andrikosBO Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 παιδιά να κάνω μια ερώτηση... T-Flash κάρτες που μπορούμε να βρούμε (Ελλάδα κατά προτίμηση); Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Ανεβάστε καμιά φωτογραφία που έχετε πάρει με το κινητό σας να δούμε πως βγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eye Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Να πάρει η ευχή, πάνω που λες ότι βρήκες μια συσκευή που σου κάνει, έρχονται όλα αυτά τα (μικρο ; )προβληματάκια, και σου χαλάνε την εικόνα. Με ενδιαφέρει πολύ το 398, αλλά απ'ότι φαίνεται δεν είναι να το πάρει κανείς ακόμα. Ή μήπως δεν είναι έτσι; Παράθεση Don't think you are, know you are... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickNT Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Μάλλον έτσι είναι eye, αν δεις τα προηγούμενα post μου μπορείς να υπολογίσεις πως το κινητό μου σήμερα συμπλήρωσε 15 μέρες στο service, αν και μάλλον- λέμε τώρα- θα το παραλάβω αύριο. Κι αυτά αφού μου αντικατέστησαν το πρώτο! Τώρα η αδυναμία δημιουργίας κατηγοριών και η συνδεσιμότητα με το PC αποτελούν ζητήματα προς διερεύνηση από ψυχιάτρους- δε στέκουν με την καμία οι παρανοϊκές αυτές ρυθμίσεις της motorola και μάλιστα για την ελληνική έκδοση! Αν ξεπεράσεις όλα αυτά το κινητό είναι πολύ καλό, και για τα λεφτά του αποτελεί bargain. Και για να ξεκαθαρίσω κάτι. Αν είχα πληρώσει για αυτό το κινητό, δεδομένων των προβλημάτων που μου παρουσίασε, θα άκουγα motorola και θα κατέβαζα καντήλια. Αλλά αφ' ενός το πήρα σχεδόν τζάμπα λόγω αναβάθμισης, κι αφ' ετέρου πρόλαβα να το ξεψαχνίσω και συνακόλουθα βαρεθώ πρωτού ξαναχαλάσει. Συνεπώς δε μπορώ παρά να εκτιμήσω τα θετικά του- όταν βέβαια δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Σχετικά με την συνδεσιμότητα με το pc. Στο usb καλώδιο που δίνουν στο κουτί δεν συνδέεσαι με το pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marktheshark Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Σχετικά με την συνδεσιμότητα με το pc. Στο usb καλώδιο που δίνουν στο κουτί δεν συνδέεσαι με το pc? Profanws, alla opws exei eipwthei, gia na xrhsimopoihseis ta mobile PhoneTools prepei na afaireseis thn karta mnhmhs. Foberh euresitexneia kai poly boliko dedomenou oti h karta brisketai katw apo thn mpataria. παιδιά να κάνω μια ερώτηση... T-Flash κάρτες που μπορούμε να βρούμε (Ελλάδα κατά προτίμηση); Brhka T-flash 128mb sto service ths Motorola sto Marousi. Still waiting for 512mb... Παράθεση Yeah baby yeah! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 παρτε μια φωτο να δειτε πως βγαζει Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 και αλλη μια Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αναλυση 320χ240 Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 και μικρη αναλυση για MMS (γυρισμενη) Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Εχμ... εκανα πατατα... τεσπα αυτα :whistle: Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος marktheshark (20 Οκτ. 2004 , 10:19) Profanws, alla opws exei eipwthei, gia na xrhsimopoihseis ta mobil PhoneTools prepei na afaireseis thn karta mnhmhs. Foberh euresitexnia kai poly boliko dedomenou oti h karta brisketai katw apo thn mpataria. Brhka T-flash 128mb sto service ths Motorola sto Marousi. Still waiting for 512mb... k poso kostize h T-flash 128mb?????? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marktheshark Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Ama thymomoun kiolas... Pantws se ena magazi me mnhmes sth Stournarh th brhka se arketa xamhloterh timh (xwris na thymamai akrivws). Opoios endiaferetai as parei ena thl. sto 210-3303445 (Photo Agora - Digital Services). Exw sxolh twra kai den mporw na parw o idios. :) Παράθεση Yeah baby yeah! