kollatos Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Θέλω να βάλω άλλη ρομ Βασικά έχω επάνω ρομ όμως δεν ξέρω αν χρειάζεται άλλο firmware Λέω να βάλω google edition αλλα μέσα λένε χρειάζεται και συγκεκριμένο firmware. Πως αλλάζω; Είμαι s-on με custom recovery Με s-on δεν μπορείς ν' αλλάξεις το firmware σε google edition. Απλά προχωράς όπως έκανες μέχρι τώρα, δεν αλλάζει κάτι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Με s-on δεν μπορείς ν' αλλάξεις το firmware σε google edition. Απλά προχωράς όπως έκανες μέχρι τώρα, δεν αλλάζει κάτι.. Δηλαδή αν βάλω google edition rom δεν θα δουλεύει σωστά; Τώρα έχω custom rom. Πως δουλεύει χωρίς να έχω πειράξει το firmware? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Δηλαδή αν βάλω google edition rom δεν θα δουλεύει σωστά; Τώρα έχω custom rom. Πως δουλεύει χωρίς να έχω πειράξει το firmware? Μια χαρά θα δουλεύει. Έχεις αναβαθμίσει το firmware προφανώς στην τελευταία έκδοση γι' αυτό και δουλεύει σωστά.. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Μια χαρά θα δουλεύει. Έχεις αναβαθμίσει το firmware προφανώς στην τελευταία έκδοση γι' αυτό και δουλεύει σωστά.. ;) Δεν εχω αλλαξει firmware. Εκτος και αν ειχε η Android revolution rom που περασα και το περασε αυτοματα. Παιζει κατι τετοιο? Τωρα εχω αυτην,, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2183023 και σκεφτομαι να βαλω την google edition,, http://forum.xda-developers.com/htc-one/development/rom-google-play-edition-lollipop-v1-00-t2963927 Παλαιοτερα την ειχα βαλει την gpe αλλα μετα αλλαξα απο καποιες ωρες. Ειχε περαστει κανονικα. Δουλευε το τηλεφωνο. Πως το βλεπεις χρειαζεται να πειραχτει το firmware γιατι μεσα στην σελιδα για την gpe λεει οτι πρεπει να εχεις απο καποια εκδοση και πανω. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Πρέπει να μπεις στον bootloader να δεις πια έκδοση έχεις για να δούμε αν χρειάζεται αναβάθμιση ή όχι.. Αν και σου ξαναλέω υποθέτω ότι έχεις την τελευταία οπότε δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω.. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Είμαι S-On Hboot 1.57.0000 Radio 4T.29.3218.08 Open Dsp v32.120.274.0909 Os 6.09.401.11 Να φανταστώ το Os είναι που μας ενδιαφέρει Πως τα βλέπεις τα πράγματα; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Πολύ σωστά! Αν θυμάμαι καλά είναι στην τελευταία έκδοση οπότε μπορείς να βάλεις όποια GPE θέλεις και θα δουλέψει χωρίς πρόβλημα.. Το GPE firmware το θέλεις για να μεγαλώσει ο χώρος στην κάρτα στην ουσία, δεν σου προσφέρει κάτι παραπάνω.. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Πολύ σωστά! Αν θυμάμαι καλά είναι στην τελευταία έκδοση οπότε μπορείς να βάλεις όποια GPE θέλεις και θα δουλέψει χωρίς πρόβλημα.. Το GPE firmware το θέλεις για να μεγαλώσει ο χώρος στην κάρτα στην ουσία, δεν σου προσφέρει κάτι παραπάνω.. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Κάτι με τα partition διάβασα γι αυτό είπα μήπως δημιουργηθεί κάποιο θέμα. Οκ σ ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο σου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Αυτό σου λέω, στην ουσία επειδή η gpe rom πιάνει λιγότερο χώρο στο system με το gpe firmware αλλάζουν τα partition του κινητού και άρα έχεις περισσότερο χώρο στο data. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Αυτό σου λέω, στην ουσία επειδή η gpe rom πιάνει λιγότερο χώρο στο system με το gpe firmware αλλάζουν τα partition του κινητού και άρα έχεις περισσότερο χώρο στο data. ;) Άλλο εννοούσα. Μήπως ο τύπος των partition αλλάζει και δεν μπορεί να λειτουργήσει το σύστημα σωστά. Πχ να έχει αργή απόκριση. Μπορεί και να μην είναι εφικτό κάτι τέτοιο αλλα έτσι το εννοούσα. Κατάλαβα τι λες όμως. Το firmware για gpe κρατάει ενα partition πχ 1gb για το σύστημα και τα υπόλοιπα για τον χρήστη ενώ μια άλλη sense rom δεσμεύει πχ 2gb για το σύστημα όποτε λιγότερο για τον χρήστη Anyway σ ευχαριστώ πολύ κανένα πρόβλημα. Η συσκευή δουλεύει ψιλό καλά απλά μπορεί να κάνω κανένα πείραμα με gpe τις επόμενες μέρες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Έχω περάσει την gpe rom από XDA αλλά έχω ένα θέμα. Το είχα ακριβώς το ίδιο και παλαιότερα που την είχα ξανά βάλει την ίδια rom Κάθε φορά που κλείνω και ανοίγω την συσκευή σταματάει να δουλεύει το AdAway Εμφανίζονται ξανά δηλαδή διαφημίσεις και πρέπει να μπω στην εφαρμογή και να κάνω ενημέρωση και αποκλεισμό διαφημίσεων Γνωρίζει κανένας κάτι; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts