Jump to content

Dj Tiesto

sik13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αδερφια βοηθειστε τον atsalakwtos τον τρελαμμενο εδω και 3 χρονια με τον Ολλανδο( τότε που έκανες λογο στις παρέες για Τιεστο και εβλεπες κατι μορφασμους αλλοκοτους ,ενω τώρα στα κλαμπακια τον ακουνε και σεληνιαζονται :hunter: :fool: ).Εχω χασει εδω και καιρο την επαφη με το MP3 downloading! Kανενα site να κατεβασω τα νεα ISOS ευκολα κι απλά? Τhanks in advance :)

• Απαντήσεις 240
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Achtung! Warning! Parental advisory! Kids don't try this at home... κτλ.

Παρατεταμένη χρήση των cd's του ISOS 4 μπορεί να προκαλέσει ευφορία,ψευδαισθήσεις,ανάγκες για εκτόνωση και άλλα χρόνια συμπτώματα... :w00t: :shifty: :lol:

Λοιπόν αυτό το 2ωρο set είναι ότι περίμενα για αρχή καλοκαιριού και το μπαμ που ήθελα για να ξεκινήσει όσο καλύτερα γίνεται η σεζόν '05...

Έχει λιώσει το cd στο σπίτι,στο αμάξι και στη δουλειά λέμε! Όποιο και να παίξει σε παρασέρνει αναπόφευκτα σε εξωτικά μέρη και η σκέψη για φυγή μετατρέπεται σε ανάγκη... Προτιμώ το 2ο cd μιας και πλησιάζει τα γούστα μου (ειδικά στο 2ο κομμάτι που σιγά σιγά αρχίζει και μπαίνει στο 6ο λεπτό... εκεί γίνεται το σώσε) αλλά και το 1ο είναι πολύ ατμοσφαιρικό.

Πολύ σωστό το timing έκδοσης αυτού του set αφού ναι μεν ήταν πολύ καλή η παραγωγή τραγουδιών από τον Tiesto αλλά είχε καταντήσει και λίγο κουραστικός. Keep on mixing man! ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

les na kanoun tin sinavlia tou stin kipro dvd opos to tiesto in consert 1 & 2?

Den exei CHANCE na ginei etsi pragma.. edw ton PVD sto Pavilion prin ligous mines kai den epitrepsan to recording tou :X

Re seis 10 septemvri erxetai o tiestos mas sto kleisto tou mpasket tou oaka. Ta mathate ta nea? I sinaulia itan na ginei aurio diladi 4 iouniou alla ta allakse kai tora einai ameriki opote me to telos tou kalokairiou...

21 Ιουλίου 2005: Τiesto @Cavo Paradiso, Mykonos

22 Ιουλίου 2005: Τiesto @New Decadence, Θεσσαλονίκη

23 Ιουλίου 2005: Tiesto @Venue, Αθήνα

24 Ιουλίου 2005: Tiesto @Millenium, Ρόδος

Oλα τα παραπάνω επίσημα ανακοινώθηκαν στο schedule του tiesto.com.

Μάλλον για του χρόνου πάει το κλειστό του ΟΑΚΑ, σύμφωνα με το forum του και τους Ελληνες που κάτι παραπάνω θα ξέρουν εκεί.

21 Ιουλίου 2005: Τiesto @Cavo Paradiso, Mykonos

22 Ιουλίου 2005: Τiesto @New Decadence, Θεσσαλονίκη

23 Ιουλίου 2005: Tiesto @Venue, Αθήνα

24 Ιουλίου 2005: Tiesto @Millenium, Ρόδος

Oλα τα παραπάνω επίσημα ανακοινώθηκαν στο schedule του tiesto.com.

Μάλλον για του χρόνου πάει το κλειστό του ΟΑΚΑ, σύμφωνα με το forum του και τους Ελληνες που κάτι παραπάνω θα ξέρουν εκεί.

ωπα... ποιο New Decadence ρε συ alfisti?το παλιο εγινε Back to Base Deluxe!σιχτιρια ακου Back to Base!μας πηραν την παρακμη μας... :( εχεις καποιο νεωτερο για το που ειναι το New Decadence?εχω φιλαρακι που δουλευε μαρκα μεχρι την αλλαγη κ δεν μου ειπε κατι τετοιο... αν ειναι στο Back to Base (δηλαδη το μαγαζι αλλαξε μονο ονομα κ οχι συνηθειες) ε τοτε να παμε...

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

οκ!εγω αυτο που ακουσα ειναι οτι το new decadence (καλοκαιρινο τελος παντων) θα δουλευει εκει που ειναι τωρα το χειμερινο, στον ιδιο χωρο δηλαδη!με μια μετατροπη στην τωρινη εγκατασταση ωστε να φερνει σε καλοκαιρινο μαγαζι... ειδωμεν!

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

• 2 weeks later...
na sas kano na zhlepsete??

27-5 o tiesto htan sofia...

zhleiaaaaaa

Δεν ξέρω αν θα σας κάνω να ζηλέψετε περισσότερο αλλά ήμουν εκεί με μόνο 10€ είσοδο :D Ναι καλά διαβάσατε...10€.....

Ήταν πολύ ωραία και έπαιξε 3ώρες....

άντε να δούμε τα τσακάλια οι Έλληνες πόσο θα το έχουν το εισητήριο....

Χορηγός ήταν η Smirnoff και το ice είχε 2-3€...αυτά

Nice to meet u people :D

• 1 month later...
Ποια σαλόνικα ρε παίδες? Στο Venue στην Καλλιθέα Χαλκιδικης έπαιξε χθες κι απ ότι εμαθα ήταν πίτα το μαγαζί

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Εδώ λέει ρε παιδιά ότι στην Μύκονο είχε συμφωνήσει να παίξει για 3 ώρες, έκατσε μόνος του άλλη μια και ενώ ήθελε να παίξει κι άλλο οι τρεις μάνατζερ του τον κατέβασαν με το ζόρι. Έλεος μουσική παίζει, τόση υπερβολή δεν είναι καλό πράγμα.

• 1 month later...
  • 1 month later...

Exoume kanena neotero gia ton Tiesto? Kanena neo single?

To 'UR' tha to kykloforisei se single? Exei idi vgei se 12"...

• 2 weeks later...

http://www.djmag.com/top100-entry-form.php

Τον εφαγε paul van Dyk τον Tiesto Ευγε !!!!!!!!!!!!!! :lol:

μαλλον οι ολυμπιακοι τον ανεβασαν ... αντε παλι το 2008 :cool:

http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png

Ποιος θα μπορούσε να βοηθήσει;

Στις Τελετές Έναρξης και λήξης, όταν η Ελληνική ομάδα έμπαινε στο στάδιο, έπαιζε το ίδιο κομμάτι, αλλά δεν κυκλοφόρησε στο 'Parade of the athletes'. Ξερεί κανείς τίτλο, ποιος το έγραψε κτλ;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

• 5 months later...
αμα θελει κανεις να τα σπασει δεν θ'ακουσει tiesto :wacko: :lol: αλλα sven vath,umek,jeff mills.:music:
[sIGPIC][/sIGPIC]