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 marktheshark σου έχω στείλει ένα PM, αν μπορείς απάντα. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marktheshark Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Pronto! BTW, phra sto magazi kai mou eipan pws mnhmes 256 kai 512mb den paizoun... Nice! Παράθεση Yeah baby yeah! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickNT Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Παρεπιπτόντως πήρα σήμερα πίσω το κινητό από το service, αλλά εξ' αιτίας της απρονοησίας μου να σημειώσω τον αριθμό του software αναρωτιέμαι αν μπήκαν στον κόπο να το αναβαθμίσουν- μιας και το είχαν 16 μέρες άλλωστε... Κατα τ' άλλα, έφταιγε ο ελαττωματικός πομποδέκτης. Τουλάχιστον μου ζήτησαν συγγνώμη για τη μεγάλη καθυστέρηση. Πάντως έστω και 128ΜΒ κάρτα θα αγόραζα- αν έχει κάποιος περισσότερες info, ας τις μοιραστεί μαζί μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marktheshark Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Pare ena thlefwno sto service ths Motorola sto Marousi na rwthseis gia times. To thlefwno einai grammeno se ena xartaki pou periexetai sth syskevasia tou kinhtou. Παράθεση Yeah baby yeah! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marktheshark Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Χθες, σε καταστημα ΤΙΜ στη Θεσσαλονικη, αγορασα γνησιες θηκες Μοτορολα με 13Ε. Σγουρα ειναι η πιο ωραια και λεπτη δερματινη θηκη που εχω δει ποτε! Ψαξτε τις και δε θα χασετε! Μιλαω για θηκη που εφαρμοζει επανω στη συσκευη, οχι μεταφορας. Pantws h plastikh thhkh pou phra po thn TIM eidika gia E398 den ebgaine meta me tipota. Ma me tipota omws! Ektos bebaia an thn skiseis kai katopin thn petakseis sta skoupidia, opws anagkasthka na kanw egw... Στο σερβις ειχαν καρτες 128αρες αλλα οι τιμη ηταν καλοκαιρινη...60Ε! Mallon oi T-flash mnhmes tha apotelesoun to gadget me th megalyterh analogia timhs pros ogko ever! Παράθεση Yeah baby yeah! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg60 Δημ. October 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 παιδες εχω ενα προβλημα με την οθονη μου,στο μαυρο χρωμα μου εμφανιζει κοκκινες αχνες γραμμες ιδιαιτερα εμφανες ειναι οταν παω στους ηχουσ που εχει πολυ μαυρο. εχουω το ιδιο προβλημα οι οθονεσ σας ?????? το πηγα στην μοτορολα και μου ειπαν οτι ειναι προβλημα απο τον κατασκευαστη της οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickNT Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 No, No, μπορεί να έχω αντιμετωπίσει ότι πρόβλημα περνά από το μυαλό σου, ιδίως με το πρώτο Ε398, αλλά η οθόνη είναι μια χαρά, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να στο φτιάξουν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 greg60 προφανώς έχεις καμμένη οθόνη και σε τέτοιο μέγεθος πρέπει να απαιτήσεις αλλαγή άμεση :mad: :mad: Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPS Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 NickNT O GERMANOS STHN MPENAKH EXEI MNHMES 128ARES....AN 8YMAMAI KALA KOSTIZOYN 35 EYRW ALLA DEN PAIRNW KAI ORKO....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickNT Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 re paidia posous xaraktires mporeitai na grapsete se ena sms??? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 :mad: Ρε συ πανο για το θεο πια με τους χαρακτηρες.το παμε δεκα φορες, με ιTAP 80,με μικρα ελληνικα 80,με κεφαλαια 160 ανα SMS... Αν γραφεις κεφαλαια ελληνικα χωρις ιΤΑΡ και δε στελνεις 160 χαρακτηρες με ενα μυνημα τραβα το στην εταιρια Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts