρισμός είναι απόλυτα φυσιολογικός γιατί αν δε χρειαζόμουν καινούριο κινητό δε θα αγόραζα- ΠΡΟΦΑΝΩΣ! Τι έμαθα με όλα αυτά? Πως, όπως ακριβώς με τα αυτοκίνητα, δεν κάνουμε ποτέ το μέγα- λάθος να αγοράσουμε κάτι που μόλις βγήκε στην παραγωγή! Όσο για τη motorola, θεωρώ περιττό να προβώ σε οποιοδήποτε σχολιασμό- μόνη της έχυσε την καρδάρα με το γάλα, ιδίως αν συνυπολογίσεις πως πρέπει να βγάλεις την TRANSCARD για να συνδεθείς με PC κτλ... Και το πλέον ενοχλητικό είναι πως λόγω της κάρτας των 64ΜΒ και των ΜΡ3 μου φαίνεται αδιανόητο να αγοράσω πλέον κάτι άλλο γιατί συνήθισα με τη αποθηκευτική- μεταφορική αυτή δυνατότητα του Ε398... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marktheshark Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Emena pantws den tha me xalousan katholou 512mb T-flash. Oso gia plastikh thhkh, phra mia xthes alla htan toso efarmosth pou meta den ebgaine me tipota! Paw na parw kamia dermatinh... Παράθεση Yeah baby yeah! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NickNT (13 Οκτ. 2004 , 12:59) Όσο για τη motorola, θεωρώ περιττό να προβώ σε οποιοδήποτε σχολιασμό- μόνη της έχυσε την καρδάρα με το γάλα, ιδίως αν συνυπολογίσεις πως πρέπει να βγάλεις την TRANSCARD για να συνδεθείς με PC κτλ... Και το πλέον ενοχλητικό είναι πως λόγω της κάρτας των 64ΜΒ και των ΜΡ3 μου φαίνεται αδιανόητο να αγοράσω πλέον κάτι άλλο γιατί συνήθισα με τη αποθηκευτική- μεταφορική αυτή δυνατότητα του Ε398... Καλά πάλι τα ίδια θα λέμε ??? Με χρήση Bluetooth συνδέεται κανονικά σε PC , Nokia κτλ και μεταφέρεις ότι θέλεις . Τώρα εαν θέλεις μεγάλα αρχεία πάρε ένα reader των 25 ευρώ και κάνε την δουλειά σου . Οσο για την μνήμη τοσο μικρή που είναι μόνο μέσα στο κινητό θα μπορουσαν να την βάλουν ... αλλού θα χανόταν !!! marktheshark θήκη δερμάτινη βρήκες ??? Εγώ ψάχνω εδώ και καιρό και τιποτα δεν βρήσκω ... :blink: Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marktheshark Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 marktheshark θήκη δερμάτινη βρήκες ??? Εγώ ψάχνω εδώ και καιρό και τιποτα δεν βρίσκω ... Nomizw sthn TIM kati prepei na exoun. Tha se pw molis paw. Παράθεση Yeah baby yeah! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Haki Μεγειά το νεο κινητό , και καλό download java , mp3 , videos κτλ ... :cool: :cool: Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 re paidia thikes gia to kinito mas pou mporoume na vroume??? sto germano exo rotisei k me xeiosane :mad: Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marktheshark Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 @haki: eithe na sou bgei aksiopisto. Shmera tha paw na parw pisw to E398 mou me neo firmware. Elpizw na doulevoun ola twra... Einai idea mou h' to usb cable exei poly kakh efarmogh? Prepei na to kounaw pera dwthe gia na syndethei swsta! Btw, sta mobile PhoneToools ta sms den mporeis na ta apothhkeuseis oloklhra. Poly xrhsimo! Παράθεση Yeah baby yeah! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Τελικά ρε παιδία αξίζει να πάρει κανείς αυτό το κινητό? Μπορείτε να μου λύσετε μερικές απορίες? 1)Η συσκευή από ποιότητας κατασκευής τι λέει? Μετά από αρκετή χρήση του κινητού υπάρχει περίπτωση να αρχίσει να παίζει ή να τρίζει κανά καπάκι όπως έχω ακούσει οτί γίνεται με το Κ700? 2)Τι αυτονομία έχει το κινητό με μέτρια χρήση? 3)Αυτό που λέγανε στην αρχή οτί χτυπάει και όταν είναι κλείστο καμιά φορά(το είχαν πει γύρω στους 3 χρήστες) ισχύει? 4)Γενικά ισχύουν κάποια προβλήματα που αναφέρουν ορισμένοι εδώ ή είστε ευχαριστημένοι από το τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tipota (15 Οκτ. 2004 , 21:48) Τελικά ρε παιδία αξίζει να πάρει κανείς αυτό το κινητό? Μπορείτε να μου λύσετε μερικές απορίες? 1)Η συσκευή από ποιότητας κατασκευής τι λέει? Μετά από αρκετή χρήση του κινητού υπάρχει περίπτωση να αρχίσει να παίζει ή να τρίζει κανά καπάκι όπως έχω ακούσει οτί γίνεται με το Κ700? 2)Τι αυτονομία έχει το κινητό με μέτρια χρήση? 3)Αυτό που λέγανε στην αρχή οτί χτυπάει και όταν είναι κλείστο καμιά φορά(το είχαν πει γύρω στους 3 χρήστες) ισχύει? 4)Γενικά ισχύουν κάποια προβλήματα που αναφέρουν ορισμένοι εδώ ή είστε ευχαριστημένοι από το τηλέφωνο? 1)poiotita kataskeuis=teleia.anoteri apo k700.pigene se 1 katastima k piase k ta 2 kinita sta xeria sou.to motorola apla tha se afisei me to stoma anoixto me tin poiotita tou k to design tou 2)4-5 meres 3)to diko mou den exei parousiasei tetoio provlima 4)euxaristimenos... steile an thes pm gia na sou po perisotera Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Θυμήστε μου ρε παιδιά αν μπορέις να βάλεις ένα mp3 να χτυπάει σαν ήχος κλήσης και δόνηση ταυτόχρονα και όχι να γίνεται πρώτα το ένα και μετά το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marktheshark Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Phra pisw to kinhto apo to service me anabathmismeno firmware kai twra osa den doulevan doulevoun (pros to paron), ara ola kala! Παράθεση Yeah baby yeah! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Mark για δωσε αριθμο firmware. Η καμερα κολαει ακομα μετα απο ακυρωση ληψης με φλας αναμενο? Μπορεις να δημιουργησεις κατηγοριες εικονων? Το μαμημενο βαραει ακομα οταν ειναι σβηστο και σε καλουν?turkey.zip Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Παρτε ακομα ενα ΜΡ3 καταλληλο για ηχο μυνηματος.(Βατραχος) (υπενθυμιζω για να βαλετε ΜΡ3 σαν ηχο κλησης η μυνηματος πρεπει να το περασετε στη μνημη του τηλεφωνου)froggy.zip Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect2 Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Παιδιά μπορεί κάποιος να μας πει πόσο εχει αυτή την στιγή στο γερμανό? Εγώ το αγόρασα προχτές 334 ευρώ - 20%=267 ευρώ τελική! Φυσικά κάποιοι άλλοι λένε πως ο γερμανός το έχει 194 ευρώ και το έχουν αγοράσει κίολας από εκέι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect2 Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Παιδιά μπορεί κάποιος να μας πει πόσο εχει αυτή την στιγή στο γερμανό? Εγώ το αγόρασα προχτές 334 ευρώ - 20%=267 ευρώ τελική! Φυσικά κάποιοι άλλοι λένε πως ο γερμανός το έχει 194 ευρώ και το έχουν αγοράσει κίολας από εκέι!! Φυσικά κάνουν και την εξής "κομπίνα" Λένε πως το πλαισιο το εχει 261 (και φυσικα τόσο το έχει από την στιγμή που ο γερμανός το έβαλε σε προσφρά) 261-20%=200 ευρώ Κάποιος λέει ψέματα δεν νομίζετε? Πάντως άσχετα με όλα τα πραπάνω, είναι πραγματικά ένα πάρα πολύ καλό τηλέφωνο απλά και μόνα έχω συνηθίσει τα ericsson και για αυτό και το δίνω! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=45213 Απλά κάποιοι (πονηράκηδες) μου κάνουν κάτι τρελές προσφορές λέγοντάς μου πράγματα που δεν στέκουν!!!! Ελπίζω κάποιος να απαντήσει σχετικά με την τιμή που το έχει ο γερμανος για να λυθεί και το ζήτημα. Τhanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Πάντως το site του Γερμανού ακόμα 334 το δίνει: http://www.e-germanos.gr/e-germanos/el/shop/closeup.jsp?idProduct=30814&idCategory=002.001.999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect2 Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 εγώ το γνωρίζω μια και το αγόρασα απο εκεί. Απλα κάποιοι επειμένουν να τα λένε λιγο διαφορετικά τα πραγματα!! Και φυσικά όπως τους συμφέρει, απλά και μόνο για πετύχουν καλύτερη τιμή....λέγοντας μου συγκεκριμένα.. ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΙΑ ΜΟΥ (Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!) δες και στο πλαισιο ποσο εχει αυτο το κινητο και μετα βγαλε και το 20% απο την αποσυρση και ελα εσυ τωρα να μου πεις πως το δινεις 200 και 67 ευρώ κάτω απο την τιμή της απόσυρσης και πως κάνεις χάρη.. ΈΛΕΟΣ ρε παιδιά στην τελική εδώ μέσα! καλά κάνεις και το δίνεις όσο γουστάρεις.. αλλά όταν βλέπεις κάποιος γνωρίζει μην πας να του την βγείς κιόλας! πες του δεν ενδιαφέρομαι και τέλος!. http://www.plaisio.gr/IWCatProductP...1&sts_cid=3 222 + ΦΠΑ = 261 .. Ο γερμανός το έχει περίπου ίδια τιμή ΧΩΡΙΣ απόσυρση... τα λεμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marktheshark Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Mark για δωσε αριθμο firmware. R372_G_0E.20.59R Η καμερα κολλαει ακομα μετα απο ακυρωση ληψης με φλας αναμμενο? De mou exei symbei pote. Μπορεις να δημιουργησεις κατηγοριες εικονων? Oxi... Ap'oti mou eipe o texnikos auto den ginetai sthn ellhnikh ekdosh. Kalo e! Mporei na ginei mesw PC? Το μαμημενο βαραει ακομα οταν ειναι σβηστο και σε καλουν? Oute auto de mou exei symbei pote... Παράθεση Yeah baby yeah! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Φιλε Mark μαλλον εννοεις R372_G_0E.20.59R .... Αυτη φοραει το δικο μου απ τη μανα του... Αλλη μια φορα λοιπον...GAMOTOROLA Δοκιμασα να φτιαξω υποφακελους στην καρτα για τις εικονες μεσω PC αλλα το μαμημενο τις εμφανιζει ολες στον κεντρικο φακελο... Ζγρμβ! Επεσε και η τιμη, απο 320 που το πηρα απ τον γερμανο τον αυγουστο στα 280 με αποσυρση , αντε πουλα το τωρα... Παρτε μια πενια για ηχο μυνηματος... Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts