Jump to content

[S4] Φωτογραφίες & βίντεο

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κτίριο στα αριστερά ειναι τόσο αλοιωμένο που μοιάζει να έχεις περάσει εφέ νερομπογιάς...το ίδιο και η φωτο στο πόστ 430 ο δρόμος... τα αυτοκίνητα....πολύ πίξελ και μου φαίνεται περίεργο που μόνο εγώ το βλέπω έτσι :blink:

Δυστηχώς μόνο καλές δεν μπορούμε να τις πούμε, το note 2 που είχα σε αυτές τις συνθήκες τραβούσε εξαιρετικά.

Δεν το λέω για τις φωτο του paok και σε εμένα κάτω από τέτοιες συνθήκες έτσι τραβάει, τουλάχιστον στο αυτόματο και είναι μεγάλο ξενέρωμα γιατί εγώ καλές δεν τις βλέπω :mad:

Ευελπιστώ ότι είναι κάτι το οποίο θα φτιαχτεί με αναβαθμίσεις...γιατί κρίμα....

Ρεβέκα τι εννοείς ακριβώς? Μιλάς για βραδινά φαντάζομαι και όχι γενικά για τις φώτο του S4.

Θέλω αν κάποιος έχεις ακόμα στα χέρια του το Note2 μαζί με το S4 να τραβήξει 2-3 φωτο στο ίδιο σημείο και να μου τις δώσει σε dropbox για να κάνω τις δικές μου συγκρίσεις.

Τώρα όσον αφορά τις φώτο που ανεβαζετε, θα παρακαλέσω να δίνετε και dropbox link γιατί όσες είναι ανεβασμένες μέσω κάποιου site ίσως χάνουν σε ποιότητα η μπορεί να έχει γίνει edit με κάποιο πρόγραμα που το αποτέλεσμα να μην αρέσει, αλλά δεν αποτελούν κιολας ενδεικτικό της κάμερας.

Original please.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρεβέκα τι εννοείς ακριβώς? Μιλάς για βραδινά φαντάζομαι και όχι γενικά για τις φώτο του S4.

Θέλω αν κάποιος έχεις ακόμα στα χέρια του το Note2 μαζί με το S4 να τραβήξει 2-3 φωτο στο ίδιο σημείο και να μου τις δώσει σε dropbox για να κάνω τις δικές μου συγκρίσεις.

Τώρα όσον αφορά τις φώτο που ανεβαζετε, θα παρακαλέσω να δίνετε και dropbox link γιατί όσες είναι ανεβασμένες μέσω κάποιου site ίσως χάνουν σε ποιότητα η μπορεί να έχει γίνει edit με κάποιο πρόγραμα που το αποτέλεσμα να μην αρέσει, αλλά δεν αποτελούν κιολας ενδεικτικό της κάμερας.

Original please.

Ναι Κώστα μιλάω για βραδυνά η γενικότερα για συνθήκες χαμηλού φωτισμού...τόσο θόρυβο που η εικόνα βγαίνει αλοιωμένη αν δεις τις φωτό για τις οποίες μιλάω θα καταλάβεις.

Όλα αυτά βέβαια στο αυτόματο γιατί αν παίξεις με τις ρυθμίσεις βγάζει πολύ καλές...αλλά δεν προλαβαίνεις πάντα να φτιάξεις τις ρυθμίσεις ;)

Δεν έχω πλέον και τα δύο αλλά σε λίγες μέρες θα μπορέσω να κάνω αυτό το συγκριτικό γιατί της κουνιάδας το το τηλέφωνο τα έπαιξε sudden death μόλις το πάρει θα το κάνω.

Edited by virland
Xiaomi Mi5 White 32GB

Το κτίριο στα αριστερά ειναι τόσο αλοιωμένο που μοιάζει να έχεις περάσει εφέ νερομπογιάς...το ίδιο και η φωτο στο πόστ 430 ο δρόμος... τα αυτοκίνητα....πολύ πίξελ και μου φαίνεται περίεργο που μόνο εγώ το βλέπω έτσι :blink:

Δυστηχώς μόνο καλές δεν μπορούμε να τις πούμε, το note 2 που είχα σε αυτές τις συνθήκες τραβούσε εξαιρετικά.

Δεν το λέω για τις φωτο του paok και σε εμένα κάτω από τέτοιες συνθήκες έτσι τραβάει, τουλάχιστον στο αυτόματο και είναι μεγάλο ξενέρωμα γιατί εγώ καλές δεν τις βλέπω :mad:

Ευελπιστώ ότι είναι κάτι το οποίο θα φτιαχτεί με αναβαθμίσεις...γιατί κρίμα....

Γενικα δεν διαφωνω με αυτα που γραφεις.Στις δυο συγκεκριμενες φωτογραφιες υπαρχει αρκετο noise (στην πρωτη στο κτιριο αριστερα και στη δευτερη στην ασφαλτο και στ'αμαξια.Ωστοσο στην πλειοψηφια τους οι νυχτερινες φωτογρ;αφιες με το S4 θεωρω οτι ειναι ανω του μετριου και μπορουν να βελτιωθουν με updates.

Παρολα αυτα ...δειτε την παρακατω φωτο...για φωτογραφια που ειναι τραβηγμενη με κινητο τηλεφωνο και με τετοιες συνθηκες

φωτισμου...εγω την θεωρω κατι παραπανω απο ικανοποιητικη.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/17051992/fe5.jpg

http://i43.tinypic.com/rr2qdd.jpg

Γενικα δεν διαφωνω με αυτα που γραφεις.Στις δυο συγκεκριμενες φωτογραφιες υπαρχει αρκετο noise (στην πρωτη στο κτιριο αριστερα και στη δευτερη στην ασφαλτο και στ'αμαξια.Ωστοσο στην πλειοψηφια τους οι νυχτερινες φωτογρ;αφιες με το S4 θεωρω οτι ειναι ανω του μετριου και μπορουν να βελτιωθουν με updates.

Παρολα αυτα ...δειτε την παρακατω φωτο...για φωτογραφια που ειναι τραβηγμενη με κινητο τηλεφωνο και με τετοιες συνθηκες

φωτισμου...εγω την θεωρω κατι παραπανω απο ικανοποιητικη.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/17051992/fe5.jpg

Είναι αρκετά καλή αλλά όχι αντιπροσωπευτική γιατί οι βιτρίνες διαθέτουν δυνατό φωτισμό.

Γενικά οσοι κατασκευαστές έχουν επιχειρήσει να βελτιώσουν τις βραδινες χάνουν στις ημερήσιες.

Για μένα εκεί που πάσχουν ολα είναι όταν υπάρχουν στο πλάνο πρόσωπα όπου εκεί φαίνονται οι αλιώσεις στα χαρακτηριστικά.

Από την άλλη όταν το πιο έγκειρο site δινει στο S4 την καλύτερη βαθμολογία μετα το 808 και μάλιστα πολύ κοντά, νομίζω ότι δικαιώς θεωρείται το Νο1στις ανταγωνιστικές πλατφόρμες.

Ακούγεται ότι το iPhone 5s θα διαθέτει αισθητήρα με έμφαση στις νυχτερινές. Για να δούμε.

Εγώ πάντως θεωρώ απίθανο να ξεπεράσει το S4 γενικώς σε θεματα φωτογραφίας. Το πιθανότερο είναι να έχει κάπου καλύτερη και κάπου χειρότερη απόδοση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Και εγώ το πιστεύω ότι θα διορθωθεί με updates γιατί ακόμα και τώρα αν παίξεις με τις ρυθμίσεις βγαίνουν πολύ καλές.

Το πρόβλημα είναι στο αυτόματο.

Μια φώτο που είχα ανεβάσει σε πιο παλιό ποστ 403 παρότι είναι περίεργος ο φωτισμός λόγω δύσης του ήλιου έχει βγει εκπληκτική, την έχω βάλει wallpaper στον υπολογιστή μου και απλά δεν υπάρχει...

Δεν υπάρχει το παραμικρό πίξελ η αλλοίωση...

Το πρόβλημα είναι ότι η ποιότητα αυτή δεν είναι σταθερή, αλλά επειδή υπάρχει πιστεύω ότι είναι θέμα αναβαθμίσεων ;)

Και δεν δέχομαι να είναι απλώς άνω του μετρίου με τόσο καλό φακό όταν το note 2 ήταν από την αρχή άψογο...

Edited by virland
Xiaomi Mi5 White 32GB

Αυτη ειναι τραβηγμενη με τον Exmor RS που φοραει το 9500.

Τα σχολια σας παρακαλω.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/17051992/rs1.jpg

http://i41.tinypic.com/2u7360g.jpg

Αυτη ειναι τραβηγμενη με τον Exmor RS που φοραει το 9500.

Τα σχολια σας παρακαλω.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/17051992/rs1.jpg

http://i41.tinypic.com/2u7360g.jpg

Εξαιρετική λεπτομέρεια,μηδέν κοκκος ειδικά στον ουρανό.Απλα καταπληκτικη.

νομιζω στα παραθυρα στο πλαι χανει λιγο? η ειναι ιδεα μου?παντος δεν νομιζω να εχουν διαφορες .

off topic . Κωστα(παοκ4270)ελα αν μπορεις στην συνάντηση Θεσσαλονικης 30-6.

Edited by lazman
Γιαννης

Το hdr από το κουμπί λειτουργίες - εμπλουτισμένη.

Και το άλλο μενού-ρυθμίσεις-μέτρηση-matrix

Xiaomi Mi5 White 32GB

Παιδιά έχω το εξής θέμα. Ότι βλέπω από την οθόνη του κινητού, έχει πολύ καλή φωτεινότητα και γενικά φαίνεται πολύ καλά! μόλις βγαίνει η φωτογραφία, είναι πολύ πιο σκοτεινή! Σας έχει τύχει αυτό? Στο αυτόματο βγάζω... :wacko:

Παιδιά έχω το εξής θέμα. Ότι βλέπω από την οθόνη του κινητού, έχει πολύ καλή φωτεινότητα και γενικά φαίνεται πολύ καλά! μόλις βγαίνει η φωτογραφία, είναι πολύ πιο σκοτεινή! Σας έχει τύχει αυτό? Στο αυτόματο βγάζω... :wacko:

Έχει να κάνει με τη φωτεινότητα του κινητού σου και όχι με τη φωτογραφία....:rolleyes:

Xiaomi Mi5 White 32GB

Έχει να κάνει με τη φωτεινότητα του κινητού σου και όχι με τη φωτογραφία....:rolleyes:

Έχει μια λογική αυτό που λες...άρα ας πούμε όταν βλέπεις την οθόνη του κινητού και τραβάς φωτογραφία, αγνοεί την φωτεινότητα που έχεις ορίσει? :worry:

Όταν βγάζεις φωτογραφία η φωτεινότητα βαράει 100%. Άσχετα με το τι την έχεις εσύ. Με το που φύγεις από την κάμερα (ή πατήσεις να δεις την φωτογραφία που έβγαλες) , γυρνάει στην επιλογή που είχες πριν. Για αυτό σου φαίνεται πιο σκούρη στην πορεία.

Καινουριο firmware MF4...εγω βλεπω μια ψιλοβελτιωση στην καμερα...εχει περισσοτερες λεπτομερειες

http://i44.tinypic.com/2n80ysn.jpg

Drama :p

http://i1273.photobucket.com/albums/y410/manosnike84/2013-06-06111210_zpsae6c164a.jpg~original' alt='2013-06-06111210_zpsae6c164a.jpg~original'>

Πολύ καλή και πολύ αστεία :lol:

Εύγε!!!!!!!

Xiaomi Mi5 White 32GB

• The title was changed to [S4] Φωτογραφίες & βίντεο